Mamusie Marcowe 2015 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-16, 19:32   #4651
lesyeux
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marcowe 2015

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
Dziewczyny a zalecał którejś z was lekarz zaszczepić się przeciw grypie?
mi nie zlecił

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja tam wole duży samochód ( jeżdżę kombi) niż mały. Jakos bezpieczniej się wtedy czuję. Tylko z tymi pedałami to nie wiem jak sobie poradzisz?

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Spadam na lumpki
ja się obawiam, bo mam krótkie nóżki, i160 cm, i zapewne jak już będzie 7 miesiąc to brzuch mi będzie przeszkadzał, w kierowaniu! a odsunąć się nie będę mogła bo nie dosięgnę do pedał a u mnie nie jeżdżą autobusy, tylko 2 szkolne z rana !!!

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Ja bym sie nie zdecydowała na kupno wozka, ale jeżeli Ty nie masz z tym problemu to czemu nie..
Moze potem cenowa okazja sie nie trafi ale tego nie wiemy
a duza ta okazja? warto? co to za wózek i ile zyskasz ?

Cytat:
Napisane przez RaDaMa Pokaż wiadomość
ja myślę, że to bardziej kwestia dziedziczna ja miałam takie same naczyniaki na twarzy po urodzeniu, w rodzinie męża są tzw uszczypnięcia bociana (z tyłu główki) i synek też ma. Nie wiążę tego z oparzeniem
powiem, Ci ze możliwe, moja mama ma na ręce, takie plamy czerwone do dziś, a moja sis urodziła córeczkę, to maleńka ma plamkę nad ustami i z tyłu na główce. więc możliwe że dziedziczne!

Cytat:
Napisane przez judkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a zaczęły męczyć którąś z Was skurcze łydek podczas snu? Muszę zapytać o to na wizycie (KTÓRA JUŻ JUTRO! ), może mi magnezu brakuje?
ja dlatego od początku ciąży biorę, magne b6. i mam brać cała ciążę. nie zaszkodzi a pomoże

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Tepsa odpoczywaj

U nas już 15 tydzień imię wybrane a brzuszek rośnie... właśnie zrobiłam kolejne zdjęcie do cyklu
Rewelka

Cytat:
Napisane przez Missandei Pokaż wiadomość
Ale śliczny brzuszek

U mnie prezentuje się tak
Cudo! ale wy chude jesteście
Cytat:
To jeżeli nie macie nic przeciwko to ja mogę założyć taki klub.
Ustalmy moze jakies zasady przyjmowania, aby były jasne dla wszystkich.
ja nie wiem o co chodzi z takim klubem, ale ok jestem za !

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Hej byłam dzisiaj na wizycie
Dzidzia ma już 183g i ma 15,6cm a najważniejsza informacja to taka, że zmieniła się w dziewczynkę i będziemy mieć Darię

Muszę nadrobić 210 postów
wow! super wiadomość! mała księżniczka
Stary 2014-09-16, 19:36   #4652
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ja moge dodac swoje zdiecie, jesli chcecie miec koszmary w nocy, na tym malym awatarze i tak dobrze nie widac Jestem za! I tak jestem mega zadowolona ze moge z wami porozmawiac o wszystkim, bo po polsku to tylko z mama pisze na komputerze raz na tydzien dwa przez telefon i to wszystko

oo, to Ty w avatarze, ale masz fajne "kocie" spojrzenie

no ja tu o prywatności to niewiele mogę powiedzieć, bo mam w podpisie swój instagram, a tam trochę zdjęć twarzy + nawet imię i nazwisko
No ale z drugiej strony nie piszę tu o rzeczach, o których nikt ze znajomych nie mógłby się dowiedzieć

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:36   #4653
Missandei
Raczkowanie

Cytat:
Dzidzia ma już 183g i ma 15,6cm a najważniejsza informacja to taka, że zmieniła się w dziewczynkę i będziemy mieć Darię

Gratulacje

Missandei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:38   #4654
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

Gratuluję córeczki! Ja mam wizytę w piątek. Na ostatniej wizycie lekarz twierdził, że chłopak. Ciekawe czy teraz potwierdzi swoje podejrzenia
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:41   #4655
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Moj TZ ma problem z okresleniem ile moja ciaza ma tygodni. Juz nie wiem jak mam dojsc do tego zeby dobrze mu wytlumaczyc wszystko szczegolnie ze moj lekarz liczy tygodnie od dnia poczecia ( znamy date ) ale w internecie wyskakuje zawsze dwa tyg. wiecej. czego ja sie 3mam. tak jak mysle wy wszystkie. Mozecie mi pomoc, wytlumaczyc to w latwy sposob, zebym ja jemu mogla to przetlumaczyc ze zrozumieniem bede wdzieczna a strony internetowe nie wiele mu mowia jak zobaczyl ze jedna a druga mowi calkiem inaczej
Ciążę liczy się od początku cyklu miesiączkowego. Wtedy jak w każdym normalnym cyklu zachodzą różne zmiany hormonalne i przyrasta endometrium, które w tych naszych szczęśliwych cyklach się nie złuszczyło, a przyrastało dalej i dlatego nie liczy się od zapłodnienia, bo raz, że trudno określić kiedy do niego doszło, a dwa, że do zagnieżdżenia dochodzi w różnym czasie, ale u statystycznej Kowalskiej do owulacji dochodzi 14dc, a statystyczne kowalskie zdarzają się bardzo rzadko i pół biedy jak owulacja wystąpi przed 14 dniem cyklu, bo nie ma czym się martwić, ale jak wychodzi np. ok 30 dc to lekarze straszą, że jest za mały pęcherzyk, nie ma zarodka itp. i trzeba czekać, a kobietka się stresuje niepotrzebnie.

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Wszystko dobrze, przezierność 1.22, przepływy ok, serduszko też, tętno. Rączki, nóżki są, wszystko ok, tak mówił. Nawet niepamiętam z wrażenia co tam jeszcze mierzył. Ale płci nie poznałam, pokazywał na usg zbliżenie. Powiedział że on na tym etapie nie oceni. Po 16tyg ma się wypowiedzieć. Kolejna wizyta 16.10. Ogromnie się cieszę djupi::
Gratuluję udanej wizyty i zdrowego dzieciaczka

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ale duuuza juz. Prawie 16 cm..no szok ze tak szybko rosnie.
No i mamy pierwsza zmiane plci...teraz to juz prawie pewne ze dziewczynka na tym etapie
Jak do tej pory to u mnie płeć zmieniała się na każdej wizycie, ale nikt nie mówił nic na 100%. Dopiero teraz doktorek powiedział: tak na 100% dziewczynka
A taka duża, bo to wymiar całości od stópek do główki, a nie crl

Doktorek mi powiedział, że jak przemnoży się wymiar kości udowej FL razy 6.5 to wychodzi wymiar całego dziecka

Cytat:
Ja myślę, że na razie możemy przyjąć wszystkie mamy, które się zgłoszą do listy w nowym wątku - czyli te które są teraz aktywne, bo np. wiele było u nas mam, które się tylko przywitały i tyle je widziałyśmy :P To na początek a potem za zgodą klubowiczek

A żeby ten wątek nie umarł i żeby dziewczyny nie miały za dużo nadrabiania to ustalmy, że w klubie będą tylko rzeczy prywatne, których nie zamieściłybyśmy tutaj - np. zdjęcia nie tylko samego brzuszka, ale też z buzia i żeby nie powielać treści, które pojawiają się tutaj - wszelkie rady, pogaduszki tutaj na głównym
O zgadzam się
Jak będzie nowy wątek i lista, to będzie wiadomo ile dziewczyn w klubie. I też myślę, że tam byśmy wstawiały swoje zdjęcia/dzieci, a pogaduszki koniecznie na wątku
Tylko jakiś regulamin może ustalmy przed żeby zapisując się wiadomo było jakie są zasady.

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:44   #4656
mon9
Zakorzenienie

Ja tam nie lubie klubów, mało czytelne dla mnie sa, wiec wybaczcie ale będe sie w wątku udzielać plus na ipadzie cieżko mi sie w te kluby wchodzi ,

Jak dla mnie bez sensu podawać płeć w tak wczesnych tygodniach ciazy.. Moja gin powiedziała ze jak będzie pewna i będzie widac to powie i ze raczej trudno sie pomylić jak jest dobry sprzęt

Ja jutro znowu krew i mocz oddaje do badania, nie moge doczekać sie juz poniedziałku aaaa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:44   #4657
Missandei
Raczkowanie

Cytat:
Ciążę liczy się od początku cyklu miesiączkowego. Wtedy jak w każdym normalnym cyklu zachodzą różne zmiany hormonalne i przyrasta endometrium, które w tych naszych szczęśliwych cyklach się nie złuszczyło, a przyrastało dalej i dlatego nie liczy się od zapłodnienia, bo raz, że trudno określić kiedy do niego doszło, a dwa, że do zagnieżdżenia dochodzi w różnym czasie, ale u statystycznej Kowalskiej do owulacji dochodzi 14dc, a statystyczne kowalskie zdarzają się bardzo rzadko i pół biedy jak owulacja wystąpi przed 14 dniem cyklu, bo nie ma czym się martwić, ale jak wychodzi np. ok 30 dc to lekarze straszą, że jest za mały pęcherzyk, nie ma zarodka itp. i trzeba czekać, a kobietka się stresuje niepotrzebnie.
Ja właśnie tak miałam i swoje wypłakałam ;/

Missandei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:45   #4658
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Jak będzie ten klub to wstawię, a jest super

16t5d, a wg dzisiejszego usg 17t1d i tp na 23.02 a miał być 03.03

A jak jest w klubach mamusiowych? Każda ma swój wątek i uzupełnia? Jesteście za zdjęciami? Fajnie jakbyśmy się bliżej mogły poznać i wiedzieć jak wyglądacie
to mój tp 03.03
byłam w sobotę na IP mój szkrab waży 152 gram a tydzień 16 był
także blisko siebie jesteśmy ale że zmienił tp to się dziwię

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:46   #4659
ewka5891
Zakorzenienie

Ja za chwile zaloze klub i potem porozsylam zaproszenia
W takim razie proponujcie zasady aby dla wszystkich było to jasne

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:48   #4660
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Ja tam nie lubie klubów, mało czytelne dla mnie sa, wiec wybaczcie ale będe sie w wątku udzielać plus na ipadzie cieżko mi sie w te kluby wchodzi ,

Jak dla mnie bez sensu podawać płeć w tak wczesnych tygodniach ciazy.. Moja gin powiedziała ze jak będzie pewna i będzie widac to powie i ze raczej trudno sie pomylić jak jest dobry sprzęt

Ja jutro znowu krew i mocz oddaje do badania, nie moge doczekać sie juz poniedziałku aaaa

też czekam za poniedziałkiem
ja proponuję na nową część wątku napisać na pierwszym poście kto jaki tydzień ma i tp.łatwiej nam będzie bo ja mam krótką pamięć i ciężko mi wszystkich zapamiętać.
wiem gapa ze mnie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 19:58   #4661
kasia_adm
Rozeznanie

Fajny pomysł z klubem. Poznamy się lepiej. Mam nadzieję, że dam radę nadrabiać wszystkie wpisy. Zazwyczaj piszę i czytam na telefonie, jak tylko mam chwilę.
DebraM jaka duża już córcia. Gratulacje. A czujesz jakieś ruchy już?

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
też czekam za poniedziałkiem
ja proponuję na nową część wątku napisać na pierwszym poście kto jaki tydzień ma i tp.łatwiej nam będzie bo ja mam krótką pamięć i ciężko mi wszystkich zapamiętać.
wiem gapa ze mnie
Jaka tam gapa, mam podobnie. Troszkę nas tu jest. Ja kojarzę po avatarkach. A jak poznamy się bliżej w klubie, to też ułatwi.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:59   #4662
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny pomysł z klubem. Poznamy się lepiej. Mam nadzieję, że dam radę nadrabiać wszystkie wpisy. Zazwyczaj piszę i czytam na telefonie, jak tylko mam chwilę.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Jaka tam gapa, mam podobnie. Troszkę nas tu jest. Ja kojarzę po avatarkach. A jak poznamy się bliżej w klubie, to też ułatwi.
bo mi tak głupio kilka razy się pytać jaki tydzień która ma jest to takie męczące a to by nam dużo ułatwiło

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 20:00   #4663
kasia_adm
Rozeznanie

Podpisy też pomagają. Chyba wrzucę więcej, łatwiej się kojarzy. Przynajmniej ja tak mam.
Stary 2014-09-16, 20:01   #4664
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Podpisy też pomagają. Chyba wrzucę więcej, łatwiej się kojarzy. Przynajmniej ja tak mam.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 20:02   #4665
kasia_adm
Rozeznanie

No lista na początku wątku będzie super.
Stary 2014-09-16, 20:08   #4666
Lillkaa
Zadomowienie

Cytat:
Tż już teraz woła na mnie ,,grubciu". To co będzie później?
Hehe, mój dokładnie to samo.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Dziewczyny a co myślicie o tym, aby założyć klub dla aktywnych mam? Mogłybyśmy umieszczać tam rzeczy, które nie koniecznie muszą sie znaleźć na publicznym forum?
Również jestem za

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:08   #4667
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że na razie możemy przyjąć wszystkie mamy, które się zgłoszą do listy w nowym wątku - czyli te które są teraz aktywne, bo np. wiele było u nas mam, które się tylko przywitały i tyle je widziałyśmy :P To na początek a potem za zgodą klubowiczek

A żeby ten wątek nie umarł i żeby dziewczyny nie miały za dużo nadrabiania to ustalmy, że w klubie będą tylko rzeczy prywatne, których nie zamieściłybyśmy tutaj - np. zdjęcia nie tylko samego brzuszka, ale też z buzia i żeby nie powielać treści, które pojawiają się tutaj - wszelkie rady, pogaduszki tutaj na głównym
O dokladnie. Mysle tak samo wiec podpisuje sie obiema lapkami

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość

Ja w sumie dopiero raz mialam krew ( 8 fiolek i raz mocz) a ze badania wywzly wtedy super to ginekolog stwierdzila ze kolwjne robimy za 2 mies. Wiec mi to wychodzi przed wizyta ktora mam 06.10

Mialam dzis na obiad robione przeze mnie hamburgery. W sumie robilam po raz pierwszy ale pyszne. Juz nie moge sie doczekax kiedy Daro bedzie na tyld duzy ze bedzie sobie z nimi radzil i sam je jadl to mu takie domowe zrobie

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:14   #4668
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
mogę dołączyć?? mogę dołączyć??
Witamnową przyszłą mamusię
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
to mój tp 03.03
byłam w sobotę na IP mój szkrab waży 152 gram a tydzień 16 był
także blisko siebie jesteśmy ale że zmienił tp to się dziwię
Ja nie miałam ostatniej miesiączki, ale znałam dzień owulacji o ile pokrył się z wykresem temperatur i właśnie odejmując od tego dnia 13 dni i licząc to jako 1dc to tp porodu wychodził na 03.03, ale z każdym usg ten tp porodu był coraz wcześniejszy, ale na dwóch wcześniejszych wizytach wychodził na 27.02, więc taki mam wpisany w kartę ciąży, teraz tylko coś dziecko odstawiło i znowu za szybko rośnie
bo z BPD – wymiar dwuciemieniowy główki wychodzi 17t2d
z HC – obwód główki 17t1d
z Cereb - móżdżek 17t1d
a ja jestem w 16t4d, ale to po prostu dzidzia będzie powyżej 5o centylu.

Cytat:
Ja za chwile zaloze klub i potem porozsylam zaproszenia
W takim razie proponujcie zasady aby dla wszystkich było to jasne
Może niech same zgłoszą się te co chcą Ja się zgłaszam

Myślę, że fajnie by było jakby każda założyła w klubie swój wątek i go sobie aktualizowała o zdjęcia brzuszków i usg, a w pierwszym poście zdjęcie facjaty i jakaś historia o staraniach, ile dzieci, ile z Tż... czy co tam się chce

Cytat:
Dziękuję. Tak, czuję już coś codziennie, ale nie jest to miłe, bo łaskocze

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:16   #4669
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
O dokladnie. Mysle tak samo wiec podpisuje sie obiema lapkami

Ja w sumie dopiero raz mialam krew ( 8 fiolek i raz mocz) a ze badania wywzly wtedy super to ginekolog stwierdzila ze kolwjne robimy za 2 mies. Wiec mi to wychodzi przed wizyta ktora mam 06.10

Mialam dzis na obiad robione przeze mnie hamburgery. W sumie robilam po raz pierwszy ale pyszne. Juz nie moge sie doczekax kiedy Daro bedzie na tyld duzy ze bedzie sobie z nimi radzil i sam je jadl to mu takie domowe zrobie

Mniam! Ja właśnie wciągnęłam dwie domowe tortille i jeszcze warzywka podjadam
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:20   #4670
niunia_ona
Zakorzenienie

jestem dzisiaj wykończona , jednak długi spacer dał w kość.
ale to dobrze musimy się ruszać;d

ja już chcę czuć maleństwo

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Mniam! Ja właśnie wciągnęłam dwie domowe tortille i jeszcze warzywka podjadam
ja jeszcze mam chęć na jogurcik ale nie wiem czy jeszcze jeść;P

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 20:20   #4671
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Witamnową przyszłą mamusię

Ja nie miałam ostatniej miesiączki, ale znałam dzień owulacji o ile pokrył się z wykresem temperatur i właśnie odejmując od tego dnia 13 dni i licząc to jako 1dc to tp porodu wychodził na 03.03, ale z każdym usg ten tp porodu był coraz wcześniejszy, ale na dwóch wcześniejszych wizytach wychodził na 27.02, więc taki mam wpisany w kartę ciąży, teraz tylko coś dziecko odstawiło i znowu za szybko rośnie
bo z BPD – wymiar dwuciemieniowy główki wychodzi 17t2d
z HC – obwód główki 17t1d
z Cereb - móżdżek 17t1d
a ja jestem w 16t4d, ale to po prostu dzidzia będzie powyżej 5o centylu.

Może niech same zgłoszą się te co chcą Ja się zgłaszam

Myślę, że fajnie by było jakby każda założyła w klubie swój wątek i go sobie aktualizowała o zdjęcia brzuszków i usg, a w pierwszym poście zdjęcie facjaty i jakaś historia o staraniach, ile dzieci, ile z Tż... czy co tam się chce

Dziękuję. Tak, czuję już coś codziennie, ale nie jest to miłe, bo łaskocze
Ło matko, zdjęcie facjaty? to musze w końcu włosy pofarbować bo z takim 7 cm odrostem to nie wypada
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2014-09-16, 20:22   #4672
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko, zdjęcie facjaty? to musze w końcu włosy pofarbować bo z takim 7 cm odrostem to nie wypada
ja też mam odrost ble ;/
więc za zdjęciem nie przepadam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 20:33   #4673
kasia_adm
Rozeznanie

Wow ruchy, super. Oj ja jeszcze poczekam na to troszkę.
Stary 2014-09-16, 20:37   #4674
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Wow ruchy, super. Oj ja jeszcze poczekam na to troszkę.
ja też czekam , lekarz mi mówił że gdzieś w 20 tc poczuję ruchy.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 20:38   #4675
ewka5891
Zakorzenienie

Zalozylam
Pierwsze zaproszenia juz poszły proszę nie gniewajcie sie na mnie jak ktoś jeszcze nie dostał zaproszenia ale postaram sie wieczorem wszystko dokończyć. Teraz mam młodego do ogarniecia

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:43   #4676
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Zalozylam
Pierwsze zaproszenia juz poszły proszę nie gniewajcie sie na mnie jak ktoś jeszcze nie dostał zaproszenia ale postaram sie wieczorem wszystko dokończyć. Teraz mam młodego do ogarniecia
wiadomo że dzieci ważniejsze przecież

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 20:53   #4677
olasia
Zadomowienie

debra M - zazdoszcze ruchow strasznie szybko! Ja sobie czasem cos wkrecam, zwlaszcza jak leze na plecach ale chyba jednak jeszcze to nie to... moze za tydzien?

Dziewczyny ktore maja nudnosci, a wrecz colodobowe niestrawnosci sprobujcie ograniczyc produkty mleczne i gluten w diecie. Ja drugi dzien jestem na minimum tych skladnikow i o niebo lepiej sie czuje, mimo, ze przeziebiona. A nuz pomoze

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:54   #4678
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Zalozylam
doszło zapr., dziękuję

To w takim razie jutro trzeba trzasnąć fotkę brzucha

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:56   #4679
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
debra M - zazdoszcze ruchow strasznie szybko! Ja sobie czasem cos wkrecam, zwlaszcza jak leze na plecach ale chyba jednak jeszcze to nie to... moze za tydzien?

Dziewczyny ktore maja nudnosci, a wrecz colodobowe niestrawnosci sprobujcie ograniczyc produkty mleczne i gluten w diecie. Ja drugi dzien jestem na minimum tych skladnikow i o niebo lepiej sie czuje, mimo, ze przeziebiona. A nuz pomoze
mnie całe szczęście dolegliwości takiego typu już minęły ^
było ciężko ale całe szczęście to już po

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-16, 21:01   #4680
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Nouvelle -ale z ciebie laska
Mogę cię dodać na facebooku?
Synek tp. 15.03.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości