Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-13, 20:06   #1051
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Dziewczynki niestety I krecha

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
jeszcze się pochwalę bo nie mogłam się oprzeć:
gdzie je kupiłaś?

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

India, przykro mi No ale tak jak mowisz, październik jest Twój

Żanetka, udanego lotu i wypocznij za wszystkie czasy

Nati, wszystkiego najlepszego dla Twojego męża Udanej imprezki no i oby pogada dopisała A ciasta to chyba do Ciebie się wybiorę Dzisiaj już z brzuchem ok?

Justysia, co za dzień Mam nadzieję że dzisiaj już będzie dużo lepszy i bez żadnych zlych wiadomości

Madziu Tak bardzo bym chciała żeby u Ciebie się wszystko dobrze ułożylo Obojętnie czy z nim czy z kimś innym, najważniejsze żebyś TY była szczęśliwa, bo przecież o to chodzi w związku Każdemu zdarzają się kryzysy, więc musisz dobrze przemyśleć sytuację. A żalić nam się możesz zawsze i z każdego powodu, przecież wiesz Po to tu jesteśmy

Dorotko, ja już od jakiegoś czasu mam 1kg w 1tydzień Tak jak Ewunia mi zawsze powtarza - będziemy się po porodzie razem dopingować do ich zrzucenia jak dotrzymam do 40tyg w takim tempie to będę miała 27kg do zrzucenia, już jest 12

Koliberek Już niedługo będziesz się nam rozpakowywać

malinOla i jak sernik, udał się?

Ewunia, Meliska jak dzisiaj samopoczucie?

Aniutka, cieszę się że z kręgosłupem już lepiej, oby cholerstwo już niegdy Cię nie złapało

Ksuwciu jestem z Ciebie dumna

I dla wszystkich pozostałych dziewczyn też duży buziak i udanego weekendu

My dzisiaj może w końcu zaczniemy robić pokoik no i chcę odwiedzić mamę

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Tęskno mi za Annasar Mam nadzieję że już niedługo do nas wróci...
kochana moja dziękuję ci z całego serca za smsa podwójnie

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
hehe dziwnie bedzie bez brzucha
mi tez teskno za ania oby szybko wrocila
a powiedzcie jest sens kjpowac czapke zimowa dla mlodego? bo tak patrze wlasnie i mysle ze i tak bedzie mial kaptur od kombinezonu zalozony i niewiem

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 20:09   #1052
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
India,dziękuję

Aneczka,dzisiaj już brzuch nie boli, dziękuję Ale poranne już oczywiście było
A co do ciast to służę przepisem, bajecznie proste a jakie pyszne

Koliberku,u Ciebie to już raz dwa przeleci,a pamiętam jak dopiero były Wasze początki

U mnie dzisiaj waga pokazała nawet 57,3 ale coś jej nie wierzę,poza tym mam przeczucie że na wakacjach co nieco mi w górę skoczy :-P

Aneczka,ale u Ciebie dużo waga na początku spadła,prawda?

Słuchajcie,można w ciąży stosować te takie probiotyki dowcipne typu lactovaginal czy invag? Provag zaczęłam od wczoraj łykać,ale zaaplikowalabym sobie i coś dowcipnego, żeby nic na wakacjach znowu nie złapać...

Mi też tęskno za Annasar :-(

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
oooo annasar
ja jem budyn normalnie musialam po tej reklamie

Oj też bym zjadła budyń,ale nie mam

LIA
18.12.2014
Stary 2014-09-13, 20:59   #1053
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny :-*
Negatywny niestety
@ brak

Franka zastanów się nad związkiem wyciągmij za i przeciw i podejmij decyzję.

Dorotko dodatkowe kg to Dodatkowe szczęście

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

India skoro @ nie ma to jest nadzieja
Żancia nie przejmuj sie lec na wczasy a jak wrocisz pewnie zobaczysz dwie krechy

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Dzień dobry

India, przykro mi No ale tak jak mowisz, październik jest Twój

Żanetka, udanego lotu i wypocznij za wszystkie czasy

Nati, wszystkiego najlepszego dla Twojego męża Udanej imprezki no i oby pogada dopisała A ciasta to chyba do Ciebie się wybiorę Dzisiaj już z brzuchem ok?

Justysia, co za dzień Mam nadzieję że dzisiaj już będzie dużo lepszy i bez żadnych zlych wiadomości

Madziu Tak bardzo bym chciała żeby u Ciebie się wszystko dobrze ułożylo Obojętnie czy z nim czy z kimś innym, najważniejsze żebyś TY była szczęśliwa, bo przecież o to chodzi w związku Każdemu zdarzają się kryzysy, więc musisz dobrze przemyśleć sytuację. A żalić nam się możesz zawsze i z każdego powodu, przecież wiesz Po to tu jesteśmy

Dorotko, ja już od jakiegoś czasu mam 1kg w 1tydzień Tak jak Ewunia mi zawsze powtarza - będziemy się po porodzie razem dopingować do ich zrzucenia jak dotrzymam do 40tyg w takim tempie to będę miała 27kg do zrzucenia, już jest 12

Koliberek Już niedługo będziesz się nam rozpakowywać

malinOla i jak sernik, udał się?

Ewunia, Meliska jak dzisiaj samopoczucie?

Aniutka, cieszę się że z kręgosłupem już lepiej, oby cholerstwo już niegdy Cię nie złapało

Ksuwciu jestem z Ciebie dumna

I dla wszystkich pozostałych dziewczyn też duży buziak i udanego weekendu

My dzisiaj może w końcu zaczniemy robić pokoik no i chcę odwiedzić mamę

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Tęskno mi za Annasar Mam nadzieję że już niedługo do nas wróci...
Dzieki kochana , no byl lepszy ten dzien

Aniu oczywiscie masz nakaz pokazania nam efektu koncowego pokoiku

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Witam Cie Annasar teskno nam tu bylo do Ciebie... jak sie trzymasz?

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 21:07   #1054
7koliberek7
Zadomowienie

zerknijcie taki pajacyk mi sie spodobal http://allegro.pl/elegancki-pajacyk-...546130144.html

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

albo ten u mnie powinien byc na czasie szkoda ze uzywany ;/ http://allegro.pl/boosh-welurowy-pajacyk-swieta-62-i4604448389.html
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 21:25   #1055
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość
Żancia nie przejmuj sie lec na wczasy a jak wrocisz pewnie zobaczysz dwie krechy

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Dzieki kochana , no byl lepszy ten dzien

Aniu oczywiscie masz nakaz pokazania nam efektu koncowego pokoiku

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Witam Cie Annasar teskno nam tu bylo do Ciebie... jak sie trzymasz?
Justynko jest ciężko ,ale coraz lzej...najgorsze dni za mną ...czas leczy rany ...

LIA
18.12.2014
Stary 2014-09-14, 07:20   #1056
dorotape1987
Wtajemniczenie

hihi pajacyki suuuper ja widzialam takiego jelonka na swieta
moj maz przegial pale i nawet niechce z nim gadac wczoraj wyjezdzal ze szwajcarii i jechali do austrii o 14 wyslal mi wiadomosc na fb ze zajmie to 3h i co nie odezwal sie wogole cala noc nie spalam tylko co chwile neta sprawdzalam dopiero sie uspokoilam jak jego kolega z grupy dodal info ze jest tam i tam... no co za dziad a jakby cos sie stalo??? ani kontaktu ani nic wsciekla jestem strasznie az sie poplakalam z nerwow wczoraj no jak tak mozna nie wierze ze nie mogl zadzwonic z recepcji nawet odplatnie skoro moze nie mial neta a wiem ze uruchomil pakiet wiec to tez nie mozliwe ehhhh totalny fochh wie ze jestem taka ze sie bede martwic i wogole narazie zostawilam mu stosowme wiadomosci na fb zobaczymy....

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

juz sie wyjasnilo maz zgubil portfel i bylo zamieszanie i poszukiwania... co nie zmienia faktu ze dalej jestem zla
Stary 2014-09-14, 07:29   #1057
Nati_kk
Zakorzenienie

Dorotka,wiem co przeżywałaś, mój też czasem zapomni dać znać,że żyje a ja się potem stresuje! jakaś kara musi być!

Annasar Kochana moja,fajnie ze jesteś :-* mam nadzieję, że się jakoś trzymacie

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 09:18   #1058
ANNASAR
Zakorzenienie

[QUOTE=dorotape1987;481302 69]hihi pajacyki suuuper ja widzialam takiego jelonka na swieta
moj maz przegial pale i nawet niechce z nim gadac wczoraj wyjezdzal ze szwajcarii i jechali do austrii o 14 wyslal mi wiadomosc na fb ze zajmie to 3h i co nie odezwal sie wogole cala noc nie spalam tylko co chwile neta sprawdzalam dopiero sie uspokoilam jak jego kolega z grupy dodal info ze jest tam i tam... no co za dziad a jakby cos sie stalo??? ani kontaktu ani nic wsciekla jestem strasznie az sie poplakalam z nerwow wczoraj no jak tak mozna nie wierze ze nie mogl zadzwonic z recepcji nawet odplatnie skoro moze nie mial neta a wiem ze uruchomil pakiet wiec to tez nie mozliwe ehhhh totalny fochh wie ze jestem taka ze sie bede martwic i wogole narazie zostawilam mu stosowme wiadomosci na fb zobaczymy....

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

juz sie wyjasnilo maz zgubil portfel i bylo zamieszanie i poszukiwania... co nie zmienia faktu ze dalej jestem zla[/QUOET/]

Kara musi byc

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dorotka,wiem co przeżywałaś, mój też czasem zapomni dać znać,że żyje a ja się potem stresuje! jakaś kara musi być!

Annasar Kochana moja,fajnie ze jesteś :-* mam nadzieję, że się jakoś trzymacie
Natalko pomalu do przodu ...

LIA
18.12.2014
Stary 2014-09-14, 11:00   #1059
Franka321
Zadomowienie

Dorotka
Franka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 11:33   #1060
aneczka2238
Zakorzenienie

Annasar Cieszę się bardzo że już z nami jesteś

Dorotka, ale znalazł ten portfel? Nie denerwuj się kochana, złość piękności szkodzi

Jak mija Wam niedziela?

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 11:44   #1061
dorotape1987
Wtajemniczenie

zjadlam kawalek szarlotki i dla zabicia cukru poprawilam ogorem i teraz mnie muli ehhhhh mam za swoje
franiu annasar
leniwa niedziela sie szykuje odsypiam teraz maly tak sie przekreca ze niewiem gdzie co ma

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

aneczka znalazl sie na szczescie zdenerwowal sie bo wszsytkie dokumenty tam mial i cala kase od szefa i swoja

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

zanecia to pewnie dupeczke juz wygrzewa ale jej fajnie tez bym pojechala gdzies no ale teraz to tylko palcem po mapie ewentualnie
Stary 2014-09-14, 15:37   #1062
larara123
Wtajemniczenie

witam sie w ta lniwa niedziele...

Annasar przytulam mocno

Dorotko i znalazl sie ten portfel? no i tak jak mowisz kara musi byc mimo ze bylo zamieszania :P

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 15:49   #1063
dorotape1987
Wtajemniczenie

justynka znalazl sie ja sobie czytam o rozwoju plodu cosik mi sie w glowie kreci dzisiaj
Stary 2014-09-14, 19:12   #1064
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dziewczynki wpadłam napisać ze Żanetka doleciala i wygrzewa dupke na costa brava niestety @ przyszła
Śpijcie słodko Kochane moje
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:36   #1065
dorotape1987
Wtajemniczenie

ehh wstretne dziadostwo niech zancia dziala po i wraca z groszkiem
Stary 2014-09-14, 19:36   #1066
aneczka2238
Zakorzenienie

Kurcze, szkoda że @ u Żanetki przyszła ale ja mam przeczucie (nie chcialam krakać, bo juz od jakiegoś czasu) że u niej, tak jak i u mnie trzeci cykl będzie tym szczęśliwym A i zmiana klimatu pozytywnie na nią wpłynie

U mnie niedziela była bardzo leniwa Teraz tylko przyszlo mi suszyć grzyby... Moja mama ma przy szpitalu las, więc sobie nie dopuściła i w szlafroku poszła na grzyby Muszę jej tylko ususzyć

Jutro jadę do mojego ukochanego sh po ciuszki dla maluszka, może dla siebie też coś wynajdę A później będę z Wami

Jutro focimy

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-09-14, 19:52   #1067
dorotape1987
Wtajemniczenie

hihi nooo foteczki teraz juz nas coraz wiecej ja narazie spokoj z zakupkami tak mysle przynajmniej poluje na jakas promocje z pampersami tak sie zastanawiam ze ponoc sa jakies z dziurka na pepuszek czy kupowac takie czy sobie odpuscic i wziasc normalne newborn?? jakos przeraza mnie ten pepek
Stary 2014-09-14, 20:06   #1068
malinOla1
Wtajemniczenie

Annasar jak dobrze że jesteś
Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadłam napisać ze Żanetka doleciala i wygrzewa dupke na costa brava niestety @ przyszła
super że już na miejscu, niech wypoczywa i wróci bezproblemowo
szkoda że ją @ nawiedziła. do mnie też już się zbliża
jak się samopoczucie?

india a jak u Ciebie?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 20:08   #1069
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
hihi nooo foteczki teraz juz nas coraz wiecej ja narazie spokoj z zakupkami tak mysle przynajmniej poluje na jakas promocje z pampersami tak sie zastanawiam ze ponoc sa jakies z dziurka na pepuszek czy kupowac takie czy sobie odpuscic i wziasc normalne newborn?? jakos przeraza mnie ten pepek
Ja używałam zwykłe Pampers 1, nie pamiętam czy one mają jakieś wycięcie na pępek Nie było z tym problemu. Przemywaliśmy tylko spirytusem, czy czyms takim i dosyć szybko to odpadło. Napewno nie warto kupować dużego zapasu jedynek, bo my po ok. 2 czy 3 tygodniach przeszliśmy juz na dwójki.

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-09-14, 20:12   #1070
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość
Mialam taki sen piekny dzisiaj. Ze bylam w jakims domu nie wi czyj to bym dom moze moj... i on byl jakby na morzu postawiony. Wystarczylo usiasc na werandzie zeby nogami byc w wodzie juz. I to morze ta woda byla taka cieplutka. Moze mi sie Bali snilo no nie wiem wkazdym badz razie tak sie dobrze czulam podczas tego snu. Ta vwoda taka cieplaa[COLOR="Silver"]
.
sen super, aż sie wczułam. Może warto sprawdzić jego znaczenie?

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
Justynko jest ciężko ,ale coraz lzej...najgorsze dni za mną ...czas leczy rany ...
Aniu dużo sił

Cytat:
hihi pajacyki suuuper ja widzialam takiego jelonka na swieta

juz sie wyjasnilo maz zgubil portfel i bylo zamieszanie i poszukiwania... co nie zmienia faktu ze dalej jestem zla
oj to cię mąż zestresował

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze wakacje i tak mimo wszystko będą cudowne.

Ja też dzis dostałam @. I pożarłam tone tabletek przeciwbólowych

Mnie weekend troszkę zmęczył, bo mieliśmy gości. Ale było bardzo sympatycznie przyjechały dwie kuzynki z dzieciaczkami
Stary 2014-09-14, 20:23   #1071
Franka321
Zadomowienie

India sprawdze znaczenie.
Szkoda ze do zanetki @ przyszla

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

ja caly dzien w pizamie biegalam.
Stary 2014-09-14, 20:25   #1072
aneczka2238
Zakorzenienie

India kiedy termin następnej @?

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-09-14, 20:30   #1073
Franka321
Zadomowienie

No wiec ogolnie moj sen mimo ze piekny nie wrozy nic dobrego...

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Oby sie nie spelnil
Stary 2014-09-14, 21:09   #1074
india83
Zakorzenienie

Ola dzieki. U mnie w miare. Choc zaczely nachodzic mnie czarne mysli
Stary 2014-09-14, 22:50   #1075
Nati_kk
Zakorzenienie

Szkoda,z tą @ od Żanetki,ale na też mam dobre przeczucie co do jej najbliższego cyklu,zwłaszcza że wakacje itd,to się nie będzie może tak jak zawsze spinac i panikować.

Ja jutro z Wami nie focę,bo raz że nie będę mieć zbytnio czasu przed wyjazdem,a dwa że nic nam nie urosło,a nawet wieczorem już nas tak nie wywala...

Aneczka,koniecznie pochwal się zakupami :-*

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 01:06   #1076
Franka321
Zadomowienie

Z ciekawosci sprawdzilam ktory dzis juz dc ... wychodzi mi ze 16 czyli jakos by owulacja dzis wypadala.

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

pojde w miasto,zbalamuce jakiegos przechodnia
Stary 2014-09-15, 05:05   #1077
dorotape1987
Wtajemniczenie

dzien dobry
frania dobreee
nati powolutku moze po wakacjach dzidziek sie ujawni mnie pierwszy raz wywalilo w 13 tyg skonczonym
ja juz fotke dodalam szalu niema tylko pol cm ale czytalam ze od teraz to juz cm tygodniowo
ja pogadalam z mezem dopiero wieczorem caly dzien foch byl
wstalam dzis wczesniej bo taaaka glodna bylam ze szok ida mi niestety cukry do gory i co bym nie zjadla po 21 nawet wase to cukier przy granicy a niechce podnosic insuliny walcze dokad moge wiec pije wode no a teraz juz brzuch pelny to niech maly sie cieszy pilnuje bardziej regularnosci posilkow i waga nie leci jak szalona

Edytowane przez dorotape1987
Czas edycji: 2014-09-15 o 05:07
dorotape1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 05:21   #1078
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India kiedy termin następnej @?
Hmm może wpisz 10-11.10.

Cytat:
No wiec ogolnie moj sen mimo ze piekny nie wrozy nic dobrego...

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Oby sie nie spelnil
oj to niech się lepiej nie spełnia

Cytat:
Z ciekawosci sprawdzilam ktory dzis juz dc ... wychodzi mi ze 16 czyli jakos by owulacja dzis wypadala.

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

pojde w miasto,zbalamuce jakiegos przechodnia

Ale mam dziś ciężką głowę... pogoda od rana mi nie służy

Miłego dnia!
Stary 2014-09-15, 06:22   #1079
izasalamon
Wtajemniczenie

Witam się

Franka - sen piękny, ale jak nic z niego dobrego nie będzie, niech się nie spełnia I udało się kogoś zbałamucić?

India - trzymam kciuki, żeby teraz się udało

U mnie niedziela minęła w połowie leniwie. Najpierw pracowałam, a potem oglądaliśmy filmy i wybyliśmy na krótki spacer. Potem znów się leniliśmy, oglądając filmy.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 06:23   #1080
Meliska86
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
ah ta @ Żanetki niech sobie szybko idzie .
India na pewno za miesiąc się uda

Aneczka super zakupki kocham

Franka

Annasar jak cudownei że jesteś kochana
dużo całusów dla Ciebie

Nati ale Ci zazdroszczę tych wakacji

Dorotka a to niedobry maż foch musi być żeby nie myśleli że wszystko im wolno. A ty to masz przekichane z tym cukrem.

Ja postaram się dodać focie wieczorem bo nie zdarzyłam zrobić, no i udzielać się na razie troszkę mniej będę bo jestem sama w pracy bo koleżanka na urlopie i mam jednym słowem teksańską masakrę
ale obiecuję wszystko nadrobić.

Trzymajcie się kobitki
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości