|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Kasia wspolczuje
obys rodzila jutro lub pojutrze
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staraniach
Kasik moja bratowa wcześniej też tak miala
Maly zaliczal w drodze do domu wszystko co sie dalo
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1023 | |
|
Zadomowienie
|
Byłoby fajnie
![]() Cytat:
ale nie ma co narzekać, bo sama tak chcialam
Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2014-09-16 o 17:25 |
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie pisze na urodzenie 10.10. Akurat urodzinowo, imieninowo.
|
#1025 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mielismy dzis na obiadek hamburgery domowe. Mniam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka
![]() teraz wreszcie ciut lepiej,ale rano porazka,spotkalam kolenka,poplakalam sie i uciekalam zeby mnie w takim stanie nie ogladala,ale ona dzielnie za mna biegla -dodam ze z synkiem spiacym w wozku,teraz mi tak glupio przed nia,boszz nie wiem co sie ze mna dzieje ola_la mialam glupie sny ale juz na szczescie koniec z nimi,jestem tak zmeczona ze juz mi sie nic nie sni zazwyczaj bylam z mala do kontroli,trafilam na super lekarke zlecila kilka badan,jak nic z nich nie wyjdzie da nam skierowanie dalej gdzie trzeba,zbadala mala od stop do glow i taki wywiad przeprowadzila porzadny ze trzymala nas chyba 40min w gabinecie zmienila tylko antybiotyk,bo powiedziala ze po 6dniach na tamtym powinna byc lepsza poprawa,nie jest zle ale jakies furczenia male sa,duzo wydzieliny i ze mala slabo odkaszluje :/ za tydzien znow do kontroli,tylko na wyniki badan bede dluzej czekac niestety a jutro ja do gina ide z ta moja infekcja,ide sie jednak skonsultowac,dodatkowo ciagle mnie rwie blizna po cieciu krocza,boli kregoslup,ogolnie starosc nie radosc kurde sypie sie chyba |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Buu, Magiusa, Brawurka, Mlebi - kocham Was normalnie
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A inhalacje robisz? Oklepujesz? Bo to w sumie faktycznie świetne na wydzielinę w środku No i dlaczego takie szczegółowe badania macie zlecone? Z powodu przeziębienia Daro idzie jutro pierwszy raz do żłobka po 1,5 tyg.przerwy. Ciekawe jak będzie, ale mi przytył chłopak przez tydzień w domu aż o 3oo gram, a to w ogóle ciekawe biorąc pod uwagę, że miał taki kiepski apetyt kilka dni. Pewnie w żłobku znów zjedzie.
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Mleb leze do góry brzuchem
do południa zawsze cos trzeba w domu zrobić, ale jak o 16 mij wychodzi z domu to błogie lenistwo Sonius my Ciebie też 😙
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Chlip. Daro poszedl do zlobka. Chlip chlip.
Niby jak chodzil caly czas to bylo ok ale jak juz byl ze mna tydzien to jakos mi smutno ze znow idzie. No i oczywiscie mam schize jak sobie poradzi. Chlip Sonius ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
noo jak by moj maz wiedzial jak Cie kocham to by mi z zazdorsci juz dawno wizaz zablokowal Cytat:
nikt sie nie zainteresowal wczesniej,czemu tyle choruje,czy to moze byc alergia,czy cos innego,nie miala rtg nawet w szpitalu,ani zadnych badan szczegolowch oprocz crp,morfologi,badania moczu wiec ja sie akurat ciesze ze ktos wreszcie podszedl do tematu profesjolanie,bo to nie jst normalne ze dziecko ma katar a na drugi dzien zapalenie oskrzeli-przynajmniej w moim odczuciu w miedzy czasie miala tez szkarlatyne albo bostonke-lekarka nie umiala okreslic za bardzo,i na to tez bralam antybiotyk no i kciuki za Darka,ale mysle ze na pewno sobie poradzi tam |
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj wieczorem jakoś tak ciężko mi się oddychało, serce waliło, poszłam spać przy lekko otwartym oknie by mi się dobrze oddychało chlodniejszym powietrzem ![]() Za to dziś z samego rana, chyba mam podrażnione śluzówki w nosie, smarkam krwią. Do tego wszystkiego nie podoba mi się moje szybkie tycie Buu może ta lekarka będzie lepiej was prowadzić? Magusia ty chyba bardziej to przezywasz niż Daro
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zmienilam wizyte z 6 pazdziernika na 13tego vo chce zeby M ze mna byl
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie czasem zdarza ze smarkam krwia,ale nie duzo kochana teraz to chyba taki moment,ze najwiecej sie przybiera?tak mi sie wydaje zdrowka dla Ciebie Cytat:
|
||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe a Ty sie staralas umowoc tak zeby byl a on nic nie widzial:P a to juz duzy dzidziol u Ciebie!
M wstal w takim nastroju ze normalnie strach sie odezwac. jade sobie dzis do babci, nie bede z nim siedziec |
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
hej Wam.
![]() simone, czesto mam tak właśnie że jak przy otwartym oknie spię to potem na drugi dzień smarkam, krwia tez się zdarza |
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Śpię przy otwartym oknie bo lepiej mi się oddycha.
Krew z nosa to coś normalnego w ciąży tylko ze od jakiegoś czasu już było ok a tu znów to samo. Buu ![]() Sonia dobrze ze pójdziecie razem na usg, twój tz będzie w szoku na późniejszych usg jak zobaczy fikajace maleństwo. Mój M jak był w 12tc i zobaczył niunie jak bardzo jest aktywna to tylko widziałam jego zdziwiona minę i wielkie oczy
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Simonee biedna
nie wiem dlwczego masz takie problemy![]() no wlasnie ja bede miala to usg w 12w5d. wiec dzidzia juz powinna fikac..mam nadzieje.. dzisiaj to mi sie z nim gadac nie chce i jade do babci jak podloga wyschnie i jak sie ogarne |
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia te problemy to coś normalnego tylko ze każda z nas przechodzi inaczej. Ja nie mam szczęścia do fizycznej strony bycia w ciąży i mam różne dolegliwości za to rozmawiałam z jedną dziewczyna jak byłyśmy na krzywej cukrowej i ona nie miała żadnych dolegliwości jedynie co widzi to ze rośnie brzuch- tylko zazdrościć takiej ciazy
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Simonee hehe no w sumie.. fajnie nie miec objawow ale z drugiej strony troche to niepokojace dla mnie by bylo
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie nudności i wymioty itp to nie jest oznaka że ciąża dobrze się rozwija. Można mieć te dolegliwości a i tak aniołek pójdzie do nieba.
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie masz racje...
tez slyszalam o takich przypadkach |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zatkany nov zawsze w nocy i smarkam z krwią. Nie, ze sie leje ale na papierze jest.
Sonoa tak idz z Tz moj od pocz nie byl tylko raz przez prace.A jak slyszal serducho rozdziawil buzie zeby mu 5 ptakow wlecialo Ja jutro wizyta i zaczynam sie stresowac...
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa bedzie dobrze
|
|
|
|
#1046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie wiem czego Wam zyczyc bo tez nie chcialabym by wam cos dziwnego wyszlo. Trzymam kciuki za powrot do zdrowia. Cytat:
ech Simonee...biedna jestes. Faktycznie ciaza ci nie pozwala bys miala lekko. Mam nadzieje ze jak kiedys bedziesz w druviej to bedzie spokojnie i sielankowo Aaa i masz racje. Faktycznie chyba ja przezywam bardziej niz Daro ![]() Cytat:
to fajnie. U mnie tz chodzi ze mna na te wszyatkie diagnostyczne. W pierwszen ciAlazy byl czesxiej ale nie przeszkadza mi ze w tej bedzis tylko na 3 usgWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1047 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Narazie nic nie trzeba robić tylko dużo leżeć i odpoczywać + magnez, tak mówi gin a ja mu ufam zakładają krążek albo szew albo biorą do szpitala na kroplówki i leki ale z tego co czytałam to może to przynieść więcej szkody niż pożytku tzn infekcje itd jak sytuacja się pogorszy to mam iść do szpitala narazie gin mówił że mogę w domu Cytat:
moja była super do 23tc a na następnej wizycie takie heca ![]() To czekamy na potwierdzenie płci ![]() Buu jednak synek ![]() ![]() Nowa a jeśli mogę wiedzieć to ile Ci się ta szyjka skróciła ? Simonee mi jak się źle śpi albo pojawia się katar, zatkany nos itp to włączamy na noc nawilżacz powietrza i rano juz super także polecam Hmm chyba tyle chciałam napisać.. ciężko Was nadrobić
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj wieczorem Bąbel po raz pierwszy nie miał gorączki, ani dziś ok 11:00. Mam nadzieję, że choróbsko sobie poszło!!! Kasika- trzymam kciuki za lekki poród bo czytałam, że to zaraz. Nowa- w sumie u Ciebie też może już być niedługo, tak? ![]() Simonee- czemu możesz mieć cc? Współczuję dolegliwości ale jesteś już za półmetkiem, dasz radę ![]() Brawurka - teraz sobie odpoczniesz na zwolnieniu, w końcu ![]() Magiusa, i jak Daro? Podglądasz na kamerce ?Buu- to nienormalne aby w trzy kwartały dziecko miało 4x zapalenie oskrzeli!!! Kurcze może to jakaś inna choroba? Może uczulenie na coś? Zdrowia życzę! Sonia- pewnie idź z TŻ !
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Trusiu moja/szyjka miala 4 cm od pocz. i przez 3 tyg skrocila sie o cm.a teraz sie boje co bedzie teraz po mc. Tym bardziwj, ze naciska mała. Za 2 tyg juz bym sie nie denerwowala
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Konsternacja za 2 tyg bede miala donoszona ciaze
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

obys rodzila jutro lub pojutrze 
Maly zaliczal w drodze do domu wszystko co sie dalo 

ale nie ma co narzekać, bo sama tak chcialam
07.07.2012