Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-14, 19:23   #4861
szybkawolna
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

a 26.01.2014 r
Stary 2014-09-14, 19:26   #4862
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
a 26.01.2014 r
Ja też To ciekawe, która się pierwsza rozpakuje
Stary 2014-09-14, 19:26   #4863
szybkawolna
Rozeznanie

I widze, że tez dziewczynka !
Stary 2014-09-14, 19:26   #4864
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Byliśmy na grilu na działce i mojego syna ugryzła osa w policzek na szczęście trochę polezal z zimnym okładem i normalnie śmigał. Jeździł po lesie na rowerze i cała rodzina po kolei go pilnowała
Ja sobie polezalam na lezaku i najadlam się okrutnie

Kiara, ją coś lekkiego pewnie wciagne jak poród będzie długo trwał. Ostatnio trafiłam na porodowke bez obiadu, to jak podali kolacje zjadlam trochę zupy mlecznej i bułkę, i tak mnie potem przeczyscilo, a urodziłam po północy.

Ela, gratuluję rowerzysty, to teraz trochę sobie za nim pobiegacie
już się nabiegaliśmy, bo na tym biegowym śmiga bardzo szybko....

ale dziś był fajny dzień

jutro przedszkole..... Johny niepewny.... już kombinował wieczorem, pewnie obudzi się w nocy
Stary 2014-09-14, 19:27   #4865
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
I widze, że tez dziewczynka !
haha no też!

Indra dobrze, że małemu nic się nie stało... ojj te osy to mnie denerwują... już wrzesień to niech spadają... czego jeszcze szukają...
ela a może Jasiek wziąć ze sobą jakieś zabawki do przedszkola? Bo u nas można było i powiem Ci, że czasem to pomagało...

Edytowane przez Kasia427
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:29
Kasia427 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:28   #4866
szybkawolna
Rozeznanie

No ciekawe ;P hahha
Ps. Jak bedziesz miec czas to mozesz mnie dopisac do listy :
pierwsze dziecko , 22 lata, tp 4.11, dziewczynka Nadia
Stary 2014-09-14, 19:30   #4867
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
No ciekawe ;P hahha
Ps. Jak bedziesz miec czas to mozesz mnie dopisac do listy :
pierwsze dziecko , 22 lata, tp 4.11, dziewczynka Nadia
To idę Cię dopisać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 19:33   #4868
siobhan1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
super czapusie, juz sobie dodałam do ulubionych

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Magdula bardzo ladny zakup ja nadal szukam i nic nie moge znalezc....
Mnie się wymyślił szary płaszczyk grzybek. Już parę razy allegro przetrząsałam i nic. Na szczęście zimową ciążową mam po poprzedniej ciąży,ale wtedy to do połowy stycznia się kulałam.
siobhan1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:36   #4869
Kasia427
Wtajemniczenie

A ja wyjęłam kurtkę na jesień z szafy, co kiedyś kupiłam sobie i była za duża na mnie, teraz jest w sam raz w ramionach i w klatce piersiowej... ale w brzuchu się nie dopnę niestety... więc albo będę chodzić w rozpiętej i pod to sweter, albo w samym swetrze, a pod spodem coś cieplejszego... no bez sensu teraz kupować kurtkę na 1,5 miecha w sumie... ehhh jak pech to pech...

idę zmierzyć sobie cukierasa po kolacji i idę spać, bo ledwo na oczy patrzę...
DobRaNoC!

Edytowane przez Kasia427
Czas edycji: 2014-09-14 o 19:37
Kasia427 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:50   #4870
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Dzień dobry! U nas dzisiaj mgła jak 150 aż się nic nie chce, ale trzeba

W Gemini
Ja wczoraj zaczęłam 31tc i 70 dni do porodu
w Gemini ich nie wiedzę, chyba wykupiłyście wszystkie po ile tam były ?

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
Lola - no coś Ty? no to jestem w szoku z tym żelazem, bo mnie własnie wszyscy ostrzegali, że będzie zatykac i może być czarny stolec przez to - faktycznie tak się dzieje.

Anetka - z oddziałów zazwyczaj można wychodzić na chwilę chociaż, także moim zdaniem nawet jak jest zakz zamawiania z zewnątrz, to jednak jak zamówisz nie pizze tylko coś zdrowego w małym pudełeczku, to przecież nikt nie zauważy różnicy między takim jedzeniem a takim jakby Ci mąż przyniósł Możesz się umówic na odbiór przed oddziałem albo przy wyjściu ze szpitala (zależy czy będziesz mogła wyjść), odebrac i tyle. hehe jak byłam nieco młodsza to pamiętam, że babcia mi nawet kiedyś zupy w słoikach przynosiła i odgrzewała w kuchni dla pacjentów
Jedno co ważne to tyle, że zazwyczaj nie można takiego jedzenia trzymac na szafkach, tzn. jak zamówisz coś, to odbierz, zjedz i wyrzuć opakowanie, bo moga sie pultać jak zobaczą pojemniki Mi cos tam kiedyś sie pluli o kanapkę w woreczku, straszyli, że sanepid im przeze mnie karę wlepi.
Kurcze u mnie jest tak, że ja od niedawna mieszkam w Poznaniu (jestem z Wawy) (rodzina TŻ spod Lublina) ...nikogo w Poznaniu nie mam z rodziny, a do tego przeprowadziłam sie do Grodziska Wlkp ( godzina drogi w jedną stronę) na poród TŻ mnie zawiezie, ale żeby tak przez 3 dni lub 7 dni jeździł codziennie... raz że na paliwo sporo wyda,a dwa że obiad i tak ostygnie...szkoda mi kasy żeby tak kursował dzień w dzień... nie mam nikogo kto by mi dowoził codziennie... stąd moja myśl żeby zamawiać i już męża nie fatygować, który i tak będzie biurokracją sie zajmował

Dziewczyny...
dziś rano się poryczałam.. bo już nie istnieje pozycja w której mogę (siąść, położyć się, czy stać) żeby odpoczywać... nie nadążam ze zmienianiem pozycji ...wszystkie możliwe kości mnie bolą - szczególnie kręgosłup, miednica, barki... wiecie coś o tym...
TŻ się zaśmiał, że na lince pod sufitem mnie zawiesi.. ehh
wiecie co przyniosło mi ulgę ...MASAŻ...TŻ zrobił mi masaż... ooo jak to pomaga... jaka ulga dla gnatów...
teraz jak TŻ chce obiad to musi mi masaż zrobić... inaczej w kuchni nie ustoję
a drugi nasz częsty problem z oddychaniem... nie możemy w płuca nabrać do końca powietrza... w ogóle tego powietrza brakuje... mi pomogły- CHŁODNE OKŁADY (na klate, na czoło, na ramiona i ręce...)
jakoś tak lepiej się oddycha..

Zamówienie z gemini już poszło... teraz czekam na kuriera
jutro biustonosze, termometr i laktator zamówię
zostanie tylko wózek, fotelik, przewijak... no i ciuszków chyba jeszcze podokupuję... a co..
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:51   #4871
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Co do puchnięci to moja gin mi polecala Cyclo 3 fort. Efekt widac po około 2 tyg, stosowania ale podobno pomaga, poprawia krążenie krwi i człowiek tak nie puchni.
mnie ginka polecala cyclo 3 fort na pekajace naczynka, bo straszne zaczely mi się robic, ale jeszcze nie kupiłam i zastanawiam się czy warto, czy cos innego....
:conf used:

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Wykąpałam chłopaków i padam na twarz...
Męża wciąż nie ma.. już 26 godzina leci jak jest w pracy :/ mam nadzieję, że dziś wróci na noc do domu..

jeju, ale długo w pracy smutno pewnie.

ja skoczyłam na kawke z przyjaciolka i od razu mi lepiej
i co z tym cukrem to już nie rozumiem.... mierze a tu w normie a kawka była karmelowa

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:58   #4872
Kasia427
Wtajemniczenie

Martha z tym cukrem to sa jaja.. ja zauwazylam ze mi najwiecej po bialym pieczywie rosnie , reszte jem i jest ok... oczywiscie nie obzeram sie slodyczami ale raz na jakis czas zgrzeszę a pozniej patrzę a cukier w normie
Stary 2014-09-14, 20:27   #4873
Zanet84
Zakorzenienie

Talking Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Cytat:
z all jedynie ta mi sie podoba a wszystkie inne sa wg mnie na lalki
http://allegro.pl/ubranko-sukienka-c...575292766.html
rownie ladna jak ta z cocodrillo a jeszcze z czapeczka
Jaka sliczna
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 20:31   #4874
manieczka1
Zakorzenienie

Kasia ja pewnie tez poprzestane na swetrze...szkoda mi kasy wydawac na miesieczny ciuch
Anetka a probowalas podusie? Masz? Mi wiele ona daje, bez niej ciezko mi sie na boku lezy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 20:37   #4875
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość

Kurcze u mnie jest tak, że ja od niedawna mieszkam w Poznaniu (jestem z Wawy) (rodzina TŻ spod Lublina) ...nikogo w Poznaniu nie mam z rodziny, a do tego przeprowadziłam sie do Grodziska Wlkp ( godzina drogi w jedną stronę) na poród TŻ mnie zawiezie, ale żeby tak przez 3 dni lub 7 dni jeździł codziennie... raz że na paliwo sporo wyda,a dwa że obiad i tak ostygnie...szkoda mi kasy żeby tak kursował dzień w dzień... nie mam nikogo kto by mi dowoził codziennie... stąd moja myśl żeby zamawiać i już męża nie fatygować, który i tak będzie biurokracją sie zajmował

Dziewczyny...
dziś rano się poryczałam.. bo już nie istnieje pozycja w której mogę (siąść, położyć się, czy stać) żeby odpoczywać... nie nadążam ze zmienianiem pozycji ...wszystkie możliwe kości mnie bolą - szczególnie kręgosłup, miednica, barki... wiecie coś o tym...
TŻ się zaśmiał, że na lince pod sufitem mnie zawiesi.. ehh
wiecie co przyniosło mi ulgę ...MASAŻ...TŻ zrobił mi masaż... ooo jak to pomaga... jaka ulga dla gnatów...
teraz jak TŻ chce obiad to musi mi masaż zrobić... inaczej w kuchni nie ustoję
a drugi nasz częsty problem z oddychaniem... nie możemy w płuca nabrać do końca powietrza... w ogóle tego powietrza brakuje... mi pomogły- CHŁODNE OKŁADY (na klate, na czoło, na ramiona i ręce...)
jakoś tak lepiej się oddycha..

Zamówienie z gemini już poszło... teraz czekam na kuriera
jutro biustonosze, termometr i laktator zamówię
zostanie tylko wózek, fotelik, przewijak... no i ciuszków chyba jeszcze podokupuję... a co..
Ja tez mam problem z oddychaniem, zwlaszcza jak wiecej chodze....masakra jakas.... Mowic idac to nie moge bo mam ogromna zadyszke...
Jak leze na boku jest w miare ok

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-09-14 o 20:47
Stary 2014-09-14, 20:40   #4876
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
Jakos 120zl dawałam.

Poryczałam się na lekarzach
Stary 2014-09-14, 20:54   #4877
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Jakos 120zl dawałam.

Poryczałam się na lekarzach
tez oglądam Lekarzy, uwielbiam ten serial od pierwszego odcinka, zawsze ogladalam na internecie, a teraz mam czas na tv

Dziewczyny, wiem, ze może blahe ale zapytam - jaki wzor przewijaka wybieralyscie? Ja siedze na tym i się chyba zbyt gleboko zastanawiam, nie chce rozowego na pewno, mimo ze dla Hanki, ale za dużo już rozu, ale na inny zdecydować się nie mogę. dodam, iż nie chce zakladac na przewijak przescieradla, będę podkladac pod pupke pieluszke ...

Stary 2014-09-14, 20:59   #4878
alekaz1
Zakorzenienie

Hej. Jaja jak berety z wypisem czekalysmy z dziewczynamy prawie 6 godzin bo taki ostry dyzur na porodowce mieli jakies cesarki planowane jakas nagla jakies poronienie i zabieg i czasu nie mieli. Ale jak tz poszedl i przycisna jednego i drugiego bo tylk dwoch lekarzy to szybciutko zrobili. Po pojechalismy na pizze picolo mniam. Teraz w wannie i was nadrabiam .
Stary 2014-09-14, 21:02   #4879
Indra83
Wtajemniczenie

Marta, ją mam jasny żółty przewijak, ale i tak mam przescieradla z gumką, bo czasem całe dziecko przebiore albo golaska zostawię żeby sobie pobrykała i niech jej będzie mieciutko

Idę spać
Miłych snów dziewuszki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 21:26   #4880
paulina119a
Zadomowienie

Hej

U mnie weekend zleciał na imprezkach miło było posiedzieć ale powiem Wam, że męczące to jest... w tym stanie ja sie do tego nie nadaję !
Idę Was doczytać i spadam do łóżeczka.
Dobranoc !
Stary 2014-09-14, 21:41   #4881
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Frau no miałam właśnie i za pare dni urodziłam a tu jeszcze jednak jest trochę czasu.. ja to się naprawdę nastawiam, że wcześniej urodzę .. chociaż mąż mówi, że przenoszę ...
Kochana to Ciebie w klubie nie ma????? Niemożliwe!
Manieczka co do gwarancji to nie mam pojęcia jak to jest...nie pomogę...

Zjadłam śniadanko i idę pod prysznic... jak się ogarnę to powysyłam zbłąkanym owcom zaproszenia do klubu
Dzięki, w prawdziwe nie wiem, jak się obsługuje klub i przez telefon nie można, ale może akurat pochytam ;-)

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Ja też się martwię jak dam radę jako mama dwójki, bo mój syn jest taki cyc mamusi. Teraz twierdzi, że się cieszy, troszczy o mnie i mówi, że będzie pomagał, ale jak się mała urodzi to mam jednak pewne obawy, jak on to przejdzie. I ja też.
Mój syn w nocy zaczął kaszlec, wieczorem nebulizacja zanim się rozkręci bardziej, na szczęście jak wlacze bajkę to ładnie siedzi i oddycha.

też mnie takie myśli nadchodzą...

Cytat:
Indra, czekoladka powiem Wam z własnego doświadczenia, że też miałam takie obawy jak Wy, a później się z tego śmiałam, bo to jest oczywiste, że dacie radę i pomyślcie sobie, że to jak teraz kochacie syna czy córkę to jak się maleństwo urodzi to pomnożycie tą miłość razy 2 to dopiero jest pełnia miłości! )) co do zazdrości starszego o małe to druga sprawa... ale na pewno znajdziecie sposób intuicyjnie co zrobić, żeby to starsze nie czuło się odrzucone...

to też pewnie dużo zależy od reszty rodziny, bo jak wszyscy stoją nad kołyską niemowlęcia to jednak to starsze może czuć się odrzucone. W sumie nie od dziś wiadomo, że kiedy się rodzi nowy członek rodziny trzeba jeszcze wiecej uwagi poświęcić tym dzieciom, które są.

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Fajny film bedzie w kinach. Miasto 44

słyszałam taką opinię jednego z powstańców: myśmy tacy nie byli. Z tych trailerów i po refleksji tego powstańca odniosłam wrażenie, że to kipiące seksem romansidło z powstaniem w tle, ale może zbyt pochopnie oceniam ten film.

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Przyjemne zajęcie Zawsze jak mi smutno, źle, nudno, a także, gdy jestem radosna- patrze na te wszystkie rzeczy które mam dla maleństwa i się jakoś lekko na duszy robi

To malutko już rzeczy zostało do kupienia

Kiedy brałam tardyferon, kilka miesięcy przed ciążą, ale niestety spowolniło mnie

Może sklep daje od siebie dodatkową gwarancję? Jednak ufałabym raczej producentowi, niż obietnicom sklepu.. choć z drugiej strony- jeśli taki zapis jest, to potem ewentualnie można tak czy siak żądać tej dwuletniej gwarancji

Czy mogłabym także dołączyć do klubu?

Same nie śpią to i pacjentów budzą a poważnie to życzę Wam szybkiego powrotu do domku (ahh te nudne weekendy szpitalne)

byłam w piatek i się nie załapałam hmmm może dlatego, że kupowałąm tusz i puder..? ale no jak na wszystko to na wszystko powinno byc...

Ostatnia szansa na spokojną wizytę w kinie

my też się wybieramy, bo zwiastun robi wrażenie

Mam pytanie z serii "głupie", otóż: czy wyprane pieluchy tetrowe też prasujecie? Dzisiaj się nad tym zastanawiałam i w końcu wyprasowałam (w praniu się trochę skurczyły, ale pod wpływem temp. wróciły do mniej więcej poprzedniego rozmiaru) :P

prasuję ;-)

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
No to wychodze super lekarz byl na opchodzie taki zabawny ze wszystkie mialysmy ubaw. Teraz czekam na wypis.

to do domu! :-D

Cytat:
tutaj

http://www.sklepmedyczny.net/towar/3...wa-gratis.html

będę prasować

super

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

mój Johny przed chwilą nauczył się pedałować na rowerze

do tej pory jeździł na biegowym, kuiliśmy mu z pedałami to w ogóle nie ogarnial, ale stał ten rower w pokoju u niego i czasem wsiadał i próbował, ale w ogóle nie wiedział o co caman a dziś nagle udało się i śmiga zaraz na dwór pójdziemy

superaśnie! Maria marzy o rowerze, ale póki co smiga na hulajnodze. Mam nadzieję, że już na zajączka jej kupimy rower i będzie jeździć. Na biegowy się nie zdecydowaliśmy a do tego z pedalami była za mała jeszcze teraz w lato no i nie chcieliśmy, żeby się zraziła.

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Ela dla syna
Begie - ja tez poplynelam z ciuszkami, kupilam w sh duzo a teraz splywaja do mnie jeszcze od znajomych, ale narazie u mamy upchne bo mam duza szuflade w komodzie i dwie polki w szafie narazie wygospodarowane
Worki prozniowe bardzo mi pomogly - jestem ich fanka
Alekaz - fajnie, ze juz do domu smigasz

Wyspalam sie i dzien zaraz lepszy, tzet wczoraj juz nie dyskutowal o jezdzie do brata i pojechalismy do moich rodzicow pozawozic rzeczy do przechowania typu, narty itd..

Niestety znowu obudzilam sie spuchnieta i to lewa strone mam chyba bardziej pije herbate z pokrzywy i odstawiam sol, pozatym staram sie odpoczywac wiecej i zobaczymy...

Na obiad robie kaczke i modra kapuste a na deser polecane przez Was sliwki z kruszonka

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Mam pytanie bo dostalam buciki rozmiar 17, 20 i 21 na kiedy to sa buty??

moje dziecko nosiło 20 jak zaczęło chodzić, trochę przed rokiem. Teraz nosi 24/25, ale np.jej dwa dni starsza koleżanka nadal 22/23 więc wszystko zależy od dziecka

Też jestem cała spuchnięta, nawet mam problem, żeby spiąć dłoń w pięść, kostki w nogach zanikły. Chcę póki co odstawić sól. Dziś też spróbuję spać bez tej długiej poduszki, bo mi od niej tak gorąco, że zdycham :-/ zobaczymy czy to coś pomoże.

Cytat:
Wykąpałam chłopaków i padam na twarz...
Męża wciąż nie ma.. już 26 godzina leci jak jest w pracy :/ mam nadzieję, że dziś wróci na noc do domu..
W takich chwilach dziękuję Bogu, że mój mąż jest o 15 w domu po pracy ;-)

Cytat:
już się nabiegaliśmy, bo na tym biegowym śmiga bardzo szybko....

ale dziś był fajny dzień

jutro przedszkole..... Johny niepewny.... już kombinował wieczorem, pewnie obudzi się w nocy

Ja też się zastanawiam, czy posłać jutro M.do przedszkola. niby już się dobrze czuje i nie kaszle, poza tym wraca jej pani, ale zobaczymy, jak będzie rano. Dwie ostatnie noce spala z nami i biedny Tż spał w nogach, bo tak wędrowała po łóżku więc dziś już śpi u siebie ;-)

Ślub się udał. Nie dostalam ataku kaszlu ani nie zabrakło mi głosu, młodzi zadowoleni więc ogólnie pozytyw. Teraz mogę dalej chorować ;-)

Uściski dla wszystkich chorowitek!

Powiedzenia jutro jeśli macie wizyty lub inne ważne spotkania

Dobranoc

Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 23:34   #4882
martha330
Zakorzenienie

Dobranoc
Chyba czas na mnie, obym tylko sie nie rozbudzila...ahhhh...

A wlasnie wyczailam, ze jeszcze do jutra w superpharmie z karta lifestyle -50% na produkty Oillian wiec mysle ze sie oplaca jesli ktoras ma po drodze do sp bo wiadomo, ze nie wszedzie jest. Zele, szampony. Kremy do pielegnacji niemowlat.

Stary 2014-09-15, 02:45   #4883
martha330
Zakorzenienie

Wyglada na to, ze sobie nie pospie.. nananana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 03:34   #4884
justynaw1982
Zadomowienie

A ja standardowo witam sie z rana....mam już dość tych bezsennych nocy
Ale tak poza tym to właśnie witam 30 tydzień no i o 8.40 wizyta u gina
A teraz lecę was nadrabiac....przynajmniej na spokojnie

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 05:35   #4885
manieczka1
Zakorzenienie

Justyna powodzenia na wizycie
Martha ja mam bezowy przewijak z zyrafka, ale mam tez przescieradelka na niego, zeby bylo cieplej pod pupka

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-09-15, 06:00   #4886
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość

Powodzenia na wizycie, może potem się położysz i trochę odeśpisz?

Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 06:06   #4887
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
takie typowe sukienki falbaniaste, tiulowe mi sie nie podbaja, przegladalam strone cocodrillo i znalazlam taka, co myslicie ladna?
http://pl.coccodrillo.eu/product/899.../SUKIENKA.html
Ta jest sliczna
Cytat:
a 26.01.2014 r
Cytat:
Ja też To ciekawe, która się pierwsza rozpakuje
Ja tez mialam OM 26.01 a termin mam na 2.11 i pokrywa sie z tym z usg...

Magdula - fajne wdzianko

Trzymam kciuki za wizyty w tym tygodniu

Nam weekend minal na wizytach, i dopiero wczoraj wieczorem dotarlismy do domu, musze skoczyc do oracy zawiezc l4 i zabrac sie za pranie bo pogoda sprzyja

Dzieki za odpowiedz w sprawie bucikow w takim razie chowam je na przyszly rok bo najmniejsze maja rozmiar 16-17

Ponawiam pytanie o warsztaty dzisiaj w katowicach wybieracie sie??
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 06:15   #4888
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
to też pewnie dużo zależy od reszty rodziny, bo jak wszyscy stoją nad kołyską niemowlęcia to jednak to starsze może czuć się odrzucone. W sumie nie od dziś wiadomo, że kiedy się rodzi nowy członek rodziny trzeba jeszcze wiecej uwagi poświęcić tym dzieciom, które są.
.
Ojjj tak! Zgadzam się... mój teściu mnie tak wnerwiał jak przyłaził i nad kołyską, gdzie spał Adam wieszał się i krzyczał do Aleksa: Cichooooo! Bo Adasia obudzisz!!!! A on tak sobie śpi!!!! A Adaś miał w nosie czy było głośno czy cicho, bo on i tak spał jak zabity Albo jak przychodzili go z rodzinki obejrzeć po porodzie, to na palcach jednej ręki policzę, kto przyniósł coś dla starszego, a nie dla młodego...

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Wyglada na to, ze sobie nie pospie.. nananana

Cytat:

Gratki za 30 tydzień! Ja dzisiaj o dziwo pospałam...

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
tez oglądam Lekarzy, uwielbiam ten serial od pierwszego odcinka, zawsze ogladalam na internecie, a teraz mam czas na tv

Dziewczyny, wiem, ze może blahe ale zapytam - jaki wzor przewijaka wybieralyscie? Ja siedze na tym i się chyba zbyt gleboko zastanawiam, nie chce rozowego na pewno, mimo ze dla Hanki, ale za dużo już rozu, ale na inny zdecydować się nie mogę. dodam, iż nie chce zakladac na przewijak przescieradla, będę podkladac pod pupke pieluszke ...
Ja też uwielbiam lekarzy i zawsze na tvn player oglądam do przodu, bo nie mogę się doczekać
Co do przewijaka, to ja mam różowy z jakimiś miśkami <dostałam w spadku, więc nie wybrzydzam> i tak na niego jakąś tetrę czy coś położę... pościel za to kupiłam białą z szarym pasem i na nim białe kropki, więc oprócz tego przewijaka to nic różowego nie będę miała... a nie.. przepraszam- karuzelka też jest różowa

Męża mam w domu dzisiaj wrócił wczoraj po 22.00
Zmykamy zawieźć chłopców i jedziemy do miasta... chyba dzisiaj komodę kupimy ...

Miłego Dnia!
Stary 2014-09-15, 06:22   #4889
manieczka1
Zakorzenienie

Wczoraj popralam pieluszki, reczniczki, przescieradelka i niektore z tych rzeczy sa sztywne po wysuszeniu...wiecie moze czemu? Nastawiam na podwojne plukanie, bo jak szlo na pojedynczym to czulam na palcach taki osad z plynu...moze woda zbyt twarda? Jeszcze nie prasowalam, mam nadzieje, ze to jakos pomoze...

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-09-15, 06:30   #4890
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia na wizycie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości