Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-16, 07:45   #811
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20

Dopiero teraz weszłam na wątek o rozkładzie autobusów. Rany boskie to chodzi o Białystok no tak trudno ogarnąć, ze po lewej są godziny a po prawej minuty. Jezu, nawet moja 6 letnia bratanica potrafi ogarnąć białostocki rozkład a mieszka w innym mieście.
Plac uniwersytecki, mam nadzieje, ze nie wydział historii bo jedna prowadząca już dwa lata temu skarżyła się jak nieogarnięci są nowi studenci. Przy tym by się totalnie załamała.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 07:53   #812
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Jezu no ja po prostu nie wierzę, że ktoś nie rozkmini rozkłądu jazdy nawet nie w 2, 5min, niech nawet patrzy na to 15min, ale to chyba zajęło znacznie dłuzej skoro powstał aż wątek. I oczywiście HURR JAK MOZNA NAPISAC ZE TO NIENORMALNE XD
No nie wiem, ja do tej pory nie wiem czy dobrze zgadłam, o której chodzą autobusy z Karwi do Gdańska.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
na początku myślałam jeszcze, że pisze serio ale jak zaczęły się wyżej wymienione bluzgi z takim podejściem to pan jeszcze nieraz tu wpadnie z pretensjami, bo wątpię żeby szybko znalazł taką która nie była/nie jest w i nie uznaje otwartych związków (jest małe grono, ale to w miejscach gdzie on zdecydowanie się nie nadaje z takimi tekstami, no niestety).
Nie roszumiem... Chodzi Ci o to, że nie ma prawie dziewczyn, które nie uznają otwartych związków? W znaczeniu, że większość uznaje?

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
znałam ludzi, którzy przyjechali do Krakowa na studia i w ogóle nie ogarniali tramwajów :d i pytanie - a skąd wiem, że w ten numerek muszę wsiąść tak więc wątek z rozkładem mnie nie zdziwił
Jak przyjechałam składać papiery na studia to tramwaj mnie drzwiami przyciął. Ach, te wspomnienia.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 08:00   #813
aer
O RLY?

Jestem ciekawa jak ludzie sobie radzili z rozkładami jazdy i terminami zjazdów na studiach jak nie było jeszcze internetów.

Chyba musieli być super mądrzy
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 08:03   #814
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Może metodą prób i błędów?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 08:09   #815
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Jestem ciekawa jak ludzie sobie radzili z rozkładami jazdy i terminami zjazdów na studiach jak nie było jeszcze internetów.

Boże, musieli iść do dziekanatu!
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 08:16   #816
Konto usunięte

Cytat:

Ja ciągle się zastanawiam jak dziewczyny wybierały sukienki na studniówkę zanim powstał wizaż Bo przecież chyba nie kierowały się własnym gustem i poczuciem stylu
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 08:41   #817
Veredise
Zakorzenienie

Takie jesteście cwane z tym rozkładem jazdy, a nie zdarzyło Wam się kiedyś mieć z tym problem za granicą? Ja całe życie mieszkam w dużym mieście i od małego jeżdżę tramwajami, więc mnie trochę zdziwiło, że ktoś może mieć problem z czytaniem rozkładu. Ale z drugiej strony pamiętam z wycieczek do innych państw, że to nie jest takie proste, bo są różne systemy i można się pogubić - np. piszą minuty tylko raz, bo co godzinę jeździ o tych samych minutach albo są trzy kolumny, ale nie są opisane "dni powszednie", "soboty", "niedziele", bo "każdy to wie". Nie wspomnę o jakichś tajemnych znaczkach, które oznaczają, że autobus w jedną stronę jedzie tak, ale z powrotem to już po innego trasie, albo odjeżdża z innego przystanku (np. nie dojeżdża do końca trasy). Może to być naprawdę niezrozumiałe ot tak.

Co prawda wolałabym zapytać jakąś żywą osobę o to jak się z tym obejść (i tak zazwyczaj robię za granicą) niż zakładać wątek na forum w internecie, ale jak ktoś się wstydzi, że go wyśmieją (tak jak Wy teraz), to się nie dziwię, że woli być anonimowy. Trochę zrozumienia, przecież można komuś pomóc. Nikt się z taką zdolnością nie urodził, Wy też. Fajnie, że rodzice Was tego nauczyli, ale może kogoś innego nie nauczyli. Fakt, może dziwić, że ktoś się dostał na studia, a nie ogarnia rozkładu, ale jest wiele zdolnych ludzi, którzy mają głowę do nauki, a nie mają do zwykłych czynności. Mam wujka, który jest profesorem matematyki i nie ma prawa jazdy, bo nie ogarnia kierowania i zmieniania biegów w tym samym czasie...

Edytowane przez Veredise
Czas edycji: 2014-09-16 o 08:42
Veredise jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 08:42   #818
aer
O RLY?

Fejsik mojej grupy ze studiów:

A: Siemano, kiedy jest drugi termin z cywila?
B: X wypisała wszystkie drugie terminy trzy posty niżej.
A: Wiem, ale nie chce mi się szukać - to kiedy?

Tacy mądrzy prawnicy
Stary 2014-09-16, 08:48   #819
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Fajnie, że rodzice Was tego nauczyli, ale może kogoś innego nie nauczyli.
Yyy, nie nauczyli mnie. Po prostu przyjechałam ze wsi na studia do Poznania i sama się naumiałam. I nie, nie mam umysłu Einsteina.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:

Tacy mądrzy prawnicy
Leniwi po prostu.
Stary 2014-09-16, 08:49   #820
Konto usunięte

Cytat:
Takie jesteście cwane z tym rozkładem jazdy, a nie zdarzyło Wam się kiedyś mieć z tym problem za granicą? Ja całe życie mieszkam w dużym mieście i od małego jeżdżę tramwajami, więc mnie trochę zdziwiło, że ktoś może mieć problem z czytaniem rozkładu. Ale z drugiej strony pamiętam z wycieczek do innych państw, że to nie jest takie proste, bo są różne systemy i można się pogubić - np. piszą minuty tylko raz, bo co godzinę jeździ o tych samych minutach albo są trzy kolumny, ale nie są opisane "dni powszednie", "soboty", "niedziele", bo "każdy to wie". Nie wspomnę o jakichś tajemnych znaczkach, które oznaczają, że autobus w jedną stronę jedzie tak, ale z powrotem to już po innego trasie, albo odjeżdża z innego przystanku (np. nie dojeżdża do końca trasy). Może to być naprawdę niezrozumiałe ot tak.

Co prawda wolałabym zapytać jakąś żywą osobę o to jak się z tym obejść (i tak zazwyczaj robię za granicą) niż zakładać wątek na forum w internecie, ale jak ktoś się wstydzi, że go wyśmieją (tak jak Wy teraz), to się nie dziwię, że woli być anonimowy. Trochę zrozumienia, przecież można komuś pomóc. Nikt się z taką zdolnością nie urodził, Wy też. Fajnie, że rodzice Was tego nauczyli, ale może kogoś innego nie nauczyli. Fakt, może dziwić, że ktoś się dostał na studia, a nie ogarnia rozkładu, ale jest wiele zdolnych ludzi, którzy mają głowę do nauki, a nie mają do zwykłych czynności. Mam wujka, który jest profesorem matematyki i nie ma prawa jazdy, bo nie ogarnia kierowania i zmieniania biegów w tym samym czasie...
A ty widziałaś jaki rozkład tak wielki problem sprawił? Proszę
http://www.e-podroznik.pl/14,200627,...ersytecki.html
Wszystko tak czytelne, że nie wiem jak można mieć z tym problem.

I byłam zagranicą, jakoś nie tylko ogarnęłam rozkład jazdy autobusów (chociaż nadal nie wiem po co był ten rozkład skoro i tak autobusy jeździły jak chciały) ale również nowojorskie metro i to bez pytania się wizażu
Stary 2014-09-16, 08:54   #821
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:

Tacy mądrzy prawnicy
Mądrość i lenistwo się nie wykluczają

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Yyy, nie nauczyli mnie. Po prostu przyjechałam ze wsi na studia do Poznania i sama się naumiałam. I nie, nie mam umysłu Einsteina.
Mnie nauczyli, bo miałam 6 albo 7 lat. Ty się naumiałaś sama, a ktoś inny woli się dopytać. Mnie to nie dziwi.

Po prostu uważam, że więcej zrozumienia dla kogoś, kto może mieć problem z czymś, co wydaje nam się oczywiste (nie tylko w tej sytuacji, ale w każdej) naprawdę ułatwiłoby wszystkim życie. Jak ja mam problem, to wolałabym, żeby mi ktoś pomógł, a nie przewracał oczami i wzdychał "jak można być takim łosiem...".

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48155158]A ty widziałaś jaki rozkład tak wielki problem sprawił? Proszę
http://www.e-podroznik.pl/14,200627,...ersytecki.html
Wszystko tak czytelne, że nie wiem jak można mieć z tym problem.

I byłam zagranicą, jakoś nie tylko ogarnęłam rozkład jazdy autobusów (chociaż nadal nie wiem po co był ten rozkład skoro i tak autobusy jeździły jak chciały) ale również nowojorskie metro i to bez pytania się wizażu [/QUOTE]

Tak, widziałam. I widziałam też, że największy problem autorka wątku miała z tym na jaką linią jechać, co z tego rozkładu nie wynika, tylko trzeba na planie sprawdzić. Też mam czasem problem w moim mieście, żeby znaleźć połączenie, bo nazwy przystanków nie są zawsze takie jak nazwy ulic, więc trzeba sprawdzać najpierw na mapie - co tam jeździ, a potem jak się przystanek nazywa na stronie MPK. Niby oczywiste, ale nie wiem czy to takie całkiem intuicyjne jest, jak ktoś ma z tym pierwszy raz do czynienia.
Akurat co do metra, nawet w dużych miastach jak Londyn, Paryż czy San Francisco, to nigdy nie miałam z tym problemu i uważam, że jest dużo łatwiejsze do ogarnięcia niż autobusy Właściwie ciężko się pogubić jeśli tylko się wsiądzie w dobrą stronę.

Edytowane przez Veredise
Czas edycji: 2014-09-16 o 08:57
Veredise jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 09:08   #822
201604130936
Konto usunięte

Dziwią mnie wizazowe matki teresy. Zawsze dobre i broniące nawet najbardziej absurdalnych przypadkow ludzkiej GLUPOTY. I glaszcza po tej gloeie i pocieszaja, ze przeciez nikt nie jest idealny i jesli temat tyczy konkretnego rozkladu, wyciagaja rozklady zza granicy zeby pokazac, ze to jednak nie jest glupota i nieogarniecie zyciowe tylko kazdemu moze sie zdarzyc i nie kazdy bylby wtedy taki cwany. Coz. Moze rodzice nie nauczyli mnie wszystkich rozkladow świata, ale nauczyli mnie myslec.

I matki teresy nie występują tylko w tamtym temacie, przewaznie daja upust swoim checia udowodnienia jakimi są superempatycznymi ludzmi na intymnym.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2014-09-16 o 09:17
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 09:27   #823
201607111004
Konto usunięte

Harleyko, słońce ty moje! Nie boisz się punktów?
Ja się co nieco zgadzam z matką teresą ale w kwestii naprawdę dziwnych rozkładów. Ten był łatwy, i co za problem poszukać na mapie, w sieci i gdzie indziej nazw przystanków i przypisanym im numerkom pojazdów? To naprawdę da się samemu sprawdzić bez zakładania wątku.

Ale ja się już nie wypowiadam bo stara jestem a rozkład pociągów na dworcu to dla mnie hieroglify. Gdy już myślę, że zrozumiałam, pojawia się znowu wątpliwość.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 09:38   #824
rozowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Dziwią mnie wizazowe matki teresy. Zawsze dobre i broniące nawet najbardziej absurdalnych przypadkow ludzkiej GLUPOTY. I glaszcza po tej gloeie i pocieszaja, ze przeciez nikt nie jest idealny i jesli temat tyczy konkretnego rozkladu, wyciagaja rozklady zza granicy zeby pokazac, ze to jednak nie jest glupota i nieogarniecie zyciowe tylko kazdemu moze sie zdarzyc i nie kazdy bylby wtedy taki cwany. Coz. Moze rodzice nie nauczyli mnie wszystkich rozkladow świata, ale nauczyli mnie myslec.

I matki teresy nie występują tylko w tamtym temacie, przewaznie daja upust swoim checia udowodnienia jakimi są superempatycznymi ludzmi na intymnym.
Pogrubiony fragment jest najlepszym podsumowaniem: nie musisz posiąść całej wiedzy świata, ale przy odrobinie myślenia i inteligencji dasz sobie jakoś radę. No ale po co myśleć w dobie google smaczku sprawie dodaje fakt, że to studentka, ekhm.
Stary 2014-09-16, 09:46   #825
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Mam wujka, który jest profesorem matematyki i nie ma prawa jazdy, bo nie ogarnia kierowania i zmieniania biegów w tym samym czasie...
To niech ogarnie samochod z automatyczna skrzynia biegow, bedzie mogl sie zajmowac tylko kierowaniem
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 09:57   #826
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Harleyko, słońce ty moje! Nie boisz się punktów?
Ja się co nieco zgadzam z matką teresą ale w kwestii naprawdę dziwnych rozkładów. Ten był łatwy, i co za problem poszukać na mapie, w sieci i gdzie indziej nazw przystanków i przypisanym im numerkom pojazdów? To naprawdę da się samemu sprawdzić bez zakładania wątku.

Ale ja się już nie wypowiadam bo stara jestem a rozkład pociągów na dworcu to dla mnie hieroglify. Gdy już myślę, że zrozumiałam, pojawia się znowu wątpliwość.
Oczywiście ze się da. Dlatego dziwi mnoe bronienie glupoty i nieogarniecia. Przecież nie mowie, HURRR ALES GLUPIA NIE KUMASZ ROZKLADU TOKIJSKIEGO METRA, tylko chodziło o najprostszy jaki sobie mozna rozklad wyobrazic. I to u nas. W Polszy. Co roku setki tysiecy maturzystow, czy po prostu wyprowadzajacych się ludzi zmienia miejsce zamieszkania. Czesto nikogo nie znaja. Czesto z malych miejscowosco do duzych miast. Nie każdy siedzi na wizazu. Olaboga jak oni se radzo
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 09:58   #827

A ja pierwszy dzień na poprzednich studiach: wysiadłam z autobusu, załatwiłam, co miałam załatwić, wracam na ten sam przystanek, wsiadam do tej samej linii... Nie pomyślałam, że trzeba iść na przystanek jadący w przeciwną stronę. Pierwszy raz jechałam komunikacją miejską i taka wtopa.
Nie pomyślałam, że to nie jedzie pętlą, patrzyłam na rozkład, widziałam nazwę przystanku docelowego, nie przyszło mi przez myśl, żeby zastanowić się nad sensem rozkładu.

Tak, miałam mocne zaćmienie umysłowe, ale na ogół jestem rozgarniętą osobą, zwalam winę na stres - pierwszy dzień studiów i w nowym miejscu. Zrozumiałam swoją pomyłkę, stuknęłam się w łeb i odtąd jeździłam prawidłowo

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2014-09-16 o 10:09
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 10:03   #828
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Też uważam, że nie ma co ciągle głaskać ludzi po główkach. Ja jadąc do Poznania po raz pierwszy (wcześniej nie jeździłam komunikacją miejską) ogarnęłam wszystkie rozkłady, posprawdzałam gdzie i jak dojadę, poznałam alternatywne trasy, nawet mapę przeglądałam na tyle długo żeby wiedzieć gdzie znajduje się jaka dzielnica. A potem spacerowałam, jeździłam... Strony jakdojade.pl jeszcze wtedy nie było i jakoś dałam sobie radę. Podobnie jak wszyscy moi znajomi. A teraz dzieciaki, które od 4 r.ż mają styczność z komputerem nie potrafią znaleźć na googlach informacji o bardzo dobrej dostępności. Jak oni dadzą sobie radę z nauką, jak się okaże że do kolokwium potrzebują materiału z 5 różnych książek/skryptów, a danego zagadnienia google nie ogarniają?
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 10:10   #829
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Takie jesteście cwane z tym rozkładem jazdy, a nie zdarzyło Wam się kiedyś mieć z tym problem za granicą?
yyy nie, nie zdarzyło
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 10:15   #830
aer
O RLY?

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;48156337]Też uważam, że nie ma co ciągle głaskać ludzi po główkach. Ja jadąc do Poznania po raz pierwszy (wcześniej nie jeździłam komunikacją miejską) ogarnęłam wszystkie rozkłady, posprawdzałam gdzie i jak dojadę, poznałam alternatywne trasy, nawet mapę przeglądałam na tyle długo żeby wiedzieć gdzie znajduje się jaka dzielnica. A potem spacerowałam, jeździłam... Strony jakdojade.pl jeszcze wtedy nie było i jakoś dałam sobie radę. Podobnie jak wszyscy moi znajomi. A teraz dzieciaki, które od 4 r.ż mają styczność z komputerem nie potrafią znaleźć na googlach informacji o bardzo dobrej dostępności. Jak oni dadzą sobie radę z nauką, jak się okaże że do kolokwium potrzebują materiału z 5 różnych książek/skryptów, a danego zagadnienia google nie ogarniają? [/QUOTE]

Jak to jak Taco?
"Kto ma jakieś fajne ściągi i chciałby się ze mną podzielić? :3"

BTW, jak parę lat przenosiłam się do Warszawy też musiałam poradzić sobie z ogarnięciem rozkładu jazdy. Nikt tego za mnie nie zrobił. Posiedziałam godzinę czy dwie nad stroną ztm i mapkami i jakoś dałam radę obcykać trasy, które mnie interesują.

I zgadzam się - tysiące ludzi migrują i jakoś sobie radzą, a nie płaczą, że nie potrafią.
Stary 2014-09-16, 10:55   #831
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozowo Pokaż wiadomość
Pogrubiony fragment jest najlepszym podsumowaniem: nie musisz posiąść całej wiedzy świata, ale przy odrobinie myślenia i inteligencji dasz sobie jakoś radę. No ale po co myśleć w dobie google smaczku sprawie dodaje fakt, że to studentka, ekhm.
No ale taki jest właśnie paradoks, że w dobie google nie potrafią nic znaleźć przy pomocy google.
A może właściwie to potrafią, ale są nauczeni, że wszystko na tacy i po co się męczyć Nie wiem, dziwię się.

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2014-09-16 o 10:57
otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 12:00   #832
Wizazanka5000
Zakorzenienie

A mnie dziwi to: http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news...ign=FacebookHN

Boze plakac mi sie chce jak na to patrze, ucieklabym z domu jakby mi nie mial kto pomoc, nigdy w zyciu bym sobie z takim potworem nie poradzila, Boze az zesztywnialam z przerazenia
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 12:35   #833
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
A może właściwie to potrafią, ale są nauczeni, że wszystko na tacy i po co się męczyć Nie wiem, dziwię się.
Coś w tym jest. Ja się łapię na tym, że najpierw pytam wizażanek nim wpiszę hasło do google. Głupio się z tym czuję, no ale wizażanki wiedzą wszystko
Stary 2014-09-16, 13:04   #834
vyenna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
A mnie dziwi to: http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news...ign=FacebookHN

Boze plakac mi sie chce jak na to patrze, ucieklabym z domu jakby mi nie mial kto pomoc, nigdy w zyciu bym sobie z takim potworem nie poradzila, Boze az zesztywnialam z przerazenia
:O Nie jadę do Francji.

Jeszcze ten komentarz jakiejś babki pod artykułem, że mąż chciał zabić to pająk go zaczął gonić z podwiniętymi przednimi nogami (łapami? odnóżami?). Brrrrrrrrrr.

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 13:38   #835
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość

Jeszcze ten komentarz jakiejś babki pod artykułem, że mąż chciał zabić to pająk go zaczął gonić z podwiniętymi przednimi nogami (łapami? odnóżami?). Brrrrrrrrrr.
Jedyna właściwe postępowanie
Stary 2014-09-16, 13:48   #836
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość

Jezuu nie widzialam tego komemtarza. A glupia straz porazka aleluje, zeby do nich nie dzwonic bo kazdy moze sam tego pajaka sie pozbyc
Stary 2014-09-16, 14:08   #837
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Jezuu nie widzialam tego komemtarza. A glupia straz porazka aleluje, zeby do nich nie dzwonic bo kazdy moze sam tego pajaka sie pozbyc
No faktycznie, głupia straż, niech wysyłają po trzy wozy strażackie do każdego pająka, bo ktoś nie umie obsłużyć kapcia/zawołać kogoś, kto nie ma fobii.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 14:19   #838
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
No faktycznie, głupia straż, niech wysyłają po trzy wozy strażackie do każdego pająka, bo ktoś nie umie obsłużyć kapcia/zawołać kogoś, kto nie ma fobii.
Wystarczy jeden woz i mysle, ze nie musi to byc typowy woz strazacki, wystarczy taki maly samochod, w ktorym przyjedzie jeden strazak. No i gratuluje odwagi jesli na pajaka wielkosci talerza poszlabys z kapciem.
Stary 2014-09-16, 14:28   #839
201607111004
Konto usunięte

Jak mnie wkurza, że babka z orange codziennie do mnie wydzwania! Już jej nawet sms wysłałam by mi dupy nie zawracała (użyłam grzeczniejszych sformułowań) i nie posluchała. Da się to ustrojstwo zablokować?

Mam pomysł, teraz ja zacznę jej puszczać sygnały. Codziennie. O dziwnych porach Czy to jednak gimbaza mentalna taki sposób?
Stary 2014-09-16, 14:37   #840
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Wystarczy jeden woz i mysle, ze nie musi to byc typowy woz strazacki, wystarczy taki maly samochod, w ktorym przyjedzie jeden strazak. No i gratuluje odwagi jesli na pajaka wielkosci talerza poszlabys z kapciem.
Raczej z wiadrem, bo ja akurat pająków nie zabijam, tylko wynoszę na zewnątrz. Nie boję się pająków, ani dużych, ani małych, więc nie mam z tym problemu. I wciąż uważam, że wołanie do takiego pająka jakiejkolwiek służby publicznej to przegięcie i marnowanie zasobów, które mogą być potrzebne gdzie indziej.

SweetHusky, przecież ona nie dzwoni ze swojego telefonu mają system komputerowy, który dzwoni za nich, nie wiesz nawet, czy do tej samej kobiety się "dodzwonisz", a i tak im system na komputerze będzie to wyświetlać, przecież nie ma tej komórki w kieszeni/na stole
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości