|
|
#3961 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chociaż tych smakowych to bym spróbował, z czystej ciekawości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czuć palone coś, nie gorzkawe ale palone jakieś, i kawiarz taki jak Pan mój mówi, że wypiwszy zwyczajowo kubeczek kawusi na noc do spania, po tej o dziwo spać nie mógł. a normalnie trąbi nescafe chyba z 5 dziennie w tym właśnie na noc, i śpi normalnie. tą kupił dla mnie, żebym mu jego kawy nie wypijała 2. no ok, ale wiesz, to jest część wypowiedzi, w dodatku nie opisująca moich osobistych przekonań tylko sytuację konkretną, a z cytowania wyszło całkiem co innego śmiej się ze skunksa śmiej nie wiesz jaki to dramat dla mnie, gęba nastolatki a kłaki siwe jakbym co najmniej 50 tkę na karku miała phy. i 50 tki niektóre mają mniej siwków niż ja
|
|
#3963 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Tekst sprzed chwili z innego wątku, który mnie zabił na miejscu: "część rzężąca cygara"
|
|
#3964 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli która to ![]() Cytat:
nom niebieska puszczalska prima mi wszystkie parzone sypane kawy smakują octem, no kwaśne są strasznie obrzydliwie fuuuuuj... z kawiarki piłam i nie było różnicy ocet ![]() no skoro tak mówisz... i wyśmiał mię szyderca drugi raz foch
|
|
#3966 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No właśnie nie wiem
nie wschłuchiwałam się nigdy, którędy cygaro rzęzi
|
#3967 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nawet na parapecie zewnętrznym? Cytat:
![]() Cytat:
Mnie ani kwaśne kawy nie przeszkadzają, ani gorzkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3968 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kolejny kwiatek językowy znalazłam: gróbka
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio znalazłam u siebie 3 krótkie siwe włosy za duzo stresu ostatnio miałam ![]() Poza tym jestem godna i chce mi się jeść, a tu nie wolno, bo pół kilo jeszcze do zrzucenia to jakis grób feministki?
|
|
#3970 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja mam kilogram! ![]() Macham znad oburzenia, że gorzka żołądkowa jest słodka. Tyle czasu marnowała się w szafce bo mię nazwa zniechęcała! |
|
|
|
|
#3971 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W założeniu i wziąwszy pod uwagę kontekst wypowiedzi miała to być zapewne grupka (osób).
BTW - czy Was też doprowadza do szału "politycznie poprawna" nowomowa w rodzaju "premiera; i "ministra"? Premiera to, kurna, w teatrze jest
|
#3972 | |||
|
Wtajemniczenie
|
że łaaaat?
Cytat:
no proszę Cię, tyle to waga ma błędu dopuszczalnego i zależy jak i gdzie ją ustawisz jedz!!! głód nie otchódza a magazynuje tószcz na później Cytat:
Cytat:
dobrze chociaż, że nie widać przy mówieniu, czy ktoś mówi "ó", czy "ż" czy inne cecha tam gdzie powinny być czy nie może zamiast ministra mówić ministrantka, bedzie bardziej wiadomo o co cho bo ministra to nie wiem co to qtwa mam łaaaaatyyyyy idę po nast farbę
|
|
#3973 | |
|
Mother of Cats
|
Winter, sto pięknie pachnących lat
Parabelko, ale cały palec? Czy jednak połamałaś? ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
O całą resztę proponuję zapytać księdza. I tak jest szansa, że od różnych usłyszysz różne odpowiedzi
|
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. :klaski: 3. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Miłego dnia całemu Baru
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie były 2, ale 1,5 kg już się poszło ryćkac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i torbę orzechów laskowych, com ją przywiozła ze wsi, cała na raz ![]() a podjadam na raty
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-16 o 12:47 |
||
|
|
|
#3976 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
To się w ogóle przyjęło i jest poprawne? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ale mam ochotę na placki ziemniaczane, chyba natrę pyrek
|
|||||
|
|
|
#3977 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Placki ziemniaczane ja mam do wyboru rosół i rybę po grecku.
|
|
#3978 |
|
grozi wypollizowaniem
|
golden-a w jakim wieku didek?
|
|
#3979 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Z drugiej strony, taka "anglistka" np. już nie razi ![]() Cytat:
A placki do zupy kalafiorowej będą |
||
|
|
|
#3980 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3981 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z innej beczki - ja rozumiem, że de gustibus itd., ale taki bohomaz za taką cenę?
|
|
|
|
|
#3983 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ale filozofka też jakoś normalnie ![]() Cytat:
Gdzieś czytałam wypowiedź jakiegoś hierarchy kościelnego, którego zdaniem, pisemna apostazja dla KK nic nie znaczy
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-09-16 o 14:39 |
||
|
|
|
#3984 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gryszardzie ...
Cytat:
nieeee. nie chcę, nie jestem. to nie narodowość, nie posiadanie ojca matki, czyli rzeczy, których się nie wybiera z urodzenia. wiara jest kwestią wiary a czyjeś statystyki w żaden sposób nie zmuszą mnie do tego by wierzyć bądź nie. to tak jak wmawianie mi że jestę wyznawcą wielkiego durszlaka albowiem nagle okazało się, że to najpopularniejsza wiara w PL i oni mnie mają w statystykach. chrzest imo ma ułatwić wyznawanie wiary rodziców - dzieciom, na zasadzie wzrastania w wierze katolickiej od małego. bo - ponieważ uważam, że moja wiara jest właściwa - w tej samej chcę wychowywać moje dzieci i dlatego je chrzczę. natomiast - nie zmuszam dziecka, kiedy dorośnie i zacznie myśleć za siebie, do kontynuowania tej wiary. jeśli uzna, że jednak nie wierzy w to co ja - nie będę go przekonywać że sory synku ale czy chcesz czy nie to jesteś wierzący katolicki chuop, bo jesteś w statystykach. bo niewiara to też wiara tylko o przeciwstawnym biegunie to tak jakby to tłumaczyć cyframi. dwójka, czy ma z przodu plusa czy minusa, i tak w zasadnej zasadzie dwójką minus zostaje bo tak ją napisali ?? bo plus bez minusa nie istnieje, więc nawet plus jest minusem?
|
|
#3986 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Prędzej napiję
![]() No ale jeśli już, to przecież dojdzie do niego jakiś makaron, marchewka.... Generalnie wolę posiłki drugodaniowe, w które można zęby wbić, ale tak z przyjaciółką gadałyśmy o rosole i o rosole, ze ona ugotowała i mnie poczęstowała. Rybą zresztą też.
|
#3987 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Co do ministry: jest straszna - i ponoć zapożyczona z łaciny A jakbyście chcieli, tu jest oficjalne stanowisko RJP nt. żeńskich form nazw i tytułów: klik (chyba też nie lubią ministry :P ). Cytat:
![]() I dlatego krew mnie zalała, gdy znajoma oświadczyła, że chyba jednak ochrzci dziecko, bo to da mu wybór w przyszłości Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-09-16 o 15:36 |
||
|
|
|
#3988 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Mother of Cats
|
Jasne, statystyki do wierzenia nie zmuszają, ale mogą zakłamywać obraz rzeczywistości. A to statystykami operuje się np. przy udowadnianiu, że Polska to kraj w większości katolicki i w związku z tym... (tu wstawić różne pomysły rządzących/Kościoła).
|
|
|
|
#3990 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Golden, podoba mi się Twój tok rozumowania
Mam podobnie - tzn. mnie dość wkurza, ze jestem ujmowana w statystykach biorąc pod uwagę czynnik, który mnie nijak absolutnie nie dotyczy,. Aczkolwiek nie wkurza mnie to dość mocno, żeby się z tej religii formalnie wypisać. Z drugiej strony, skoro to i tak nic nie zmieni, tyle ze ja się może lepiej poczuję, ze jakiś papierek w parafii złożyłam, to szkoda zachodu. Tylko mnie się dodatkowo nie podoba, ze w naszym kraju panuje owczy pęd, ze musi być chrzest, komunia i ślub kościelny niezależnie od rzeczywistych przekonań ludzi w tych sakramentach uczestniczących. Bo tak wypada
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

biedro wypuściła primę we rozpuszczalnej wersji.
Chociaż tych smakowych to bym spróbował, z czystej ciekawości 
kasztany leca z drzewa i mi całą noc tłuką w dach
trzeba w zatyczkach spac, ale wtedy moge budzik przespać
nie wiesz jaki to dramat dla mnie, gęba nastolatki a kłaki siwe jakbym co najmniej 50 tkę na karku miała 

czyli która to
nie wschłuchiwałam się nigdy, którędy cygaro rzęzi

za duzo stresu ostatnio miałam 

i torbę orzechów laskowych, com ją przywiozła ze wsi, cała na raz