![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Dzień dobry
![]() A co tutaj takie pustki? ![]() ![]() ![]() Ja już po owsiance z jabłuszkiem i cynamonem ![]() Na drugie planuję jogurt naturalny z mango, obiad to watróbka drobiowa (jeszcze nie wiem z czym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śniadanko: Kawa z mleczkiem i owsianka z otrębami na mleczku ![]() Na drugie kanapeczki (do pracy zasppałam ![]() a później zobaczymy ![]() Mam nadzieję pobiegać, a wogóle to dostałam ofertę karty Benefit za 120zł na basen, siłownię, fitness, zumbę i taniec ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbym miała jakieś zaskórniaki to na pewno bym skorzystała z takiej oferty, więc nawet się nie zastanawiaj ![]()
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba skorzystam, ale zapytam sie jeszcze czy nie bede musiala gdzies doplacac..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój brat też ma taki Benefis i myk jest taki, że albo ma 2godz basenu, albo 1godz.+sauna 15min. jak chciałby na fitness to może skorzystać raz dziennie. Siłownia też raz dziennie, tzn. jak poszedłby rano i chciałby jeszcze wieczorem to musi dopłacić. Achc on ma taki benefis z pracy i może korzystać z różnych miejsc, które są w tym programie. Nie tylko z naszego ośrodka sportu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jednorazowe wejście u mnie chyba 11 zł w prawdzie, ale to różna cena w różnych miejscach ![]()
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
.
|
brałabym z pocałowaniem ręki kartę za 120zł. u mojej mamy w pracy dla osoby z rodziny płaci się sporo więcej. nie opłaca mi się więc wyrabiać karty, chociaż miałam nadzieję na siłownię i jogę
![]()
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Skazana- mogę zapytać skąd inspiracja na trening siłowy? To znaczy czy sama szperałaś po sfd i ułożyłaś sobie trening, czy może miałaś jakiegoś znajomego zorientowanego w temacie?
![]() ![]() Ja już po ćwiczeniach, na śniadanie miałam to co Madziulek- owsianka z jabłkiem i cynamonem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Co tam u was? Ja dzisiaj byłam u lekarza bo włosy wypadają mi garściami i paznokcie się łamią. Wczoraj dwie godziny biegałam, umieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
Miałam 2 wfy i musiałyśmy biegać całe dwie lekcje :P Sama bym się chyba aż tak nie zmobilizowała
![]() Dziewczyny, macie pomysły na jakąś kolacje? Bo wychodzę do sklepu za godzinę i chcę coś dietetycznego ale i sycącego i pysznego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Przyczajenie
|
Aaaa, źle mnie dziewczyny zrozumiałyście, jem węglowodany, ale ograniczam, dość bardzo. Głównie przez to, że wcześniej moja dieta opiera się jedynie na nich. Teraz jem na śniadanie, później do obiadu, na kolację często odpuszczam. Chodziło mi głównie o to, że staram się wprowadzić jak najwiecej warzyw w dietę, wcześniej nie jadłam ich prawie wcale.. Pozdrawiam, po jednym dniu grzechu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
.
|
mam znajomych kulturystów, którzy służą mi radą i pomocą. SFD jest fajne, ale dział ladies mnie przeraża. laski są mocno zafiksowane i dają sobie tyle ograniczeń, że szok. sama też mam dietetyko-trenera, który jest restrykcyjny, no ale... nie aż tak. chociaż ten trener jest specyficzny - zalecał mi same aeroby, a siłowe są mocno wskazane jednak.
ja lubię zjeść na kolację twarożek ze szczypiorkiem, cebulą i rzodkiewką. albo makrelę wędzoną.
![]() |
#286 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Grzechu? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trening siłowy to super sprawa! Im więcej mięśni tym szybciej spalamy tłuszcz, a sama po sobie wiem, że tylko cardio już później nic nie daje, albo trzeba je wydłużać w nieskończoność, co bardzo demotywuje ![]() No no jakaś telepatia z tym śniadaniem "wspólnym" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Ale poczekaj, bo czegoś nie rozumiem ![]() ![]() Aaaa i byłabym zapomniała... skąd masz tylu tych znajomych kulturystów? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niestety doczytuje się w Twoich postach takiej małej niedojrzałości i wcale nie mam zamiaru Cię pouczać ani tym bardziej obrażać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
Madziu
Dziękuję Ci bardzo za opinię, być może masz rację, że moje wypowiedzi są niedojrzałe, po prostu nie zauważałam tego. Co do moich problemów z włosami i paznokciami to nie wskutek diety, przynajmniej tak mi powiedział lekarz. Tak czy inaczej, zobaczymy, staram się jeść 5-6 posiłków dziennie i ćwiczyć ok 5 razy w tygodniu, mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej i problemy z włosami ustaną. Dzisiaj nie ćwiczyłam, bo nie miałam czasu, dużo nauki, jeszcze byłam umówiona i nie zdążyłam ale jutro się poprawię. Śniadanie: omlet z łyżeczką konfitury mojej mamy Drugie śniadanie: Jabłko i pół kromki chleba z wędliną Obiad: Kasza gryczana i mały kawałek pieczeni Przekąska: Sałatka z pomidorów, ogórka i cebuli z sosem z oliwy i przyprawy Kolacja: Jajko na miękko + jedna kajzerka z serkiem wiejskim lekkim i szynką łososiową + pół miseczki zupy pomidorowej, mama ugotowała i dała mi na spróbowanie żebym powiedziała czego ew w zupie brakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, pierwszy raz udzielam się na forum, stąd moje wypowiedzi nie do końca są składne
![]() Przyznam się!! Mój brat miał urodziny, poza tym że większość rzeczy ja gotowałam i przy tym podjadałam... To nie mogłam się powstrzymać, żeby nie spróbować tych wszystkich pysznych wędzonych ryb... ale ukryłam najgorsze.. Zjadłam nawet trochę tortu, ale to naprawdę nie jest możliwe upiec tort i nie spróbować troszkę.. Choćby te moje dwie łyżeczki.. był pyszny... ![]() Nie umiem doczekać się poniedziałku i ważenia, żeby sprawdzić czy moja dieta daje jakieś rezultaty! ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Mam jeszcze dwa pytania! Jak sądzicie, lepiej ćwiczyć na siłowni czy raczej Mel B i Chodakowska na zmianę? Nie mam doświadczenia, może któraś z Was próbowała obu? Poza tym, czy stosujecie jakieś kremy typu antycellulitowe? Macie z tym jakieś doświadczenia? Czy w ogóle nie warto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chodakowska jest odradzana jak miałaś/masz problemy z kolanami. Mel B przyjemna ale mi szczerze mówiąc już się znudziła. Jakoś nie mogę się przemóc ![]() Dziewczyny dziś dzień marudy ![]() Grzech I i II: Wczoraj zjadłam o 22 spagetti, dziś spagetti mam w pracy - mama tyle tego nagotowała że nie mogłam się oprzeć żeby nie wziąć do pracy ![]() Grzech III: W sobotę byłam na imprezie i jadłam dużo.. jak to ja ![]() Zobaczyłam zdjecia z imprezy i widze że starsznie wyglądam. Obstawiam że waga pokazuje więcej niż 60 na licnziku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Jak ja bym chciala wazyc 60 kg :P Jak macie problem ze zmiana nawykow to wprowadzajcie jeden nowy tygodniowo. Nie ma sensu sie biczowac przy kazdej pokusie, lepiej isc na dodatkowy spacer/pojezdzic dluzej na rowerze/isc na silke.
![]() |
![]() |
#291 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że nie odebrałaś moich słów jako ataku, bo wcale tego nie chciałam ![]() Jadłospis bardzo mi się podoba, o ile porcje były w miarę, a nie jak dla wróbelka! ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń to zależy co lubisz ![]() ![]() ![]() Kremy to moja zmora, a właściwie regularność w ich stosowaniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() Spaghetti w pracy to żaden grzech! Po prostu obiad ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to spowiedź z soboty we środę? ![]() ![]() Była jakaś okazja? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale jak zaczynałam odchudzanie to pamiętam, że gadałam do przyjaciółki, że nawet 72-73 kg mnie usatysfakcjonuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam steppera! ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze będziemy chciały mniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No no fajny prezent na urodzinki, ale ja już bym nie miała go gdzie w pokoju postawić ![]() ![]() No mniej mniej, ale zdrowy rozsądek to podstawa! ![]()
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stepper to nawet na szafę wrzucę w pudło i tyle ![]() ![]() Oj tak, dlatego ja dąrzę do -10kg bo wtedy najlepiej się czułam, a teraz czuję że waże 62 kg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny co zabieracie ze sobą do pracy do jedzenia ?ja ma pracę biurową (typowy siedzący tryp
![]() ![]()
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja najczęściej mam owsiankę + kilka kromek pieczywa razowegoo + ser, szynka i warzywko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ile Ty masz wzrostu dziewczyno? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uprzedzam że ja po prostu najlepiej się czuje przy wadze 52 kg ![]() Wzrostu mam 164cm. Myślę że ważę ponad 60kg (podpis nieaktualny) bo bardzo źle się czuję sama ze sobą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dopiero w połowie października idę do ortopedy... ![]() Ja mam pewnie niespełna 160 cm (sama nie wiem ile mam, bo jedni podają 160 inni 159 ![]() ![]() Nie wkurzaj mnie ![]()
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() daj znać co po wizycie u ortopedy wyszło ![]() A nie powinnaś teraz się zdrowo odzywiać, koniecznie ograniczyć słodycze i niezdrowe jedzonko? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.