|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
no chyba, że się pytasz czy już teraz możesz przepisać na siebie... bo jeśli o to właśnie, to niestety nie możesz - musisz być pełnoletnia... |
|
|
|
|
#2102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nie chodziło mi o to czy jak juz będe miała tą 18 to czy w ogóle jest możliwość przepisania z mamy na mnie ![]() ale może masz racje z tym rozpoczęciem od nowa .. jak ja zaczynałam 2 lata temu to dostałam supcio prezencik więc może za rok będą jeszcze lepsze hehhe thx ![]()
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
mam do was pytanie avonki... co sądzicie o szamponach z AT tych do włosów blond i odzywce z tej li8nii? bo klientka się menie pytałam... wcześniejz amawiała z oriflame ale chce ją namówic na avon... a może ma ktoś na zbyciu próbkę tego szamponu?
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo was prosze o opinie bo oczywiście na KWC nie ma nic mowy o tej linii szamponów...
|
|
#2105 |
|
Przyczajenie
|
No wreszcie i ja mogę komuś coś poradzić.
![]() mam klientkę która go systematycznie zamawia. mówi że nawet rozjaśnia troszkę włosy, natomiast jej córka próbowała tego do ciemnych włosów i była niezadowolona mówi że dużo bardziej woli Elseve
|
|
|
|
#2106 |
|
Konto usunięte
|
agusiia69 ja tylko na PWSZ w Elblągu, dobra uczelnia, sporo wykładowców z Gdańska i UWM-u. I tak dojeżdzałm do LO i nie chciałabym gdzieś dalej, 30km wystarczy
![]() Moja koleżanka raczej dostanie się na UG, zawsze czerwony pasek, pięc przedmiotów na maturze nieźle zdanych i te sprawy ![]() Jeszcze nie pobrali mi do realizacji A dzisiaj mam termin i już 2h minęły...
|
|
|
|
#2107 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
to zapomnialam o wszystkim innym. Widzialam wczoraj w COKu te torebki. Maja nieco gorsze kolory - takie jakies bardzej wyblakle - niz w katalogu i na pewno sa mniejsze niż sie wydaja na zdjeciach. Mialam wielka chrapke na te zielona ale mi przeszło. Za taka cene to mozna miec cos fajniejszego.I jeszcze o biżuterii Zesty. Bo tez mi sie bardzo w kat podobała. Ten jasnozielony to jest w rzeczywistosci taki zółtozielony bardziej naewt zołty niz zielony i wyglada badziewiasto - plastikowo i odblaskowo. Szkoda Cytat:
Moja siostra naturalna blondynka robi sobie ciemniejsze pasemka i uzywa szmap i maseczki do wlosow farbow i tez uwaza ze jej sie kolor dłuzej trzyma niz wczesniej jak stosowala normalny szampon. Uff ale sie rozpisałam
|
|||
|
|
|
#2108 |
|
Rozeznanie
|
czeeeść Avonki
![]() tak siedze sobie w robocie i od czasu do czasu zagladam co tam u słychać na wizażu (to moje początki na praktyce,więc robie to "tajnie" Kurcze,trochę mnie przyszłosc mojego zamówienia z k9.Mogłam je złożyc wczoraj,ale nie widziałam sie z kilkoma dziewczynami i wolałam sie wstrzymać.Sa wakacje i składam zamówienei tylko w jednym terminie. Z tego katalogu postamowiłam niewiele sobie kupić: zel-krem z solutions -> miała go może któraś z Was???? ostatnio cera mi sie posuła i sie błyszczy ![]() któryś z kremów do rąk sss - jak tak tanio... pianke do włosów z demo i pewnie coś z oferty internetowej ![]() coś sie obawiam o wielkość zamówienia,ale program motywacyjny ze spa działa i bede sie starać :P coś sennie dziś,też tak macie???
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
Coś tu dziś pusto troszkę
![]() Na rozruszanie atmosfery wkleję zdjątka nowości jakie mam z k11 ![]() 1.Lakier multikolor Natural Flux w buteleczce i na paznokciach. Z bliska ma dużo drobnego brokatu, z daleka wygląda neutralnie i delikatnie. 2.Zestaw przyborów. Wymiary takie trochę mini akurat do torebki, ale wykonanie bardzo fajne. Najgorszy chyba jest pilnik. Taki troche bublowaty. Reszta ok. 3.Jedwabisty olejek SSS widać dwie warstwy, nawet duży myślałam, że będzie wyglądał na mniejszy. Niestety nie mój więc nie wypróbuje.
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooooo,ten laiker mi sie strasznie podobał,a teraz już jestem pewena,że go zamówie dzieki asiuchna za fotki!!a co do olejku to uważajcie:czystym olejkiem jest ta część przezroczysta,a to różowe to mieszanka czegoś z alkoholem :/
|
|
|
#2111 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez ją polecam ![]() Cytat:
Zastanowie sie nad jego kupnem ![]() no i przybornik wezme na pewno
|
||
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
A nie lepiej zapisć sie od nowa i zbierać od nowa produkty z programu motywacyjnego? Albo przy dużych zam możesz zam na mamę i na siebie i korzystac z promocji np tak jak teraz byś dostała po 2 maseczki SPA.
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4811287]agusiia69 ja tylko na PWSZ w Elblągu, dobra uczelnia, sporo wykładowców z Gdańska i UWM-u. I tak dojeżdzałm do LO i nie chciałabym gdzieś dalej, 30km wystarczy
![]() Moja koleżanka raczej dostanie się na UG, zawsze czerwony pasek, pięc przedmiotów na maturze nieźle zdanych i te sprawy ![]() Jeszcze nie pobrali mi do realizacji A dzisiaj mam termin i już 2h minęły...[/quote]Widze, że też prywatna szkoła Dzienne czy zaoczne?? Moja kumpela uważa, że jak ktoś chodzi do prywatnej szkoły to później ma mniejsze szanse dostania pracy od osoby która chodziła do publicznej.. ja uważam, że to bzdura, ale mogę się mylić![]() na tak na UG to same kujonki się dostają co zrobić ehh.. a ja narazie czekam na moja konsultantkę, bo wyjechała i jeszcze nawet nic z k9 nie zamówiłam;] dopiero na II termin mi zamówi no to jeszcze sobie muszę poczekać;]a co do k12 to fajny wypatrzyłam balsamy PERCEIVE ( o ile dobrze widzę:P) odrazu mamie powiedziałam i oczy się jej zaświeciły uwielbia ten balsam;-) a dawno w katalogu ich nie było..
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obiecane fotki bizuterii Isabeau ![]() zaraz poszukam fotek naszyjnika na mnie edycja: znalzałam i wklejam.. nie przestraszcie sie tylko mojej mordy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-07-23 o 21:16 |
||
|
|
|
#2115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie status zmienia sie jedynie na pobrane do realizacji...potem juz nic wiecej. Jezeli wystawili fakture i zaznaczylas odbior Cok to mysle ze paczka bedzie tam czekac w wyznaczonym terminie.Ja po prostu nie zwazalam na status na stronie Avon i szlam odbierac.Zawsze paczka byla...
|
|
#2116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodziło mi właśnie o Kompleks odżywczy. Zapowiada się świetnie. Pod lakier, na lakier, wzmacnia pazurki i połysk lakieru. Jakaś turbo-odżywka
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Wielkie dzięki dla Asiuchny za katalog 12, netto oraz demo ![]() Hosenka na alleg.. jest pierścionek treasures http://www.allegro.pl/item216497096_...ny_gratis.html http://www.allegro.pl/item216108201_..._wibracje.html
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tej drugiej aukcji sie nie opłaca kupować - w ofercie netto był za 12,90, a tu za 19,90 i jeszcze trzeba doliczyć koszt przesyłki 7 zł...
|
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi Avonki kochane co macie w kaciku wspomnien na formularzu do kat 10, bo ja mam: Trwały tusz do kresek, komplet bizu Stationed Rhinestone i trop scrub do rąk z brazowym cukrem. A cos sobie zapamietałam ze miała byc Treselle Silver.
A moze mi sie cos pomerdało i ta silver bedzie w K11?
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma za co. ![]() Też tak uważam,że nie opłaca się tego pierścionka za 19,90 kupować, lepiej zalicytować ten co jest od 1zł. Ostatnio taki pierścionek ktoś sprzedał za 1,25zł i przesyłka chyba była 6zł o ile dobrze pamiętam.
|
|
#2121 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, napewno go też zamówie.A co do olejku, to ta warstwa różowa zawiera dużo alkoholu i jak się przesadzi z olejkiem to skóra jest strasznie wysuszona.Zresztą nigdy nie czułam że była po nim tak nawilżona jak po kremie, po prostu przez jakis czas była bardzo miła w dotyku i gładka.... Cytat:
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale lista ![]() ![]() ![]() Chyba mi tak zostanie
|
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Hosenka dzięki
za fotki biżu Isabeau- musze nad nią jeszcze pomyśleć jak coś to skusze się w kat 11 na nią
|
|
|
|
#2124 |
|
Rozeznanie
|
To jest po prostu choroba. Gdy widze nowość w katalogu to zamawiam, a potem licze i tu niespodziewanie 3 kremy albo 4 pomadki....Nie moge sie oprzeć ...
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Tam to sie wpada w jeszcze wieksze uzaleznienie Uzaleznienie nie jest zle gdy kosmetyki sie zuzywa gorzej jesli leza i sie kurza
|
|
|
#2126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie przeglądam ten wątek i widze, że wiele mam wspólnego. Uzależnienie od Avonu na całego.... Tylkoe, ze ja przynajmniej dużo ich zużywam i robie zapasy
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnismy dostac kopa
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam w brakach na II termin 3 paletki cienie filtry, 4 peelingi kokosowe i 4 wody blue rush dla niej
|
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
Tez jestem uzależniona
Moja lista: Łazienka *3 maseczki , w tym 2 SPA *2 peelingi do twarzy *tonik Solut *prep do dem oczu *prep do mycia twarzy SPA *krem pod oczy *kem z filtrem 30 do twarzy *emulsja na wypryski *żel na wypryski *chyba z 3-4 prep do stóp *2 szampony *2 odż do włosów *żel do mycia SPA *balsam SPA *Peeling SPA *2 kremy do opalaniu i emulsja po opal (i jeszcze 2 zapasy do opal dla dzieci i 1 dla mnie) *krem do biustu Pudło z kolorówką *2 cienie PW *1 tusz (i 1 zapas) * chyba z 4 cienie prasowane *podkład *korek pod oczy *z 4 błyszczki * 1 szminka (której nie używam ) *puder prasow *grzebień ,pędzle do makij * deo różne i zawsze w zapasie jeszcze wody Blue rush,Tommorrow,Paris,mini Always I zawsze żele w zapasie, do dzieci używają do zabawy więc muszę mieć duuużo. EEE chyba nie jest ze mną tak źle.Nie wyszło tego tak dużo. |
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma za co kupiłam ją spontanicznie - nie planowałam zakupu w ktalogu srednio mi sie podobała, ale bedąc w COKu poprosiłam o "tester", ogladnełam i mówię pani: io jeszcze ten zestaw ![]() Cytat:
włąsnie wklejam fotki mojej pielegnacji wiec zapraszamjak juz beda wszystkie wrzuce to link
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

mój wątek ciuszkowy

A dzisiaj mam termin i już 2h minęły...
Generalnie tak mniej wiecej zareagowałam na katalog 12
żałuję,bo myslałam,ze zacznę z nia nowy rok akademiki,ale tam duzy zeszyt nie wejdzie. Choć na inne okazje moze być niezła 

, napewno go też zamówie.
za fotki biżu Isabeau- musze nad nią jeszcze pomyśleć jak coś to skusze się w kat 11 na nią