ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część IV. - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-14, 12:29   #1051
wikaa24
Rozeznanie

Dot.: ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część IV.

http://www.aliexpress.com/item/100-G...ck_to_detail_a

jestem ciekawa, czy to rzeczywiście skóra, potrzebuję takiego "wora", wszystkie inne torebki na alie to take malutkie są
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 12:33   #1052
Petrycja
Zakorzenienie

Nie wiem czy kogoś interesują rękawiczki na rower, na allegro są sprzedawane chyba po 24 zł, tu kupiłam za 6 zł i jestem zadowolona http://www.aliexpress.com/item/Outdo...790050947.html

Chyba kliknę ten sweterek, nie mogę się tylko na kolor zdecydować http://www.aliexpress.com/item/Brand...858745123.html

Edytowane przez Petrycja
Czas edycji: 2014-09-14 o 12:35
Petrycja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 12:36   #1053
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migea Pokaż wiadomość
WWW.GOOGLE .PL I bedziesz kolezanko wiedziala co robi jak z aukcji z alli nie wiesz o co chodzi ...mi sie wydaje ze opisana jest aukcja jasno i czytelnie
Może trochę grzeczniej?

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 13:09   #1054
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Może trochę grzeczniej?
Przecież napisałam grzecznie
Nie rozumiem ze komuś aż tak nie chce się przeczytać aukcji na alii tym bardziej ze wyraźnie jest napisane ze to urządzenie do głębokiego oczyszczalnia twarzy wraz z redukcja zmarszczek i nawet sa zdjecia a zadaje takie pytania na forum...tym bardziej ze karte dwie wstecz byl temat sonicznych szczotek wałkowany

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-09-14 o 14:08
migea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 13:58   #1055
cooltown
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
pamiętam że któraś z Was zamawiała lokówkę? doszła już? jak działanie?
jeszcze nie, czekam i czekam codziennie patrzę na status przesyłki i aktualnie jest:
NULL 2014-09-07 05:52 Beijing Capital International Airport (PEK) Beijing Capital International Airport (PEK)
Stary 2014-09-14, 14:08   #1056
koteceqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cooltown Pokaż wiadomość
jeszcze nie, czekam i czekam codziennie patrzę na status przesyłki i aktualnie jest:
NULL 2014-09-07 05:52 Beijing Capital International Airport (PEK) Beijing Capital International Airport (PEK)
Przesyłki przez Pekin strasznie długo idą Żeby Wam umilić oczekiwanie wrzucam zdjęcie z hiszpańskiej grupy na FB o aliexpress. Loki zrobione tą lokówką babyliss z ali.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10704057_10202710304542239_8382157411374744468_n.jpg (56,1 KB, 244 załadowań)
Stary 2014-09-14, 14:31   #1057
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koteceqq Pokaż wiadomość
Przesyłki przez Pekin strasznie długo idą Żeby Wam umilić oczekiwanie wrzucam zdjęcie z hiszpańskiej grupy na FB o aliexpress. Loki zrobione tą lokówką babyliss z ali.
czekam na recenzje kolezanko interesuje mnie czy nie bedzie szarpac czy cos (ja uzywam prywatnie termoloków babylisa i jestem mega zadowolona)
Stary 2014-09-14, 15:08   #1058
veronicagetsnaked
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Pokaż wiadomość
http://www.aliexpress.com/item/100-G...ck_to_detail_a

jestem ciekawa, czy to rzeczywiście skóra, potrzebuję takiego "wora", wszystkie inne torebki na alie to take malutkie są
właśnie na ten "wór" czekam, dam znać. komentarze są sprzeczne, więc sama nie wiem.
veronicagetsnaked jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 15:13   #1059
tolasnk
Przyczajenie

Cytat:

Czy mogę prosić o adres tej grupy na FB ?

Edytowane przez tolasnk
Czas edycji: 2014-09-14 o 15:36
tolasnk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 15:57   #1060
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem ze komuś aż tak nie chce się przeczytać aukcji na alii tym bardziej ze wyraźnie jest napisane ze to urządzenie do głębokiego oczyszczalnia twarzy wraz z redukcja zmarszczek i nawet sa zdjecia a zadaje takie pytania na forum...tym bardziej ze karte dwie wstecz byl temat sonicznych szczotek wałkowany
Nie chodzi o niechcenie przeczytania.. po prostu zapytałam co to niby ma robić, bo patrzę na to i widzę, że się ładuje... mimo to zamacza w wodzie i mizia po buzi stroną z wypustkami.. ciężko mi uwierzyć, że faktycznie pomaga w zapobieganiu zmarszczek czy poprawie wyglądu skóry, dlatego chciałam żeby ktoś mi opisał swoje wrażenia..
poza tym sama piszesz, że temat szczotek był wałkowany..
ja nie jestem w temacie, bo takich rzeczy nie używam więc mogłam nie zajarzyć, że może chodzić o podobny przedmiot..
trochę zrozumienia, a nie wszystkich do jednego wora wrzucać

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:

Ładnie ale i tak chyba bałabym się takie urządzenie kupować z alli, bo wiadomo jak nasze paczki polska traktuje, a takie zagraniczne to już w ogóle pewnie
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 16:27   #1061
koteceqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tolasnk Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o adres tej grupy na FB ?
https://www.facebook.com/groups/alie....modaybelleza/
Stary 2014-09-14, 16:31   #1062
melay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Chyba kliknę ten sweterek, nie mogę się tylko na kolor zdecydować http://www.aliexpress.com/item/Brand...858745123.html
Ja miałam klikać neonowy różowy, ale na razie sie wstrzymuję
melay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 16:47   #1063
En_ka
Raczkowanie

Cytat:
Wyglada swietnie. Mi by sie cos takiego przydało, bo jak kiedyś użyłam zwykłej lokowki, to zostały mi blizny po poparzeniach, wiec od lodówek raczej trzymam sie z daleka. Ciekawe czy na krótszych włosach takich trochę za ramiona tez by był ładny efekt...?

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość

Ja kliknelam różowy, wysłany w piątek, wiec jeszcze trochę poczekam. Znalazłam takie zdjecie w feedbackach i kolor mi sie spodobał, może tez ci sie przyda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (74,3 KB, 186 załadowań)

Edytowane przez En_ka
Czas edycji: 2014-09-14 o 16:50
En_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:08   #1064
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
znalazłam tylko taką fotkę

a tu jeszcze na modelce
http://www.aliexpress.com/store/prod...683835431.html
też to widziałam
Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
a na rosyjskiej stronce jest
nie szukałaś co
http://irecommend.ru/content/ochered...ogo-mnogo-foto
Szukałam, ale wpisywałam inne słowa kluczowe i nie pojawiało się nic.
Dziękuję

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:11   #1065
domiluk
Zadomowienie

Cytat:
Przecież napisałam grzecznie
wiesz co ja Twoją wypowiedź też odebrałam mało sympatycznie- myślę, że fajnie jak na forum (jakimkolwiek) są ludzie przyjaźnie do siebie nastawieni - bo przecież co z tego, że o czymś tam było pisane 20 wpisów wcześniej- czasami ktoś może po prostu pewne wpisy przeoczyć
no ale takie jest moje skromne zdanie

Przepraszam edytowałam bo jakoś bez składu i ładu napisałam

Edytowane przez domiluk
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:15
domiluk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:15   #1066
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Nie chodzi o niechcenie przeczytania.. po prostu zapytałam co to niby ma robić, bo patrzę na to i widzę, że się ładuje... mimo to zamacza w wodzie i mizia po buzi stroną z wypustkami.. ciężko mi uwierzyć, że faktycznie pomaga w zapobieganiu zmarszczek czy poprawie wyglądu skóry, dlatego chciałam żeby ktoś mi opisał swoje wrażenia..
poza tym sama piszesz, że temat szczotek był wałkowany..
ja nie jestem w temacie, bo takich rzeczy nie używam więc mogłam nie zajarzyć, że może chodzić o podobny przedmiot..
trochę zrozumienia, a nie wszystkich do jednego wora wrzucać

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Ładnie ale i tak chyba bałabym się takie urządzenie kupować z alli, bo wiadomo jak nasze paczki polska traktuje, a takie zagraniczne to już w ogóle pewnie
Przepraszam do jednego wora nie było moim zamiarem nikogo wrzucać....
ale jestes ciekawa wrazen hmm ja napisalam wyraznie ze kliknelam po rozmowach jakie przeczytalam tutaj http://www.aliexpress.com/snapshot/6236808775.html wiec wiadomo ze produktu jeszcze nie mam, jezeli bywasz na forum to domyslam sie ze jestes na biezaco i karte dalej dziewczyny wlasnie pisaly clarsoniki i innych szczotkach, skoro kupujesz na alie chyba min postawy angielskiego znasz i w opisie pisze ze do mycia twarzy....
Dziewczyny tez kupuja ta szczotke co kreci loki do konca tez nie znam jej zasady działania ale minuta wbilam w google i wiem i czekam na recenzje...
Nie chce nikogo obrażać ale ja zanim kliknelam Lune tez poszukalam na google na blogach opinie i produkcie gdzie dowiedzialam sie ze mozna strona tylka nawet masowac by krem glebiej wnikl dlatego mnie razi czasami mala samodzielnosc osob bedacych na forum, wszytko najlepiej podane na tacy jak w przedszkolu dziecio... jak by ciezko bylo poswiecic 2min i przeczytac z uwaga opis aukcji to chyba nie nalezy do rzeczy trudnych tym bardziej ze jest jescze translator google jak ktos nie umie angielskiego...

rozumiem zapytania o linki opini wrazenia ale mam wrażenie że najlepiej jak bym skopiowała opis i wkleiła co dla mnie ma znamiona lenistwa?...
ale jak ktos podaje linka co kupil i tam jest opis jak dla mnie to troche przesada pytac co to robi... gotuje zapewne
- a tak na serio to prosze mi wybaczyc jak kogos urazilam - na przyszlosc postram sie ignorowac takie zapytania.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez domiluk Pokaż wiadomość
wiesz co ja Twoją wypowiedź też odebrałam mało sympatycznie- myślę, że fajnie jak na forum (jakimkolwiek) są ludzie przyjaźnie do siebie nastawieni - bo przecież co z tego, że o czymś tam było pisane 20 wpisów wcześniej- czasami ktoś może po prostu pewne wpisy przeoczyć - niż komuś zarzucać, że nie chce się mu szukać albo, że wszystko jest na ali
no ale takie jest moje skromne zdanie
a co robi ten sweterek? teraz tez sie bede pytac skoro opisow aukcji ktos nie rozumie to sorry ale chyba powinien na allegro kupowac a nie na alie

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:19
Stary 2014-09-14, 19:52   #1067
cooltown
Raczkowanie

Cytat:
czekam z niecierpliwością już tydzień minął od informacji o Pekinie, więc pewnie jeszcze z kolejny tydzień jak i nie lepiej loki z każdego zdjęcia jakie tylko widziałam po tej lokówce są piękne i naturalne, widziałam też na krótkich włosach efekt i jest mega

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez En_ka Pokaż wiadomość
Wyglada swietnie. Mi by sie cos takiego przydało, bo jak kiedyś użyłam zwykłej lokowki, to zostały mi blizny po poparzeniach, wiec od lodówek raczej trzymam sie z daleka. Ciekawe czy na krótszych włosach takich trochę za ramiona tez by był ładny efekt...?
Ja właśnie włosy mam prawie do ramion, widziałam efekty na google i baaardzo mi się te włosy podobały, więc się w końcu zdecydowałam myślałam że któraś stąd dziewczyn zamawiała, ale wychodzi na to że ja na razie jestem jedyna
Stary 2014-09-14, 20:43   #1068
Lusja
Zakorzenienie

A ja założyłam ten spór o sweterek Tutaj kupiłam http://www.aliexpress.com/snapshot/6197862052.html
Nie ma rękawów, jest strasznie cienki i ma dziurę. Domagam się pełnego zwrotu pieniędzy za niego. Zdjęcia w załącznikach. Zamawiałam jeszcze u tego sprzedawcy:
- pasek, identyczny, jak na zdjęciach, jestem bardzo zadowolona http://www.aliexpress.com/snapshot/6197862056.html
- koszulę, taki śliski materiał, rozmiar S, równo uszyta, wszystkie guziki są, jestem zadowolona http://www.aliexpress.com/snapshot/6197862050.html
- okulary, identyczne jak na zdjęciach, bardzo zadowolona http://www.aliexpress.com/snapshot/6197862054.html

Zamówiłam 19 sierpnia, przyszły jakoś 5-8.09
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0007.jpg (96,9 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0009.jpg (137,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0008.jpg (132,5 KB, 74 załadowań)

Stary 2014-09-14, 21:21   #1069
Rotkohl
Zakorzenienie

http://www.aliexpress.com/snapshot/6182620464.html

z czystym sercem mogę polecić bardzo fajny materiał, napewno nie sztuczny, metki zary.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:36   #1070
domiluk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
http://www.aliexpress.com/snapshot/6182620464.html

z czystym sercem mogę polecić bardzo fajny materiał, napewno nie sztuczny, metki zary.
a mogłabyś zrobić zdjęcia-- najlepiej na sobie

domiluk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:06   #1071
Rotkohl
Zakorzenienie

jutro sie postaram, ale szczerze to identyczna jak oryginał (miałam ale oddałam bo złapałam tylko M i jednak ta kosuzla mimo wszystko jest luźna, wiec nie potrzebuje wiekszego rozmiaru) aaa i mam wrażenie że to S chińskie jest mniejsze niż zarowe.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:07   #1072
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
jezeli bywasz na forum to domyslam sie ze jestes na biezaco

rozumiem zapytania o linki opini wrazenia ale mam wrażenie że najlepiej jak bym skopiowała opis i wkleiła co dla mnie ma znamiona lenistwa?...
Staram się być na bieżąco, choć czasem jest to trudne gdy po całym dniu pracy przychodzę a tu koło 10 stron naskrobane więc może zdarzyć się, że coś przeoczę.. Tobie się zapewne nie zdarza?

Z tym lenistwem to chyba nie do mnie.. bo "jeżeli bywasz na forum" to domyślam się, że widzisz także moje posty gdzie choćby jeden przykład - dzień czy dwa temu pytałam o złoty zegarek bo ciężko mi było się przebić przez masę stron, a jednak po jakimś czasie napisałam, że nie aktualne bo tak długo wertowałam aż znalazłam..

Czytałam opis, dziękuję mój angielski ma się świetnie
ale nadal nie ogarniam za bardzo jak to działa, poza tym, że.. myje..
mam swoje sposoby na pielęgnację twarzy więc nie będę się wgłębiać, zadałam krótkie proste pytanie.. wystarczyło nawet krótko napisać że stronę czy dwie wcześniej jest dyskusja o podobnie działającym urządzeniu nie musiałaś od razu naskakiwać..

ale skoro jesteś nieomylna to ta dyskusja jest jałowa..

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
A ja założyłam ten spór o sweterek Tutaj kupiłam http://www.aliexpress.com/snapshot/6197862052.html
Nie ma rękawów, jest strasznie cienki i ma dziurę. Domagam się pełnego zwrotu pieniędzy za niego. Zdjęcia w załącznikach. \
O kurczę.. faktycznie.. tak jakby materiał w tym miejscu był po prostu niedorobiony bo zaciągnięciem tego nie nazwę - zdecydowanie popieram - pełen zwrot, bo to się nie nadaje do noszenia
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:29   #1073
MagdusNS
Raczkowanie

GG do MagdusNS

dziewczyny jestescie specjalistki od wyszukiwania zdjec real. Nie rzuciła sie któreś w oczy ta parka ?
http://www.aliexpress.com/item/winte...303585172.html
MagdusNS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:42   #1074
talusiax33
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagdusNS Pokaż wiadomość
dziewczyny jestescie specjalistki od wyszukiwania zdjec real. Nie rzuciła sie któreś w oczy ta parka ?
Za te pieniądze nie lepiej kupić w Polsce? a nawet i taniej.. Przynajmniej można przymierzyć i dotkąć
talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 22:43   #1075
Dikej
Rozeznanie

GG do Dikej

Cytat:
Płacić 500zł za coś co może być kiepskie, zamiast wydać nawet połowę mniej w Polsce po przymiarce i wielokrotnym zmacaniu? Nie szkoda Ci?

162cm wredoty

61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46,5-46 !
CEL OSIĄGNIĘTY!

talia 59cm (-15cm)
pas 68cm (-14cm)
udo 49cm (-6cm)
łydka 33cm (-4cm)
Dikej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 23:15   #1076
gossipgirl89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolika Pokaż wiadomość
foto koszulki z jeleniem jest dluga (mam 179 cm) normaknie nosze koszulki w rozm S ta nie jest obcisla, ale nie wyglada tez na za wielką
mogę prosić linka do koszulki chyba jej zachciałam

P.S. ten wątek jest bardziej zaraźliwy niż Ebola

~Blair Waldorf
gossipgirl89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 23:37   #1077
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Byly tu zdjecia

Stary 2014-09-15, 00:01   #1078
hanusia505
Zakorzenienie

Kurtka droga ale najgorzy ten kolnierz z szopow

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 00:37   #1079
migea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
Staram się być na bieżąco, choć czasem jest to trudne gdy po całym dniu pracy przychodzę a tu koło 10 stron naskrobane więc może zdarzyć się, że coś przeoczę.. Tobie się zapewne nie zdarza?

Z tym lenistwem to chyba nie do mnie.. bo "jeżeli bywasz na forum" to domyślam się, że widzisz także moje posty gdzie choćby jeden przykład - dzień czy dwa temu pytałam o złoty zegarek bo ciężko mi było się przebić przez masę stron, a jednak po jakimś czasie napisałam, że nie aktualne bo tak długo wertowałam aż znalazłam..

Czytałam opis, dziękuję mój angielski ma się świetnie
ale nadal nie ogarniam za bardzo jak to działa, poza tym, że.. myje..
mam swoje sposoby na pielęgnację twarzy więc nie będę się wgłębiać, zadałam krótkie proste pytanie.. wystarczyło nawet krótko napisać że stronę czy dwie wcześniej jest dyskusja o podobnie działającym urządzeniu nie musiałaś od razu naskakiwać..

ale skoro jesteś nieomylna to ta dyskusja jest jałowa..

O kurczę.. faktycznie.. tak jakby materiał w tym miejscu był po prostu niedorobiony bo zaciągnięciem tego nie nazwę - zdecydowanie popieram - pełen zwrot, bo to się nie nadaje do noszenia
Wnioski:
Fakt dyskusja jest jałowa Nikt nie mowił że zakupy na alie sa łatwe
Tyle stron jest naskrobane bo własnie sa zapytania również pokroju "do czego to służy"... i co strone do niedawna jak zaplacic i jak spor zalozyc...
Opis wyraznie wskazuje do czego urzadzenie jest a jak cytuje "ale nadal nie ogarniam za bardzo jak to działa, poza tym, że.. myje.." zawsze mozna bezposrednio napisac do chinczyka i zapewne wyjasni bardziej czytelnie
Widzisz ja wyznaje zasade ze jak ktos który pisze przez ktury to odpisze bo ktos bedzie cale zycie pisal ktury dlatego nie olałam temat a odpisałam grzecznie ze możesz skorzystać z google jak uważasz że opis aukcji nie zaspokoił Twojej ciekawosci
I tez domyslam się ze na temat zegarka nikt nie odp, bo to własnie takie pytanie z rodzaju "ignorujemy"
A morał jak sie chce to i znalezc idzie co sie szuka...
A ja teraz tez sie nauczylam by nie wciagac w dyskusje ktore prowadza do nikąd....

Edytowane przez migea
Czas edycji: 2014-09-15 o 00:57
Stary 2014-09-15, 01:26   #1080
teacup
Raczkowanie

Cytat:
Wnioski:
Fakt dyskusja jest jałowa Nikt nie mowił że zakupy na alie sa łatwe
Tyle stron jest naskrobane bo własnie sa zapytania również pokroju "do czego to służy"... i co strone do niedawna jak zaplacic i jak spor zalozyc...
Opis wyraznie wskazuje do czego urzadzenie jest a jak cytuje "ale nadal nie ogarniam za bardzo jak to działa, poza tym, że.. myje.." zawsze mozna bezposrednio napisac do chinczyka i zapewne wyjasni bardziej czytelnie
Widzisz ja wyznaje zasade ze jak ktos który pisze przez ktury to odpisze bo ktos bedzie cale zycie pisal ktury dlatego nie olałam temat a odpisałam grzecznie ze możesz skorzystać z google jak uważasz że opis aukcji nie zaspokoił Twojej ciekawosci
I tez domyslam się ze na temat zegarka nikt nie odp, bo to własnie takie pytanie z rodzaju "ignorujemy"
A morał jak sie chce to i znalezc idzie co sie szuka...
A ja teraz tez sie nauczylam by nie wciagac w dyskusje ktore prowadza do nikąd....
Ale się uczepiłaś. Ja również widzę pierwszy raz takie urządzenie i również przeczytałam opis aukcji i dalej jest to dla mnie zagadkowe. Nie wiem jakYattamanka, ale ja aż tak dokładnie nie chcę się zagłębiać w funkcjonowanie tej magicznej rzeczy i tracić godziny na przeszukiwaniu internetu w celu znalezienia szczegółowych opisów, ponieważ ta rzecz na razie jest mi kompletnie zbędna. Po prostu chciałabym zaspokoić niewielką ciekawość, a do tego według mnie idealnie nadaje się ten wątek.
teacup jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości