|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3932 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Raz jeszcze przypominam, że w wątku wymieniamy się ODLEWKAMI lub/i PRÓBKAMI. Flakony wymieniamy na targowisku.
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
podzielę się 12 ml odlewką Lady Vengeance Extreme
poszukuję NU YSL |
|
|
|
#3934 |
|
Rozeznanie
|
Oddam odlewki Estee Lauder Youth Dew (2 atomki razem 8,5 ml - z ostatniej rozbórki, jednak nie udźwignę, a domownicy mi głupio przygadują i się uprzedziłam...)
Z własnego flakonu mogę odlać TM angel la rose, I'dole armani, może coś jeszcze znalazłoby się... Mam też flakon lolity, w nim jakieś 18 ml edp (czyli resztę, a więc bez sensu wystawiać na targowisku...., wymienię na jakąs inną resztę....) |
|
|
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
Na wymianę mam następujące odlewki:
Parfum d’Empire Cuir Ottoman – ok. 10 ml Atelier Cologne Ambre Nue 9/10 ml Arabian Oud Donna – ok. 8/10 ml L’Erbolario Assenzio – ok. 9/10 ml 20th CenturyFox 24 Gold Oud Edition - ok. 10 ml L’Artisan No 7 – ok. 9/10 ml Amouage Dia Woman ok. 7/10 ml Montale Kabul Aoud 5 ml Odin 03 Century ok. 3,5-4/5ml Montale Oud Samarkand ok 6 ml Loewe I Loewe Me ok.8/10ml Van Cleef & Arpels Lys Carmin ok. 4 ml Oliver Durbano Lapis Philosphorum ok. 4/5 ml Parfum d’Empire Osmanthus Interdite ok. 4/5ml L’Artisan Seville a l’Aube ok. 3/5 ml L’Artisan L’Eau d’Ambre Extreme 9,5/10 ml Bond No 9 So New York EDP – 8 ml Juliette Has a Gun Midnight Oud ok. 6/10 ml Rasasi Amber Oudh 3ml (roll on) Montale Oud Limone 5 ml Montale Sweet Oriental Dream 2,5 ml Montale Patchouli Leaves 5 ml Mona di Orio Rose firmowa próbka (ok 5ml) Parfumerie Generale Indochine 8/10 ml Calypso Christiane Celle Ambre 5 ml Made in Italy Rome 8/10 ml Dior Privee Oud Ispahan 5 ml Il Profvmo Aria di Mare ok. 4/5ml mogę też zaproponować odlewki z własnych flakonów: Amouage Gold Woman Armani Privee Oud Royal Parfum d'Empire Yuzu Fou Marni EDP Dita von Teese EDP Dita vone Teese Erotique za coś super oddam miniaturki Micallef z kalendarza adwentowego - wszystkie 5ml z ubytkiem testowym: Rezerwacja - Parfum Couture - M. Micallef Rezerwacja - Mon Parfum oraz miniature Scherrer Nuits Indiennes Próbki: Keiko Mecheri Les Zazous ok. 2 ml Memo Manoa ok. 2 ml Parfum d'Empire Musk Tonkin ok. 2 ml Vanessa Tugendhaft Or Blanc ok. 2 ml Aqua di Profumo Puro Neroli ok. 2 ml Farmacia SS Annunziata Kama ok. 2 ml Officina Delle Essenze Caldo Orientale ok. 1,8 ml Nobile 1942 Anonimo Veneziano ok. 1,9 ml Nobile 1942 Chypre ok. 1,9 ml Cale Fragranze d'Autore Allegro con Brio ok. 2 ml Cale Fragranze d'Autore Assolo ok. 1,9 ml Maison de la Vanille Ambre Secret ok. 1,9 ml Maison de la Vanille Intense Patchouli ok. 1,9 ml Frapin 1679 ok. 2 ml Ineke Evening Edged in Gold ok. 1,9 ml Ineke After My Own Heart ok. 1,8 ml Mazzolari Sofia ok. 1,8 ml Mazzolari Patchouly ok. 2 ml Mazzolari Lei ok. 2 ml Mancera Wild Rose Oud ok. 1,8 ml R. Piguet Oud ok. 2 ml Szukam do testów: Armani Prive Ambre Soie Armani Prive Ambre Orient Tom Ford Rive d'Ambre Guerlain Chypre Fatale Oliver Durbano Turquoise Jo Malone Oud & Bergamote Jo Malone Ambre & Patchouli Schlesser Oriental Soul pour Femme Micallef Shanti Different Company Tokyo Bloom Versace Oud Oriental Edytowane przez silencio Czas edycji: 2014-11-29 o 15:46 |
|
|
|
#3936 |
|
Konto usunięte
|
przypominam sie odlewkowo
![]() organza edp 10ml -5ml szkło +5ml plastik: JPG clasique edp 9ml szkło Miss dior cherie edp ok 20ml szkło L.biagotti edp Venezia 10ml 2x5ml plastik E.L sensous 10ml 2x5ml plastik La Petite robe noire edt 5ml plastik pure poison stare 2004r 2ml plastik H.P poison miniaturka fabryczna 5ml+kartonik nowa |
|
|
|
#3937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uaktualniłam listę poszukiwanych zapachów. Niestety teraz już głównie szukam bardziej niszowych zapachów, bo klasyki po prostu znam i mam ![]() Gdybyś coś miała z mojej listy, albo spoza mainstreamu to chętnie się wymienię ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem ze chciałabyś jakieś dymy lub kadzidło... Mam odlewke Sacre Caron i próbki: Wood Mystique EL Hayati Arabian Oud Gold24 Scent Studio Oraz ciekawostki: Exsplossive Aigner (miniaturka) Tubereuse Nuit L'Artisana Tardes Carner Barcelona Galliano edp M. Kors edp (unikat) Trance - zupelna nisza, nazwy teraz nie pamiętam Nu-Be Hc Dita von Teese Femme Totale Or Noir Baldinini Volupte De La Renta Budoire koniakowy VW I jeszcze duzo innych probek do testow |
|
|
|
|
#3939 | |
|
Biegnąca z wilkami
|
Cytat:
Za Caron Sacre Interesują mnie jeszcze: Tardes Carner Barcelona i Dita von Teese Femme Totale |
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo jestem ciekawa tego zapachu JHAG, wiec na pewno nie odpuszczę
|
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wątku i tu http://www.fragrantica.com/member/143879/ Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2014-09-14 o 11:40 |
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
jewerly, poszukuję podobnej ml do JHAG odlewki NU edp ( sprzed reformulacji ) tak więc spokojnie wymieniaj z marienmarien
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz coś u mnie za powyższe? Szczególnie Rose d'Alexandrie
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w zamian oddam Si(mam w wątku), zrobię odlewkę anioła cukrowego i flowebombki różanej
|
|
#3945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewentualnie mniej Youth Dew za jakąś odlewkę z mojego flakonu |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Konto usunięte
|
Szukam kilku ml L'ora Torrente edt.
Mam do zaoferowania L'ora edp, Citizen Queen JHAG, Maitresse AP, Bal a Versailles Jean Desprez, Lou Lou, Lou Lou Blue, Shalimar edp, Rochas Femme. Edytowane przez 02eba319b6a88f5cf3646afc45676ed72e415e48_5eab58a6545cb Czas edycji: 2014-09-14 o 16:37 |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;48135083]Szukam kilku ml L'ora Torrente edt.
Mam do zaoferowania L'ora edp, Citizen Queen JHAG, Maitresse AP, Bal a Versailles Jean Desprez, Lou Lou, Lou Lou Blue, Shalimar edp, Rochas Femme.[/QUOTE] Może któraś z moich odlewek spodobałaby Ci się za Shalimara?
|
|
|
|
#3949 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Zuelo, za odlewkę 15 ml Fancy chętnie przygarnę odlewkę 15 ml Killer Queen K.Perry - jest to możliwe? ![]() Tylko najpierw musiałabyś mi w tygodniu podesłać pusty atomek, bo raz jeszcze dziś przeszukałam szafę + szuflady i nie mam już pustych , niestety
|
#3950 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;48135560]Dziękuję, ale to dla mnie za duże odlewki
A ile masz Shalimara? |
|
|
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No niestety. Raczej szukam tego, co napisałam, albo ciekawej niszy... |
|
|
|
|
#3954 |
|
Zadomowienie
|
silencio
Armani Prive Rose d'Alexandrie Armani Prive Oud Royal Hej, z poszukiwanych przez Ciebie mam L'Artisan Al Oudh ok 9/10 ml i Flowerbomb Rose Explosion mogę odlać z flaszki do 10 ml. Z proponowanych przez Ciebie jestem przede wszystkim zainteresowana dwoma powyższymi zapachami Armaniego. Daj znać, czy jesteś zainteresowana i jak zapatrujesz się na ewentualną wymianę
|
#3955 |
|
Perfume Lover
|
Chętnie oddam za cokolwiek, co wpadnie mi w oko - jestem perfumowo wszechstronna - nie lubię jedynie agaru, cytrusów i suchego drewna.
Odlewka: GAP - The Original - 4,5ml Próbki Ajmal - Shadow for Him - 1ml Azzaro - Chrome Sport EDT - 1.2ml Beyonce - Heat Rush - 1.8 ml Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Creed - Aventus - 2,5ml Davidoff- Hot Water Man- 1ml Fragonard - Etole Tocade -1,8ml Galliano - EDP 0,7ml Gres- Cabotine Moonflower -1ml Guerlain - Aqua Allegoria Bouquet Numero 2 - 0.8ml Guerlain - Aqua Allegoria Cherry Fantasy - 1ml Houbigant - Fougere Royale - 1.5ml Jean Paul Gaultier - Classique Edt- 0.7ml J. Brosseau - Omre Rosse L'original - 0.4ml Kenzo - Eau de Fleur de Prunier - 1.2 ml L'Artisan - Premier Figuier - 1ml Marc Jacobs - Daisy - 1.1 ml Marc Jacobs - Dot 1.2ml Marc Jacobs - Lola - 1,1 ml Oriflame - Amber Elixir - 1ml Ungaro - Party - 1ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów (ilość do uzgodnienia) Bijan Nude Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Dior - Poison Escada - Born in Paradise Escada - Cherry in the Air Escada - Island Kiss Escada - Pink Graffiti Escada- Rockin Rio Escada - Taj Sunset Escada - Escada Collection Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women L'Artisan - Mandarine Tout Simplement Lolita Lempicka - Midnight Fragrance Lolita Lempicka Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Rihanna - Reb'l fleur Roberto Cavalli - Acqua Salvatore Ferragamo - Attimo L'eau Florale True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji YSL - ELLE EDP
|
#3956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chętnie przygarnę: Histoires de Parfums, Olympia 0,5ml OLIVIER DURBANO Heliotrope 0,5ml Tom Ford, White Suede 1,5ml Amouage, Interlude Woman ~ 1,7ml Kilian, Straight to heaven 0,8ml L'Erbolario, Ambraliquide 0,6ml Co byś chciała w zamian? Tylko że będę w Polsce dopiero 2 października i wtedy mogłabym wysłać. |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę zrobić próbki/odlewki z: L'or Torrente edp Citizen Queen Juliette Has a Gun Maitresse Agent Provocateur Bal a Versailles Jean Desprez Lou Lou Cacharel Lou Lou Blue Cacharel Shalimar edp Femme Rochas Truth or Dare Madonna Gloria Vanderbilt Jolie Madame Balmain Alambar Laboratorio Olfattivo |
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Co do terminu wysyłki nie ma problemu jeśli tylko ja mogę wysłać wcześniej
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Perfume Lover
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;48137187]beyzo, wybierzesz coś ode mnie za powyższe?
Mogę zrobić próbki/odlewki z: L'or Torrente edp Citizen Queen Juliette Has a Gun Maitresse Agent Provocateur Bal a Versailles Jean Desprez Lou Lou Cacharel Lou Lou Blue Cacharel Shalimar edp Femme Rochas Truth or Dare Madonna Gloria Vanderbilt Jolie Madame Balmain Alambar Laboratorio Olfattivo[/QUOTE] Dziękuję, ale nic
|
#3960 |
|
Bang Bang Bang
|
Ja mogę się podzielić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.