|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Dziękujemy za gratulacje
![]() Mała jest cudowna, ale póki co nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, bo dochodzę do siebie jeszcze. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i nie możemy się nią nacieszyć ![]() Wczoraj wyszliśmy do domu. będę miała chwilę, napiszę. Buziaki ![]()
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaka ona jest cudna i jaką ma czarną czuprynkę ![]() Napisz koniecznie coś więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się przymierzam do czipsów z buraków, bo mi strasznie buraki obrodziły, a nie ma gdzie przechować zbyt długo. W szopie za ciepło i za sucho. Piwnicy sobie nie wykopię ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Zakochałam się. Jak któraś ma ochotę na niezdzieralne mazidło do ust, to polecam Bourjois Rouge Edition Velvet Cały dzień, całe wesele, usta jak świeżo pomalowane. Jedzenie, picie, nic tego nie rusza. A przy tym nie wysusza ust. Prawie ideał. Prawie bo po pierwsze jest żenująco mały wybór kolorów, po drugie jednak to jeszcze nie szminka ![]()
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udało mi się nawilżyć skórę twarzy ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Mierzyłam kilka par botków w CCC i wszystkie były tak szerokie w kostkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Również gratuluję bo jeszcze nie miałam okazji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
A ja nadal o szminkach. Kupiłąm też Maybelline Super Stay 24 color. To jest prawdziwe objawienie
![]() ![]() ![]() ![]()
#1269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() TT też do mnie jedzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę kobietom, które mają taki kształt ust, do których pasują intensywne kolory. Ja mam usta jak kurza dupa, małe, wąskie, górna warga prawie niewidoczna. Beznadziejnie się prezentują w ciemnych kolorach.
![]()
#1271 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam odwagi nosić ciemnych ust. W czerwieniach czuję się beznadziejnie. Z takich nieco mocniejszych to kocham wszelkie korale
![]() Udało mi się sprzedać kilka rzeczy ![]() Od rana męczy mnie migrena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Rodziłam naturalnie. Mała jest cudowna, ma tyle włosów, no szok ![]() Ogolnie odpukac jest grzeczna, najchętniej wisiałaby cały czas na cycku ![]() Jesteśmy w niej zakochani do szaleństwa ![]() Ja powoli dochodzę do siebie, z dnia na dzień powinno być coraz lepiej ![]()
#1273 |
Zakorzenienie
|
Asiu, ale chyba szybka akcja była, nie ?
![]() Kocurku, piekłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Aż za
![]() Mój poród trwał... 2godziny z hakiem. Wszyscy w szoku. Tak się zastanawiam jak kobiety dają radę męczyć się 15h np.. Teraz muszę pozbyć się oponki z brzucha ![]()
#1275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Revlona się czaiłam, ale u mnie tego już nie ma (to znaczy są kredki, ale nie te kiss proof ![]() Ja nigdy nie lubiłam malować ust. A to dlatego ze większość szminek wysuszało mi usta. Nienawidzę błyszczyków, i nienawidzę zjedzonej szminki i łaciatych ust. Ale teraz to się zmieniło. Szminki są lepszej jakości i nie robią mi kuku i są trwałe ![]() Cytat:
Zmywa się idealnie i bez tarcia płynem dwufazowym. Mój faworyt to Zmywam nim oczy, szminki i myję pędzle ![]() Nie polecam dwufazy z nivea. Najgorszy syf jaki miałam. Wyrzuciłam. Nie wiedziałam, ze dwufaza w ogóle może być tak beznadziejna.. Dzięki. No to może ja sie zaraz za produkcje zabiorę.
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2014-09-16 o 18:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też masz wrażenie, że to nie Twój brzuch? I jakiś dziwny jest jak gąbka. Ja tak długo miałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim życzyć takich porodów
![]() Ja teraz wyglądam jakbym była w ciąży, mam okres i zawsze wtedy strasznie puchnę,w spodnie się nie dopinam, a jak założę obcisłą sukienkę to wyglądam jak w czwartym miesiącu ciąży. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Znawczynie szminek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- http://letit-adrianna.blogspot.com/2...-lipstick.html GR ma taką, ale ona jest bardziej różowa. Chyba, ze ta laska ma po prostu bardzo jasne usta naturalnie. Mam taki odcień z Avonu, ale złazi po 30minutach od nałożenia. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Dorwałam w lumpie takie portki, za 7zł. Świetnie leżą i nie są biodrówkami. ![]() I bluzę do biegania,z tego bardziej specjalistycznego materiału, z kapturem i kieszeniami ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-17 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asia - to może kiedyś za mnie urodzisz, skoro tak gładko Ci poszło? ![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Nie przepadam za takimi widocznymi, trochę jak słup reklamowy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Oblalam prawko
![]() Asiu, gratuluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz? teoria, czy praktyka? nie martw się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Asiu gratuluję! ![]() W końcu was nadrobiłam. Czas nałożyć na noc olejek dla dzieci babydream ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do klinika, to faktycznie dobrze nawilża usta, ale jako kolor też świetnie się sprawdza ![]() Przyszedł mi też pisak z Astora. Szału nie ma. Jednak zdecydowanie wole kredki. Zjedzonej szminki i wałkowania się na suchych ustach też nienawidzę. Dlatego unikam od dłuższego czasu zwykłych szminek, to nie ma w ogóle sensu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Swego czasu oblałam siedem razy. Te egzaminy to horror, prawie każdemu puszczają nerwy i popełnia w końcu błąd. A teraz jeżdżę już 8 miesięcy spokojnie i bezpiecznie i przymierzam się do zakupu własnego auta. Przyszła do mnie TT ![]()
![]() |
#1284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Koniecznie daj znać jak się sprawdza. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy, pierwszy. Praktyka, po 20 minutach jazdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Parkowałam prostopadle przodem na ternie zamieszkania i przy wyjeżdżaniu nie upewniłam się drugi raz, czy nic nie jedzie i nagle za mną auto śmignęło z taką prędkością, że egzaminator musiał gwałtownie zahamować...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | ||
Zakorzenienie
|
A szkoda, bo jest bardzo dobry. Ale nic straconego, bo większość dwufaz jest bardzo dobrych i nie ma dla nich makijażu niezmywalnego. No chyba poza tym nieszczęsnym Nivea. Tego to w ogóle nie da sie wymieszać. Dziadostwo. Ale z takich w normalnych cenach to Ziaja jest bardzo dobra. Marion tez może być.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro powinna dojść paczka z ciuchami z Sheinside ![]() Teraz to zamówiłam: http://www.sheinside.com/Black-Sleev...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/Black-Fur-C...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/Grey-Long-S...-cat-1734.html http://www.sheinside.com/White-Hip-l...-cat-1739.html Mała dzisiaj spadła z łóżka. Tak ją Tż przypilnował. Myślałam, że go rozniosę. Nawet nie wiedziałam, że znam tyle niecenzuralnych słów ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Miałyście któryś z tych produktów? http://aptekafragal.pl/product-pol-9...Krem%20250%20g http://aptekafragal.pl/product-pol-1...lekki%2050%20g http://aptekaslonik.pl/prod_info.php...jotok-250.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Ten szampon pharmaceris to porażka. I u mnie i u Tz nasilał wszystkie objawy jakie powinien likwidować. A miałaś szampony dziegciowe?
Miałaś clobazę? Chociaż jeśli to taka mocna alergia to raczej nic z takich kremów nie powstrzyma. Dla mnie te matowe szminki Golden Rose sa idealne jeśli chodzi o trwałość, konsystencję itp. Jeszcze kuszą te nowe, chyba vision ![]() ![]() Tę dwufazę Nivei moja przyjaciółka też ostatnio przeklinała. W biedrze mąka żytnia sa 2,5 zł. W ofercie stałej. ![]() Dostałam od Tżta lokówkę stożkową, wczoraj były pierwsze próby zakręcenia i nawet sprawnie poszło, z 15 minut i o dziwo, loki miałam jeszcze dziś rano po nocy (choć wiadomo, już inne niż po zakręceniu), a nawet niczym nie utrwaliłam wczoraj, bo nie byłam gotowa na okoliczność testowania lokówki. ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-18 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.