Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-15, 08:53   #2851
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
chyba nikt nie wrzucał jeszcze tygodnia oczami telefonu u Princeski: http://rockglamprincess.blogspot.com...k-69.html#more i jej wersji "oszukać przeznaczenie"
"Dziś ja i mama, Marzena i Paweł, a także Jacek ze znajomymi, wszyscy cudem uniknęliśmy wypadków. Najbardziej oczywiście wstrząsnęła mną sytuacja, w której sama uczestniczyłam" No tak, czego innego się spodziewać. Przypomniało mi się jej stare dobre "Miałam tydzień pełen wrażeń, koleżanka zachorowała na raka."....

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-09-15 o 08:56
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 08:57   #2852
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"Dziś ja i mama, Marzena i Paweł, a także Jacek ze znajomymi, wszyscy cudem uniknęliśmy wypadków. Najbardziej oczywiście wstrząsnęła mną sytuacja, w której sama uczestniczyłam" No tak, czego innego się spodziewać. Przypomniało mi się jej stare dobre "Miałam tydzień pełen wrażeń, koleżanka zachorowała na raka."....
miałam to samo jak to czytałam Księżniczka zdaje się być bardzo egocentryczna i skupiona na sobie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 08:58   #2853
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
miałam to samo jak to czytałam Księżniczka zdaje się być bardzo egocentryczna i skupiona na sobie

Zdziwiło mnie, że napisała to akurat w stosunku do swojej rodziny, przecież są ze sobą tak blisko i bardzo się kochają... Widocznie nie ma, że blisko, księżniczka jest tylko jedna i zawsze najważniejsza.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:12   #2854
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Zdziwiło mnie, że napisała to akurat w stosunku do swojej rodziny, przecież są ze sobą tak blisko i bardzo się kochają... Widocznie nie ma, że blisko, księżniczka jest tylko jedna i zawsze najważniejsza.
jak to mawia moja kuzynka: "Ciężkie jest życie księżniczki... Ale co my możemy o tym wiedzieć"
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:43   #2855
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
hah, napisała panna, co dopiero nie ocenia. Idiotyczne są takie zarzuty jak i równie idiotyczne twierdzenie, że się nie ocenia - każdy ocenia, w każdej sekundzie, wszystko i wszystkich. Dzięki temu m.in żyjemy. Fajnie jest mieć tego świadomość zamiast bezpodstawnie czuć się lepszym.
Dokładnie tak. Ciekawe, że w dzisiejszych czasach trzeba być tolerancyjnym w stosunku do tatuaży, a w stosunku do ludzi staroświeckich już nie. Ludzie staroświeccy są tacy niemodni i do tyłu, pewnie to dlatego ja również nie lubię argumentu, że na starość tatuaże będą źle wyglądać - skóra i bez tatuaży nie wygląda super, poza tym, B please - http://www.mymodernmet.com/profiles/...rs-photographs, ale taki komentarz to przesada. Nie wiem czemu panna się tak uniosła, jakby to jej matka czy mąż wydali negatywną opinię, a nie youtuberka. Nie podoba jej się, to nie - ja tatuaże lubię i planuję, ale to jeszcze nie powód, żeby rzucać w stronę Bogusi "gówno wiesz".
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:15   #2856
201607111632
Konto usunięte

Cześć laski, wpadłam się pochwalić, że 1.5h temu zdałam prawko Do tej pory nie wierzę i wali mi pikawa, jak wyszłam z auta to prawie zemdlałam

Co do tatuaży, to mam kilka w planach, uważam że czasem są małymi dziełami sztuki. Każdy ma własne ciało i prawo nim dysponować tak, jak mu się podoba.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:17   #2857
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Cześć laski, wpadłam się pochwalić, że 1.5h temu zdałam prawko Do tej pory nie wierzę i wali mi pikawa, jak wyszłam z auta to prawie zemdlałam

Co do tatuaży, to mam kilka w planach, uważam że czasem są małymi dziełami sztuki. Każdy ma własne ciało i prawo nim dysponować tak, jak mu się podoba.
Gratulacje Teraz po czipsy będziesz mogła jeździć autem.
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 10:19   #2858
201607250928
Konto usunięte

Cytat:

Gratulacje !
Odnośnie tatuaży - nie wiem czy się zdecyduję, bo szybko zmieniam zdanie i mogłabym sobie "strzelić" coś na poczekaniu, a potem bym żałowała. Tatuaże bardzo mi się podobają (nawet na tych starszych ludziach, z linku Cattivo )
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:28   #2859
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość

Gratulacje Teraz po czipsy będziesz mogła jeździć autem.
dziękuję oczywiście, do biedronki i z powrotem
Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Gratulacje !
Odnośnie tatuaży - nie wiem czy się zdecyduję, bo szybko zmieniam zdanie i mogłabym sobie "strzelić" coś na poczekaniu, a potem bym żałowała. Tatuaże bardzo mi się podobają (nawet na tych starszych ludziach, z linku Cattivo )

dziękuję

Ja mam w planach taki od uda po żebra, jestem w fazie zbierania kasy na to
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:38   #2860
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Czy kto mi wytłumaczy dlaczego 30letnie kobiety bujają się ze smarkatą 20-latką? Ja też mam starsze znajome, ale nie jesteśmy na tyle blisko żeby chodzić razem na drinki itp. Mam z nimi o czym rozmawiać, ale no na dłuższą metę jednak blizej jestem z osobami blizej mojego wieku (tak na co dzień). A moze to ja jestem jakaś dziwna?
Wiek powiedzmy 21-29 to moim zdaniem nie jest już jakaś różnica nie do pogodzenia (co innego np. 12 a 20 :P). Wiele zależy przecież od, że tak powiem, stanu naszego umysłu, a nie metryki. Ja np. mam chyba wszystkie koleżanki młodsze i tak było od zawsze. A Oleska i Karo to jak wiemy się w gimnazjum zatrzymały, więc Glampaula to i tak już wyższe progi
Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
według mnie Karo wygląda niefajnie, ale nie przez tuszę, a przez niedopasowaną stylówkę.
jakoś nie uważam, żeby jej waga była strasznie straszna , ale te wielkie usta, dziwne rzęsy i smętne kikuciaste włosy... słowem, wygląda trochę tak, jak przy permanentnym bad hair day.
Ona przeszła jakąś tragiczną metamorfozę na YT. Z powiedzmy przeciętnego łabędzia w brzydkie kaczątko.... Niestety, ale stała się jakąś karykaturą. Na dodatek oszpeca się często jeszcze ubraniem. Ciekawa jestem czy ona w ogóle jest zadowolona ze swojego wyglądu, wizerunku. Czy wstaje rano, patrzy na swoją spuchniętą twarz, oklapnięte włosy i mówi do lustra: jesteś boska karo, tak trzymać!

Ale pohejciłam

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No niestety zdrowe żywienie kosztuje. Czasem nawet myślimy, że kupujemy super zdrowo, a tu psikus. Na wsi niedaleko mnie jest babka (już starsza, dochodzi do 80), która sprzedaje jajka. Ludzie kupują, bo widzą, że kurki na świeżym powietrzu biegają, jedzą zdrowo. Tjaa... okazało się, że większość jajek pochodziła m.in. z biedronki, kobieta czyściła je, a następnie smarowała w główienkach Podobnie było chyba z ziemniakami, marchewką itp.
Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
No to pojechała.W ogóle zauważyłam od jakiegoś czasu ,że jej komentarze czy to na instagramie czy pod filmami Bogusi są raczej kąśliwe.
Od czasów wymianki chyba nieco relacje się zmieniły lol
Poza tym BJH sama ma kolczyk w języku i może potraktowała krytykę Bogusi jako prztyk

W ogóle przyznam,że BJH mnie intryguje. Jej styl i klimat w jakim gustuje mnie ciekawią.
GLAMsypialnia XSki wymiętka przy sypialni BJH w klimatach boudoir (ah te lampy w kształcie gorsetów).
Właśnie też zauważyłam, że BJH często dogryza Bogusi. Jednak ona wielu dziewczynom pisze niezbyt pochlebne komentarze :P
Cytat:
Tak, dziewczyny, które napisały o niej 150 stron na kafeterii.
Bawi je również jak Bogusia dba o swoją higienę, co dokładnie musi robić Bartek i jak to wygląda.
Przeraża mnie ta kafeteria, na prawdę. Czasem coś szukając tam trafiłam i chyba nie ma tematu, którym użytkownicy by sobie nie ubliżali, wyzywali się i pisali strasznie wulgarnie. Chyba jest tam jakieś zbiorowisko frustratów...
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:40   #2861
noisette25
Raczkowanie

Cytat:
.

Cytat:

Ja mam w planach taki od uda po żebra, jestem w fazie zbierania kasy na to
Na Twoim miejscu najpierw zapytałabym Kłin Bi co sądzi o taaakim tatuażu
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 11:07   #2862
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR="Silver"]Cześć laski, wpadłam się pochwalić, że 1.5h temu zdałam prawko Do tej pory nie wierzę i wali mi pikawa, jak wyszłam z auta to prawie zemdlałam
Gratuluję! Moje już czeka na odbiór.

Dziewczyny, które studiują kierunki ścisłe jak tworzycie swoje notatki etc? Głównie mi chodzi w czym... Bo nie wiem co sobie kupić. Może mi coś poradzicie

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog

Edytowane przez Ilike_it
Czas edycji: 2014-09-15 o 11:11
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:10   #2863
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Melevis na Polsacie ��
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:11   #2864
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Melevis na Polsacie ��
W Pielęgniarkach?

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog

Edytowane przez Ilike_it
Czas edycji: 2014-09-15 o 11:18
Stary 2014-09-15, 11:15   #2865
anjia
Zadomowienie

cześć! chwalę się: zdałam egzamin a co najważniejsze w końcu pokonałam swój paniczny strach przed takimi sytuacjami
Stary 2014-09-15, 11:17   #2866
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
cześć! chwalę się: zdałam egzamin a co najważniejsze w końcu pokonałam swój paniczny strach przed takimi sytuacjami

Gratuluję!

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog
Stary 2014-09-15, 11:20   #2867
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilike_it Pokaż wiadomość

Gratuluję!

dziękuję! zawsze dostawałam prawie zawału przed egzaminami i przeważnie przez to je ulewałam. a tutaj? po wejściu do sali wszystko minęło, zrobiłam co miałam zrobić i już... tak po prostu
Stary 2014-09-15, 11:28   #2868
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny, które studiują kierunki ścisłe jak tworzycie swoje notatki etc? Głównie mi chodzi w czym... Bo nie wiem co sobie kupić. Może mi coś poradzicie
To ja Ja mam zeszyty A4 takie zwykłe z Lidla (W tym roku ich nie znalazłam, ale mam zapas w domu ) W jednym zeszycie mam 2 przedmioty (jeden przedmiot idzie od początku zeszytu, drugi od końca, że jak coś to spotkają się w środku), jak mam taki przedmiot, który ciągnie się przez 3 semestry, to w zeszycie mam notatki tylko z tego jednego przedmiotu. Staram się łączyć te 2 przedmioty tak, żeby były ze sobą powiązane A odnośnie notatek... Nie dzielę osobno na sekcję: wykłady, ćwiczenia, laboratorium, tylko lecę jednym ciągiem i zaznaczam czy to W,Ć, czy L. Daty zapisuję obowiązkowo. I tyle

Cytat:
Gratulacje !

Jajajamajka, właśnie dostałam Color Tattoo, kolor się zgadza
Stary 2014-09-15, 11:33   #2869
Ilike_it
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję! zawsze dostawałam prawie zawału przed egzaminami i przeważnie przez to je ulewałam. a tutaj? po wejściu do sali wszystko minęło, zrobiłam co miałam zrobić i już... tak po prostu
Ja jestem mega zestresowana takimi egzaminami. Tzn. na razie ważny to - matura
Cieszę się, że przełamałaś się

Cytat:
To ja Ja mam zeszyty A4 takie zwykłe z Lidla (W tym roku ich nie znalazłam, ale mam zapas w domu ) W jednym zeszycie mam 2 przedmioty (jeden przedmiot idzie od początku zeszytu, drugi od końca, że jak coś to spotkają się w środku), jak mam taki przedmiot, który ciągnie się przez 3 semestry, to w zeszycie mam notatki tylko z tego jednego przedmiotu. Staram się łączyć te 2 przedmioty tak, żeby były ze sobą powiązane A odnośnie notatek... Nie dzielę osobno na sekcję: wykłady, ćwiczenia, laboratorium, tylko lecę jednym ciągiem i zaznaczam czy to W,Ć, czy L. Daty zapisuję obowiązkowo. I tyle
Czyli nosisz kilka zeszytów w zależności od planu?

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 11:41   #2870
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

ja robiłam podobnie jak Gabrielka tylkote 2 przedmioty łączyłam tak, żeby były tego samego dnia, żeby nie nosić niepotrzebnie więcej. Teraz notuję na laptopie więc ten problem odpada

edit: omg, przepraszam, teraz doczytałam, że chodzi o kierunki ścisłe, laptop jest mniej wygodny. No ale i tak - 2 przedmioty z tego samego dnia w jednym zeszycie, bez zmian

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2014-09-15 o 11:43
minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:46   #2871
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Melevis na Polsacie ��
Też miałam to napisać

Cytat:
Ja mam jeden duży kołonotatnik A4 z takimi zakładkami na 5 przedmiotów (na wcześniejszych semestrach miałam jeszcze dodatkowy też A4 na matematykę, bo było trzy razy więcej pisania niż na innych rzeczach, no i matma trwała 4 semestry), zwykle to wystarcza na jeden semestr.

Cytat:
Nie dzielę osobno na sekcję: wykłady, ćwiczenia, laboratorium, tylko lecę jednym ciągiem i zaznaczam czy to W,Ć, czy L. Daty zapisuję obowiązkowo. I tyle
Ja tak samo
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:47   #2872
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Ja jestem mega zestresowana takimi egzaminami. Tzn. na razie ważny to - matura
Cieszę się, że przełamałaś się

Na maturze właśnie się w ogóle nie bałam. Zaczęło się od studiów i tego, że warunki/awanse są płatne i nie uśmiecha mi się płacić paru stów ;< Ja kupiłam zeszyt w biedronce, taki na 5 przedmiotów. Dla mnie to najlepsza opcja ale no. ja na administracji jestem.
Stary 2014-09-15, 11:55   #2873
panterarozyczka
Zadomowienie

Oleska pod nowym filmem pisala jakiś numer "Zolty telefon-zadzwon jesli masz odwage, nigdy nie wiadomo kto odbierze." No k zadzwoniłam i odebrala oleska xD

Wysłano z mojej lumii, której nie zawsze chce się zrobić polskie znaki
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 11:57   #2874
Bothi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
a ja się chyba temu przyjrzę.
przymierzam się do przejścia na wegetarianizm, może na początek do będzie jakiś krok?
To nie jest box ze zdrową żywnością. Sama właścicielka pisze, że:

Joanna Świtońska14 godzin temu

Cud miód box to nie zbiór zdrowych, lecz polskich produktów.

Joanna Świtońska15 godzin temu

Cud miód box nie jest boxem ekologicznym, to projekt promujący polskich producentów.
Bothi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 12:17   #2875
201607131110
Konto usunięte

Jajajamajka, wielbi ę Cię za znalezienie koloru seashore frost i wielbię Cię za wyszukanie go na allegro...
Jakby to powiedział Koral Pocierak: "Jezusiusiusiunieniun iu"
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 12:29   #2876
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Tak jak dziewczyny kombinować, ale czasem jest tak, że jednego dnia labo, drugiego ćwiczenia no i raz w tygodniu chyba 3 zeszyty nosiłam
Stary 2014-09-15, 12:34   #2877
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Gratuluję! Moje już czeka na odbiór.

Tak jak i najczęściej na humanistycznych zeszyt z kołowrotkiem z 5-10 zakładek (ewentualnie sama dorabiałam) po jakimś czasie wyrywałam kartki i wpinałam w domu w mini segregatory (czy jak to się tam nazywa). Z przedmiotów, gdzie było typowe pisanie wybawiał mnie notebook (jednak skończyło się tak, że nikt więcej oprócz mnie i 2 chłopaków nie pisał i wszyscy tylko wyskakiwali po czasie z pendrivem :P)
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 12:40   #2878
201607250928
Konto usunięte

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;48145564]Tak jak i najczęściej na humanistycznych zeszyt z kołowrotkiem z 5-10 zakładek (ewentualnie sama dorabiałam) po jakimś czasie wyrywałam kartki i wpinałam w domu w mini segregatory (czy jak to się tam nazywa). Z przedmiotów, gdzie było typowe pisanie wybawiał mnie notebook (jednak skończyło się tak, że nikt więcej oprócz mnie i 2 chłopaków nie pisał i wszyscy tylko wyskakiwali po czasie z pendrivem :P)[/QUOTE]
Robiłam tak kiedyś, w ogóle na pierwszym roku to pisałam na takich kartkach, co później się je wpina do segregatorów, ale dla mnie to było mega niewygodne... Tutaj mam zeszyt - wiem, że kartka mi nie wyleci, te kółeczka w kartce często mi się niszczyły.
Stary 2014-09-15, 12:44   #2879
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Robiłam tak kiedyś, w ogóle na pierwszym roku to pisałam na takich kartkach, co później się je wpina do segregatorów, ale dla mnie to było mega niewygodne... Tutaj mam zeszyt - wiem, że kartka mi nie wyleci, te kółeczka w kartce często mi się niszczyły.
ja pisałam na kartkach i potem do teczusi a na koniec semestru zszywałam. ale ostatnio w biedronce taaaki piękny zeszyt znalazłam że się skusiłam

moja siostra, która jest na mechatronice preferuje też pojedyncze kartki.

Edytowane przez anjia
Czas edycji: 2014-09-15 o 12:59
anjia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 12:44   #2880
maela
Raczkowanie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;48145564]Tak jak i najczęściej na humanistycznych zeszyt z kołowrotkiem z 5-10 zakładek (ewentualnie sama dorabiałam) po jakimś czasie wyrywałam kartki i wpinałam w domu w mini segregatory (czy jak to się tam nazywa). Z przedmiotów, gdzie było typowe pisanie wybawiał mnie notebook (jednak skończyło się tak, że nikt więcej oprócz mnie i 2 chłopaków nie pisał i wszyscy tylko wyskakiwali po czasie z pendrivem :P)[/QUOTE]

Ja używałam albo zeszytu, albo takiego złączonego bloczku kartek (zaćmienie mam, nie wiem jak to nazwać ) i później przekładałam to do segregatora albo do skoroszytu. Gorzej, jeśli w międzyczasie zgubiłam parę kartek gdzieś
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości