|
|
#721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Cytat:
widze twoj podpis..ja jeszcze ponad rok temu tez chodzilam do 2 lo w kaliszu o tym samym profilu ciekawe na kogo tam trafisz
|
|
#722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to wiersz ? mogę poznać tytuł i autora ?
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
dobrze gdy ktoś przez Ciebie uśmiecha się do samego siebie
![]() opis kolegi: <-- jedyna słuszna postawa ![]() miego dnia
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Hey mam do Was taką proźbę.. Mój chłopak pali marihuane i bardzo bym chciałą żeby przestał bardzo mi na nim zależy w prawdzie nie pali dużo bo tak 1-2 w tygodniu on wie, że mi to przeszkadza może macie jakieś opisy dające mu jeszcze bardziej do zrozumienia że mi to przeszkadza i że zalezy mi żeby nie palił bo mi na nim bardzo zalezy.. itd.
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
dobrze gdy ktoś przez Ciebie uśmiecha się do samego siebie
![]() super opisik ) podbieram ![]() ![]()
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
[ ] ON [ X ] OFF
Jak cie kocham, nie powiem, no bo niewypowiem-Tak ogromnie bardzo... Tam skarb Twój gdzie serce Twoje! It's too late to apologize/jest za pozno na przeprosiny Gonię za słońcem, uciekam przed wiatrem, ale wciąż stoję w miejscu... Ludzie czasami myślą jak zabić czas, ale to czas ich zabija... Wolę umrzeć z twarzą zwróconą ku wrogowi,niż żyć odwróconym do niego plecam
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Jest już ciemno, ale wszystko jedno.
Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... kawałk piosenki feel- gdy jest juz ciemno. fajne opisiki mozna z tego sklecic
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
'Niech mi wreszcie ktoś odpowie, kto zwariował, ja czy świat? '
P.S. piosenka Feel, świetna, do opisów w sam raaz ;D
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
kasiek18, wertusia - specjalnie na Wasze życzenie
![]() *Po co pisać puste słowa bez treści? Wystarczy k.o.c.h.a.m - w tym się wszystko zmieści.. *Zapytaj wiatru jak ja kocham Cię. On myśli moje zna. * Myślę...Tęsknię...Kocham. ..O Tobie...Do Ciebie...Ciebie * Ja nawet kiedy jesteś tak blisko mnie, tęsknię już za Tobą... * Kiedy tęsknie zamykam powieki Kiedy kocham otwieram serce * tęsknię do Twoich ust niosących tyle słodyczy * tęsknię do Twoich oczu których spojrzenie budziło we mnie tyle miłości *Ścieżki snów do Ciebie wiodą Wyłożone mą tęsknotą * Twój uśmiech ... Twoje spojrzenie ... Jest dla Mnie słodkim nałogiem * Od Dzisiaj Przychodź Do Mnie Jeśli Zwątpisz W Swoje Szczęście... Przypomnę Ci Zaklęcie.. * ON unosi mnie, gdy moje skrzydła zapominają jak latać.. ![]() * Założyłam W Sercu Alarm, Dzwonił Kiedy Cię Ujrzałam =] * i NiE Ważne Kto Stoi obok Jeśli Tą osobą niE Jest * Twoje ciepło...sprawia...że czuję się naprawdę bezpieczna... * Mogę Ci dać tylko obietnicę, że zawsze będę przy Tobie trwać KTC *Pamiętaj, że najpiękniejszym prezentem dla mnie jest...Twoja miłość *Gdyby Każda Moja Myśl O Tobie Zamieniła Się W Ziarenko Piasku, To Powstałaby Pustynia, Przy Której Sahara - Mała Wydma * Chciałabym być twoją pościelą.. Codziennie wieczorem móc wtulić się w ciebie ![]() *Szczęście?toTY..JesteśMO JĄmyśląImoimMARZENIEMjest eśMOIMnajwiękrzymPRAGNIEN IEM * Z Tobą piękna każda chwila, ciemność srebrzysty odcień ma, z Tobą realne są marzenia ![]() ![]() ![]() ![]() * Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak Być nadzieją, gdy szukasz dnia * Jesteś w moich myślach, kiedy budzę się rano, gdy otwieram oczy... *Masz Może Mapę??. .Zgubiłam Się W Twoich Oczach ![]() *W nocy nie pozwalasz zasnąć mi- kradniesz moje sny.. Wiem.. bez Ciebie nie zasnę.. * Smak szczęścia przy Tobie poznałam ![]() ![]() * Zabierz mnie ze smutnych ulic samotności na piękne ogrody miłości kochanie * Jesteś Jak Czekoladka Wedla... Niekończąca Się Przyjemność...= * Najpiękniejszym zakątkiem świata są ramiona kochanka. * Chcę Aby Na zawsze Pozostał w twych oczach Cień mojego spojrzenia ... * Już NiE panuję Nad zmysłami MojE Oczy Są Oczami Wariata Gdy Spotykają Się Z Twoimi Oczami *zapomnieć Ciebie to jak przestać żyć, zapomnieć Ciebie znaczy nie mieć nic ... * Jestem Uzależniona Od Czekoladek... i Od Ciebie Kotuś * jesteś dla mnie kopalnią tajemnic z której chce dalej wydobywać kolejne skarby * Z Dymu Papierosa Układam Serce ... a W Nim Twoje Inicjały ... * Jest serce, w którym żyjesz... ono jest jak Twój drugi dom ![]() * Kiedyś przemierzymy cały świat, idąc boso po drodze z gwiazd *Wiem, że czasem trudno mnie kochać ale chyba łatwo odnaleźć miłość w moich oczach * Udany związek wymaga wielokrotnego zakochiwania się, ciągle w tej samej osobie. * Moje jedyne życzenie, wszystko czego pragnę To życie wieczne w twoich oczach * ~Myśl o Tobie~ Czasem owijam się w nią i tak zasypiam * To niesamowite że świat może być ukryty w jednej osobie * Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia ... *Zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. * Ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia......... *Mogłabym nie spać tylko po to, żeby słuchać jak oddychasz * A kiedy mówisz do mnie - Słońce... * Moje ciało pragnie Twojej miłości, Twego dotyku i namiętności, Twych pocałunków, Twych ust bliskości, Twego spojrzenia i obecności * Utopię się w twej boskości i doskonałości... * ze słodyczy twego aksamitnego ciała zdejmuje pocałunki ust powiewem... * Tylko w Tobie umiem się zatracić, poczuć smak rozkoszy.. * spojrzenie Twe- rozkoszy żar, przenikaj mnie- wytrwajmy tak ![]() * Kochaj się ze mną w noc atramentową,chwili pieszczoty nie poskąp,nie żałuj. *TwojCzulyDotykZnowCzujeN aSwejSkorze.TwojDelikatny PocalunekZnowZostawiaszNa MychUstach... * Znajdź moją łydkę.. I wędruj językiem po mapie mojego ciała ![]() * Chciałabym być Twoim ręczniczkiem,który okrywa Twoje boskie,nagie ciało po kąpieli ![]() *W pościeli z błękitnej satyny zapomnieć o świecie całym, wyszeptać, że Jesteś Jedyny, mój Ukochany Wspaniały ... * Przyjdę do ciebie naga i stanę przed toba abyś mogł się mną cieszyć... * Tak pragnę wtulić sie w Ciebie, zatopić sie w Tobie cała, tak mocno przycisnąć do siebie, czuć ciepło Twojego ciała .. * Stwarzam sobie obraz prosty - Ty i Ja - w zaklętym uścisku * Zatopić Się W Rozkosz Pocałunków... W Delikatność Twoich Pieszczot * Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna *onieśmieleni wytęsknioną bliskością * Z twoich ramion widzę niebo drżące rozkoszą... * Tylko mnie szeptem przykryj pod koniec dnia... * Zatrzepotałaś w tańcu ciał sercem jak rzęsą o świcie… * Moje ciało może ci pokazać miejsce, które zna tylko Bóg *I wszystko co czuję, mogę ci pokazać .....Dziś wieczorem * Brak mi twojego przyśpieszonego oddechu na mnie * W Szmaragdową noc zasypiamy w ramionach swych... * Ty śmiejąc się mówisz 'chodźmy spać'. A idiotom zimno. * W rytmie namiętności... Usta będą błądzić... Gdzieś po drugim ciele. * bo w taką noc dla naszych serc rozdziera się zasłona mroku *zatracony w szaleńczych pieszczotach jedwabne krople potu na szyi jak niekłamana obietnica dalszych uniesień Ania89pc * kocham Cię i pragnę Twojego dobra * razem pokonamy zło, które Cię otacza * chcę być Twoim jedynym i najsłodszym nałogiem |
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje slicznie
a to cos ode mnie: * Przytule Cie, wtule w swe ramiona...juz nigdy sie mnie nie pozbedziesz ![]() *jestem jaka jestem abede jaką chce byc! *grunt to nie przejmowac sie samcami ![]() *niech obudzi mnie z tego snu smak twych ust na moim policzku... Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
#731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
martunka88 dziękuje ci bardzo za statusy
są świetne Oby więcej takich
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny swietne opisy!
Mam prosbe, jesli macie jakies zwiazane ze slubem to poprosze http://wiadomosci.onet.pl/1574396,28...adomosceu.html zaglosuj na pare nr 20 jesli mozesz
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
martunka88!!! swietne opisy
takie ... kochaaaanee podkradam
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak tak, to Ira i Nadzieja _________________________ ________ Słowa, słowa.. poznałam je już... Niech zniknie cały świat, już niepotrzebny mi i tak.. Gdy mówił nagle mu zabrakło słów I've got the power hey yeah heh ![]() Kamą sawa kąsi kąsi kąsi ką sa ![]() Rozkołysz, rozkołysz, rozkołysz jeszcze raz Będzie spadać długo, potem wstanie lekko Zachwycić się po prostu tak i wzruszyć jak najmocniej Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz Zapomnij się i tańcz! Wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze Więc nie każ mi zrozumieć, nie mogę i nie chcę Uwalniam swoją wolę zaczynam nową drogę Niczego nie będzie żal, nieczego nie będzie żal
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
troche smutnych
"... Szukałeś rozmów ze mną, dziś uszy zamykasz... " Gdyby wszystko było takie proste teraz bylibyśmy razem (Nie ma nic gorszego niż płakać przez UKOCHANEGO ![]() tErAz kIeDy sIeDzE SaMa w dOmU TeSkNoTa niSzCzY MOj ŚwIaT...=[ Mysle o nim )) || Snie o nim ]]] || Ale go niee Kocham (((Kiedy mówisz o tym co będzie jutro, Diabeł pęka ze śmiechu... pare wesolych ...Ktoś ZaTrzymaŁ Czas... =)"Niech dziś cały świat się dowie, że się zakochałam w Tobie"=* Dajesz Mi szczęście...Dajesz Mi Siebie...Ja naprawde Kocham Ciebie... ![]() potrzebuje opisu o tesknocie!! moje kochanie wyjechalo inie predko sie zobaczymydzisiaj mamy takze rocznice naszego zwiazku takze za takie opisy tez bede bardzo wdzieczna !! pozdrawiam
|
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
There is nobody at home, please leave the message... (można dopisać: 'after pip....') /// Nikogo nie ma w domu, prosze zostawić wiadomość (po sygnale...)...
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
"Jesteś osobą, która daje siłę mi..."
![]() "Kocham Cię moimi myślami Całymi dniami, i nocami Z Tobą wiążę swe nadzieje A Miłość – Miłość nas rozgrzeje" z tego można zrobić różne fajne opisy "Złączymy, się w parę jedna będziemy przykładem miłości na pewno" "Wiara kluczem otwierającym drzwi,noś go przy sobie łatwiej będzie ci" "Mam w sercu coś, co pozwala mi śnić." "Wszyscy biorą coś,nie dając nic.A gdy wychylasz się to jesteś tym złym" "Życie po to jest, byś spełniał swoje sny. Zawsze bądź sobą, nie pozwól z siebie kpić Z uśmiechem podążaj, przez ciężkie swoje dni. I pamiętaj o tym:” swoim życiem kierujesz Ty”. " "Ale najważniejsze jest to co serce chce dać."
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
gagusia, przejrzyj chociaż ostatnią, bieżącą!!! stronę wątku.... dziewczyny wyszukiwarka nie gryzie!!
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
I'm not the type to get my heart broken- nie jestem tym typem ktoremu mozna zlamac serce...
'Cos I never leave my heart open-bo nigdy nie pozwalam sie do konca otworzyc... Felt like I was just a victim-czulam sie jak zwykla ofiara... And it cut me like a knife When you walked out of my life-i zranilo mnie jak ciecie nozem kiedy odeszedles z mojego zycia I didn’t give it to you on purpose can't figure out how you stole my heart-nie dalam ci tego specjalnie nie wiem dlaczego ukradles moej serce Rihanna-cry
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
mam Cie tam gdzie słonce nie dochodzi... pod kolderka w ciemnym pokoiku
|
|
|
|
#743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
z listy:
![]() -trzeźwo...i pora coś zdziałac :P -mierzy sie ponad cel, by trafic do celu... -wojsko pozaluje dnia kiedy mnie wezwali :P *życie ze mną to randka w ciemno... *łzy trzeba zatrzymac w polowie twrayz...zanim dotkna usmiechu. *Widzieć cię... To jak światło dla moich oczu. *Być z tobą... To jak spełniać marzenia...Te najdalsze i te niewypowiedziane *Gdybyś był, a nie bywał, Raz na jakiś czas... Byłabym wreszcie "czyjaś"...a nie "bezpańska".
|
#745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
spontaniczny szał porywa mnie znowu wszystko we mnie tańczy
Biba No i kicz :P // W Kolanie bo fantazja jest od tego aby bawić się na całego=)) Yo Yo ElO Elo<GiBaMY SiE>Yo ElO eLo<MaChaMy ReKami>RoBiE KonCeRt BUhAHSuszaWGardlePrzerywa SenPo budkaWGłowieSzumiMiJeszcz WczorajszaWódka.... I've lost my Teddy Bear... who want sleep with me?? W Kościele, podrywam księdza, życzcie mi szczęścia Get on the dance floor where the music is free A później wyjść i potańczyć w deszczu, który nie pada..... Bo ja tańczyc chcę...moze nauczysz mnie jak tanczy sie Bądź dziś moim tancerzem...w tańcu kryje sie namietność "nikt ze mną tak nie tańczył, nikt na mnie tak nie patrzył"=) A później wyjść potańczyć w deszczu który nie pada Slow down and dance with me (zwolnj I zatańcz ze mną) Skip a beat and move with my body… Come on and dance with me (Poczuj rytm i poruszaj się za moim ciałem. No już, zatańcz ze mną ) Don't wanna rush it. Let the rhythmn pull you in (Nie chcę cię ponaglać Niech rytm cię wciągnie) wśród obłoków będe tańczyć, wiatr we włosy wplatać... I have danced inside your eyes…how can I be real (Ja tańczę wewnątrz twoich oczu Potrafię być realna) w jego głowie chaos w moich biodrach muzyka roztańczę w sobie świat,na przekór łzom... Dance with me, make me sway (tańcz ze mną, wyrabiaj mnie poruszaj)
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio mam : Brakowałoby mi Ciebie nawet gdybym Cie nie znała ...
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
SDM
Takie sobie opisy... niektóre połączyłam bo za długie były ![]() ![]() SDM: CiałoMe,Wklęte W KorowódIstnienia,Wzruszon eSłońcem OdStópAżDoGłów Czarnym aniołom skrzydła marzną, samotnie stają na parapecie Cisza taka że słychać szum Anielskich skrzydeł ponad nami Zawsze to z aniołem raźniej chyba bywa Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho... ![]() WciążUczęSięŻyćNaWłasnejS kórze IPłacęJakUmiemTenDziwnyRa chunek Tak jesteśmy jak dwa jabłka na czereśni. By nasze twarze choć trochę się rozchmurzyły trzeba tu anielskiej siły Gości z nieba nam potrzeba bez aniołów straszna bieda Grechuta: Mój cały świat jest dla Ciebie,a Ty-jesteś mi światem,doliną wśród mgły Stając zapatrzeni w obłoki i niebo pytać wciąż będziemy po kryjomu... Lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest kobieca.
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
So If you're feelin' lonely-don't You're the only one I'd ever want
Więc jeśli czujesz się samotnie, nie czuj się tak. Jesteś jedynym którego kiedykolwiek pragnęłam I remember the smell of your skin, I remember everything Pamiętam zapach Twej skóry, pamiętam wszystko i piosenka Bryana Adamsa "I wanna be...", prawie cala i lepiej brzmi po angielsku, ale można wybrać parę fajnych momentów ![]() I wanna be your t-shirt when it's wet - I wanna be the shower when you sweat Chcialabym być Twoją koszulką gdy jest mokra - chciałabym być prysznicem gdy się spocisz ![]() I gotta be the tattoo on your skin - yeah lemme be your bed baby - when you climb in Muszę byc tatuażem na Twojej skórze - ta, pozwól mi być Twoją bed baby (chyba nie musze tłumaczyć ;P) gdy się wdrapujesz na lóżko I wanna be the sheets when you sleep - let me be the secrets that you keep Chciałabym być prześcieradlem kiedy śpisz - pozwól mi być sekretami które w sobie kryjesz I gotta be the spoon - ta stir your cream Muszę być łyżką którą mieszasz śmietankę I wanna be the one that really makes you scream Chcialabym być tą jedną która sprawia, że krzyczysz I wanna be - your lipstick when ya lick it Chciałbym być Twoją szminką gdy ją zlizujesz I wanna be - your high heels when ya kick it Chciałbym być Twoimi szpilkami gdy nimi rzucasz more than anything I swear I wanna be - your underwear Przysięgam, najbardziej chciałbym być Twoją bielizną ![]() I wanna be the chair when you relax Chciałbym być krzesłem gdy się na nim relaksujesz I gotta be your razor when you shave Muszę być ostrzem gdy się golisz I wanna be the habit that really makes you crave Chcę być nałogiem od ktorego nie możesz się uwolnić I wanna be - your hot tub - when you're dippin' Chcę być jacuzzi (hot tub=amerykańskie jacuzzi) gdy się w nie zanurzasz I wanna be - your bathrobe - when you're drippin' Chciałbym być Twoim szlafrokiem kiedy ociekasz wodą Let me be your motorcycle n' take you for a ride - alright Pozwól mi być swoim motorem i zabrać Cię na przejadzkę (o tak )I wanna be - your hot sauce - ya when you're cookin' Chcę być Twoim ostrym sosem gdy gotujesz I wanna be - your sunglasses - hey good lookin' Chcę być Twoimi okularami (przeciwsł.) hej slicznotko
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

jakby które się już powtórzyły to serdecznie przepraszam
nie myśleć
ciekawe na kogo tam trafisz

wszak kula to kształt doskonały
podbieram

Oby więcej takich
)) || Snie o nim