|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
.
Edytowane przez GosiaSamosia1 Czas edycji: 2014-09-23 o 11:38 |
|
|
|
#3932 |
|
Konto usunięte
|
Obrzydliwe z tym sklepem. Jezu.
A ta od popazenoa lolz, wiadomo, ze jesli dziecko male to nie jego wina, ale jakies przepraszam to by sie nalezalo. Wczorajsze OZM. Pamiętacie aferę, kiedy Michael Jackson wystawil dziecko za balustrade na hotelowym balkonie i te krzyki oburzenia? Moja sąsiadka wczoraj zrobila to samo. Wysokosc pierwsze pietro. Dziecko za barierke, na oko takie roczne, bo inna sasiadka na dole i chce dziecko zobaczyć. |
|
|
|
#3933 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak czy owak, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
|
|
#3935 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez GosiaSamosia1 Czas edycji: 2014-09-23 o 11:29 |
|
|
|
#3936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pisałam tu już jakiś czas temu, że pracowałam w małym butiku i miałam tam często przygody z matkami posiadającymi OZM (pozwalające dzieciom niszczyć ubrania itp.) Miałam podobny przypadek, do takie jaki opisujesz - dziecko co prawda nie narobiło samo, ale wniosło nieczystości na buciorach. Nie dość, że matka widząc pozostawiane przez córę ślady nawet nie przeprosiła, to jeszcze powiedziała "kochanie, tu jest wycieraczka, wytrzyj sobie bucik". No i resztki zostały na wycieraczce, która nadawała się już tylko do wyrzucenia. Wrzasnęłam na babiszona, prędko się zmyła |
|
|
|
|
#3937 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4816243 0]o, coś mi się przypomniało !
![]() Pisałam tu już jakiś czas temu, że pracowałam w małym butiku i miałam tam często przygody z matkami posiadającymi OZM (pozwalające dzieciom niszczyć ubrania itp.) Miałam podobny przypadek, do takie jaki opisujesz - dziecko co prawda nie narobiło samo, ale wniosło nieczystości na buciorach. Nie dość, że matka widząc pozostawiane przez córę ślady nawet nie przeprosiła, to jeszcze powiedziała "kochanie, tu jest wycieraczka, wytrzyj sobie bucik". No i resztki zostały na wycieraczce, która nadawała się już tylko do wyrzucenia. Wrzasnęłam na babiszona, prędko się zmyła[/QUOTE] O matko, współczucia. I dla kasjerki wyzej też.
|
#3938 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. A jak już dojdzie do zniszczeń i zwróci się uwagę to oczywiście ekspedientka najgorsza bo śmiała zwrócić dziecku uwagę. Nienawidziłam takich klientek. Czasami w pracy był niezły młyn - trzeba było mieć na oku innych klientów, niektórym doradzać, podawać ubrania i jeszcze patrzeć czy taka matka nie puściła dziecka samopas i czy nie niszczy ubrań.. o, i jeszcze jedne "ulubione" klientki, które zapamiętałam.. Babcie z wnuczkami. Te to już całkiem potrafiły się wyluzować. Hitem było jak któraś z babć oderwała metkę od jakiegoś ubrania, żeby dziecko mogło się pobawić "No ziobac Ziosiu, a ti ti ti, zobac jak się dynda" |
|
|
|
|
#3939 |
|
Rozeznanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4816631 5]o, i jeszcze jedne "ulubione" klientki, które zapamiętałam.. Babcie z wnuczkami. Te to już całkiem potrafiły się wyluzować. Hitem było jak któraś z babć oderwała metkę od jakiegoś ubrania, żeby dziecko mogło się pobawić "No ziobac Ziosiu, a ti ti ti, zobac jak się dynda"
O matko i właśnie to "ciucianie" do dzieciaków mnie rozwala. Rozumiem jeszcze do niemowlaczków, jak jego mama tak mówi, ale już starsze to e e, potem rośnie takie ciuciuciu, "no pokaś nuśke, ojoj taki jesteś niu niu" ![]() Tylko do mojego kota tak mówię i będę mówić hehe
|
#3940 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) o mniej więcej takim przypadku:dziewczynka w przedszkolu cały czas marudziła, że boli ją "cipcia" (czy coś w tym stylu. Nazwa sugerująca narządy płciowe). Nauczycielki wpadły w panikę bo myślały, że ktoś skrzywdził dziecko. W końcu któreś z rodziców wyjaśniło, że chodziło o brzuszek ![]() .Mieli szczęście, że nauczycielki zgłosiły się prosto do rodziców, a nie powiadomiły od razu jakiejś opieki społecznej i policji
Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 Czas edycji: 2014-09-17 o 06:51 |
|
|
|
|
#3941 |
|
Konto usunięte
|
Co do tego dziecka ktore karmi psa slodyczami. Zacznij wpychac w nie psia karme a potem zapytaj "i co, smakuje? A jak pieskowi dajesz czekolade to jemu tez nie smakuje" xdddddd
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w sklepie widziałam babcię z wnukiem ok 5 lat. Babcia kupiła małemu loda i od razu go otworzyła. Ponieważ łazili jeszcze po sklepie, młody zdążył loda spałaszować, a babcia pokazała przy kasie sam papierek. Wiele razy się z tym spotkałam. To tak można?
W tym samym czasie młode małżeństwo tak bardzo zajęte było robieniem zakupów, że zupełnie nie zauważyli, że ich dziecko tak drze paszczę, że aż zaczęło się dusić, zrobiło się czerowone. A ci nic. Łeb mi pękał normalnie. Stanęłam wredna ja i zaczęłam się w to dziecko złowrogo wpatrywać. Dopiero jak mnie ojciec dziecka zobaczył zajął się synem i nastała cisza.
|
|
|
|
#3943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na moje to trochę nie bardzo, w końcu jeszcze trochę kradzież, bo towar niezapłacony przecież. A jak się komuś "zapomni"? Mnie moja mama nauczyła, że można jeść dopiero po zapłaceniu. Tak, że do dziś czekam, aż sprzedawczyni dostanie do ręki pieniądze lub zaakceptuje transakcję kartą, choćbym umierała z głodu czy pragnienia
|
|
#3944 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Sama jestem dorosła a czasem tak robię - zjem na hipermarkecie jedną bułkę, drugą wrzucam do koszyka. Przy kasie mówię kasjerce, żeby policzyła dwa razy. Nigdy nikt nie miał pretensji - nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi. |
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem jeszcze napić się, bo często tego nie widać, ale zjeść w całości bułkę czy tam batonika? ![]() Rozgrzeszam tylko bezzębne maluchy wcinające bułki. ;P Edytowane przez wlosomaniaczkaaa Czas edycji: 2014-09-17 o 10:56 |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka razy mi się zdarzyło wypić trochę wody, czy soku i dać do skasowania otwartą butelkę, ale dosłownie umierałam z pragnienia. Bułki chyba bym nie zjadła, raczej coś, co ma opakowanie. Ale zgadzam się, że nie jest to kradzież. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Jako studentka pracowałam na kasie i takie dotykanie wymiętych papierków, z których ktoś jadł i lizał było obrzydliwe
Już co innego te otwarte butelki ale kasowanie pustych opakowań - obrzydliwość
|
|
|
|
#3949 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w moim CH klima anemicznie działa i z reguły jest duszno, więc momentalnie wysycham. Nigdy nie miałam problemów. Ale jeść jakoś bym nie mogła.... |
|
|
|
|
#3950 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#3951 | |
|
Konto usunięte
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4816789 0]przez to ciucianie niektóre dzieci nie znają prawidłowych słów i dochodzi do nieporozumień. Ktoś mi opowiadał (a może czytałam tu?
) o mniej więcej takim przypadku:dziewczynka w przedszkolu cały czas marudziła, że boli ją "cipcia" (czy coś w tym stylu. Nazwa sugerująca narządy płciowe). Nauczycielki wpadły w panikę bo myślały, że ktoś skrzywdził dziecko. W końcu któreś z rodziców wyjaśniło, że chodziło o brzuszek ![]() .Mieli szczęście, że nauczycielki zgłosiły się prosto do rodziców, a nie powiadomiły od razu jakiejś opieki społecznej i policji [/QUOTE]Ale masakra... Cytat:
Mam tak samo. |
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3953 |
|
404 Not Found
|
Mi by było wsyd dać do skasowania sam papierek. Człowiekiem jestem, umiem panować nad swoim ciałem, głodem i pragnieniem; wytrzymam te 15 minut.
|
|
|
|
#3954 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już bardziej od ludzi dających papierek do skasowania wkurzaja mnie wyżeracze bakalii czy winogron - dorośli bynajmniej |
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie mam do tego jesli maly bobas wcina bulke w sklepie. ALE rodzic nie zawsze informuje kasjerke o dodatkowej bulce i to juz jest zwykle chamstwo i kradzież
|
#3956 | |||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z tym panowaniem nad ciałem to sa rózne sytuacje. Są osoby, dla których 15 minut przy nagłym spadku cukru to cała wieczność.
|
|
|
#3957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i spotkalismy sie w kasie i ja juz bylam skasowana i pakowałam swoje rzeczy, a Pan byl kasowany. No i oczywiscie " zapomniał" o drozdzowkach, ale kasjerka sie zorientowała i spytała, czy te 2 ciastka tez doliczyc. Jezu, koles mial mine jakby mu udaremniono przekret na milon dolarow i ze zbolala mina stwierdzil, ze owszem, ale nie wie czy mu kasy starczy Po czym poprosił jeszcze o fajki i normalnie zapłacił.
|
|
#3958 |
|
404 Not Found
|
Ja mówię o swoim panowaniu, nie poruszam też skrajnych wyjątków.
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3960 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zwróćcie uwagę ile warzyw (w przypadku pomidorów to istna plaga) i owoców leżących w sklepach ma takie małe kreski na skórce. To właśnie po tym macanku. Cytat:
![]() Cytat:
Ja niestety częściej niż pozwalanie na wszystko dzieciom i ich bezwarunkową akceptację widuję/spotykam dryl i tresurę jak dzikiego zwierza. Najbardziej mierzi mnie traktowanie dzieci jak takich głupszych albo niedorobionych dorosłych Za tym idzie albo ignorowanie ich potrzeb albo przemoc - psychiczna albo fizyczna.Mam taką kuzynkę. Ma dziewięciomiesięczną córkę. Ilekroć u niej jestem to po prostu nie wyrabiam...Wiecznie się na tego malucha wydziera, stroi ją jak lalkę, mała próbuje ściągać te wszystkie spinki, kokardki, opaski z głowy, to wtedy bije ją po rączkach, gada do niej zgrubieniami w stylu: żryj, zesrałaś się itd ![]() O matko jedyna. Kobieta po 30tce i o ciążę podobno starała się kilka lat. A teraz takie coś. Strasznie to przykre. Zwracam jej uwagę, ale do tej prostaczki nic nie dociera. Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2014-09-17 o 16:13 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

.
) o mniej więcej takim przypadku:

Łeb mi pękał normalnie. Stanęłam wredna ja i zaczęłam się w to dziecko złowrogo wpatrywać.
13.03.2008

Zwróćcie uwagę ile warzyw (w przypadku pomidorów to istna plaga) i owoców leżących w sklepach ma takie małe kreski na skórce. To właśnie po tym macanku.