|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
u mnie 40-45zl/kg, w jednym lumpie 24, ale tam nic specjalnie nie powala, chociaż przyznam, że to idealny sklep, ażeby zakupić np zwykłą bokserkę czy blzuke. No i kilka perełek stamtąd też mam
Nawet jeśli 45zł/kg to dużo, to i tak bardziej mi się opłaca, niż wycena. Na wycene chodze zazwyczaj, jeśli poczuję, że mam troszke kasy i kiedy szukam czegoś na specjalne okazje typu wesela i inne wyjścia. Ostatnio kupilam żakiet czarny za 45 zł, drogo, ale wyglądał jak nówka i był dużo lepszej jakosci, niz zakiecik bazarkowy w podobnej cenieedit: 200 post w moim ulubionym wątku
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez miaumiau Czas edycji: 2007-07-18 o 23:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski ! ;*
To chyba mój pierwszy post na tym forum, no ale nie o tym miałam pisać. xp Dzisiaj cały dzień czytałam ten temat i powiem wam, że naprawdę zaskoczyłyście mnie tymi ciuszkami z lumpów ! Tylko to naprawdę trzeba znaleźć dobry lumpeks, zeby takie okazje trafić ! A może wiecie, gdzie są najlepsze lumpeksy w Bydgoszcyz, bo chętnie bym się wybrała. I to nie takie co są rzeczy dla babć tylko dla młodych dziewczyn. Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
|
|
#843 |
|
Rozeznanie
|
Dawno mnie tu nie bylo... WIec wklejam moje zakupy z kilku ostatnich tygodni:
1. Jakas taka haftowana, troche tuniczka, Atmosphere 2. Bay, wygladala fajnie jak ja znalazlam, byla jeszcze z metkami ale jakos zle sie w niej czuje 3. Torebka Florence&fred 4. Sweterek nieznanej firmy 5. Kookai, bardzo mi sioe podoba ale chyba jestem za wysoka do niej 6. Long narzutka Nexta, |
|
|
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
7. Jeansowy ołowek Top shop, swietny gatunkowo i nowka sztuka
![]() 8. Kolejna torebka, tym razem bez firmowa 9. Tuniczka firmy TU (?) wyglada tak sobie ale pieknie sie uklada po zalozeniu (tez noweczka, jeszcze z metkami )10. No i Wranglery ktore zlamaly mi serce, rurki i w ogole ale neiestety rozmiar 28 wiec troszke za male i krotkie
|
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile za nią zapłaciłaś?i jak z jej wielkością, duża jest czy eetam? |
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej! ja tez jestem z bydgoszczy. no i tez mam problem ze znalezieniem naprawde fajnych lumpeksow. ja zagladam czasem do tych zoltych (anglia i irlandia - czy cos takiego) np. na rondzie grunwaldzkim czy placu poznanskim. jest tez duzy z tej serii kolo pkp. no, ale tam naprawde trzeba trafic. a Ty masz jakies zaprzyjaznione chociaz troche lumpeksy?? |
|
|
|
|
#847 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
bestla
Sweterek nieznanej firmy, Long narzutka Nexta i Tuniczka firmy TU po prostu ![]() ![]() ![]() naprawde fajne! A ja nie poszłam dzisiaj do lumpka bo straaasnie spac mi sie chcialo no i.. . gorąco... a tam ludzi pewnie fuuul... ale moze pojde za jakas godzinke... moze cos jeszcze zostało
|
#848 |
|
Wtajemniczenie
|
bestla - super zakupiki, bluzki świetne i torebeczki
Rureczkie też ![]() Ps. U mnie gorąco i w lumpkach, do których chodzę i tak full ludzi, bo te lumpki dość duże są przewiewne i zimniutko A może jakaś klima. Nie wiem, ale zakupki bardzo przyjemnie się robi.
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oddaj dżinsy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
Bestla boskie zakupy! Wszystko bym chciała
![]() Buu ja chcę do lumpa
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
bestla
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
inutil no właśnie chodzi o to, że ja nigdy w żadnym nie byłam !
I teraz postanowiłam to zmienić. ![]() Tylko nie mam pojęcia, w którą stronę się udać. A tak ogólnie to mam dosyć daleko do miasta, więc chciałabym znać jakiś konkretny lumpik. ![]() Dziewczyny czy żadna z Was nie jest jeszcze z Bydgoszczy ?! |
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, jejku jak Wy umiecie szukac!
Czy w Poznaniu moge znalezc jakie godna polecenie sklepiki??? Wiem, iz kolo rynku lazarskiego jest jeden, potem kolo parku wilsona, wiem iz sam rynek jezycki jest db. zaopatrzony (no wlasnie, w ktore dni najlepiej tam pognac?), hmmm a jakies inne? Ten w okraglaku mi sien ie podoba nic a nic, drozyzna, poniewaz w centrum... |
|
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
Bestla-normalnie wymiatasz
.Tyle ciuszków,na które poluję od dawna...Bay,sweterek,tore bka Florence&fred i tuniczka TU ![]() ![]() ![]() A to moje zakupki z ostatniego miesiąca(sorka,że wygniecione)Kilka jeszcze się pierze... 1.tuniczka Vero moda-pięknie leży... 2.plażóweczka Clockhouse-jak założyłam to sie zakochałam,będę miała na plażę w grecjii... 3.zwykła no name-przewiewna dłuższa bawełenka 4.folkowa Atmo 5.long kawowy h&m z bufkami 6.Ichi
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
buuu jakie piekne ciuszki!! ja tez takie chce
![]() kurczak, musze sie na serio rozejrzec po poznaniu, bo jak do tej pory nie znalazlam nic az tak ciekawego
|
|
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#858 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie było mnie 2 tygodnie i ponad 20 stron zaległości ! ![]() ![]() Cytat:
![]() Tunika ![]() Cytat:
Ja takie chce ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak zawsze świetne zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#859 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów zazdroszcze wszystkiego ![]() ![]() Bardzo fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dałam rade nadrobić wszystko |
||||||||||
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
bestla świetna ta torebka
|
|
|
|
#861 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Musze nadrobić zaległości w oglądaniu waszych zdobyczy lumpkowych, ostatnio nie miałam czasu bo jestem w pracy sama
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładna Cytat:
Cytat:
ależ wspaniałe zakupy, WSZYSTKO bardzo mi się podoba Cytat:
![]() prócz tego inne zakupy też śliczne, bardzo podoba mi się H&M bluzeczka z bufkami i ta turkusowa bluzeczka ![]() Mi wczoraj udało się kupić sukienkę dwuwarstwową na ramiączkach, szytą ze skosu (rezerwuję ją do pracy), lakierowany błyszczący pasek i taka sportowa bluzeczka "miśkowa" New Look ![]() Potem wkleję zdjęcia. A sukienkę mam już dziś ubraną do pracy
|
||||
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Moja kolezanka po łowach w lumpku, chce to wszystko sprzedac. Oto jej zaestawy, powiedzcie czego nie ma sprzedawac, bo mozna w tym wyjśc ![]() ![]()
|
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
1, 3, 8 bym sobie zostawiła
![]() no i osatniego postu 1 i 2 tez są oki
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Ta koszula jest z lumpka? Mam taka sama tylko ze brazowa, kupilam w zeszlym roku w skelpie... niestety tylko raz ubrana, ale nawet mi sie podoba.
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4816785 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

Nawet jeśli 45zł/kg to dużo, to i tak bardziej mi się opłaca, niż wycena. Na wycene chodze zazwyczaj, jeśli poczuję, że mam troszke kasy
i kiedy szukam czegoś na specjalne okazje typu wesela i inne wyjścia. Ostatnio kupilam żakiet czarny za 45 zł, drogo, ale wyglądał jak nówka i był dużo lepszej jakosci, niz zakiecik bazarkowy w podobnej cenie
)

a tam ludzi pewnie fuuul... ale moze pojde za jakas godzinke... moze cos jeszcze zostało 

..