![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.36
Nowa oferta: http://www.pl.avon.com/REPSuite/minishop2.page
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Informujemy, że przedstawione poniżej brakujące produkty są już dostępne w naszych magazynach: ANEW REGENER.KREM-MASKA DO TW/NOC AT SZAM.PRZ.LUPIEZ.KAZDE/WL BLUZKA 5W1 BORDOWA ROZM. L oraz XL FIGI Z KORONKA CZARNE ROZM. M oraz L LEGINSY WYSZCZUPLAJACE ROZM.M SUMMER WHITE EDT 50ML PR.AVON LUCK DLA NIEGO (X1) |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
napracowałaś się, a wizaż coś siadł i nie widać scanów mini i netto
![]() miejmy nadzieję, że jutro będzie wszystko OK
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Zakorzenienie
|
Mam problem. Pisałam Wam niedawno o problemach z różnicami między zam. online klientów, a tym, co trafiło do strefy Otóż problem dotyczył 3 produktów:
- preparat do demakijażu 24539 - próbka avon luck za 50 groszy 01032 - balsam uniwersalny wanilia 42432 Dopisałam te produkty ręcznie do zamówienia. Mam je w przedostatnim kroku (wybór miejsca dostawy), ale w ostatnim kroku (tam, gdzie widać% tuz przed wysłaniem zam) NIE MA ICH!! ![]() Próbowałam kilkakrotnie. Za każdym razem znikają. A dodatkowo - tusz Big&Daring kosztuje wg tego podsumowania 14,99zł, a nie 16,99 zł. Nie rozumiem. ![]() EDIT: ok już doszłam do tego, co się stało. Tusz z zamówienia klienta ma inny nr, niż ten z katalogu (sklep: 61358, katalog: 18655), więc 2 produkty z łączonej wyrzucało z powodu niezgodności. Co do balsamu. W sklepie trzeba spełnić inny warunek, niz w kat. i dlatego do koszyka klientowi wrzuciło, a mi z zamówienia wyrzuca (avon.pl/oferty-specjalne/966). O rany, czemu tego nie naprawią? ![]() Odp. Avon: Cytat:
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2014-09-15 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=HoneyIlove;48151125]a ja widziałam
![]() ![]() ![]() Aaa... dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
a może któraś skusiła się na torebkę anika? [kat 13 str 97]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Za to kolejny program to jakaś porażka, no chyba że ten zegarek jest cały ze złota ![]()
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
no szkoda, ale lepszy rydz niż nic
![]()
#1480 |
Rozeznanie
|
Dokładnie. Składałam już zamówienia jako klientka, żeby sprawdzić jak to wygląda i np. w katalogu jest napisane "...przy zakupie DOWOLNEJ rzeczy z katalogu" a w sklepie online rozwija się lista konkretnych produktów, które trzeba zamówić, żeby móc wybrać dany produkt (i z reguły są to takie produkty, które u mnie rzadko kiedy są zamawiane). Trochę głupie bo np. teraz z pewnością mniejsza liczba klientek online kupi peelingi do twarzy z morza martwego, a szkoda bo oferta ciekawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Rozeznanie
|
jest juz dodatkowe demo
![]() Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- czy produkty z dodatkowego demo mozna zamowic kilka sztuk danego produktu ?bo nic nie pisze ze tylko po 1 sztuce Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że 1szt, kiedyś zaznaczyłam puder w dwóch odcieniach a wysłali tylko 1.
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej, jesli trzeba kupić produkty ze stron x-x, a w sklepie masz do wyboru zupełnie co innego (tak jest w przypadku "mojego" balsamu waniliowego). Wtedy klops. Bo Klient warunek spełnił w sklepie, ale katalogowo sie nie zgadza, bo nie mam zamówionych produktów z danych stron. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kiedys przy kazdym produkcie pisalo oferta limitowana max 1 szt a teraz nic nie pisze takiego tylko ze produkt do wyczerpania zapasow. Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | ||
Zakorzenienie
|
Czy to nie to samo?
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba coś im się pomyliło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
wrzucam wam powoli katalog 16 - mozolnie idzie bo cos mi sie internet muli - poproszę o cierpliwość katalog ma 240 str i przepraszam za jakość ale my fon nie umie robić lepszych fotek
![]()
#1488 |
Rozeznanie
|
nie ma to jak wadliwy system w avon zlozylam 2 zamowienia kolo godz 10 tej a system zamiast je polaczyc zrobil 2 zamowienia !kazde zaznaczam ma te sama date dostawy oraz miejsce doastawy a do jednego zamowienia doloczyl mi koszty wysylki zyc nie umierac !
Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz reklamację to zrobią ci korektę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pójdę z torbami ![]() Cytat:
od jakiegoś czasu nie ma opcji domówienia nawet jak złożysz kolejne zamówienie chwilę później |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie bylo domowienie a 2 zamowienia z ta sama data odbioru wtedy system je łaczy w jedno zamowienie pare dni temu tak wlasnie mi zrobilo polaczylo w jedno. Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- a mam pytanie bo w regulaminie avon pisze ze jesli w ciagu 7 dni nie odbiore paczki na poczcie to odsylana jest do avon i co dalej saldo konta mi pomniejszą czy jak? Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
oferta "mikołaj poleca!": (piszę bo nie wiem czy jest dobrze widoczna w miejscach gdzie jest zaznaczona)
- woda Christian Lacroix Rouge - zestaw Anew Ultimate - zestaw Parisian Chic - zestaw Perceive - zestaw Sensuelle - zestaw Premiere Luxe - zestaw Elite Gentleman Untailored - profesjonalna paleta do makijażu ta za 69zł - zestaw Anew Platinum - zestaw Planet Spa z czarnym kawiorem moja lista wstępna która zostanie przynajmniej w połowie zrealizowana: - obydwa płyny bałwanki ![]() - Kubek Sowa - piękny i na pewno się na niego skuszę ;p - przezroczysta kosmetyczka jest moja ![]() - zestaw PS z kawiorem też będzie mój ![]() - dwa peelingi z PS (na pewno ten cukrowy a nad drugim się zastanowię) - Aniołki - Zestaw Premiere Luxe - Plecak z dinozaurem - ale tu się jeszcze zastanowię - Podkład w kompakcie - też będzie mój - zestaw Luxe za 1 zł z focus'a ![]() - płyn do kąpieli z demo - zestaw today z portfelem z demo dla tż ![]() - matujący podkład z demo i próbki nowych premiere Luxe myślę że może nawet skuszę się na całą moją listę ale nie od razu a w ratach będę zamawiać ![]() a Wy co sobie upatrzyłyście w katalogu 16 ???
"... czasem to wspomnienia są jedynym pocieszeniem a śmierć jedynym wyjściem..." Edytowane przez HoneyIlove Czas edycji: 2014-09-16 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
być może woda CL Ambre dla mnie i Tż nowy żel Senses podkład Luxe paletka (brązy) str.80 o ile dobrze widzę 2 peelingi Planet Spa do ciała maseczka Anew ze str.wyprzedażowej krem pod oczy Anew przezroczysta kosmetyczka farbka do kąpieli i woda Hello Kitty dla siostrzenicy czapka, szalik i rękawiczki szare ![]() biżuteria str.151 też mi się podoba ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- HoneyIlove w zestawie Incandessence na str.31 to jest mydełko ? ![]() biżuteria na str.147 to jest każdy komplet osobno w cenie 29,99? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-09-16 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() a ja wczoraj zadzwoniłam, żeby mi puścili braki i od razu miałam fakturę, więc nie było możliwości, nawet jakbym puściła drugie zamówienie w ciągu 10 minut
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
mi z 16 wpadły w oko:
koc z kapturem kocyk dla dzieci składana szczotka gwiazdka podwójny róż z rozświetlaczem farba bo tania termofor z mini patelnia(wezmę na pewno, po dobrych opiniach) pudkład matujący luxe z demo obawiam się jednak, ze po obejrzeniu katalogu w wersji papierowej pójdę z torbami
#1500 |
Zakorzenienie
|
Temat: Brakujące produkty, które dotarły już do naszych magazynów - informacja na dzień 16.09.2014.
Droga Konsultantko, Drogi Konsultancie, Informujemy, że przedstawione poniżej brakujące produkty są już dostępne w naszych magazynach: 16.09. ANEW ULTIMATE 7S KREM DZIEN PLECAK JAIME KREM. CIEN/POWIEK FOREVER BRONZE REKAWICZKI LINA EDT ELITE GENTELEMAN PIERSCIONEK AMBRIEL ROZM.6 PAS WYSZCZUPLAJACY TALIE CIELISTY ROZM.M SZYBKOSCHN. LAKIER/PAZN.TURQUOISE POP ZESTAW PROBEK NOWOSCI Q4 TOREBKA BELLE GOLDEN OPASKA NA WLOSY-WARKOCZ LILIAN BLOND |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.