Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu. - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-16, 10:55   #3931
GosiaSamosia1
BAN stały

Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.

.

Edytowane przez GosiaSamosia1
Czas edycji: 2014-09-23 o 11:38
GosiaSamosia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 11:20   #3932
201604130936
Konto usunięte

Obrzydliwe z tym sklepem. Jezu.

A ta od popazenoa lolz, wiadomo, ze jesli dziecko male to nie jego wina, ale jakies przepraszam to by sie nalezalo.

Wczorajsze OZM. Pamiętacie aferę, kiedy Michael Jackson wystawil dziecko za balustrade na hotelowym balkonie i te krzyki oburzenia?

Moja sąsiadka wczoraj zrobila to samo. Wysokosc pierwsze pietro. Dziecko za barierke, na oko takie roczne, bo inna sasiadka na dole i chce dziecko zobaczyć.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 14:50   #3933
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez GosiaSamosia1 Pokaż wiadomość
Niektórzy rodzice są naprawdę do du...y :/ nie potrafią/nie chce im się wychować własnego dziecka. Jaka to jest ogromna krzywda dla takich dzieci. Przecież one kiedyś będą musiały puścić maminą spódnicę i żyć na własną rękę...

Ja osobiście spotkałam się z dwoma przykładami OZM.

1. W sklepie z odzieżą matka oglądała sobie kiecki a dziecko dość długo i głośno sygnalizowało, że chcę kupę. Matka nic. Pod sklepem stał ojciec dziecka... też nic. Nagle czuć w sklepie okropny smród, ludzie zaczęli wychodzić ze sklepu bo aż mdliło. Ja patrze a to dziecko zrobiło kupę na podłogę między półkami. Matka dziecko wzięła i pospiesznie opuściła sklep, no a kasjerka została z problemem.

2. Dziecko koleżanki mojej siostry wylało jej na nogi wrzątek z kawą. Moja siostra doznała poparzenia i ma ślad do dzisiaj. Matka cała sprawę skwitowała "no przecież to tylko dziecko, nic się nie stało"...
Ad. 1
Stary 2014-09-16, 15:07   #3934
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiście spotkałam się z dwoma przykładami OZM.

1. W sklepie z odzieżą matka oglądała sobie kiecki a dziecko dość długo i głośno sygnalizowało, że chcę kupę. Matka nic. Pod sklepem stał ojciec dziecka... też nic. Nagle czuć w sklepie okropny smród, ludzie zaczęli wychodzić ze sklepu bo aż mdliło. Ja patrze a to dziecko zrobiło kupę na podłogę między półkami. Matka dziecko wzięła i pospiesznie opuściła sklep, no a kasjerka została z problemem.
Jak dla mnie, to nie OZM, tylko coś zupełnie przeciwnego. Taka postawa w stylu: "Mam wywalone na własne dziecko, na resztę świata również".
Ale tak czy owak, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
Stary 2014-09-16, 16:01   #3935
GosiaSamosia1
BAN stały

.

Edytowane przez GosiaSamosia1
Czas edycji: 2014-09-23 o 11:29
GosiaSamosia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 17:52   #3936
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usunięte

Cytat:
o, coś mi się przypomniało !
Pisałam tu już jakiś czas temu, że pracowałam w małym butiku i miałam tam często przygody z matkami posiadającymi OZM (pozwalające dzieciom niszczyć ubrania itp.)
Miałam podobny przypadek, do takie jaki opisujesz - dziecko co prawda nie narobiło samo, ale wniosło nieczystości na buciorach. Nie dość, że matka widząc pozostawiane przez córę ślady nawet nie przeprosiła, to jeszcze powiedziała "kochanie, tu jest wycieraczka, wytrzyj sobie bucik". No i resztki zostały na wycieraczce, która nadawała się już tylko do wyrzucenia.
Wrzasnęłam na babiszona, prędko się zmyła
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 21:37   #3937
Gosiu
Rozeznanie

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4816243 0]o, coś mi się przypomniało !
Pisałam tu już jakiś czas temu, że pracowałam w małym butiku i miałam tam często przygody z matkami posiadającymi OZM (pozwalające dzieciom niszczyć ubrania itp.)
Miałam podobny przypadek, do takie jaki opisujesz - dziecko co prawda nie narobiło samo, ale wniosło nieczystości na buciorach. Nie dość, że matka widząc pozostawiane przez córę ślady nawet nie przeprosiła, to jeszcze powiedziała "kochanie, tu jest wycieraczka, wytrzyj sobie bucik". No i resztki zostały na wycieraczce, która nadawała się już tylko do wyrzucenia.
Wrzasnęłam na babiszona, prędko się zmyła[/QUOTE]

O matko, współczucia. I dla kasjerki wyzej też. Jak nie umiOM dziecka opanować w sklepie, to po co je zabierają... WRRR
Gosiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 21:57   #3938
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gosiu Pokaż wiadomość
O matko, współczucia. I dla kasjerki wyzej też. Jak nie umiOM dziecka opanować w sklepie, to po co je zabierają... WRRR
po kilku miesiącach pracy w tym miejscu zauważyłam, że te ekspedientki są chyba traktowane jak jakieś niańki - wyluzowana matka przegląda sobie ubrania, dziecko ma w nosie, a pracownica musi mieć na nie oko żeby nic nie zniszczyły . Matki to nie obchodzi bo towar nie jej, a o dziecko się nie martwi bo w razie czego "sklepikara" popatrzy .
A jak już dojdzie do zniszczeń i zwróci się uwagę to oczywiście ekspedientka najgorsza bo śmiała zwrócić dziecku uwagę. Nienawidziłam takich klientek. Czasami w pracy był niezły młyn - trzeba było mieć na oku innych klientów, niektórym doradzać, podawać ubrania i jeszcze patrzeć czy taka matka nie puściła dziecka samopas i czy nie niszczy ubrań..

o, i jeszcze jedne "ulubione" klientki, które zapamiętałam.. Babcie z wnuczkami. Te to już całkiem potrafiły się wyluzować. Hitem było jak któraś z babć oderwała metkę od jakiegoś ubrania, żeby dziecko mogło się pobawić "No ziobac Ziosiu, a ti ti ti, zobac jak się dynda"
Stary 2014-09-16, 22:58   #3939
Gosiu
Rozeznanie

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4816631 5]o, i jeszcze jedne "ulubione" klientki, które zapamiętałam.. Babcie z wnuczkami. Te to już całkiem potrafiły się wyluzować. Hitem było jak któraś z babć oderwała metkę od jakiegoś ubrania, żeby dziecko mogło się pobawić "No ziobac Ziosiu, a ti ti ti, zobac jak się dynda" [/QUOTE]

O matko i właśnie to "ciucianie" do dzieciaków mnie rozwala. Rozumiem jeszcze do niemowlaczków, jak jego mama tak mówi, ale już starsze to e e, potem rośnie takie ciuciuciu, "no pokaś nuśke, ojoj taki jesteś niu niu"

Tylko do mojego kota tak mówię i będę mówić hehe
Stary 2014-09-17, 06:50   #3940
Konto usunięte

Cytat:
O matko i właśnie to "ciucianie" do dzieciaków mnie rozwala. Rozumiem jeszcze do niemowlaczków, jak jego mama tak mówi, ale już starsze to e e, potem rośnie takie ciuciuciu, "no pokaś nuśke, ojoj taki jesteś niu niu"

Tylko do mojego kota tak mówię i będę mówić hehe
przez to ciucianie niektóre dzieci nie znają prawidłowych słów i dochodzi do nieporozumień. Ktoś mi opowiadał (a może czytałam tu?) o mniej więcej takim przypadku:
dziewczynka w przedszkolu cały czas marudziła, że boli ją "cipcia" (czy coś w tym stylu. Nazwa sugerująca narządy płciowe). Nauczycielki wpadły w panikę bo myślały, że ktoś skrzywdził dziecko. W końcu któreś z rodziców wyjaśniło, że chodziło o brzuszek .
Mieli szczęście, że nauczycielki zgłosiły się prosto do rodziców, a nie powiadomiły od razu jakiejś opieki społecznej i policji

Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Czas edycji: 2014-09-17 o 06:51
Stary 2014-09-17, 08:17   #3941
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Co do tego dziecka ktore karmi psa slodyczami. Zacznij wpychac w nie psia karme a potem zapytaj "i co, smakuje? A jak pieskowi dajesz czekolade to jemu tez nie smakuje" xdddddd
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 09:53   #3942
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Wczoraj w sklepie widziałam babcię z wnukiem ok 5 lat. Babcia kupiła małemu loda i od razu go otworzyła. Ponieważ łazili jeszcze po sklepie, młody zdążył loda spałaszować, a babcia pokazała przy kasie sam papierek. Wiele razy się z tym spotkałam. To tak można?

W tym samym czasie młode małżeństwo tak bardzo zajęte było robieniem zakupów, że zupełnie nie zauważyli, że ich dziecko tak drze paszczę, że aż zaczęło się dusić, zrobiło się czerowone. A ci nic. Łeb mi pękał normalnie. Stanęłam wredna ja i zaczęłam się w to dziecko złowrogo wpatrywać. Dopiero jak mnie ojciec dziecka zobaczył zajął się synem i nastała cisza.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:23   #3943
Gosiu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj w sklepie widziałam babcię z wnukiem ok 5 lat. Babcia kupiła małemu loda i od razu go otworzyła. Ponieważ łazili jeszcze po sklepie, młody zdążył loda spałaszować, a babcia pokazała przy kasie sam papierek. Wiele razy się z tym spotkałam. To tak można?

W tym samym czasie młode małżeństwo tak bardzo zajęte było robieniem zakupów, że zupełnie nie zauważyli, że ich dziecko tak drze paszczę, że aż zaczęło się dusić, zrobiło się czerowone. A ci nic. Łeb mi pękał normalnie. Stanęłam wredna ja i zaczęłam się w to dziecko złowrogo wpatrywać. Dopiero jak mnie ojciec dziecka zobaczył zajął się synem i nastała cisza.
Chyba można, bo często widzę, że jakieś dziecko je w sklepie bułkę, albo pije soczek, bo do połowy pusta butelka jest kładziona do skasowania.
Na moje to trochę nie bardzo, w końcu jeszcze trochę kradzież, bo towar niezapłacony przecież. A jak się komuś "zapomni"? Mnie moja mama nauczyła, że można jeść dopiero po zapłaceniu.
Tak, że do dziś czekam, aż sprzedawczyni dostanie do ręki pieniądze lub zaakceptuje transakcję kartą, choćbym umierała z głodu czy pragnienia
Stary 2014-09-17, 10:27   #3944
aer
O RLY?

Cytat:
Chyba można, bo często widzę, że jakieś dziecko je w sklepie bułkę, albo pije soczek, bo do połowy pusta butelka jest kładziona do skasowania.
Na moje to trochę nie bardzo, w końcu jeszcze trochę kradzież, bo towar niezapłacony przecież. A jak się komuś "zapomni"? Mnie moja mama nauczyła, że można jeść dopiero po zapłaceniu.
Tak, że do dziś czekam, aż sprzedawczyni dostanie do ręki pieniądze lub zaakceptuje transakcję kartą, choćbym umierała z głodu czy pragnienia
Dlaczego kradzież skoro koniec końców towar jest zapłacony?

Sama jestem dorosła a czasem tak robię - zjem na hipermarkecie jedną bułkę, drugą wrzucam do koszyka. Przy kasie mówię kasjerce, żeby policzyła dwa razy. Nigdy nikt nie miał pretensji - nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi.
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:55   #3945
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też i tak powinno być. Do głowy by mi nie przyszło wcinać cokolwiek przed zapłaceniem.
Rozumiem jeszcze napić się, bo często tego nie widać, ale zjeść w całości bułkę czy tam batonika?
Rozgrzeszam tylko bezzębne maluchy wcinające bułki. ;P

Edytowane przez wlosomaniaczkaaa
Czas edycji: 2014-09-17 o 10:56
Stary 2014-09-17, 10:56   #3946
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość

Sama jestem dorosła a czasem tak robię - zjem na hipermarkecie jedną bułkę, drugą wrzucam do koszyka. Przy kasie mówię kasjerce, żeby policzyła dwa razy. Nigdy nikt nie miał pretensji - nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi.

Kilka razy mi się zdarzyło wypić trochę wody, czy soku i dać do skasowania otwartą butelkę, ale dosłownie umierałam z pragnienia. Bułki chyba bym nie zjadła, raczej coś, co ma opakowanie. Ale zgadzam się, że nie jest to kradzież.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-17, 11:01   #3947
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Bo sklep, to nie restauracja i kolejność powinna być taka:
płacę ->jem

Co to by było, gdyby każdy sobie coś przekąsił w sklepie? Przecież tego by się nie dało kontrolować i manko byłoby większe niż zwykle.
Stary 2014-09-17, 11:18   #3948
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Jako studentka pracowałam na kasie i takie dotykanie wymiętych papierków, z których ktoś jadł i lizał było obrzydliwe Już co innego te otwarte butelki ale kasowanie pustych opakowań - obrzydliwość

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:21   #3949
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Kilka razy mi się zdarzyło wypić trochę wody, czy soku i dać do skasowania otwartą butelkę, ale dosłownie umierałam z pragnienia. Bułki chyba bym nie zjadła, raczej coś, co ma opakowanie. Ale zgadzam się, że nie jest to kradzież.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
to ja tak często robię - nie wchodzę z własną wodą w torebce, żeby nie mieć problemów z ewentualnym posądzeniem o kradzież.
w moim CH klima anemicznie działa i z reguły jest duszno, więc momentalnie wysycham.
Nigdy nie miałam problemów.
Ale jeść jakoś bym nie mogła....
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 12:28   #3950
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
A co powiesz na dziewczynę, która jadła jakąś tam pizzę, bo nie chciała poczekać aż kasjerka skasuje kobietę przed? I nie była głodna, tylko po co ma czekać. Dobrze, że piętkę na dwa kęsy zostawiła by ta mogła policzyć. Wstyd mi za nią jest, gdy jestem z nią w sklepie. Regularnie pakowanie towaru z którego rezygnuje w półki na drugim końcu sklepu itp.
Stary 2014-09-17, 12:42   #3951
201708160922
Konto usunięte

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4816789 0]przez to ciucianie niektóre dzieci nie znają prawidłowych słów i dochodzi do nieporozumień. Ktoś mi opowiadał (a może czytałam tu?) o mniej więcej takim przypadku:
dziewczynka w przedszkolu cały czas marudziła, że boli ją "cipcia" (czy coś w tym stylu. Nazwa sugerująca narządy płciowe). Nauczycielki wpadły w panikę bo myślały, że ktoś skrzywdził dziecko. W końcu któreś z rodziców wyjaśniło, że chodziło o brzuszek .
Mieli szczęście, że nauczycielki zgłosiły się prosto do rodziców, a nie powiadomiły od razu jakiejś opieki społecznej i policji [/QUOTE]

Ale masakra...

Cytat:
Wczoraj w sklepie widziałam babcię z wnukiem ok 5 lat. Babcia kupiła małemu loda i od razu go otworzyła. Ponieważ łazili jeszcze po sklepie, młody zdążył loda spałaszować, a babcia pokazała przy kasie sam papierek. Wiele razy się z tym spotkałam. To tak można?.
W jakiś wątku o sklepach czytałam, że jest sporo osób, które tak robią i nie widzą w tym nic niestosownego.

Cytat:
Mnie też i tak powinno być. Do głowy by mi nie przyszło wcinać cokolwiek przed zapłaceniem.
Rozumiem jeszcze napić się, bo często tego nie widać, ale zjeść w całości bułkę czy tam batonika?
Mam tak samo.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 13:03   #3952
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
W jakiś wątku o sklepach czytałam, że jest sporo osób, które tak robią i nie widzą w tym nic niestosownego.
Pewnie takie osoby za dzieciaka za przyzwoleniem rodziców tak robiły.
Czym skorupka za młodu nasiąknie...
Dla mnie to zwykłe rozpieszczanie.
Stary 2014-09-17, 13:05   #3953
Emilia 25
404 Not Found

Mi by było wsyd dać do skasowania sam papierek. Człowiekiem jestem, umiem panować nad swoim ciałem, głodem i pragnieniem; wytrzymam te 15 minut.
Stary 2014-09-17, 13:39   #3954
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mi by było wsyd dać do skasowania sam papierek. Człowiekiem jestem, umiem panować nad swoim ciałem, głodem i pragnieniem; wytrzymam te 15 minut.
papierek to nie, ale z nadpitą wodą czy colą nie mam problemów.

Już bardziej od ludzi dających papierek do skasowania wkurzaja mnie wyżeracze bakalii czy winogron - dorośli bynajmniej
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 13:44   #3955
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Ja nic nie mam do tego jesli maly bobas wcina bulke w sklepie. ALE rodzic nie zawsze informuje kasjerke o dodatkowej bulce i to juz jest zwykle chamstwo i kradzież
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 14:15   #3956
ajah
wańka wstańka

Cytat:

Cytat:
Nie jestem faką takich zachowań. Dopuszczam kosnupcję w sklepie w sytuacjach ekstremalnych.
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

Z tym panowaniem nad ciałem to sa rózne sytuacje. Są osoby, dla których 15 minut przy nagłym spadku cukru to cała wieczność.
Stary 2014-09-17, 14:42   #3957
rozowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja nic nie mam do tego jesli maly bobas wcina bulke w sklepie. ALE rodzic nie zawsze informuje kasjerke o dodatkowej bulce i to juz jest zwykle chamstwo i kradzież
Hahah, ja ostatnio byłam świadkiem takiej sytuacji w Biedronce. Pan najpierw zmacał pół kartona drożdżowek, żeby wybrać te najpiekniejsze/najsmaczniejsze/ najlepsze/ whatever ( na moja uwage, ze powinien wziac te ktore dotykał miał minę jakbym do niego po chińsku mówiła), a potem wreczyl 2 szt dzieciom i kazał im isc za kasy.
No i spotkalismy sie w kasie i ja juz bylam skasowana i pakowałam swoje rzeczy, a Pan byl kasowany. No i oczywiscie " zapomniał" o drozdzowkach, ale kasjerka sie zorientowała i spytała, czy te 2 ciastka tez doliczyc. Jezu, koles mial mine jakby mu udaremniono przekret na milon dolarow i ze zbolala mina stwierdzil, ze owszem, ale nie wie czy mu kasy starczy Po czym poprosił jeszcze o fajki i normalnie zapłacił.
Stary 2014-09-17, 14:43   #3958
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Z tym panowaniem nad ciałem to sa rózne sytuacje. Są osoby, dla których 15 minut przy nagłym spadku cukru to cała wieczność.
Ja mówię o swoim panowaniu, nie poruszam też skrajnych wyjątków.
Stary 2014-09-17, 15:29   #3959
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozowo Pokaż wiadomość
Hahah, ja ostatnio byłam świadkiem takiej sytuacji w Biedronce. Pan najpierw zmacał pół kartona drożdżowek, żeby wybrać te najpiekniejsze/najsmaczniejsze/ najlepsze/ whatever ( na moja uwage, ze powinien wziac te ktore dotykał miał minę jakbym do niego po chińsku mówiła), a potem wreczyl 2 szt dzieciom i kazał im isc za kasy.
No i spotkalismy sie w kasie i ja juz bylam skasowana i pakowałam swoje rzeczy, a Pan byl kasowany. No i oczywiscie " zapomniał" o drozdzowkach, ale kasjerka sie zorientowała i spytała, czy te 2 ciastka tez doliczyc. Jezu, koles mial mine jakby mu udaremniono przekret na milon dolarow i ze zbolala mina stwierdzil, ze owszem, ale nie wie czy mu kasy starczy Po czym poprosił jeszcze o fajki i normalnie zapłacił.
Brawa dla kasjerki. Chamstwo trzeba tepic
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 16:06   #3960
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość

Już bardziej od ludzi dających papierek do skasowania wkurzaja mnie wyżeracze bakalii czy winogron - dorośli bynajmniej
Mnie wkurza i maksymalnie obrzydza jak ludzie nagniatają brzegiem pazura trzymany w dłoni owoc czy warzywa - tak sprawdzają czy jest miękki, a fuj Zwróćcie uwagę ile warzyw (w przypadku pomidorów to istna plaga) i owoców leżących w sklepach ma takie małe kreski na skórce. To właśnie po tym macanku.

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Jako cukrzyk potwierdzam (bardzo rzadko mi się to zdarza, ale zdarza). Zawsze jednak tłumaczę, że musiałam bo jestem chora. No i nie obśliniam niczego

Cytat:
Napisane przez rozowo Pokaż wiadomość
To po prostu był złodziej. I jeszcze dzieci w to wciągnął, co za....

Ja niestety częściej niż pozwalanie na wszystko dzieciom i ich bezwarunkową akceptację widuję/spotykam dryl i tresurę jak dzikiego zwierza. Najbardziej mierzi mnie traktowanie dzieci jak takich głupszych albo niedorobionych dorosłych Za tym idzie albo ignorowanie ich potrzeb albo przemoc - psychiczna albo fizyczna.
Mam taką kuzynkę. Ma dziewięciomiesięczną córkę. Ilekroć u niej jestem to po prostu nie wyrabiam...Wiecznie się na tego malucha wydziera, stroi ją jak lalkę, mała próbuje ściągać te wszystkie spinki, kokardki, opaski z głowy, to wtedy bije ją po rączkach, gada do niej zgrubieniami w stylu: żryj, zesrałaś się itd
O matko jedyna. Kobieta po 30tce i o ciążę podobno starała się kilka lat. A teraz takie coś.
Strasznie to przykre. Zwracam jej uwagę, ale do tej prostaczki nic nie dociera.

Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Czas edycji: 2014-09-17 o 16:13
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości