|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
magnusia boskiego masz przystojniaka
![]() no i widzę że organizacja chrzcin podobna do wesele ![]() monika nie masz lekko - trudna sytuacja, ale chyba na twoim miejscu też bym w końcu dojechała do tż. i faktycznie szukaj innego lekarza bo ten coś strasznie zdziera ![]() u nas ok. bioderka dziś zaliczyliśmy, Franka bioderka są wzorowe ![]() Bardzo się cieszę... miłego dnia ![]()
#3842 |
Rozeznanie
|
Viollet87- wiesz jak to jest w służbie zdrowia, tu kolega tam kolega (trzeba napędzać sobie i swoim znajomym klientów)
![]() ![]() Malgos- no moja znów sie ślini i wszystko gryzie, na szczęście nie moje piersi bo jej nie karmię ![]() ![]() Pochwal się jakimś nowym zdjęciem synka ![]() monika- na tą Twoją szefową przydałby się wreszcie jakiś hak żeby jej trochę w główce poukładać! Co do gina to strasznie jest droga, nie ma w okolicy kogoś dobrego, a trochę tańszego??? ![]() magnusia- no faktycznie organizacja pełna, prawie jak małe wesele ![]() ![]() ![]()
#3843 |
Zakorzenienie
|
Justyna--- super że z bioderkami ok
Katie--- razem z nami 33 osoby
#3844 |
Zakorzenienie
|
katie my chrzicmy też dopiero w grudniu więc Franek będzie miał hmmm 7 mc... też się zastanawiam jak to będzie... czapa kombinezon ?? masakra wolałabym teraz ale chrzestna Franka będzie dopiero w grudniu w pl.
a to mój ukochany szkrab ![]() niestety nie mogę dodać fotki - nie wiem czemu. może tak mi wyjdzie... http://i.imgur.com/OdWl3BB.jpg?1 zobaczył wiatraczek ![]()
![]() ![]() Edytowane przez JJJustynAAA Czas edycji: 2014-09-09 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - no dokładnie, powtórka wesela
![]() Justyna - ale zaciekawiony Słodziak ![]() Katie - hahaha ja też sobie nie wyobrażam, znając Kacpra to by się wykąpał w chrzcielnicy ochlapując wszystkich dookoła hahah o tutaj dopiero co dodawałam (nie wiem czy widzialaś w tym poście), https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3828 a z nowości to mam takie: https://www.dropbox.com/s/l4w5w8n6jm...17.04.jpg?dl=0 Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-09-09 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pochwalisz się fotkami z chrzcin nie?? ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- JJustynAAA super , że z bioderkami Franusia jest wszystko ok ![]() fajniutki maluszek ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() wiesz, ja ogólnie mam problemy z tarczycą, więc szukałam ginekologa, endokrynologa-taki pakiet 2in1....w sumie znalazłam 3 in 1 bo ona jest też położnikiem ![]() ![]()
mój suwaczek [img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img] Edytowane przez monika860902 Czas edycji: 2014-09-09 o 21:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zakorzenienie
|
No i po premierze mięsa. Kuchnia wydała zupę jarzynową (marchewka, pietruszka, kalafior, groszek) z indykiem.
Mój syn jeszcze tak szeroko paszczy nie otwierał zjadł wszystko i zapił cyckiem- aż się spocił przy tym
#3848 |
Zakorzenienie
|
mam do Was pytanie....otóż, niedługo wybieram się do koleżanki w odwiedziny, 3 tyg. temu urodziła córeczkę. Myślałam z innymi koleżankami co jej kupić i chcemy m.in. kocyk. Możecie jakieś polecić?
![]()
#3849 |
Zakorzenienie
|
Monika - minky, to są super kocyki! i dobre na prezent
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny! Dłuuugo mnie nie było. Tydzien temu Antoś skończył 4 miesiące a ku zdziwieniu wszystkich dwa tygodnie temu wyrosły mu dwa ząbki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() pochwal się zdjęciem Antka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 |
Rozeznanie
|
Jak tylko moj krolewicz wstanie to kece kupic kleik ryzowy i zapodamy. Jak przypasuje to sprawdzimy jak zadziala podany na noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Hej Gawa. Ja zageszczam.mm kaszka Holle. Ale pierwsza ptoba skonczyla sir bolem brzuszka bo zrobilam za geste. Teraz daje na noc mm z kaszka. I jest ok. Jablko je od kilku dni. Marchewka nir miala zainteresowania.
No i chwale sir mamy 1 zabek. Dolna jedynka ![]() Wczoraj bylam puerwsz raz w pracy od 5 mc. Nir bylo zle. Kolejny raz w czwartek. Ugadalam sir na 2 dni w tyg. Tz dal sobie rade z Frankiem. Jesten z nich dumna ![]()
#3854 |
Zakorzenienie
|
Gawa - ojej jaki słodki Antek!
już ząbki? wow wcześnie ![]() możesz jeszcze podawać kaszkę jaglaną np Holle a ty nie karmisz już piersią? choć jak pracujesz to pewnie byłoby ciężko Justyna - tez już macie ząbka? o nieźle, pewnie na dniach pojawi się kolejny ![]() u nas Kacper coraz więcej wstaje, ale też zaczyna coraz częściej podkulać nogi do czworakowania (wczoraj cały wieczór) i czasami ręce do pary dorzuci, więc niedługo pewnie zacznie raczkować, choć nigdy nie wiadomo ile mu zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Rozeznanie
|
Karmie ile mogę ale jak Antek zostaje z niania to dostaje mm bo juz nie mam cierpliwosci do tego odciagania, no i w nocy tez butla. Jest karmiony mieszanie tak 70/30 z przewaga dla piersi jednak powoli chce juz mu wprowadzać co nieco. Marchewka jest bllee, kleik dzisiaj sprobowalam i tez ble. Poki co z sukcesem tylko soczek jablkowy chociaz pozniej spro ulal wiec sama niewiem
![]() Ząbkami zaskoczył wszystkich a najbardziej chyba sam siebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam wspomniec że Antoś to urodzony podróżnik, w Parużu spisał się rewelacyjnie. Jest przegrzeczny i przekochany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Rozeznanie
|
Palce w buzi były non stop przez kilka pierwszych dni jak pojawiły się ząbki. Biedny nie mógł zrozumieć co mu tam wyrosło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
Tak MALGOS mamy juz zabka
![]() Marchewke sana robilam i mu nir smakowala. Wirc dzis kupilan sloiczek pierwsza lyzexzka. Podalam z jablkirm na przemian zajadal sir. GAWA od.kiedy pracujesz??? Jak dalad radr z zostawienien Antodia? Na caly etat???
#3859 |
Rozeznanie
|
Justyna ja do pracy zaczelam chodzic jak Antos skonczyl 2 miesiace , ale na 3 dni w tygodniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Gawa - super, że wyjazd udany i syneczkowi się podobało! Dużo zwiedziliście? Pogoda udana?
nie gryzł cię w cyce jak mu wyszły zęby? A w ogóle to ty nie masz czasem siostry i Irlandii? ![]() Justyna - za jakiś czas Franek będzie wcinał wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Rozeznanie
|
Wyjazd rewelacja. Pogoda jak na Paryż to podobno rewelacja, 22-26 i pełne słońce. Zwiedziliśmy większość z tych podstaw Paryża. Jedyne czego nam troche do szczęścia zabrakło to posiedzieć w tych ich knajpkach po zmroku i poczuć klimat Paryża nocą. Niestety Antoś umęczony całodziennymi wędrówkami załaczał syrene o 18.30 i trzeba było biegiem wracać do hotelu. Na szczęście mieliśmy balkonik gdzie sobie urządzaliśmy romantyczne "kolacyjki" przy winku.
Mam dwie siostry ale obie w polsce mieszkaja. Jedna kilka lat temu przez kilka miesiecy mieszkała w londynie. Ostatecznie nie mieliśmy mieszkania tego znajomego bo pojechaliśmy sami. W ogole caly wyjazd to jednak niezły spontan. Wylot mielismy w niedziele . A we wtorek rano Antkowi doslownie oblazła głowa ze skóry . Ciekło z tego . Żywe mięso. (Efekt zle dobranej masci z mocznikiem) . Odwolalam hotel, hotel dla psów, transport z lotniska. Zostały nam tylko bilety bo ich zwrocic wiadomo sie juz nie da. Temat wyjazdu byl zamkniety. W niedziele rano wstalismy, poszlam się wykapac (godzina 10) i taki mnie zal ogarnol ze stwierdzila, ze musimy leciec. W ciagu dwuch godzin znalazlam hotel, spakowalismy sie, zalatwilam opieke nad psami a nawet jeszcze transport udalo sie zalatwic. Szybko wymienilismy kase i wio ma lotnisko do wroclawia ![]() Edytowane przez gawa Czas edycji: 2014-09-16 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#3863 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
#3864 |
Zakorzenienie
|
Gawa - o to rzeczywiście spontan
![]() A co było Antkowi i na co ta maść była? ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Magnusia - super! z Adaśka to już kawaler, a ty wyglądasz rewelacyjnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
a teraz jesteśmy w Pobierowie w Spa
#3866 |
Rozeznanie
|
Małgoś na ciemieniuche maść mocznikowa. Taka robiona od lekarza. Doslownie wypalila mu skore na glowie. Na szczescie antybiotyk na zmiane co 3 h ze sterydowa mascia daly efekt juz po pierwszej dobie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
Magnusia - ale wam super! widać, że pogoda fajna
![]() Gawa - o matko! dobrze, że już mu lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Rozeznanie
|
My też po chrzcinach
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Rozeznanie
|
![]() Edytowane przez gawa Czas edycji: 2014-09-16 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Gawa - O świetnie!
pytałam o siostrę, bo moja sąsiadka bardzo podobna do ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.