|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Znajoma z pracy wrzuciła dzisiaj (w trakcie pracy oczywiście) na fejsbuka 248 zdjęć ze spaceru z dzieckiem. 90% to śpiące w wózku dziecko no ale co tam...
|
|
|
|
#3842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3843 |
|
wańka wstańka
|
Ja się zastaawiam, ile czasu ten spacer trwał...
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padłam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3845 |
|
Rozeznanie
|
Facebook nie ma dziennego limitu zdjęć? :P Albo jakiegos czasowego?
|
#3846 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
To jest argument za tym, żeby go jednak wprowadzić ![]() Oj dziewczyny, wy nic nie rozumiecie. Może na jednym zdjęciu dziecko miało bardziej zaciśniętą piąstkę, a na drugim mniej itp.? Na pewno każde zdjęcie było wyjątkowe
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
248 zdjęć
Gruba przesada na jednym rączka w górze,drugim w dół,tu zabawke trzyma,tam nie,uśmiech,bez uśmiechu itd itd itd |
|
|
|
#3848 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ale o tych 248 to Ty tak poważnie?
|
|
#3849 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj po fejsbuku lata masowo udostępniane zdjęcie szyi małego dziecka - z czerwoną pręgą. Dziecko bawiło się nieuważnie i zawinęło się w firankę typu "makaron" i podobno się dusiło.
Post udostępniają głównie matki małych dzieci i apelują, że firanki powinny zostać wycofane ze sprzedaży, że makarony są złe i czyhają na życie ich dzieci. Jedna nawet pisała, że jej dziecko zaatakowały rolety Co mi się rzuciło w oczy we wpisach matki tego dziecka (i nie tylko) - nie pilnowała go, a teraz szuka winnych. Padło na biedne firanki grozy . Firanka zła, roleta, zła, dywan zły. Same atakowały ich dzieci, a mamy teraz takie zestresowane
|
|
|
|
#3850 |
|
wańka wstańka
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4809387 3]dzisiaj po fejsbuku lata masowo udostępniane zdjęcie szyi małego dziecka - z czerwoną pręgą. Dziecko bawiło się nieuważnie i zawinęło się w firankę typu "makaron" i podobno się dusiło.
Post udostępniają głównie matki małych dzieci i apelują, że firanki powinny zostać wycofane ze sprzedaży, że makarony są złe i czyhają na życie ich dzieci. Jedna nawet pisała, że jej dziecko zaatakowały rolety Co mi się rzuciło w oczy we wpisach matki tego dziecka (i nie tylko) - nie pilnowała go, a teraz szuka winnych. Padło na biedne firanki grozy . Firanka zła, roleta, zła, dywan zły. Same atakowały ich dzieci, a mamy teraz takie zestresowane [/QUOTE]To jest straszne... i głupie.
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4809387 3]dzisiaj po fejsbuku lata masowo udostępniane zdjęcie szyi małego dziecka - z czerwoną pręgą. Dziecko bawiło się nieuważnie i zawinęło się w firankę typu "makaron" i podobno się dusiło.
Post udostępniają głównie matki małych dzieci i apelują, że firanki powinny zostać wycofane ze sprzedaży, że makarony są złe i czyhają na życie ich dzieci. Jedna nawet pisała, że jej dziecko zaatakowały rolety Co mi się rzuciło w oczy we wpisach matki tego dziecka (i nie tylko) - nie pilnowała go, a teraz szuka winnych. Padło na biedne firanki grozy . Firanka zła, roleta, zła, dywan zły. Same atakowały ich dzieci, a mamy teraz takie zestresowane [/QUOTE]Głupkowate łańcuszki, tak samo jak udostępniane zdjęcia chorych dzieci, których rodzice doastają za każde udostępnienie pieniądze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3852 |
|
Konto usunięte
|
dobrze, że dziecku nic się nie stało. Zostało tylko otarcie na szyi.
To zwalanie problemu na przedmioty mnie rozwaliło
Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 Czas edycji: 2014-09-11 o 11:32 |
|
|
|
#3853 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Post udostępniają głównie matki małych dzieci i apelują, że firanki powinny zostać wycofane ze sprzedaży, że makarony są złe i czyhają na życie ich dzieci. Jedna nawet pisała, że jej dziecko zaatakowały rolety Co mi się rzuciło w oczy we wpisach matki tego dziecka (i nie tylko) - nie pilnowała go, a teraz szuka winnych. Padło na biedne firanki grozy . Firanka zła, roleta, zła, dywan zły. Same atakowały ich dzieci, a mamy teraz takie zestresowane [/QUOTE]Te panie osiągnęły szczyt głupoty
|
#3854 |
|
Konto usunięte
|
uwzięły się na najzwyklejsze przedmioty. Taka jest prawda, że wszystko może zaszkodzić dziecku przez chwilę nieuwagi.. A, że akurat trafiło na nieszczęsne "makarony"
.Od razu zleciały się babki, które podobno miały takie same przygody i zły makaron zamienił się w boa i dusił ich dzieci . Wystarczy zmienić firanki i uważać na dziecko. Sam makaron nie zaatakuje
|
|
|
|
#3855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do dziś przeżywa, że jak byłam małym dzieckiem, to właśnie prawie się udusiłam taką firanką i gdyby ona w ostatniej chwili nie przyszła...
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ciekawe, czy kupią nakladki na gniazdka elektryczne, czy będą żądać wstrzymania dostaw prądu, bo dziecko może przecież wsadzić palec do dziurki wtyczkowej
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Post udostępniają głównie matki małych dzieci i apelują, że firanki powinny zostać wycofane ze sprzedaży, że makarony są złe i czyhają na życie ich dzieci. Jedna nawet pisała, że jej dziecko zaatakowały rolety Co mi się rzuciło w oczy we wpisach matki tego dziecka (i nie tylko) - nie pilnowała go, a teraz szuka winnych. Padło na biedne firanki grozy . Firanka zła, roleta, zła, dywan zły. Same atakowały ich dzieci, a mamy teraz takie zestresowane [/QUOTE]no super Moja córka spadła z krzesła jak była mała. To ja proponuje żeby wycofać ze sklepów krzesła
|
#3858 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Zaatakował mnie też kiedyś stół, uderzyłam się z niego głową, mówię wam, czaił się na mnie:O
|
|||
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako dziecko spadłam ze schodów
|
#3860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3861 |
|
Konto usunięte
|
Ja se wywalilam na łeb kilka tomów encyklopedii Britannica jak miałam 3-4 lata. Pewnie dlatego zrezygnowali już z papierowego wydania
|
|
|
|
#3862 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze dorzucę od siebie, że powinien być zakaz robienia i gotowania pierogów, bo jak byłam mała (3/4 lata) to zaatakował mnie garnek z kilkoma litrami gotującej się wody na pierogi (oczywiście ja mu pomogłam
)
|
|
|
|
#3864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
hihihi a co, też musiałas chodzić z tomem encyklopedia Britannica na głowie?
Swoją drogą musiało to dziwnie wyglądac i wydawać się podejrzane: dzieciak chodzi po domu z kijem od miotły za plecami na wysokości łopatek a na łbie pokaźne tomiszcze ![]() Heh, te babcine metody. No ale poskutkowały. Chodzę prosta jak świeca ![]() No ale szkoda, że Babcia nie padła na jakiś pomysł, by nauczyć mnie chodzić w szpilkach. Nawet niewielki obcas to dla mnie mordęga i ganiam w balerinach.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2014-09-12 o 07:16 |
|
|
|
#3867 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no i się udało. co do szpilek - również żałuję ![]() a jeśli chodzi o rzeczy, które mnie demolowały, to jakby usunąć je wszystkie to musiałabym mieszkac w pokoju z miękkimi ścianami i bez klamek (klamka podbiła mi oko kiedyś) Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2014-09-12 o 08:37 |
|
|
|
|
#3868 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=stupid-girl;48106376]to jeszcze nic - ja chodziłam z encyklopedią na głowie. a przy posiłkach musiałam mieć dwie książki (na szczęście nie encyklopedie) pod pachami, żeby wyplenić ze mnie nawyk rozpychania się łokciami przy jedzeniu nożem i widelcem
![]() no i się udało.QUOTE] O, ja to samo hehe. I mnie z kolei w dzieciństwie skrzywdziły drzwi, w które z rozpędu walnęłam głową i mam bliznę na lini włosów. Zlikwidować drzwi!
|
#3869 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy sytuacja, którą opiszę nadaje się na OZM, ale może mi doradzicie
Mam dwie siostry cioteczne- jedna ma 7, a druga 9 lat. Ta młodsza jest straszliwie rozpieszczona przez swoich rodziców i dwie babki, które przychodzą do nich codziennie, zajmować się nimi, gdy moje wujostwo jest w pracy. Młodsza może robić wszystko na co ma ochotę, nie dostaję za to żadnej kary, natomiast starsza ma wszystko zabronione, np nie może siedzieć na sofie, tylko na taborecie . Młodsza ją gryzie w twarz, bije ją ciągnie za włosy, zrywa tapety ze ściany w pokoju, rysuje po balkonie, niszczy zabawki. Raz nawet zniszczyła zębami siedzenie od roweru, który dostała starsza od chrzestnego. Nie wiem jak ona to zrobiła, że aż tą watę było widać na siodełku |
|
|
|
#3870 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj mojego prawie udusiłam śliniaczkiem. Tak mi się wyrywał przy ściąganiu, że śliniaczek mi się zaplątał i pewnie jeszcze chwila i też by miał takie ślady :/ Ale na fb raczej bym tego nie wstawiła, a zastanowiła się raczej, czy mogę jeszcze coś zrobić dla bezpieczeństwa dziecka.... (nota bene jak mój podchodzi do firan, to je podciągam do góry, bo inaczej spadłyby na niego razem z karniszem, kogo wtedy pozywać, producenta firan czy karnisza?
)A z takich akcji na fb przypomniało mi się, jak jedna babka znalazła w kaszce zbitek materiału i zrobiła larum, że to może być szczur, też łańcuszek na fb, oskarżenia, sanepid itd. Okazało się, że to żaden szczur, a grudka z kaszki, no ale niesmak pozostał. http://www.kurierlubelski.pl/artykul....html?cookie=1 Pewnie albo w sklepie albo w domu kaszka była źle przechowywana i dostała się wilgoć. Ciekawe, jak to się skończyło. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

Gruba przesada
na jednym rączka w górze,drugim w dół,tu zabawke trzyma,tam nie,uśmiech,bez uśmiechu itd itd itd 

)