Mamusie Kwietniowe 2015!:) - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytul ma nosic II czesc naszego watku?
o zarciu gadamy, na maluchy czakamy 1 3,13%
rączki, nóżki rozwinięte, a kopniaki są następne, mamusie kwietniowe 2015 0 0%
juz bym chciala byc mamusią a tu dzidziuś kopie w brzusio 0 0%
O wyprawkach rozprawiamy i na kwietniowe maluszki czekamy 0 0%
lipiec i sierpień minął nam I trymestry odchodzą w dal. Kwietniowe mamusie 2015 3 9,38%
Lato, jesień zima i na wiosnę kwietniowy bociek do nas zawita 0 0%
Ogorkowa, potem pawik, w kwietniu z brzucha wyjdzie szkrabik 4 12,50%
paw kolorowy już prawie za nami teraz do kwietnia czekamy 0 0%
ogórkowa, schab, pierogi, w kwietniu dzidzia sie urodzi 2 6,25%
Rosną nam brzusie, to my Kwietniowe mamusie! 10 31,25%
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II 21 65,63%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-13, 23:32   #4771
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Madison nie ladnie powjedzial maz, faceci tak maja lubia byc dopieszczani. Jak dla mnie to, ze obiad jest tez o czyms swiadczy czego on jeszcze chce? Faceci wariuja jak kobieta jest w ciazy zauwazylam. Wiem, ze nie zapomnisz nigdy jego slow, ale mam nadzieje, ze wszystko sobie maz przemyslal i zrozumial co powiedzial.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 23:53   #4772
soniuska
Zakorzenienie

Madison co?! jak on tak mogl:/
masakra! nie wiem, wywalilabym go za te slowa. ja nie wiem jak on tak mogl,takie slowa..przegial!
pamiwetaj ze masz nas ! kochana spij dobrze ! mam nadzieje ze on tylko tak chwilowo mu cos odwalilo i nie wiedzial co mowi.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

i ze teraz probuje to naprawic
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 00:14   #4773
_Madison_
Zadomowienie

A tam dziewczyny narazie nabuzowana emocjami jestem - tymi negatywnymi to go w d.upie mam. Ale jak to już troszkę się uspokoi to będzie mi ciężko na pewno
Czasem człowiek powie o jedno słowo za dużo... Ale chyba po to ma się mózg by zastanowić się nim coś się palnie głupio :-(

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Tak sobie myślę, że chciałabym we Wielkanoc mieć maluszki przy sobie
I chyba jest to baaardzo prawdopodobna opcja
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 00:54   #4774
rosarioV
Zakorzenienie

Wróciłam imprezka udana trochę potańczyłam ale że ledwo żyłam yl pojechałam do domku przed dwunastą. Ogarnęłam pokój, pozmywalam i na jutro mam spokój. I mam pełną lodówe jedzenia! !! Trzy rodzaje sałatek, jajka w majonezie oraz coś z ciasta francuskiego zauważyłam ubierając sukienke że jest mi ciasna... i założyłam taką co była mi luźna a teraz jest dla mnie w sam raz... chyba mi sie jednak przytyło
Madison kurcze no faceci to naprawde egoiści i myślą tylko o sobie :/ zawsze na mojego mówię "pan idealny" bo on wszystko robi dobrze a to co zrobi źle to przeze mnie :/ grrr.... idę w kimke... jestem ciekawa o której moje piękności wróci, zawsze się denerwuje jak wychodzi gdzieś :/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 07:43   #4775
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
NIEZAWSZE no nie jestem szczęśliwa, że zostaje
Wczoraj powiedział, że jego była była lepszą żoną niż ja i tęskni za nią. A ja co tylko dzieci i dzieci, kuchnia, praca, a wieczorami ledwo głowę do poduszki przykładam i już śpię. Nie czekam na pana i władcę, który z pracowni wraca o północy :/ a najbardziej zabolało mnie gdy powiedział, że gdyby mógł cofnąć czas to by się ze mną nie związał....

No to się wygadałam, dzięki że jesteście.

AGATRYCZE ciekawa historia przekonuje mnie poraz kolejny, że fb nie warto zakładać

SONIUSKA no to snmacznego ciacha )
Mamina szarlotka była pycha :P

Ja też baje uwielbiam oglądać szczególnie z dziewczynkami
Uciekam spać. Spokojnej nocy!
To było tak okrutne ze aż nie umiem tego skomentować....kurde a czego on w zyciu chciał laski z piwem na wersalce....taka by go wydoila zmasakrowala...dlaczego w zyciu nie docenia sie prawdziwego szczęścia dalas mu cudowne dzieci, rodzine, domowe ognisko...no normalnie dalabym w twarz, wiem ze moze sie powtórzę ale czy chcesz czy nie musisz sie z tym pogodzić bo wojny źle robią dzieciom a słów nigdy nie zapomnisz, ja też mam długą pamięć ale czasem nie beda tak bolały. A jak już troszkę ochloniecie pora usiąść i pogadać czego on od ciebie oczekuje przeciez cos was ku sobie pociągnęło, może warto to obudzić na nowo
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 08:05   #4776
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
Czesc moje kochane dziewczyny, ja was naprawde ozloce za to wsparcie, nawet nie wiecie jak milo cos takiego czytac. Zzylam sie z Wami

U mnie fasolka przestala sie rozwijac i te plamienia to poczatek poronienia. Mam jeszcze zrobic dwa dni z rzedu bete i zobaczycz czy spada, ale lekarz nie pozostawil zludzen. Stwierdzil, ze ten ktory zakaladal mi karte ciazy powinien juz to widziec a nie informowac mnie, ze wszyatko jest ok. Wczoraj przeplakalam, dzisiajcjest lepiej. Nachodza mnie tkie fale placzu a potem sie wyciszam, i tak w kolko.
Mam zwolnienie do konca tygodnia.
Boje sie, ze na dodatek jak wroce 23 wrzesnia do pracy to mnie zwolnia po tak dlugiej nieobecnosci. Dzisiaj nocowalam z tztem u brata, potrzebowalam wsparcia.
Za to moj chlopak zachowal sie na zloty medal, test ze wsparcia w kryzysowych sytuacjach zdal wzorowo.
Trzymajcie sie moje kochane, niech wasze maluchy sie zdrowo rozwijaja i na tym skonczy sie czarna seria na watku.

A tytul wtku moze byc : o zarciu gadamy, a maluchy czakamy

Buziaki
Kochana bardzo mi przykro
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Bird gdzie te Twoje propozycje nazwy

Dziewczyny uzbieralam 11 propozycji tytulu, wystarczy czy macie jakies propozycje?

Ja mylam okna, tanczyc bez szalenstw tez bym tanczyla
ahh już wczoraj nie była w stanie nic wymyślić... kiepski dzień miałam
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Blackberry gubi caly rok i to bardzo duzo ;/

dzieczyny ide w pon na badanie moczu z posiewem ;/
i w pon do gina dzwonie jak mi nie przejdzie ta infekcja ;/
martwie sie
nie martw się, wiele kobiet z infekcją zmaga się całą ciążę
Cytat:
wrocilam wlasnie od tesciowej. wypakuje zmyware i robie jablecznik haha. znow w nocy rzadze w kuchni
kolo 1szej powinnam pojsc spax ;P
A ja dalej chodzę spać z kurami ok 20:30
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Agatrycze niezla historia w sumie i tak mamy klub jeszcze jakby co ja bym was nie zostawila
Fajnie, ze mloda juz taka mobilna za chwile bedziesz przezywac piersze kroki, u nas to tak dawno bylo, a i teraz tez bedzie trzeba poczekac.

Ja do kina uwielbiam chodzic na bajki z Maja, ona zresztą tez

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Soniuska zamawiam kawalek ciacha!
I jak to ze sledziami jest one nie sa surowe? Ja mam taka ochote na nie i w sumie juz jadlam zanim to sobie przeanalizowalam
ja wczoraj zjadłam 2 koreczki sledziowe
Kij z tym, że potem cały wieczór mi się nimi odbijało
Cytat:
A tam dziewczyny narazie nabuzowana emocjami jestem - tymi negatywnymi to go w d.upie mam. Ale jak to już troszkę się uspokoi to będzie mi ciężko na pewno
Czasem człowiek powie o jedno słowo za dużo... Ale chyba po to ma się mózg by zastanowić się nim coś się palnie głupio :-(

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Faktycznie TŻ przesadził i rozumiem, że Cię to zabolało
No ale niestety czasem człowiek powie coś czego wcale nie ma na myśli, a w nerwach chce drugiej osobie zrobic na złość...
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Wróciłam imprezka udana trochę potańczyłam ale że ledwo żyłam yl pojechałam do domku przed dwunastą. Ogarnęłam pokój, pozmywalam i na jutro mam spokój. I mam pełną lodówe jedzenia! !! Trzy rodzaje sałatek, jajka w majonezie oraz coś z ciasta francuskiego zauważyłam ubierając sukienke że jest mi ciasna... i założyłam taką co była mi luźna a teraz jest dla mnie w sam raz... chyba mi sie jednak przytyło
Madison kurcze no faceci to naprawde egoiści i myślą tylko o sobie :/ zawsze na mojego mówię "pan idealny" bo on wszystko robi dobrze a to co zrobi źle to przeze mnie :/ grrr.... idę w kimke... jestem ciekawa o której moje piękności wróci, zawsze się denerwuje jak wychodzi gdzieś :/
zjadłam parówki w cieście francuskim odpoczywaj po udanej imprezce

Wczoraj jak zwykle o 20:30 padłam, a dziś o 6 oczy jak 5zł

zjadłabym domową pizzę mógłby TŻ zrobić

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 08:12   #4777
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Madison, no po prostu Ale wiesz ( zresztą wiesz na pewno ), większość facetów jest tak dziwnie skonstruowana, że pierdzielną coś, później wcale nie wiedzą jak z tego wybrnąć i uważają, że nic się nie stało, bo przecież wcale tak nie czują, tylko W TYM momencie tak myśleli. Ciężko to przyswoić, ale tak jest. Część z nich jest tak dziwnie skonstruowana, że uważają, że słowa to tylko słowa i kobieta przywiązuje do nich zbyt dużą wagę ( jak te ich zaraz zrobię = za pół roku może jak sobie przypomnę). Niestety, nic nie potrafi zranić tak jak słowa. Mi by serce wypadło i plasnęło o podłogę ;( Co za burak Kiedyś miałam faceta, który nie potrafił zapomnieć o swojej ex, twierdził, że bardzo mnie kocha, planował ze mną życie, a po 3 latach potrafił nazwać mnie jej imieniem, to było straszne, gorsze od ciosu w twarz, współczuję Ci. Na pewno się ogarnie i pewnie już tego żałuje, ale ciężko zapomnieć takie słowa...

My wczoraj byliśmy u moich znajomych i jestem taka wkurzona na TŻeta, że mam ochotę nie widzieć go przez rok
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 09:04   #4778
_Madison_
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny za wsparcie
Cieszę się, że jednak wyrzuciłam to z siebie. Jakoś tak mi inaczej

RYBCIA wiem właśnie, że to wszystko nie służy sytuacji rodzinnej. Ale narazie nie chce z nim rozmawiać. Ale masz rację w końcu trzeba będzie stawić czoła sytuacji i odszukać tego czegoś co dało nam przecież siłę by przetrwać walkę o dzidziusia ( a to bardzo rozbijało nasz związek i oddalało od siebie), wszelkie problemy. Potem pojawienie się dzieci co jak wiadomo wywraca życie do góry nogami. I wszystko dobrze było :-(

A tu takie rewelacje mi funduje :/

Ehh PAVLINECKA masz racje moje <3 wypadło i plasnęło o podłogę

ROSARIO super, że zabawa była udana )

PAVLINECKA ehh z tymi chłopami to tylko problem :/ mam nadzieję, że szbko się pogodzicie

Ja jeszcze nadaję z łóżka, ale słszę, że dzieciaki już z babcią urzędują więc lecę na śniadanko
Miłej niedzieli
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-09-14, 09:08   #4779
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:

Madison bardzo Ci współczuję, że usłyszałaś takie słowa nikt by nie chciał po tylu latach bycia razem usłyszeć takich rzeczy kłótnie niestety mają to do siebie, że z reguły mówi się rzeczy, których się później bardzo żałuje... Mój Tż to by dostał plaskacza za taki tekst a później bym się pewnie na maxa poryczała. Pisałaś że twój Tż jest więcej w pracy niż w domu a to niestety pewnie tego skutki, bo pewnie mało ze sobą rozmawiacie.. Jeju ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu
Stary 2014-09-14, 09:13   #4780
FlightlessBird
Zakorzenienie

czuję jakby punktowe i chwilowe kłucie, ból w pochwie
Podobno tak moze być, bo wszystko się rozciąga, już tak miewałam.

A Wy tak miałyście??

Stary 2014-09-14, 09:16   #4781
_Madison_
Zadomowienie

AGATRYCZE tak mąż jest całe dnie w pracy. Wychodzi koło 8, wraca po 20 ale siada do komputera i robi projekty więc kładzie się dopiero po północy. Gdzie teraz ja już przeważnie śpię.

Większość niedzieli też pracuje, a jak nie to mam wrażenie, że robi nam łaskę zabierając nas gdzieś czy wogóle spędzając z nami czas...
To też boli

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

BRID kłucia w pochwie są zupełnie normalne
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-09-14, 09:26   #4782
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

A Wy tak miałyście??
Mam czasem coś takiego

Cytat:
AGATRYCZE tak mąż jest całe dnie w pracy. Wychodzi koło 8, wraca po 20 ale siada do komputera i robi projekty więc kładzie się dopiero po północy. Gdzie teraz ja już przeważnie śpię.

Większość niedzieli też pracuje, a jak nie to mam wrażenie, że robi nam łaskę zabierając nas gdzieś czy wogóle spędzając z nami czas...
To też boli

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

BRID kłucia w pochwie są zupełnie normalne
Tutaj pomogą chyba tylko rozmowy szczere i systematyczne, aby problemy się nie nawarstwiały. Choć ja po takich tekstach to bym musiała mieć duuużo czasu na ochłonięcie...

Niezwsze jak długo robi się to ciasto cytrynowe?
Stary 2014-09-14, 09:35   #4783
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ale mi ochotę na to ciacho robicie

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Ja lubię piec ale poza mna to nikt nie jje i dupa rośnie
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 09:42   #4784
niezawsze
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Cytat:

A Wy tak miałyście??
Ja wczoraj mialam dziwne uczucie tam

Agatrycze ponad godzine ciasto robie

Maciuś
Stary 2014-09-14, 10:01   #4785
Koperco
Zakorzenienie

madison strasznie współczuję. ja to jestem raptus i kazałabym mojemu się wynosić do bliżej nieokreslonego odwołania. Nie potrafiłabym go uderzyć chociaż się nalezy w takiej sytacji.
Ciężko zrozumieć że w ciąży, zwłaszcza na początku, pada się na ryj? Może się Wam nie układać, ale żeby coś takiego powiedzieć to trzeba być porposu okrutnym. Ewidentnie chce odpuścić swoje winy ale po ciuchu. Było minęło, no przecież on nie chciał -toż to logiczne..Widzę że nie tylko mój facet taki jest..
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 10:21   #4786
soniuska
Zakorzenienie

Madison ja po prostu chcialabym szczesliwie urodzic zdrowa dzidzie..

Rosario ciesze soe ze sie dobrze bawilas. mniam zjadlabyn jajka z majonezem i chyba ugotuje na sniadanie na kanapke,o tak!

Madison Rybcia ma racje,ta sprawe trzwba przedyskutowac..

Bird mi wyjatkowo weszly wczoraj te sledzie bez odbijania mniam.

Pavlinecka czemu sie zdenerwowalas na Tzta?

Bird w pochwie jeszcze nie mialam

i przez Rosario ide po swieze buleczki i wstawiam jajka
a mam od mamy swieze ze wsi z piatku
wczesniej chcialam ciacho jesc..ale jednak jajka
Stary 2014-09-14, 10:28   #4787
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja bym zjadła jajka na miękko, a nie można

dziś na śniadanie weszły tylko 2 banany, nic innego co jest w lodówce nie podpasowało
A śledzie w nocy i na śniadanko dojadł mąż

Dziś na obiad kurczak, ziemniaczki + kapusta kiszona zasmażan i tak serio to ja zjem chyba tylko kapustę, bo na mięcho dalej ochoty nie mam

Stary 2014-09-14, 10:30   #4788
soniuska
Zakorzenienie

Bird mniam kapusta! ja u tesciowej dzis oboad. bedzie rosolek, mielone lib paleczki, ziemniaczki i buraczki lub kapucha kiszona i twsciowa piecze ciasto jogurtowe ze sliwkami a ja mam jablecznik

matko musze miec jajka na twardo z majonezem mmm
Stary 2014-09-14, 10:32   #4789
malinka1984
Zakorzenienie

Witajcie niedzielnie.Przesyłam Wam łódzkie słoneczko życząc spokojnej niedzieli i kizianki w brzusie moje Drogie przyszłe mamusie.
Z gorszych rzeczy u Nas cd chorawania męża czyli maruda leży w łóżku=niedziela w domu.
Mieliśmy plany wyjaazdu do Wawy na Targi Slow Fasion ale w takiej syt. nici z tego.
Ps.Madison mąż przegiął i ja bym się do niego nie odzywała póki nie przeprosi-wrrr!
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 10:35   #4790
niezawsze
Zakorzenienie

U nas dzis nalesniczki byly na sniadanko.
Ja kapuste kiszona to jem juz codziennie od poniedziałku tygodnia

Maciuś
Stary 2014-09-14, 10:36   #4791
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Bird mniam kapusta! ja u tesciowej dzis oboad. bedzie rosolek, mielone lib paleczki, ziemniaczki i buraczki lub kapucha kiszona i twsciowa piecze ciasto jogurtowe ze sliwkami a ja mam jablecznik

ja też chce jajko na twardo z majonezem
a majonezu nie mam
Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witajcie niedzielnie.Przesyłam Wam łódzkie słoneczko życząc spokojnej niedzieli i kizianki w brzusie moje Drogie przyszłe mamusie.
Z gorszych rzeczy u Nas cd chorawania męża czyli maruda leży w łóżku=niedziela w domu.
Mieliśmy plany wyjaazdu do Wawy na Targi Slow Fasion ale w takiej syt. nici z tego.
Ps.Madison mąż przegiął i ja bym się do niego nie odzywała póki nie przeprosi-wrrr!
oooo chory facet to masakra

Stary 2014-09-14, 10:37   #4792
soniuska
Zakorzenienie

Niezawwsze o nalesniczki
ja kapuste to w 5tyg ciazy zjadlam i to kilogtam z hot dogami;D

uwielbiam ogolem

Malinka hej i milego dnia
Stary 2014-09-14, 10:38   #4793
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Eeee baje są thebest ja tam malo co przyswajam teraz, strasznych nie trawie w gre wchodza tylko romanse komedie o baje czuje sie bardzo rozwojowa
Ja nie znoszę filmów ktore sie zle kończą.

Cytat:
NIEZAWSZE no nie jestem szczęśliwa, że zostaje
Wczoraj powiedział, że jego była była lepszą żoną niż ja i tęskni za nią. A ja co tylko dzieci i dzieci, kuchnia, praca, a wieczorami ledwo głowę do poduszki przykładam i już śpię. Nie czekam na pana i władcę, który z pracowni wraca o północy :/ a najbardziej zabolało mnie gdy powiedział, że gdyby mógł cofnąć czas to by się ze mną nie związał....

AGATRYCZE ciekawa historia przekonuje mnie poraz kolejny, że fb nie warto zakładać

SONIUSKA no to snmacznego ciacha )
Mamina szarlotka była pycha :P

Ja też baje uwielbiam oglądać szczególnie z dziewczynkami
Uciekam spać. Spokojnej nocy!

no chamskie slowa poleciały ... Nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła. Musieliscie sie strasznie oddalić od siebie skoro tak ci powiedzial. Mysle ze szczera rozmowa w tej sytuacji jest konieczna. Powiedzcie sobie co wam nie pasuje i powinno byc lepiej.

Cytat:

My dzis zjemy pewnie na mieście :-D
A fazę na jajka gotowanie mialam kilka dni temu
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 10:39   #4794
malinka1984
Zakorzenienie

Co do tematu obiadowego to u Nas sałatka z kurczakiem na sałacie z avokado,figami i kozim serem.
Tp 31.03.2015
Stary 2014-09-14, 10:42   #4795
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tematu obiadowego to u Nas sałatka z kurczakiem na sałacie z avokado,figami i kozim serem.
mój mąż powiedział by mi, że sałatka to nie obiad

Stary 2014-09-14, 10:47   #4796
malinka1984
Zakorzenienie

FlightlessBird u mnie to mąż zaproponował sałatkę.My lubimy takie wyszukane,zdrowe jedzonko Często w niedzielę jadamy takie "zieleniny".
Tp 31.03.2015
Stary 2014-09-14, 10:56   #4797
soniuska
Zakorzenienie

Blackberry wiem ale jakos teraz jak Rosario napisala to i ja musialam zjesc ;P

Malinka mniam! ale kozi ser musi byc pasteryzowany albo po prostu zjedz go tak wiesz nie za duzo;P

u nas standard obiad to zapiekanki i makarony

na 12 ide do kosciola,czekam na jajka az sie ugotuja wiec raczej nie zdaze sie pomalowac.
jak wroce to pranie musze wywiesic i wtedy sie ogarne bo na 14:30 do tesciow :P
Stary 2014-09-14, 11:27   #4798
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

domyslam sie ze takie slowa musialy zabolec i ukluc w sam srodek serducha.. ja sama nie wiem jak ja bym sobie w takiej sytuacji poradzila, ale bylo yto baaardzo nie na miejscu. nawet jesli tak czuje, to takich rzeczy sie nie mowi... nie kobiecie z ktora bedzie sie wlasnie ialo kolejne dzieci. ale faceci nie mysla, sama nie raz sie o tym przekonalam i mysle ze nie jedna. po to tu jestesmy zebysmy moglysie wygadac. sciskam mocno!

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:

A Wy tak miałyście??
ja tak miewam. dosc czescto wieczorami, jak juz sie poloze spac. w ogole jak probuje spac na brzuchu to nie daje rady, kluje i kluje, juz chyba pora nauczyc sie spac na boku :/

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
kolejna z wojewodztwa lodzkiego, jak milo ja rowniez witam sie slonecznie, choc juz coraz bardzij pochmurnie, ale cieplo. a to najwazniejszy. gotuje rosol dla rodzinki, siedze na podworku i czekam az wroca z kosciola, ja oczywiscie antychryst jak dobrze ze mamy wies blisko...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
ja też chce jajko na twardo z majonezem
a majonezu nie mam

oooo chory facet to masakra
aaa ja mam majonez a nie mam jajek. dogadamy siie?

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 11:28   #4799
soniuska
Zakorzenienie

ja sie objadlam! swieze buleczki z jajkiem majonezem i sola mniam. ale zwijam sie do kosciola na 12
potem pranie i musze makijaz ogarnac.
caluski wpadne jak wroce
Stary 2014-09-14, 11:29   #4800
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż powiedział by mi, że sałatka to nie obiad
a moj czekal by na ziemniaki i mieso do tej salatki

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości