|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
|
|
|
|
#632 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Byłam w końcu wczoraj u fryzjera i jestem zadowolona z tego co mam na głowie
|
|
|
#633 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, najlepsze, że mielismy gulasz węgierski z wesela. Moja mama dzwoni do mnie wczoraj i czy jak wrocimy, to mamy na dzis obiad, bo jak nie, to moze nam coś ugotuje
|
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozpuściłam sobie witaminki i wypiłam a potem godzinna przerwa od kompa - poszwędałam się po produkcji i jest ciut lepiej. |
||
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
A już zeszło ?
![]() U nas byłoby więcej ale dawaliśmy te mięsa rodzinie, np. moim Rodzicom bo następnego dnia robili obiad dla dziadków czy mojemu bratu bo zasmakowało A my zrobiliśmy poprawiny z graniem ze znajomymi w nowe gry planszowe i też zeszło Więc mieliśmy z tego dwa obiady i zeszło wszystko ![]() A dzisiaj pomidorowa bo Mąż ma dosyć mięsa |
|
|
|
#637 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czy małżeńską miłością otumaniona ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Mąż nabroił to niech Mąż teraz obiad ugotuje |
||
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, zrobiłam interes życia. Na te 10 dni kiedy będziemy na urlopie zamieszka u nas przyjaciółka i zajmie się gryzoniem i bonsai
ale się cieszę
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj, co masz za gryzonia?
|
|
|
|
#641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() my na czas wyjazdu do Zakopanego też już sobie załatwiliśmy opiekę nad futrami z mniej fajnych rzeczy kapie nam woda z kaloryfera w łazience po pracy umówiłam się z administratorką bloku, ma przyjść i zdecydować co dalej, ale z tego co mówił Tata Tż to trzeba będzie wezwać fachowca i zamknąć wodę w całym pionie bo mieszkamy na parterze więc próby samodzielnego dokręcenia odpływu mogłyby się skończyć co najwyżej zalaniem mieszkania ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- o kurde Miss aż 20kg chcesz zrzucić?
|
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż w pracy, ja też byłam ale wróciłam wcześniej*, więc zrobiłam zakupy, wstawiłam kolejne pranie i ogarniam szybki obiad na dziś, pokupiłam też na jutrzejszy i też szybko machnę. Trzeba jeszcze chatę posprzątać, ale to już chyba on jutro zrobi, bo jutro i w pt już naprawdę idę do pracy, na normalne 12h.
*pytam mamy na ktorą dziś przyjść, a ona - aaa jak chcesz, przyjdź jak się wyśpisz - na 11? ![]() Żeby człowiek zawsze miał takiego pracodawcę ![]() A co do odchudzania, to ja sumarycznie chcę 25-30kg zrzucić |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała coś zrzucić z brzucha :< jestem jabłkiem, odkłada mi się tam
Może Mąż wykupi nam karnet bo ma jakąś zniżkę z pracy, ze spacerami u nas średnio. Chciałabym mieć pieska żeby wychodzić ale mieszkanie należy do moich Rodziców (nie mieszkają z nami, jesteśmy tu sami) i nie życzą sobie
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() można dołączyć?
|
#646 |
|
only smart shopping
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
A ten nick był szybszy, niż Gra o tron wpadła w moje ręce, ale owszem lubię sagę
|
#648 |
|
Konto usunięte
|
Wieprzka morskiego
Kash ktoś bedzie przychodził? Z kociakami gorzej, bo gryzon weekend spokojnie daje sobie radę sam ![]() Co do chudnięcia to posłuchajcie wyjadacza i róbcie trening siłowy, obwody lecą jak głupie! To jwst dużo lepsza motywacja niż waga żadne tam fitnessy i spacerki tylko ciężka praca
|
|
|
|
#649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka osoba to skarb
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie melduje. Ciagle na wyjeździe z potencjalnym teściem i jego żona. Ciekawie jest. Mnóstwo zwiedzania a wracamy za kilka dni. Bede miała co nadrabiac. Zdjeć narobilam. Internet na campingu jest ale w jednym miejscu i rzadko uzywam.
Oj piękna Bretania. Pogoda tez dopisuje. Myślałam ze będzie gorzej z dogadywaniem sie ( bo jednak oni tylko po francusku) ale jakoś dajemy rade i ciagle mówią ze zadowoleni . Odezwę sie jak wrócimy za kilka dni. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Rise nasze koty też zostają same na weekend i nie mają z tym problemu, wystarczy zapewnić im odpowiednią ilość jedzenia, wody i czystą kuwetę a na czas wyjazdu zaopiekują się nimi moja siostra i kolega Tż więc będą w dobrych rękach |
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
Potrzebuję wolnego, żeby odespać ![]() Wczoraj w nocy do mamy zeszło się ponad 30 osób. Poprzebierali się za cyganów czy coś w tym stylu. Niestety mąż się rozchorował i o 2 się zebraliśmy do domu, bo gorączka mu podskoczyła. W sobotę już "prawdziwa" impreza, więc musi się wykurować.
|
|
|
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Dzisiaj na termometrze rano bylo 7 stopni, a jeszcze widzialam ludzi na krotki rekaw (zreszta ja tez zbyt grubo nie bylam ubrana).
|
#654 | |
|
Konto usunięte
|
no teraz to mamy przekrój jeśli chodzi o stroje
widuję jeszcze ludzi w sandałach i sukienkach na gołe nogi a dziś widziałam Panią w jesiennej parce i ogromnym szalu, którym była tak owinięta że jej ledwo głowę było widać ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
lubię jak ludzie wychodzą z taką fajną inicjatywą |
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tośka za to jak zostaje sama to potem jest obrażona i bardzo hałasuje. Dziś własnie jedzie na weekend do mamy
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko z kotami jest tak, że one praktycznie przesypiają większość tego czasu i nie wiedzą czy minęła godzina czy 10 ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- a koty przywiązują się bardzo do miejsca, więc lepiej jest je zostawić w domu i poprosić kogoś żeby zaglądał co dwa dni w celu karmienia i zabawy niż wywozić je do innego domu, to zdecydowanie powoduje większy stres niż nieobecność właścicieli na znajomym terytorium
|
||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrzuciłam rano śmieci, zamierzam zmyć dwa okna bo w dużym pokoju zrobiliśmy razem. TŻ teraz do końca tygodnia chodzi godzinę dłużej bo wczoraj miał egzamin wstępny na drugi stopień studiów - idzie na zaoczne i pod względem punktacji go przyjęli, i tak jest 120 ludzi na 180 miejsc a jakiś głupi egzamin
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

Mamy jednak jeszcze pomrożone rzeczy 
wiem, że większość myśli o tym żeby dać jakiś efektowny czy ładny prezent a tymczasem rodzice doceniają to że ktoś ich trochę odciąży finansowo i kupi praktyczny prezent 
Kash, ty kusicielu

13.03.2008

Może Mąż wykupi nam karnet bo ma jakąś zniżkę z pracy, ze spacerami u nas średnio. Chciałabym mieć pieska żeby wychodzić ale mieszkanie należy do moich Rodziców (nie mieszkają z nami, jesteśmy tu sami) i nie życzą sobie