|
|
#3991 |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
|
|
|
#3992 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
No, ale to akurat chyba normalne? Je się obiad, później kolację. Cytat:
Na zasadzie statystycznej to ja zarabiam średnią krajową
|
|
#3993 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wieeem, chodziło mi bardziej o to, że u mnie np. rosół jest jedyną zupą chyba, która zawsze występuje w towarzystwie drugiego dania (klasyczny obiad niedzielny - rosół i schabowy) ![]() Pożarłem paczkę wafelków w czekoladzie, niedobrze mi
|
||
|
|
|
#3994 |
|
Nindżopesz
|
Zmieniając temat udało mi się wytworzyć prawdziwy szyprowy zapach domowymi sposobami! Połączyłam dwie nuty: gotowanego kiślu z zesutymi ogórkami kwaszonymi wywalonymi do kajbla. Włala!
|
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mi się chce na zimę kapki Frapin 1270, Botrytisa i Idole edp.Plus Norne i Bois Noir. I może jszcze nowego Durbano - Prometeusza Pójde z torbami jak nic
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-16 o 15:46 |
||
|
|
|
#3996 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Nindżopesz
|
E, pierwszy i drugi nudne
![]() Ja upolowałam wczoraj Bonfire, chcę Liście, Feu de Bois, może Bois d'Ombrie (musztest) i torchę w ciemno bo nie pomnę Vibskova B ale to już fanaberia. Praco i płaco, przybywaj!
|
|
|
|
#3998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ale z reguły nie widać spod farby, chociaż czasem wyłażą ) Cytat:
gdzie Ty się uchowałaś tyle czasu bez tej wiedzy? ![]() Cytat:
Winterko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Jakoś nie mam siły więcej pisać, ideu poleżeć
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2014-09-16 o 18:56 |
|||
|
|
|
#3999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo chyba dla każdego rozsądnego człowieka liczba ludzi ochrzczonych nie równa się liczbie wiernych w kościele co niedzielę. problem rozwiązałby chrzest dorosłych ludzi na ich własne żądanie, ale wtedy katolicy byliby niczym za czasów Chrystusa - ;wysepką wiary na oceanie bezbożności i kto by wtedy finansował te wy... wieeeeeelkie kościoły katedry i limuzyny dla księdza proboszcza zresztą. oddzielając wiarę od ludzi w tym pracujących byłby jeszcze inny obraz wszystkiego i może inne nastawienie do wiary jako takiej. ech temat rzeka.a przynależność do statystyk to wina/zasługa rodziców naszych, więc nijak się też to ma do rzeczywistości. statystyki biorą rzeczy jak są. a nie jak ktoś kiedyś za kogoś powiedział, bo tak to się jeszcze nie spotkałam, żeby można było w statystykach powiedzieć coś za sąsiada ociemniałego i żeby moje zdanie się liczyło jako jego własne dobra koniec tematu ode mnie bo już nic wicej mądrzejszego nie wymyślę ![]() Redziu nie wiem czy gratulować tego sukcesu czy współczuć da się to wywietrzyć? o kawie miałam - Gryxiu - to nie jest zwykła prima. moja ona jest w biedro, pisze na niej % roobusta. na tej zwykłej pisze zaś - % kawy sprawdziłam w sklepie fłaśnie. ta moja jest w pudełku okrągłym nie w suoiczku did ryczy, dobrej nocy tym co bedą spać
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-09-16 o 18:57 |
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru !
Z najciekawszych ze Splitu to to
|
#4001 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co do kwestii ogólnej religijno-wspólnotowej, to ja jestem zdania, że każdy powinien ustalać sobie sam zasady relacji z siłą wyższą
co do zaś kwestii Tru i H. to w sumie nie mam zdania no bo z jednej strony to rzeczywiście nagle znienacka zmienia pogląd więc można by przyjąć że i w innych kwestiach może się okazać równie mało stabilny, z drugiej strony podobno tylko krowa (nie obrażając krów) nie zmienia poglądów, więc dlaczego ktoś ma do końca życia obstawać przy czymś tylko dlatego że tak było do tej pory, z trzeciej uważam, że obietnice należy wypełniać i mi osobiście jest źle z tym, że zgodziłam się kiedyś na bycie chrzestną bo byłam jeszcze młoda, głupia i nieśmiała i nie potrafiłam odmówić, z czwartej jest tak jak Polly pisze, że tekst obrządku sobie a życie sobie... nie takie to wszystko czarne i białe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy człowiek myśli inaczej, są różne odcienie szarości , od czerni do białości" K. Staszewszki
|
|
#4003 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
choć z tego co pamiętam, to religia katolicka (a może każda chrześcijańska?) nakazuje się słuchać "pośredników" a nie dochodzić samemu do zasad i prawdy bo w ten drugi sposób można tylko zabłądzić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jedna część jak Ariel jest mała (ino początek w tej części jest smutny
),a druga jak już ma didkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dlaczego mam się zmuszać jak czegoś nienawidzę jeść? Żeby potem na ten przykład -> ![]() Ewentualnie zdejmę majo z jajek Co do H. to jeszcze jedno pytanie czy on wierzy w chrzest? Bo może akurat w to wierzy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4005 |
|
Mother of Cats
|
Protestanci też?
|
|
|
|
#4006 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Golden a może didowi coś dolega, u lekarza byłaś?
Przelaciałam Was, uff, się zmęczyłam aż. I macham znad ciasta dyniowego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja teeeeeeeeeeeeeż
Chuopin robi czasem z chili A że nam maszyna "trze" ziemniory to mamy często.Cytat:
Ja tam kocham Soir de Lune - na mnie mniodek Ale jeszcze nigdy nie trafiłam na zepsute ogórasy Więc nie wiem czy podobne Cytat:
![]() ![]() Twoje, bardzo Twoje. Pamiętam, że Feu de Bois to faktycznie zapach palonego czystego drewna (wczoraj czuliśmy na spacerze takie) no i uwielbiałam się sztachać, uspokaja mnie ale naszać nie umiałam Jeśli tak to dobrze trafił
|
||
|
|
|
#4009 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
szkoda, że się nie da zapachu wkleić na forum
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4011 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a tak fogle to buuuu nie umiem wyprodukować warzywnych* kotletów
*edit: bezglutenowych i wegańskich....
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-09-16 o 20:35 |
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Golden
ad Did - no cóż, nie mam doswiadczenia, nie mam dida, powiem tylko, że moi przyjaciele właśnie przechodzą to samo ze swoją małą Didką. Z kwietnia jest mała. No i ryk non stop kolor - pono zdrowa jak koń. Lekarka i wszyscy rozkłądają ręce. Oni stają na głowie, czytają literaturę i niiic póki co się im nie sprawdza Smuci mię taka bezsilność, bo ja mięsie tak trafi to też trzeba będzie przyjąć na klatę. Powiem Ci, że przyjaciółka dzielnie to znosi, w sensie pogodziła się z tym faktem, że jej Did tak ma. Ale ona z kolei, 140cm w kapeluszu, posiada energię i optymizm całej kurna Hameryki w jednym małym ciałku. Z jednej strony podoba mi się jej postawa. Chciałabym tak móc. Lubię taką siłę charakteru. Jak to ona mawia, no co zrobie? no nic nie zrobię? Trza przeczekać. Grunt że zdrowa, mnie się nic nie stanie a ona kiedyś z tego wyrośnie. Tylko ona ma zmiennika warty, ojciec zajmuje się małą równie intensywnie co ona. Kapitalny tworzą team. Razem w doli i niedoli. ad kawa - uwielbiam Robustę Prima Piłam właśnie u tej przyjaciółki.---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Kup se albo zamów na jakiś prezent, jak Ci zalezy - myśmy tak zrobili. Są już tanie roboty. Równie dobre - ważne waty i tarka. ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Mnie kalafiorowe też nie wyszły nigdy i mieliśmy kalafiorową breję na obiad - pyszną, ale breję. Może clue jest w odciśnięciu wody? Może trzeba bardziej? Ja bym sie nie poddała, będę próbowac do skutku.
|
|
|
|
|
#4013 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Na weselach rzadko bywam to nie wiem takich rzeczy ![]() Cytat:
Ta, bym Was poddusiła |
||
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakież było moje zaskoczenie że jest ohydnie, wstrętnie i lepko słodka Babcia mi polała - naaaaaapij się, doooobre - nie potrafiłam pozbyć się tego zapachu całą dobę Zalałam winem a rano i tak beeeek słodkiej(gorzkiej) żołądkowej. Ale mam podejrzenia, że ją zreformułowali albowiem 15 lat temu nie narzekałam ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-16 o 20:55 |
||
|
|
|
#4016 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() mielone mięsne mi bardzo dobrze wyszły z jaglanym klejem zamiast jaja i bułki to pomyślałam, że ten sam klej się nada do kalafiora a tu niespodziewajka, nie nadał się a kalafiorowych kotletów mi się chce i nie no co Ty, ja się nie poddaję, ale może tym razem zamiast eksperymentować samodzielnie wezmę jakiś przepis.... np. dziś rano po tej brei kalafiorowej znalazłam to cudo: http://www.veganricha.com/2013/03/re...rger-with.html i wydawałam orgazmiczne dźwięki patrząc na te foty
|
|
|
|
|
#4017 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Protestanci są pod względem nakazów religii o wiele bardziej "zdyscyplinowani", o ile mi wiadomo. Poza tym wierzą, że zbawienia dostępuje się poprzez wiarę w Chrystusa, nie poprzez uczynki (z czym KK zgodził się dopiero w 1999 roku). "Pięć zasad protestantyzmu" krótko wyjaśnione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zasłyszane w radiu: "Już jest niemłodym facetem, ma 37 lat"... zostało mi marne 5 lat młodości... |
|||||
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja pójdę na "łatwiznę" bo nie czuję potrzeby robić wegańskich. W sesnie użyję jaj. Składniki wszystkie mam. Ciekawe czy jak zmiksuję soczewicę to nie wyjdzie mi bardziej "mielone" kleiste? Wole tak, bo już widzę jak mi się rozkruszą . no i zrobię sam środek, bułki mnie nie kręcą
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-16 o 21:10 |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4020 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam traumę po Balsamie Pomorski, samotny sylwester przed tv, a na drugi dzień kac morderca ![]() A bułko tarto nie można zagęścić? |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Uwielbiam!!! 

Pójde z torbami jak nic

za duzo stresu ostatnio miałam 
)

),a druga jak już ma didkę 

Chuopin robi czasem z chili 
szkoda, że się nie da zapachu wkleić na forum