Mamusie sierpniowe 2014 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku
Smukłe krychy i płaskie brzuchy bo są juz z nami nasze maluchy 3 9,09%
Już maluchy sierpniowe są na podbój świata gotowe 5 15,15%
Dzieci zamiast spać czatują czy rodzice nie baraszkują 4 12,12%
Sierpniowe dzieci już mamy i o drugie się staramy 1 3,03%
Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2 24 72,73%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-14, 18:14   #841
justa_1978
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
A tu moje dziewczyny i ja grubas wlasnie w parku jesteśmy
Załącznik 5790988Załącznik 5790994

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jakie masz sliczne coreczki!!! Wszystkie bardzo podobne do mamy!

U mnie z becikowym nie bedzie tak prosto, bo jest bardzo duzo papierow do wypelnienia! Chyba chca odstraszyc ludzi.... a na koniec okaze sie, ze mamy za duze dochody.....
justa_1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 18:35   #842
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Natalki kilka zdjeć
Załącznik 5790995
Załącznik 5790996
Załącznik 5790997

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz
Super dziewczyny
Zuzia śliczna jak z obrazka

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 18:39   #843
nagiAkt
Zadomowienie

Cytat:

Zadnego grubasa tu nie widzę, tylko super mamusie

jak tam Natalka? Jezdzicie dalej na te wszystkie badania?

WIKTORIA

NASZ DZIUBEK
20.08.2014
15:10
nagiAkt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:07   #844
Gatita
Raczkowanie

Cytat:

Sliczna rodzinka!
Gatita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:07   #845
kasiuulad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
nie wiem ja pobierałam w urzędzie

mój tż na zaświadczenie z mopsu i urzędu miasta czekał kilka dni

Mamuśka śliczne masz córki
a widzisz, my żadnych zaświadczeń z mopsu czy z urzędów nie potrzebowalismy wiec poszlo szybko i sprawnie tzn wizyta po wnioski wypełnienie ich i zawiezienie z powrotem-jeden dzien

Mamuśka no my jakby nie bylo jestesmy rodzina wielodzietna....w pl ostatnio wprowadzili Kartę Dużej Rodziny i po urodzeniu Kamilka juz sie na nią zalapiemy no ale takie komentarze jeszcze do moich uszu nie dotarly, ( a fb nie mam) ale nawet jesli ktos by skomentowal ilość dzieci to mam to gdzies, od dawna mówiłam ze chce miec trojeczke i zdanie innych mnie nie obchodzi

Edytowane przez kasiuulad
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:18
kasiuulad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:16   #846
h4linka
Zadomowienie

Heeeej

Mamuska super wygladacie

Ja też się boję pierwszego razu, a jutro oficjalnie kończy mi się połóg. Mój Tż nie pozwala mi o tym zapomnieć i już odlicza godziny i minuty do przytulanek. Moje libido jest zerowe.

Pojechaliśmy przed obiadem na spacer i wiecie co? jeździłam na rolkach na rolkach z wózkiem ludzie się na mnie patrzyli i usmiechali a ja byłam szczęśliwa, że w końcu się ruszyłam. Od jutra zaczynamy ćwiczenia
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:40   #847
justa_1978
Rozeznanie

Heheheh zrobilam TO Bardzo, bardzo pozytywne odczucia

Edytowane przez justa_1978
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:42
justa_1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:45   #848
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Moja dzisiaj pierwszy raz włożyła piąstki do buzi

Nasze szczescie
Stary 2014-09-14, 19:54   #849
damcilapke
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Moja dzisiaj pierwszy raz włożyła piąstki do buzi

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

moj ma 13dni i wklada piastki do buzi od tygodnia
damcilapke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 20:13   #850
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa_1978 Pokaż wiadomość
Ahaha, gratulujemy :-P
Czyli nie ma się czego bać? ;-)
Stary 2014-09-14, 21:16   #851
patrycja19894
Wtajemniczenie

Moje dziecko dziś ma równy miesiąc i wczoraj pierwszy raz pił z butelki, dziś kolejny raz odciagalam i mu dawalismy. Wypił 80 ml i jeszcze prawie 15min z drugiej piersi nie wiem ile takie dzieci powinny jeść ale wydaje mi się ze dużo wypił, a najlepsze jest to ze po godzinie znowu był głodny.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Piszecie o powrocie do aktywności seksualnej :-D Moje libido jest zerowe :-o jeszcze zostały dwa tygodnie i zapewne mój Tz nie Poczeka minuty dłużej.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Mamuska śliczne twoje córeczki A ty również wyglądasz rewelacyjnie
Stary 2014-09-14, 21:25   #852
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nagiAkt Pokaż wiadomość
Wspolczuje, bo na pewno ciezko znalezc w sobie troche cierpliwosci, gdy wiekszosc poswiecamy dziecku

Moj gin na ostatniej wizycie kazał przyjsc po zaswiadczenie dopiero po porodzie, z wypisem ze szpitala
Moze bal sie, ze jednak nie urodze i go oszukam

he he i poszłas specjalnie tak ? Mi aż tak bardzo sie nie spieszy poczekam już do wizyty i tak mnie ona nie ominie

mam nadzieje że moje libido też się podniesie, bo na dzień dzisiejszy to na samą myśl o tym zastanawiam sie co wymyśleć aby do tego nie doszło jednak całą ciąże miałam bardzo wysokie libido , a i tak musiałam obejsć się smakiem, bo mój tż martwił się o małego że krzywde mu zrobi Dopóki nie miałam brzucha(a byłam juz w ciazy
) tych obaw nie miał

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
Moje dziecko dziś ma równy miesiąc i wczoraj pierwszy raz pił z butelki, dziś kolejny raz odciagalam i mu dawalismy. Wypił 80 ml i jeszcze prawie 15min z drugiej piersi nie wiem ile takie dzieci powinny jeść ale wydaje mi się ze dużo wypił, a najlepsze jest to ze po godzinie znowu był głodny.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Piszecie o powrocie do aktywności seksualnej :-D Moje libido jest zerowe :-o jeszcze zostały dwa tygodnie i zapewne mój Tz nie Poczeka minuty dłużej.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Mamuska śliczne twoje córeczki A ty również wyglądasz rewelacyjnie
chłopcy to głodomorki, ja juz kiedys pisałam, ze jak jechałam na obronę, a mały miał 3 tygodnie, to sporo zjadł przed obroną, z dwóch piersi, a za godzinkę był już głodny, a ja zostawiłam 100 ml mleka tz-towi a mały był nadal głodny na szczęście zaraz po mnie przyjechali i dokarmiłam małego

zaczarowanadlaniego mój też już dawno piąstkę wkłada sobie do buzi , pierwszy raz wsadził chyba jak miał własnie dwa tygodnie.

A czy wasze dzieciaczki zaczynaja gaworzyć? bo mój już zaczyna cos mówić w stylu"gu"

mamuśka urocze masz córeczki

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-09-14 o 21:30
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:31   #853
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
he he i poszłas specjalnie tak ? Mi aż tak bardzo sie nie spieszy poczekam już do wizyty i tak mnie ona nie ominie

mam nadzieje że moje libido też się podniesie, bo na dzień dzisiejszy to na samą myśl o tym zastanawiam sie co wymyśleć aby do tego nie doszło jednak całą ciąże miałam bardzo wysokie libido , a i tak musiałam obejsć się smakiem, bo mój tż martwił się o małego że krzywde mu zrobi Dopóki nie miałam brzucha(a byłam juz w ciazy
) tych obaw nie miał

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

chłopcy to głodomorki, ja juz kiedys pisałam, ze jak jechałam na obronę, a mały miał 3 tygodnie, to sporo zjadł przed obroną, z dwóch piersi, a za godzinkę był już głodny, a ja zostawiłam 100 ml mleka tz-towi a mały był nadal głodny na szczęście zaraz po mnie przyjechali i dokarmiłam małego

zaczarowanadlaniego mój też już dawno piąstkę wkłada sobie do buzi , pierwszy raz wsadził chyba jak miał własnie dwa tygodnie. A czy wasze dzieciaczki zaczynaja gaworzyć, bo mój już zaczyna cos mówić w stylu"gu"
Ja jestem w lekkim szoku bo pierwszy raz tak dużo odciagalam, miałam nadzieję że mu wystarczy a on pochłonął ta butlę w sekund pięć.

Tez tak macie ze wychodzie na dwór i jak zawieje wiatr to cycki robią się mega twarde i bolą w środku? mi to ciarki zaraz przechodzą i chwila musi minąć zanim ból puści.
Stary 2014-09-14, 21:34   #854
anius_7
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny u mnie minelo 6 tygodni, zakonczylam polog i ide we wtorek do lekarza... moj maz nie moze sie doczekac fiki miki, a ja mam obawy czy po cesarce wszystko sie w srodku wygoilo?? Zapytam lekarza, ale czy wy tez macie takie leki?? Dodatkowo, boje sie zeby nie zajsc w ciaze :P Mam na tym punkcie obsesje :P Wydaje mi sie ze wszystkie metody antykoncepcji dostepne dla mnie na tym etapie sa zawodne np prezerwatywy czy ewentualnie mini -pigulka... Ja jest u Was z tym tematem?? Czy jestescie juz po swoim "pierwszym" razie???
U mnie jutro miną dopiero 2 tyg.od cesarki, ale już się nie mogę doczekać aż skończy się połóg. W ciąży libido było zerowe i chyba to wyposzczenie robi swoje My chyba wrócimy do prezerwatyw. Chyba że moja gin mi doradzi jakieś tabletki, dotychczas na dłuższą metę nie stosowałam tabletek, bo się kiepsko po nich czułam i zaraz odstawiałam.

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
I czy któraś z Was załatwiała już becikowe?
U mnie można pobrać wszystkie dokumenty ze strony mopsu i nie ma tego tak dużo. Ja się tylko zastanawiam czy jako dochód traktuje się przychód z pitu czy odlicza się podatek i składki. Może się któraś z Was orientuje? Bo jeśli przychód to my się kurcze nie załapiemy

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak waszym maluchom odpadł kikut, to jak w środku wyglądał pępek? Coś tam było jeszcze, czy tylko ciałko? Bo nam dziś odpadł, ale w środku nie jest do końca zagojone.
U nas zrobił się mały strupek i troszkę podkrwawiał. Psikałam kilka razy ocetniseptem i teraz jest już ładnie wygojony i czyściutki.

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
mój tż na zaświadczenie z mopsu i urzędu miasta czekał kilka dni
jako "pani z urzędu" mogę powiedzieć, że na wydanie standardowych zaświadczeń urzędy mają 7 dni. I niestety często jest tak, że można to zrobić bez problemu w kilka godzin, ale skoro jest termin 7 dni to nikt się nie śpieszy. Wkurzające to jest, wiem.

Cytat:
hehe gratulacje

Cytat:
Moja jutro skończy 2 tyg. i potrafi wypić 60ml + 15min. z piersi Muszę jej podawać lek rozpuszczony w mleku i początkowo myślałam, że to mnie uwolni od jednego karmienia, ale gdzie tam TŻ karmi butelką, a ja i tak muszę czekać gotowa z cycem

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:35   #855
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Moja gada jak najeta

Nasze szczescie
Stary 2014-09-14, 21:39   #856
anius_7
Wtajemniczenie

Cytat:
Tez tak macie ze wychodzie na dwór i jak zawieje wiatr to cycki robią się mega twarde i bolą w środku? mi to ciarki zaraz przechodzą i chwila musi minąć zanim ból puści.
ja staram się osłaniać piersi jak wychodzę na dwór, nawet jak jest ciepło to szaliczek zarzucam albo jakąś narzutkę. Teściowa mi ciągle gada, że mam uważać, żeby mi piersi nie przewiało, bo potem same problemy. Więc chowam je i póki co nic się z nimi nie dzieje na świeżym powietrzu

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:46   #857
h4linka
Zadomowienie

damcilapke angcyb i malutka bardzo prosze o przyslanie mi na pw info do listy w pierwszym poscie

udalo mi sie dorwac do tzta kompa firmowego i ogarnelam przynajmniej liste sory za brak polskich znakow ale pisze jedna reka bo syn je kolacje tez jest juz gadula, rozmawia ze wszystkimi zawieszkami na macie edukacyjnej

zrobil mi dzisiaj dwie zielone kupy czy to moze byc po bawarii? bo chyba nie po zupie z dyni?
Stary 2014-09-14, 21:56   #858
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Moja Mela dopiero zaczyna rozmowy glownie z zabawkami na macie i zazwyczaj na nie krzyczy
Dzisiaj lezac na brzuszku pierwszy raz podniosla wysoko glow i trzymala chyba z minute wczesniej jej sie chwiala i spadala
I juz tak fajnie sie usmiecha i wodzi za nami wzrokiem no i piasteczki tez probuje wkladac do buzi ale niezbyt jej to wychodzi

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:08   #859
h4linka
Zadomowienie

To wkladanie sobie raczek do buzi to jakies super osiągnięcie? Moj już od dawna zjada sobie palce... Coś przegapiłam?

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-09-14, 22:15   #860
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
To wkladanie sobie raczek do buzi to jakies super osiągnięcie? Moj już od dawna zjada sobie palce... Coś przegapiłam?

No właśnie też się zastanawiam bo jak mój wkłada rączki to ja cyca wyciągam a może on nie głodny :-D
Stary 2014-09-14, 22:17   #861
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie też się zastanawiam bo jak mój wkłada rączki to ja cyca wyciągam a może on nie głodny :-D
Ja tak samo i jeszcze nigdy cycowi nie odmówił

Stary 2014-09-14, 22:19   #862
mamuska11
Rozeznanie

Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez nagiAkt Pokaż wiadomość
Zadnego grubasa tu nie widzę, tylko super mamusie

jak tam Natalka? Jezdzicie dalej na te wszystkie badania?
Dzięki ale i tak czuje sie jak hipopotam mam do zrzucenia 20kg z obu ciąż jak tylko skończę karmic piersia przechodzę na 6 tygodniowa dietę Ewy Dąbrowskiej moja mama schudła 15kg i nie miała efektu jojo a za to do teraz (to było 2 lata temu) sie zdrowo odżywia

A na badania jutro jadę do neurologa do centrum Londynu i jeszcze sie okazało ze Tż ma rano klienta ważnego i musze jechać sama z Zuzia i Natalka juz czuje ze bedzie ciekawie szczególnie w gabinecie u lekarki

Cytat:
Napisane przez kasiuulad Pokaż wiadomość
a widzisz, my żadnych zaświadczeń z mopsu czy z urzędów nie potrzebowalismy wiec poszlo szybko i sprawnie tzn wizyta po wnioski wypełnienie ich i zawiezienie z powrotem-jeden dzien

Mamuśka no my jakby nie bylo jestesmy rodzina wielodzietna....w pl ostatnio wprowadzili Kartę Dużej Rodziny i po urodzeniu Kamilka juz sie na nią zalapiemy no ale takie komentarze jeszcze do moich uszu nie dotarly, ( a fb nie mam) ale nawet jesli ktos by skomentowal ilość dzieci to mam to gdzies, od dawna mówiłam ze chce miec trojeczke i zdanie innych mnie nie obchodzi
dzis znowu wstawiłam zdjęcie dziewczyn na fb i znowu komentarz "a to małe to tez twoje???" no masakra.... Ja chciałam miec zawsze dwójkę zeby sie razem bawiły i miały dobry kontakt w przyszłości ale ze wyszło jak wyszło ze Weronikę miałam bardzo młodo to ona sie chowała jak jedynaczka i dlatego zdecydowałam sie na dwójkę teraz a większość dziewczyn w moim wieku (27 lat) to albo nie ma dzieci albo ma jedno

Cytat:
ale ci zazdroszczę ja tez juz moge ale jakoś nie ma okazji trojka dzieci w domu a w nocy oboje z Tż padamy na twarz ze zmęczenia

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Moja Mela dopiero zaczyna rozmowy glownie z zabawkami na macie i zazwyczaj na nie krzyczy
Dzisiaj lezac na brzuszku pierwszy raz podniosla wysoko glow i trzymala chyba z minute wczesniej jej sie chwiala i spadala
I juz tak fajnie sie usmiecha i wodzi za nami wzrokiem no i piasteczki tez probuje wkladac do buzi ale niezbyt jej to wychodzi

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Moja uwielbia kolorowe zabawki z firmy "Lamaze" cała sie trzęsie z radości a ma ich kilka po Zuzi powieszone w łóżeczku w wózku w bujaczku ale najbardziej cieszy sie na widok Tż robi niesamowite miny i pokrzykuje na niego zaczepia go śmieje sie a na mój widok tylko mlaska i i sie krzywi bo chce juz do cyca

Edytowane przez mamuska11
Czas edycji: 2014-09-14 o 22:23
mamuska11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:39   #863
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
To może dlatego tak ulewa skoro się przejada ;-)
Stary 2014-09-14, 22:46   #864
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
To może dlatego tak ulewa skoro się przejada ;-)
Wiem ze się przejada bo opija się jak bąk! Ale nic na to nie poradzę, czasem jak chce często jeść to go przetrzymuje i próbuje czymś zająć żeby nie dać cyca ale sprawdza się to na max 10min.
Stary 2014-09-14, 23:12   #865
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć, znowu nie było mnie kilka dni...

Mamuska, rozumiem, że chcesz zrzucić kg, ale zdecydowanie przestawiasz się w swietle gorszym niż pokazuje rzeczywistość. Dziewczynki masz sliczne, wszystkie podobne do Ciebie

Cytat:

To osiągnięcie pierwszy etap rozwoju koordynacji ruchowej poza tym dzieci wkładają sobie piątkę do buzi nie tylko jak są głodne, ale też jak chcą się uspokoić.
Moja ładuje pięść do buzi chyba od 2,3 tyg. życia

Ja jutro idę do gina, ciekawa jestem co mi powie...to tak odnośnie Waszych dywagacji o pożyciu Ja też się boję

Zrobiłam na szybko takie porównanie mojej Haniuni, jak się zmieniła. Szkoda tylko, że to drugie zdjęcie kiepskiej jakości...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg flash_porownanie.jpg (69,6 KB, 64 załadowań)

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2014-09-14 o 23:14
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 01:21   #866
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Nasz Franek chyba przechodzi też skok rozwojowy, o którym ktoś pisał. Przez ostatnie trzy dni był mega marudny. Do tego boli mnie ząb jedynka. Dzisiaj w nocy ból chyba osiągnął apogeum :-( mam nadzieję że jutro od rana znajdę jakiegoś dentyste...
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 01:30   #867
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem ze się przejada bo opija się jak bąk! Ale nic na to nie poradzę, czasem jak chce często jeść to go przetrzymuje i próbuje czymś zająć żeby nie dać cyca ale sprawdza się to na max 10min.
Ajj, to współczuję...
Stary 2014-09-15, 01:31   #868
h4linka
Zadomowienie

Mojego minia męczą bąki, strasznie się prezy i steka a one są takie wielkie i głośne chce mi się płakać bo nie wiem jak mu pomoc

Stary 2014-09-15, 03:31   #869
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

To osiągnięcie pierwszy etap rozwoju koordynacji ruchowej poza tym dzieci wkładają sobie piątkę do buzi nie tylko jak są głodne, ale też jak chcą się uspokoić.

Zrobiłam na szybko takie porównanie mojej Haniuni, jak się zmieniła. Szkoda tylko, że to drugie zdjęcie kiepskiej jakości...
Tan ze moja się wolniej rozwija ?

Widać ze mała nabrala ciałka

A co tam u Was wszystko dobrze ?
Jak kochana Twoje samopoczucie ? Juz lepiej ?

Nasze szczescie
Stary 2014-09-15, 04:09   #870
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Ajj, to współczuję...
A jeszcze teraz moja mama zawsze mówi do mnie takim blagalnym głosem: daj muuuu chociaż troszkę :-D to jak dziecku nie dać;-)
Cytat:
Mojego minia męczą bąki, strasznie się prezy i steka a one są takie wielkie i głośne chce mi się płakać bo nie wiem jak mu pomoc

Ale to dobrze ze robi takie baczki, gorzej jak by nie robił. tylko go obserwuj, bo wspominałaś o zielonej kupie.. A z tego co kojarzę to masa bakow, zielona kupa to coś z laktoza może być na tapecie.

---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć, znowu nie było mnie kilka dni...

Mamuska, rozumiem, że chcesz zrzucić kg, ale zdecydowanie przestawiasz się w swietle gorszym niż pokazuje rzeczywistość. Dziewczynki masz sliczne, wszystkie podobne do Ciebie

Ja jutro idę do gina, ciekawa jestem co mi powie...to tak odnośnie Waszych dywagacji o pożyciu Ja też się boję

Ale już duza najbardziej po ciuchach widać jak dzieci rosną. Ja wczoraj założyłam dresy małemu do których miesiąc temu prawie cały by wszedł.

Edytowane przez patrycja19894
Czas edycji: 2014-09-15 o 04:14
patrycja19894 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości