Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-11, 12:23   #2131
dacn
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Widzisz pod tą centymetrową warstwą podkładu, że jest szaroziemista?
sińcie i wory pod oczami, których nie dało się zakryć tynkiem i szpachlą mówią o wszystkim.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:27   #2132
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

ja to jstem szarakiem, pewnie nawet nie umiałabym pojąć jej powodów (nie ten level :C)

http://instagram.com/p/szN-f3m81P/
w międzyczasie aggie znowu atakuje:
torba - jest
zegarek (wcale nie układała specjalnie ręki, tak pewnie wszedł w kadr)- jest
zaprzeczenia "JAKI GRUBAS O CZYM MÓWISZ PRZESTAN!" w komentarzach - są
koło wzajemnej adoracji
Stary 2014-09-11, 12:31   #2133
noisette25
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dlaczego zawsze jak na nią patrzę i jej słucham to mam wrażenie, że to takie głupiutkie, puściutkie dziewczątko?
Bo tak jest?
Już jakiś czas temu chciałam napisać, że mam podobne odczucia, ale nie chciałam być hejterem piszącym o pustostanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater - zdziwione brwi, wersja hardkor u Zmalowanej.
Cytat:
Przekoszmarny makijaz oka..

"Brwi jakbys byla wiecznie zdziwionaLubię to! · Odpowiedz · 7
Zmalowana Makeup TV a może jestem co ? szczególnie jak czytam takie komentarze lol

Tak brwi boskie, czym je tak pieknie ksztaltujesz i czym cieniujesz ze wygladaja naturalnie
Zmalowana Makeup TV 2 kolory aquabrow wróciłam do MUFE )

brwi <3"

Chyba z cerą coś nie tak u Zmalowanej.

I czym ona te zdjęcia robi? Nokia 3310?
Och, tak naturalne <3

Pierwsze wrażenie po zobaczeniu tego zdjęcia - Joker z Batmana
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:37   #2134
asiulek25
BAN stały

Jakim trzeba być porąbanym, żeby pokazywać czekoladę na tle Korsa?? http://instagram.com/p/szN-f3m81P/?modal=true
Mogła jeszcze gdzieś wokoło porozrzucać pieniądze i inne kosztowności. Takie foto kojarzy mi się ze zdjęciami z wiocha.pl Aggie nigdy nie miała gustu, jest gruba, wygląda jak wygląda i niestety żadne Korsy jej nie pomogą,
asiulek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:38   #2135
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
159 zdjęć glamsypialni też.
obstawiam, że usunęła wszystkie te, gdzie pojawiły się jakieś nieprzychylne komentarze zobaczymy jak długo wytrzyma z tym niedzieleniem się prywatnością
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:40   #2136
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja też nie rozumiem, dlaczego akurat ten stał się tak popularny. Ani mnie to ziębi, ani grzeje, dziwię się za każdym razem, gdy czytam, że ludzie oglądając to umierali ze śmiechu. Ja raczej byłam zaskoczona głupotą ludzi, zwłaszcza tego ostatniego faceta, który najpierw zaczął robić zdjęcia, a potem zaczął uciekać przed psem, mimo że zobaczył go w pełnym świetle. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby uciekać przed pająkopsem, przecież na pierwszy rzut oka widać, że to jakiś wkręt
Ja uciekałabym przed każdym puszczonym luzem szarżującym na mnie psem bez kagańca, nawet jakby to był pies wielkości szczura z różową kokardką na głowie.
Mnie też ten filmik nie grzeje, może nawet trochę ziębi. Fajnie, że polski kanał zyskał taką popularność, kasa leci, ale robienie takich dowcipów to skrajna nieodpowiedzialność.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:42   #2137
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Ja uciekałabym przed każdym puszczonym luzem szarżującym na mnie psem bez kagańca, nawet jakby to był pies wielkości szczura z różową kokardką na głowie.
Mnie też ten filmik nie grzeje, może nawet trochę ziębi. Fajnie, że polski kanał zyskał taką popularność, kasa leci, ale robienie takich dowcipów to skrajna nieodpowiedzialność.
Gorszy był ten film Wardęgi, gdy podpalił się na drodze (!), coś nie poszło i trafił z mocnymi poparzeniami do szpitala. Niech płonie jak lubi, ale stworzył na drodze duże zagrożenie, jeździły tam normalnie samochody. Dla mnie ten typ to po prostu nieodpowiedzialny d.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:42   #2138
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
obstawiam, że usunęła wszystkie te, gdzie pojawiły się jakieś nieprzychylne komentarze zobaczymy jak długo wytrzyma z tym niedzieleniem się prywatnością

Wystarczyło pousuwać te niedobre komcie przecież.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:43   #2139
noisette25
Raczkowanie

A w ogóle to jestem zwycięzcą
Widziałam na żywo Zmalowaną bez makijażu i Księżniczkę w pełnej szpachli
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:46   #2140
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Wystarczyło pousuwać te niedobre komcie przecież.
za dużo roboty plus wyszłoby że Hania sobie nie radzi z krytyką, co jest przecież nieprawdą () a tak może mówić, że jednak nie chce dzielić się swoją prywatnością
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:53   #2141
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Ja też nie Brwi nie pomalowane, nie wygląda to dobrze.... Jeszczeeee 6 lat i nowe
ja mam właśnie makijaż ładny tylko, że pani zrobiła mi zdjęcie na pół uśmiechu!

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
A może Hania jest szalenie dumna ze swojego postępu (tak jak mamy są dumne z dzieci, czy laski ze swoich partnerów i zalewają nimi insta ) i boli ją to, że nie wszyscy są zachwyceni, albo nie uważają tego za kolosalną zmianę? Sporo osób lubi oglądać przemiany, gdzie mamy obok siebie zdjęcie 100kg i 50kg, i takich też oczekują od Hani... i są zawiedzeni, że to 'tylko' 30kg i że nadal jest duża.
uwielbiam ten typ

Cytat:

http://instagram.com/p/szN-f3m81P/
w międzyczasie aggie znowu atakuje:
torba - jest
zegarek (wcale nie układała specjalnie ręki, tak pewnie wszedł w kadr)- jest
zaprzeczenia "JAKI GRUBAS O CZYM MÓWISZ PRZESTAN!" w komentarzach - są
wybaczcie ale nie śledzę Aggie regularnie, czy ktoś jej kiedykolwiek napisał że za mocno eksponuje marki na zdjęciach? (i ogólnie, że po prostu "leci na markę i znaczek")

Cytat:
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater - zdziwione brwi, wersja hardkor u Zmalowanej.
takich to jeszcze nie było

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
sińcie i wory pod oczami, których nie dało się zakryć tynkiem i szpachlą mówią o wszystkim.
eh, to też nie zawsze prawda
Stary 2014-09-11, 12:59   #2142
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Gorszy był ten film Wardęgi, gdy podpalił się na drodze (!), coś nie poszło i trafił z mocnymi poparzeniami do szpitala. Niech płonie jak lubi, ale stworzył na drodze duże zagrożenie, jeździły tam normalnie samochody. Dla mnie ten typ to po prostu nieodpowiedzialny d.

Był jeszcze taki z Gandalfem zatrzymującym pociąg.
Jedyny, który mi się spodobał to ten z Breaking Bad, bo to były takie niewinne żarty. No i może ten z biegającą policją, chociaż takie robienie sobie żartów z policjantów, jakoś do mnie nie przemawia.

Cytat:
Napisane przez asiulek25 Pokaż wiadomość
Jakim trzeba być porąbanym, żeby pokazywać czekoladę na tle Korsa?? http://instagram.com/p/szN-f3m81P/?modal=true
Mogła jeszcze gdzieś wokoło porozrzucać pieniądze i inne kosztowności. Takie foto kojarzy mi się ze zdjęciami z wiocha.pl Aggie nigdy nie miała gustu, jest gruba, wygląda jak wygląda i niestety żadne Korsy jej nie pomogą,
Mistrz drugiego planu
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:01   #2143
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
W sprawie wycofywania HM 51 to nie traktujcie tego jak prawdy objawionej Tak się skądś dowiedziałam i może dalej rozpuszczam plotkę, która wcale może nie być prawdą.

Podpisuje się wszystkimi ręcoma Znaczy bez FDAC, bo ona też pierniczy trzy po trzy jak KasiaD, a Karolin, Oleśków to w ogóle nigdy nie subowałam, bo ani to beauty, a już na pewno nie guru.
Znaczy oglądać jej nie oglądam, ale fajne fotki czasem wrzuca, raz na mazurach żegluje, za parę dni pracuje w nad morzem, a potem jedzie na trip po Europie (zawsze chciałam mieć taką paczkę, że jest hasło: jutro Paryż i wszyscy się pakują, niestety jestem jedyną spontaniczną w moim towarzystwie i trochę jej tego zazdroszczę )
Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
nie rozumiem fenomenu tego filmu.... jego wcześniejsze produkcje bardziej mi się podobały, no ale sukces jest nie da się zaprzeczyć.
też nie rozumiem.. Wardęgę znam od dawna, ale mnóstwo moich znajomych dopiero teraz po tym filmie go odkryło i są zachwyceni tą produkcją. Tyle udostępnień na FB, że olaboga :P A tak btw, to uważacie, że te wszystkie filmiki na yt ukazujące strasznie innych są prawdziwe? Np. te, gdzie wiozą w windzie trumnę i ona się potem otwiera? Mnie to zazwyczaj mało śmieszy, bo mam jakieś już zakorzenione myślenie, że to i tak ściema i Ci ludzie doskonale o tym wiedzą
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:03   #2144
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

https://www.youtube.com/watch?v=PUAQ6SBh19c lola, przebrala sie w toalecie w nowa bluzke i pojechala na randke.. AHA.

wyglada jakby siedziala na inwalidzkim wozku lol

Edytowane przez N4TI
Czas edycji: 2014-09-11 o 13:16
N4TI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:11   #2145
Annnia20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
mam dla Ciebie dobra wiadomosc ...:P
przygotowalam sie na ewentualnosc usuniecia filmu :P
Też niestety nie zdąrzyłam obejrzeć, proszę ładnie o podzielenie się
Annnia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:14   #2146
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek25 Pokaż wiadomość
Ale dało cebulą
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:21   #2147
Annnia20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
To mówimy o tej samej przezornie ściągnęłam ten filmiki i przekopałam cały komputer w poszukiwaniu i znalazłam
ładnie
Annnia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:30   #2148
cattt
Mrs Mrau

Nie przepadam za Lolą,bardzo drażni mnie jej sposób mówienia,głos i to,że zawsze ma okropne niezadbane włosy-nieułożone,suche jak wiór,kolor jakiś taki.Bleh
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:30   #2149
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annnia20 Pokaż wiadomość
ładnie

Ja tez poproszę na pv a na stół :piwko:

Wysłane z iPhona.
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 13:41   #2150
asiulek25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Ale dało cebulą
Zmienię sobie nick na Cebulak
asiulek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:46   #2151
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Przekoszmarny makijaz oka..

"Brwi jakbys byla wiecznie zdziwionaLubię to! · Odpowiedz · 7
Zmalowana Makeup TV a może jestem co ? szczególnie jak czytam takie komentarze lol

Tak brwi boskie, czym je tak pieknie ksztaltujesz i czym cieniujesz ze wygladaja naturalnie
Zmalowana Makeup TV 2 kolory aquabrow wróciłam do MUFE )

brwi <3"
Naturalne, piękne? Mnie czoło boli od samego patrzenia... Makijaż jakby jej się tusz z długopisu rozlał. Strasznie to wygląda.

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Akurat ten pies to bardziej truchtał w stronę tych ludzi i wyraz pyska też miał raczej sympatyczny. No i nawet w razie szarży nie powinno się uciekać, bo to dodatkowo takiego psa wkurza i jest kolejnym impulsem do gonitwy. Najlepiej sprawdza się stanie nieruchomo.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:53   #2152
201605301111
Konto usunięte

mialam wlasnie jutjubowe rozkminy podczas pieczenia ciasta (...heh) i pomijając wszystkie inne doszłam do wniosku, że dla mnie powodem usunięcia przez Hanę zdjęc (wybaczcie ciągnięcie tgo tematu ciągle i ciągle xD) może byc w sumie to, że w koncu ogarnęła, że takie foty i profesjonalny wizerunek na fejsie (z fejsa tez te foty chyba poznikały) trochę się ze sobą kłócą :P
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 14:10   #2153
cattt
Mrs Mrau

Boogie i znowu hołl i tak papla i papla.Teraz wolę jej ten drugi kanał niż główny,mniej tego słowotoku...
Tylko co ona gada,że wafle ryżowe są zdrowsze od pieczywa pełnoziarnistego,może jedynie bardziej lekkostrawne.

Świetnie wygląda w tych włosach,bardziej elegancko i mniej tandetnie.

...i ta piżameczka ...miski DD,wydaje mi się,że nawet jak na nią trochę za duże. Miski rozmiaru jej głowy.

Stary 2014-09-11, 14:13   #2154
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
mialam wlasnie jutjubowe rozkminy podczas pieczenia ciasta (...heh) i pomijając wszystkie inne doszłam do wniosku, że dla mnie powodem usunięcia przez Hanę zdjęc (wybaczcie ciągnięcie tgo tematu ciągle i ciągle xD) może byc w sumie to, że w koncu ogarnęła, że takie foty i profesjonalny wizerunek na fejsie (z fejsa tez te foty chyba poznikały) trochę się ze sobą kłócą :P
Ja się powtórzę, ale dla mnie Hania już jakiś czas temu osiadła na laurach, a raczej zajmuje się wszystkim na około, tylko nie wizażem. Maxi, Katosu potrafią zrobić makijaż, który niekoniecznie im pasuje, ale pokażą nam coś nowego, coś innego, Hanka po prostu robi makijaż dla siebie, swoją ulubioną, niechlujną tapetę i robi coś, czego ja nie cierpię - promuje się bardziej gadaniem i otoczką niż istotą sprawy czyli makijażami. Meble, pościele, brzuchy, śpiewanie w aucie... w międzyczasie jakaś tapetka... No wkurza mnie ta baba, bo twarz z potencjałem, mogłaby pokazać wiele...
Ostatnio przeżywam zauroczenie dressedinmint - taka delikatna i kobieca
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 14:15   #2155
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Boogie i znowu hołl i tak papla i papla.Teraz wolę jej ten drugi kanał niż główny,mniej tego słowotoku...
Tylko co ona gada,że wafle ryżowe są zdrowsze od pieczywa pełnoziarnistego,może jedynie bardziej lekkostrawne.

...i ta piżameczka ...miski DD,wydaje mi się,że nawet jak na nią trochę za duże. Miski rozmiaru jej głowy.

Ja tez mam miski większe niż piersi a zbierają mi idealnie i jest super wygoda. :p
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 14:24   #2156
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

On no duże miseczki tak wyglądają... :P Ja też czasem biorę stanik do ręki i mówię NIEEEEEEE, takie kubły, to tam wejdzie mi drugie śniadanie i torba, a potem "poproszę jednak o rozmiar większy ".
Albo przymierzam sukienkę, biorę większy rozmiar i wydaje mi się, że taaaak, ma idealne zaszewki, świetnie wyprofilowana! A potem zakładam i... nope. Przed odbiorem sukni ślubnej też najbardziej się stresowałam (oprócz oczywistych problemów, takich jak DUPA NIE WLEZIE), że zrobią górę na płasko albo na babcine stożki, albo nie wiem co jeszcze. Na szczęście, moim zdaniem dali radę, mimo braku typowego gorsetu i ramiączek, ktoś się musiał znać na rzeczy i byłam zadowolona.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Ja się powtórzę, ale dla mnie Hania już jakiś czas temu osiadła na laurach, a raczej zajmuje się wszystkim na około, tylko nie wizażem. Maxi, Katosu potrafią zrobić makijaż, który niekoniecznie im pasuje, ale pokażą nam coś nowego, coś innego, Hanka po prostu robi makijaż dla siebie, swoją ulubioną, niechlujną tapetę i robi coś, czego ja nie cierpię - promuje się bardziej gadaniem i otoczką niż istotą sprawy czyli makijażami. Meble, pościele, brzuchy, śpiewanie w aucie... w międzyczasie jakaś tapetka... No wkurza mnie ta baba, bo twarz z potencjałem, mogłaby pokazać wiele...
Ostatnio przeżywam zauroczenie dressedinmint - taka delikatna i kobieca

Ja też, od około tygodnia może.

Zaczynam się Ciebie bać.
Stary 2014-09-11, 14:28   #2157
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Ja tez mam miski większe niż piersi a zbierają mi idealnie i jest super wygoda. :p
Ja sama nie mam małych bo D,ale mimo wszystko wystrzegam się takich fasonów usztywnianych bo bardzo powiększają i czuję się bardzo nieswojo z tak ogromnym biustem. I tak jest duży,po co powiększać.
Ale co kto lubi,no nie

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2014-09-11 o 14:30
Stary 2014-09-11, 14:36   #2158
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Ja sama nie mam małych bo D,ale mimo wszystko wystrzegam się takich fasonów usztywnianych bo bardzo powiększają i czuję się bardzo nieswojo z tak ogromnym biustem. I tak jest duży,po co powiększać.
Ale co kto lubi,no nie

Ja nie wyobrażam sobie spać w takiej koszulce z usztywnianym stanikiem.
Stary 2014-09-11, 14:37   #2159
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie spać w takiej koszulce z usztywnianym stanikiem.
aaa tam przecież ona spać w niej nie bedzie
Stary 2014-09-11, 14:38   #2160
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
aaa tam przecież ona spać w niej nie bedzie

mrrr Bugimiła w przezroczystościach

No ok, może być i tak.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości