|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Avon. Zapachy Avonu
Wy te perfumy jeszcze macie w buteleczkach, czy piszecie, ze mialyscie? Ja bym nie wiedziala czym sie psikac i gdzie je wszystkie trzymac
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Te, które wymieniłam mam (o takie było pytanie)), oprócz nich mam jeszcze inne perfumy
|
|
#3633 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
) Trzymam je w pokoju na półce w meblach i jeszcze mi mało
|
|
|
|
|
|
#3634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja trzymam w barku w 2 pudełkach po butach + ułożone na wierzchu i kilka obok
|
|
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym nie wiedziała czym się psiknąc w danym dniu, bo pewnie chciałabym wszystkim na raz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
||
|
|
|
|
#3638 | |
|
|
Cytat:
teraz zimowe są w innej szafce,ale powoli wyjmuję a letnie chowam głębiej,bo jak się robi chłodniej na zewnątrz to lubię słodsze,cięższe zapaszki ale fakt,czasem rano stoję i zastanawiam się czym się tu psiknąć
|
|
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ilość Waszych zapachów mnie powaliła :szok:
musiałyście majątek wydać ja mam 3 parisian chic, treselle, ultra sexy wszytskie bardzo mi się podobają, w nowym katalogu widziałam pur blancę za 19.99 pln i waham się pomiędzy tradycyjną (białą), a tą różową uwielbiam zapachy avonu.
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A letniego numeru jeden nie mam, co lato coś kupuje teraz mam Avonowy Spotlight
|
|
|
|
|
#3644 |
|
Konto usunięte
|
Ok, udało mi się spisać moje zapachy z Avonu:
- Secret Fantasy Midnight - Secret Fantasy Star - Love Pulse - Femme - Scent Essence Vibrant Fruity - Parisian Chic - Little Pink Dress - Jet Femme Holiday - Our Story - Far Away Exotic - Miami Party - Riviera Goddess - Pretty Fabulous - Pur Blanca Blush
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
sporo Ci się tego uzbierało
ładny jest ten zapach Secret Fantasy Midnight ? słodki ?
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3647 |
|
Konto usunięte
|
Słodki, bardzo podobny do Secret Fantasy Star, jednak w Midnight mniej czuję wanilię niż w Star, a bardziej owoce leśne.
|
|
|
|
|
#3648 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
pamiętacie tę serię zapachów?http://media.babaszoba.hu/csevego/1/...ls_illatok.jpg to właśnie troszkę mi przypomina ten fioletowy lub różowy
|
||
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie, że są słodkie postanowiłam, że je zamówię bo są w atrakcyjnej cenie w obecnym katalogu. polecacie little pink dress ? długo się trzyma? któa z serii małych sukienek jest najsłodsza bo znam jedynie czarną, która szczerze powiedziawszy w ogóle mi się nie podoba. |
|
|
|
|
|
#3650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ty tak nie masz? Wszystko wykorzystujesz i dopiero potem nowe? |
|
|
|
|
|
#3651 | |
|
|
Cytat:
jest to zapach świeży,ale bardzo kobiecy,elegancki,ma to "coś" drugi z sukienek który uwielbiam i będę kupować na zimę to Gold,on jest właśnie słodziutki,otulający,tros zkę jak miód z mlekiem ja też nie lubię czarnej,za ciężka...czerwona jest ok,ale taka typowa,zapach podobny do wielu innych biała natomiast jest bardzo delikatna i taka troszkę nijaka
|
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie akurat ciężko wykorzystać nawet te 50 ml, bo już mi się nudzą w połowie buteleczki-mam tak z summer white sunset-od kilku miesięcy mam z nim dni na przemian: miłość-nienawiść, raz mi śmierdzą, innym razem są piękne
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Każdy jest w sumie inny i pasuje na inne inne okazje, różne pory roku, deszczowe i słoneczne dni, leniwe i eleganckie wieczory, spokojne i niespokojne noce itd.Naliczyłam 16 buteleczek podaję w kolejności, jakie najbardziej lubię:- Herve Leger Intrique - TTA Together - TTA Today - Rare Gold - Little Gold Dress - Little Red Dress - Outspoken Intense - Instinct - Instinct Forbidden - Ultra Sexy - Incandessence Blossom - Spotlight - Only Imagine - Perceive - Perceive Soleil - Infinite Moment Ale 4 z nich już są na wykończeniu i zostanie 12 ![]() Kusi mnie aktualnie Tresselle bo nigdy ich nie miałam a jest w dobrej cenie dla konsultantek. Jak ona pachnie?
|
|
|
#3654 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4805142 7]Słodki, bardzo podobny do Secret Fantasy Star, jednak w Midnight mniej czuję wanilię niż w Star, a bardziej owoce leśne.[/QUOTE]
Jak słodki to jest szansa, że przypadnie mi do gustu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ideałem dla mnie jest 30 ml
|
|
|
#3655 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie jeszcze tego nie wiecie, że zapach Love jest bardzo podobny do wody L Occitane Fleurs Merveilleuses (już dawno to odkryłam, tylko ciągle zapominałam napisać). Znam oba i Love jest prawie identyczne, chyba nawet ładniejsze, bardziej różane. Zresztą spójrzcie na kompozycje:
FM czerwone owoce, różowy grejpfrut róża, piwonia białe drewno, piżmo Love soczyste owoce, pomarańcza konwalia, róża, jaśmin białe drewno, piżmo Jedno i drugie to edt, więc dość delikatne. |
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam 50ml Always. Co prawda wąchałam go na żywo jakieś 7 lat temu, ale zapach z kartki z katalogu bardzo mi się spodobał - był świeży, cytrusowo-zielony. Zamówiłam też próbki Little Pink Dress, Far Away Bella i Ultra Sexy. Jak dojdą to opiszę wrażenia.
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
P.S. Avon ma wprowadzić nowe zapachy z linii Christiana Lacroix - Ambre . Ciekawe czy będą dostępne w Polsce i jak będą pachnieć. Na Fragrantica.com piszą, że mają mieć premierę w Boże Narodzenie.
Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2014-09-16 o 14:18 |
|
|
|
|
#3659 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2014-09-16 o 16:27 |
||
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Wąchałyście może nową wersję FA Gold?? Z flakonu lub z próbki?? Tak się napaliłam na ten zapach, a ze strony zapachowej w katalogu pachnie dla mnie identycznie jak klasyczne FA
![]() Co do SF Midnight... to powiem, że jest to przyjemny owocowo-słodki zapach. Rzeczywiście czuję w nim jeżynę i coś kwaskowatego nie jest jakiś wybitny i oryginalny, ale zły też nie. Trwałość średnia, na ciuchach pachnie długo
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

) Trzymam je w pokoju na półce w meblach i jeszcze mi mało

ale fakt,czasem rano stoję i zastanawiam się czym się tu psiknąć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie jest jakiś wybitny i oryginalny, ale zły też nie. Trwałość średnia, na ciuchach pachnie długo