Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-19, 08:41   #1621
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX

Dobry bobry

Mam kilo mniej Od dwóch dni się utrzymuje, normalnie
A tak serio nie cieszę się, bo już tak kilka razy było, a na drugi dzień wracało, tak ze ten

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 08:45   #1622
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dobry bobry

A tak serio nie cieszę się, bo już tak kilka razy było, a na drugi dzień wracało, tak ze ten
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 08:45   #1623
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry bobry

Dobry

jak się utrzymuje to jest nadzieja, że poszło won nie zepsuj tego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 08:48   #1624
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Szwagier mi napisal, ze jutro mam cv zlozyc, ale nie zapeszajmy
obyś wydrukowała to!
Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Dobrze tak gnoja bo sie napinali przed meczem i nas obrażał jeden
Haha widzialyscie Polaków z kartkami 'da swidania'?
spirika to myśmy rozstrzelali!
widziałam zresztą spirik opluł kibica (!)- prostak, nic więcej

dobry ale się działo wczoraj masakra!

Hero
musi być na 100 % diagnoza postawiona jeśli miałabyś celiakię wiedziałabyś co omijać szerokim łukiem

jem śniadanie, piję herbatę i za jakiś czas muszę iść do doktorki z wynikami
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 08:49   #1625
Sikorka0204
Zakorzenienie

Dzień dobry
hero biedaku nasz do badania na szczęście co raz bliżej dobrze, że się uda na nfz
Alice chyba Blaszok miał racje, że tu to nawet @ się zarażamy
Idę zaraz robić śniadanie zastanawiam się czy nie ść pobiegać chociaż 40min bo jutro jadę do Dziadkòw Tz'a a w poniedziałek będzie kolejne wolne bo muszę jechać hormony zbadać
Stary 2014-09-19, 08:51   #1626
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Auć, aż poczułam jak mi się coś rozrywa

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Dostałam @ w nocy, koniec spania, leje się ze mnie, przecibólowych się najadłam nie pamiętam kiedy tak okropny był.
czyli jednak wątkowa @
oby przeciwbólowe pomogły

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dzięki za troskę kochane. Kolano ma spuchnięte i boli. A ją się wczoraj przedzwigalam i nie mogę szyja ruszać. Zaraz muszę iść do szkoły spisać protokół wypadkowy, podejść do nauczycieli i wychowawaczyni. Potem do pediatry po skierowanie do chirurga dziecięcego.
a to się dziś znowu nabiegasz

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A w porządku jest szansa na skierowanie na nfz z tym, że najpierw muszę załatwić od rodzinnej jeszcze jedno skierowanie do gastrologa i mam przyjść z tym skierowaniem do pani doktor do kliniki we wtorek i ona mi wypisze wtedy bo tam gdzie dzisiaj byłam realizują tylko badania prywatne także dziękuję postoję no i przeprowadziła wywiad, zbadała mnie, przeanalizowała wyniki i mówi, że to raczej na 90% celiakia no ale trzeba to sprawdzić i wiedzieć na 100% jutro idę do rodzinnej
najważniejsze, że wiadomo co i jak oby potem się powoli zaczynało układać i żeby z brzuchem już też było wszystko ok

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Muszę dokończyć syrop miętowy. Później zupa dyniowa i pewnie pomogę mamie w robieniu gruszek
trudno zrobić? i do czego dodajesz?

Cytat:
Bidula ja też miałam okropną noc laski, ja mało co jem, a to co mi się wyprawia z brzuchem to jakiś kosmos takie miałam bulgotania, że co chwilę się budziłam i gnałam na kibelek dzisiaj już tabletki wzięłam z rana, bo nie idzie wytrzymać zbieram się powoli do rodzinnej... ale ledwo żyję po tej nieprzespanej nocy...
oh, no właśnie o tym mówię... żeby się już ułożyło

Cytat:
Dobry bobry

no to i
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 08:54   #1627
tulipan1994
Zakorzenienie

Jak się tak wszystkie badają to ja w poniedziałek też lecę do laboratorium
Stary 2014-09-19, 08:55   #1628
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
spirika to myśmy rozstrzelali!
widziałam zresztą spirik opluł kibica (!)- prostak, nic więcej

jem śniadanie, piję herbatę i za jakiś czas muszę iść do doktorki z wynikami
a to cham

powodzenia u lekarza

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
hero biedaku nasz do badania na szczęście co raz bliżej dobrze, że się uda na nfz
Alice chyba Blaszok miał racje, że tu to nawet @ się zarażamy
Idę zaraz robić śniadanie zastanawiam się czy nie ść pobiegać chociaż 40min bo jutro jadę do Dziadkòw Tz'a a w poniedziałek będzie kolejne wolne bo muszę jechać hormony zbadać
strach wchodzić na wątek nie wiadomo czym się zarazimy kolejnym razem

śniadanko i kawusia
ugh, jutro na wesele, a tu @
Stary 2014-09-19, 08:56   #1629
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
trudno zrobić? i do czego dodajesz?
Bardzo łatwo Pomyślałam, że może być do wody, mohito , niektórzy dają go do herbaty
Stary 2014-09-19, 09:11   #1630
jeu
Zakorzenienie

mam do nadrobienia 15 stron, biorę się teraz nikt nie będzie mi przeszkadzać, MM w pracy, ja w łóżku hotelowym zaległam (choć już pozmywałam i ogarnęłam trochę pokój pedantyzm ) i się biorę za czytanie

i melduję wieczorny trening
Stary 2014-09-19, 09:19   #1631
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Wow nieźle Na Bali to bym się wybrała raz jeszcze
Ale gdybym wracała do SH to mam upatrzoną Sri Lankę, Filipiny albo Malezję no ale to póki co gdybanie bo nie zdecydowaliśmy jeszcze...
W grudniu zadecydujemy.
Ja melduje jeszcze 80 minut spaceru

Weź mi tu nawet nie mów o takich egzotycznych miejscach Nas na takie nie stać i nie będzie stać pewnie nigdy więc co najwyżej sobie moge foty pooglądać i przejechać palcem po globusie

Cytat:
uwielbiam klatę mojego M. sasasasa

hahaha, wizażowe @

zazdro fajna sprawa

Mój dopiero nad klata pracuje ale i tak jak mi się taki lovik włączy to Go uwielbiam takim jakim jest z resztą On wydziela takie feromony że czasem to na prawdę wariuję

To lepiej w ciążę nie zachodźcie

No ja też, ale Ona sie nadaje do takiej pracy

Cytat:
Ja to w ogóle nie na czasie jestem...nawet nie wiem z kim grają, o jakie miejsce grają - totalnie nic
Nawet dziś mówię do TZ, że jak byłam w SH to wiedziałam co się w Polsce dzieje a teraz nie wiem nic
Ja tak samo. Wiadomości nie oglądam, nie czytam. Wiem że powinnam ale lepiej sie nie załamywać. A o meczach wiem tylko stad, od dziewczyn

Stary 2014-09-19, 09:19   #1632
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Moje mniejsze dzieciątko, 13 kg
To ja nie chcę wiedzieć jak wyjdzie większe

Cytat:
Niezłe warunki pracy a co to za firma?
Bioderma Ona juz wcześniej u nich pracowała: jeździła po aptekach i sprzedawała produkty i miała mega wyniki. A teraz w sumie nie wiem co to za stanowisko, chyba jakiś przedstawiciel handlowy Ale Ona sie do tego nadaje, taka baba wulkan, gadatliwa, sprzedała by wszystko Ponoć nikt nie odchodził bez produktu jak do Niej podszedł

Cytat:
A w porządku jest szansa na skierowanie na nfz z tym, że najpierw muszę załatwić od rodzinnej jeszcze jedno skierowanie do gastrologa i mam przyjść z tym skierowaniem do pani doktor do kliniki we wtorek i ona mi wypisze wtedy bo tam gdzie dzisiaj byłam realizują tylko badania prywatne także dziękuję postoję no i przeprowadziła wywiad, zbadała mnie, przeanalizowała wyniki i mówi, że to raczej na 90% celiakia no ale trzeba to sprawdzić i wiedzieć na 100% jutro idę do rodzinnej
Dobrze, że OK. Diagnoza nie ciekawa, ale jak już sie upewnią w niej to przynajmniej będziesz wiedziała jak się żywić i Twoje kłopoty znikną

PS: i kolejny dowód że aby chorować w PL trzeba być zdrowym, tyle latania, czekania na terminy pewnie znów

Cytat:

Co dzisiaj w planach kulinarnych macie?
Ja nie przygotowałam żarcia na dziś, więc pewnie kupię te gotowe świeże bułeczki, dwie, a na obiad chilii con carne

Cytat:
ja też miałam okropną noc laski, ja mało co jem, a to co mi się wyprawia z brzuchem to jakiś kosmos takie miałam bulgotania, że co chwilę się budziłam i gnałam na kibelek dzisiaj już tabletki wzięłam z rana, bo nie idzie wytrzymać zbieram się powoli do rodzinnej... ale ledwo żyję po tej nieprzespanej nocy...
Bidulkoooo

Cytat:
Dobry

jak się utrzymuje to jest nadzieja, że poszło won nie zepsuj tego
Mam nadzieję Ale weekend spokojny sie szykuje, to nie powinno podskoczyć, ale zobaczymy

Cytat:
Jak się tak wszystkie badają to ja w poniedziałek też lecę do laboratorium

W sumie mi też by się przydało zrobić mocz i morfologię- takie podstawowe, ale ja wiem ze i tak nie pójdę

Stary 2014-09-19, 09:19   #1633
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo łatwo Pomyślałam, że może być do wody, mohito , niektórzy dają go do herbaty
albo do kawy
byłabyś tak miła i wrzuciła np. do przepisowni?

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
mam do nadrobienia 15 stron, biorę się teraz nikt nie będzie mi przeszkadzać, MM w pracy, ja w łóżku hotelowym zaległam (choć już pozmywałam i ogarnęłam trochę pokój pedantyzm ) i się biorę za czytanie

nie wiem czy powinnam klaskać?
Stary 2014-09-19, 09:21   #1634
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2014-09-19, 09:23   #1635
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dopiero nad klata pracuje ale i tak jak mi się taki lovik włączy to Go uwielbiam takim jakim jest z resztą On wydziela takie feromony że czasem to na prawdę wariuję

No ja też, ale Ona sie nadaje do takiej pracy
no najważniejsze, że jest caaaały Twój

o tym samym pomyślałam a tak serio, to wiadomo, że za starające się dziewczyny trzymam

to trzeba mieć gadane i siłę przebicia raczej praca nie dla mnie
Stary 2014-09-19, 09:23   #1636
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy powinnam klaskać?
klaskaj trening yest trening

Stary 2014-09-19, 09:25   #1637
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
8 miesięczną dziewczynkę zgwałcił wujek
takim ludziom to jaja od razu na miejscu powinni usuwac ;/
Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Wrzuciłam jeszcze jedną fotę brzucha... gołego... w majteczkach
kusisz

Cytat:
Urwała bym mu jajca, powoli, bez żadnego znieczulenia
dokładnie skad sie tacy ludzie biorą, dla mnie to niepojęte ;/
Cytat:
Mamusia zadbała cobyś nie padła w tym autobusie
lion, herbatniki i nimm 2 nadal są, a tutaj też mam jedzenie... MM zadbał i mamy 4 różne rodzaje lodów

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
i zeszyt ...bede zapisywala co jem i cwicze tak kiedys robilam i wtedy nie bylo prawie wogole wpadek
tez musze do tego wrócić... ale to jak wrócę z Fr

Cytat:
Znaczy pani doktor z pracy sama nie ma kiedy upiec, a TŻ często do pracy zabiera moje wypieki i, że tak powiem jestem już "słynna" na cały oddział no i jakieś dziecko pani doktor ma jutro jakąś akcję charytatywną, no i ona nie ma jak przygotować, bo jutro rano dopiero schodzi z dyżuru... no i od słowa do słowa jakoś tak wyszło, że TŻ mnie poprosił, no to się zgodziłam już nie będę taką mendą :P zrobię dobry uczynek
jakaś Ty uczynna to ja też będę Cię prosić o słodycze jak będe miała gorszy dzień - to tak w ramach dobrych uczynków ale to fajnie, powinni Cie na rekach nosić jak tak lubią Twoje wypieki

Cytat:
A tam nie powinno Okrasa wszystko smaży na oliwie z oliwek ale ponoć olej rzepakowy najzdrowszy ja ogólnie mało smażę, głównie na teflonie, więc nie mam potrzeby używać oleju- najwyżej daję kropelkę i przecieram ręcznikiem papierowym
najzdrowszy kokosowy no ale z tanich możliwości to faktycznie rzepak : D
Stary 2014-09-19, 09:26   #1638
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
a tak serio, to wiadomo, że za starające się dziewczyny trzymam

No tak, ja też nie mniej jednak trochę się boję

Dla mnie też nie Ja nawet zwykłej rozmowy kwalifikacyjnej nie umiem przejść jak się okazuje a co dopiero takie coś i do pokonania setki kandydatów

Stary 2014-09-19, 09:41   #1639
anns_
Zakorzenienie

A ja juz przy garach rodzinka juz w drodze brzuch mnie boli, cycki bolą, jestem napuchnięta, wiec i ja dołączam do grona @ :brzydali

Dżonka, co za cham

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 09:48   #1640
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
czego mi się nie udało załatwić... zameldowania tymczasowego i raczej się nie uda no ale spoko, może przeżyję...
z zameldowaniem to są ogólnie niezłe cyrki... ;/ a potrzebne Ci bardzo zameldowanie?
Cytat:
No hej
Pisala wczoraj, ze dopiero o 14.30 bedzie na miejscu Ciekawe czy pospala cos Ja bym nie wysiedziala tak dlugo, bo kosc ogonowa zaczelaby mnie bolec
bolała, no ale jakoś przeżyłam, pokładałam się na każdą możliwą stronę

Cytat:
Musisz więcej wody pić jak tyle kawy pijesz... ja kiedyś non stop łoiłam kawę, a wody prawie wcale... chodziłam jak zombie no i jedz więcej Kochana
ja też mam problem z odwodnieniem, zdecydowanie za mało piję ;/ no ale jak mam zwiedzać np. to nie mogę pić normalnie, bo bym co 15 min szukała kibelka, a wiadomo jak jest - ciężko o to czasem także ten ;/ próbuję uzupełniać płyny wieczorem ale to też nie do końca zdrowe

Cytat:
Ale mnie brzuch boli... ale tak typowo na @ no mogłaby się wreszcie pojawić bo dzisiaj 40 dzień cyklu mam
test robilas?

Cytat:
Wstałam rano, miałam kawkę na stoliku nocnym, spojrzałam na Niego i poczułam taaaaaakie motylkiiii. Przytuliłam się i nie chciałam puścić, a jak sie kapał co chwilę otwierałam kabinę i dawałam buziaczka Musiałam sie wrócić do domu bo zapomniałam komórki i tak pachniało Nim, że dostałam prawie kociokwiku, odwiozłam do pracy, wycałowałam, teraz siedzę i mam masę motylków nie tylko w brzuchu
Nie wiem co mi się dzieje, skąd takie emocje się obudziły we mnie
jak słodko dla takich momentów warto żyć

Cytat:
TŻ mi napisał sms'a, że pani doktor była zachwycona muffinkami
no i lepiej zeby byla, jakby nie byla to

Cytat:
Aaaa, zapomniałam się pochwalić wygrałam nagrodę 3 stopnia w konkursie Perwoll 3 płyny do prania: White, Color i Black będę teraz prać

Dziękuję Wam Kochane raz jeszcze! bo to dzięki Waszym klikom!
to wpadamy na pranie

Cytat:
heyy
Ja wlasnie wrociłam do domu byłam na rozmowie o prace, jutro ide na jeszcze jedna wiec prosze trzymac kciuki
póki co nie pisze co i jak zeby nie zapeszac
Stary 2014-09-19, 09:56   #1641
magda_lena40
Zakorzenienie

Arnama
za spadek
Nie jadła nigdy chilli con carne, trzeba nadrobić

Jeu

Tulipan
Też proszę o przepis na syrop

Hero
mam nadzieję, że w końcu Ci się poprawi, bo się wykonczysz Biedaku

Majka
Z drukarkami to też jakas zaraza, bo moja tez nawala ostatnio i wciąga kartki

Mam nadzieję, że @ faktycznie przez kable pójdzie i moja też w końcu przyjdzie normalna i w terminie

Melduje się już po porannym treningu nóżek i tylka wszystkie mamy problemy z kolanami to robimy teraz takie treningi, żeby ich nie obciążać za bardzo, a oddycham po niektórych ćwiczeniach jakbym aero krecila

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 09:58   #1642
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Weź mi tu nawet nie mów o takich egzotycznych miejscach Nas na takie nie stać i nie będzie stać pewnie nigdy więc co najwyżej sobie moge foty pooglądać i przejechać palcem po globusie

Ja tak samo. Wiadomości nie oglądam, nie czytam. Wiem że powinnam ale lepiej sie nie załamywać. A o meczach wiem tylko stad, od dziewczyn
Nigdy nie mów nigdy Kiedyś byłam bliska wygrania wycieczki do Chin - nie udało się - myślałam wtedy, że szkoda bo już nigdy takiej szansy nie będzie. Późnej żyłam sobie spokojnie, pracowałam jak TZ zadzwonił czy chce za 3 miesiące przeprowadzić się do Chin, w sumie jakąś godzinę po naszej rozmowie jak mam ochotę walnąć robotą
Kiedyś marzyła mi się Tajlandia, dokładnie Phi Phi Island bo gdzieś na zdjęciu czy filmie zobaczyłam - wiedziałam, że to marzenie typu chce mieć gwiazdkę z nieba, później marzyło mi się Bali i oba udało się zrealizować Trzeba mieć marzenia nawet jak wydają się totalnie nierealne
Ekhmm....no ja to bym się cieszyła jakby tu któraś mnie zaraziła
No właśnie w SH byłam na czasie a tu nic...
Cytat:
A ja jestem ciekawa czy bym się sprawdziła jako przedstawiciel
Gaduła ze mnie jest, tylko prawko od X lat nie ruszane
Cytat:
A ja juz przy garach rodzinka juz w drodze brzuch mnie boli, cycki bolą, jestem napuchnięta, wiec i ja dołączam do grona @ :brzydali
Kolejna
Nie poszłam biegać - odpoczywam
Wstałam od stołu, poczułam delikatny ból łydek więc pomyślałam, że to znak
Ale spacerek z mężem zaliczę W sumie chce go przekonać do wyjazdu w góry na 3 dni bo akurat w Chinach mają święta kiedy ja będę w połowie cyklu Tylko bo jeszcze nic nie wie

Arnama @ będzie? Bo mój TZ po takim moim zachowaniu mi go wywróżył XD
Wyjątkowo wtedy mnie zbiera na czułości, chodzę i go podszczypuje bo wiem, że się wtedy denerwuje a on tak słodko wtedy wygląda

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2014-09-19 o 10:01
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 10:00   #1643
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Melduje się już po porannym treningu nóżek i tylka wszystkie mamy problemy z kolanami to robimy teraz takie treningi, żeby ich nie obciążać za bardzo, a oddycham po niektórych ćwiczeniach jakbym aero krecila

Jakie ćwiczenia robicie?

Stary 2014-09-19, 10:02   #1644
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:

nie no brawo, brawo
Cytat:
albo do kawy
byłabyś tak miła i wrzuciła np. do przepisowni?
O no do kawki też może być Już wrzucam
Cytat:
Tulipan
Też proszę o przepis na syrop

Za moment będzie w przepisowni. A za trening
Stary 2014-09-19, 10:05   #1645
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
A ta znów z wątróbką moje dzieci nie będą jadły w domu wątróbki
moje też, pjooona

Cytat:
Między 14 a 16, mają dać mu znać, a ja będę musiała Go zawieźć w miejsce zbiórki
ojej ale będzie dobrze, masz swoją wizażową rodzinkę

Cytat:
A no gacie, bo w mala paczke wiecej wejdzie i mniej zaplace za przesylke

Cytat:
Na 2 tygodnie? faceci żarcie to jedna torba
faceci nie maja wyobraźni... natomiast ja na 2 tyg zapakowałam chyba za dużo rzeczy no ale dobra : D na pewno większośc wykorzystam ;p

Cytat:
Kochane dostałam @ Normalnie cieszę się jak dziecko
super!!!!! : D
i za bieganie, nieźle się wkręciłaś, ale ostrożnie, nie przesadź

Cytat:
Wogole smiac mi sie chce własnie zadzwonili do mnie z jednego banku .... praca na cały etat przy obsłudze klienta i 1600 zł brutto wtf
to chyba jakiś smutny żart, prawda?

Cytat:
Masakra, jesteś przestawiona- też tak kiedyś miałam czekaj, pójdziesz do pracy to będziesz jak niemowlę zasypiać
a Ty i tak tak zasypiasz masz rytm dobowy TŻ ale dobrze mieć taki rytm, ja go nie mam też jak Blanka... no ale jak miałam egz to mogłam wstawać o 7 i się uczyć... dziś o 7.30 bo MM do pracy i tak pewnie będzie do końca mojego pobytu myślałam, że wrócę do łózka spać, ale wizaż wygrał a wiem, że moge mieć problemy potem żeby nadrabiać ranki to jedyna szansa XD

Cytat:
W ogóle to TZ mi wczoraj przepowiedział okres bo powiedział 'nie martw się, dostaniesz zaraz okres bo się dziwnie zachowujesz"
Stary 2014-09-19, 10:07   #1646
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie mów nigdy Kiedyś byłam bliska wygrania wycieczki do Chin - nie udało się - myślałam wtedy, że szkoda bo już nigdy takiej szansy nie będzie. Późnej żyłam sobie spokojnie, pracowałam jak TZ zadzwonił czy chce za 3 miesiące przeprowadzić się do Chin, w sumie jakąś godzinę po naszej rozmowie jak mam ochotę walnąć robotą
Kiedyś marzyła mi się Tajlandia, dokładnie Phi Phi Island bo gdzieś na zdjęciu czy filmie zobaczyłam - wiedziałam, że to marzenie typu chce mieć gwiazdkę z nieba, później marzyło mi się Bali i oba udało się zrealizować Trzeba mieć marzenia nawet jak wydają się totalnie nierealne
Ekhmm....no ja to bym się cieszyła jakby tu któraś mnie zaraziła
No właśnie w SH byłam na czasie a tu nic...

W sumie chce go przekonać do wyjazdu w góry na 3 dni bo akurat w Chinach mają święta kiedy ja będę w połowie cyklu Tylko bo jeszcze nic nie wie

Arnama @ będzie? Bo mój TZ po takim moim zachowaniu mi go wywróżył XD
Wyjątkowo wtedy mnie zbiera na czułości, chodzę i go podszczypuje bo wiem, że się wtedy denerwuje a on tak słodko wtedy wygląda
No może, ale w PL to ciężko będzie, jak nam się uda stad pitolić to kto wie

No będzie za kilka dni mam przerwę w tabsach, ale to nie to Bardziej chyba ten wyjazd siedzi mi w głowie

Stary 2014-09-19, 10:07   #1647
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry bobry

majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 10:19   #1648
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Pierwsze co po dotarciu na miejsce to Wizaż

Tacie wkładów poszukaj
oczywiscie xD nawet MM byl drugi

hah, nie poszukam xD

Cytat:
No siemaaaaaa fajnie, że już jesteś na miejscu pięknie sobie poradziłaś Ale prądu w ogóle nie ma czy tylko światła? Masz kartę otwierającą pokój czy klucz? Bo często trzeba włożyć tą kartę przy włączniku światła- zazwyczaj przy drzwiach
tak właśnie było, MM mi napisał, że "dziecko drogie, tam jest taka kieszonka przy wejściu" jego koledzy się śmiali, że mógł powiedzieć, że zapomniał zapłacić prądu

Cytat:
Cytat:
Jeu MM będzie pędził z pracy
dobrze, że podróż bezpiecznie minęła
no tak się na mnie rzucił, jak z filmu

Cytat:

Ajjj, bo dała mi kasę... i to nie za same produkty i nie przyjmowała do wiadomości, że nie chcę
na przyszłośc nic już dla niej nie zrobisz, bo będziesz wiedziała co Cię czeka

Cytat:
u nas w domu bez alko a takie akcje były że masakra aż TŻ powiedział że żałuję że nie może zobaczyć meczu z ruskami i mojego taty w akcji
ja tu oglądałam mecz ze znajomymi MM z pracy to ci też walą tekstami, że nie mogę... ale ponoć się hamują przy mnie bo tak to mniej cenzuralnie jest

Cytat:
Szczerze? Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że to nie pcos, bo by był pcos muszą występować 2 z 3 objawów:
-brak @ - ok nie miałam ponad rok ale to mogło być od tabsów i później hormonów. W ciągu 48 dni dostałam kolejną @ więc tyle już nie czekałam a w sumie to też normalne, że za 1 razem się nie ureguluje więc może każdy kolejny będzie krótszy...
-zła ilość hormonów w tym męskich - owszem kiedyś były złe ale teraz przynajmniej od marca/maja jest wszystko idealnie.
-pęcherze na jajnikach - no tutaj się nie da oszukać, są ALE nie ma ich tak mega dużo bo lekarka powiedziała "trochę"świadczą o pcos.
no to dobrze : ) mam nadzieje, ze i ja za jakis czas bede mogla sie cieszyc jak Ty ; )

Cytat:
Szwagier mi napisal, ze jutro mam cv zlozyc, ale nie zapeszajmy

Cytat:
A moja uczelnia wystawiła 2 miejsca na staż polroczny.. Daleko od MS ale dostaje sie nauczanie indywidualne na uczelni i jeździ tam i z powrotem.. Kurde zlozylabym ale mam stresa głupia jestem. Mam czas do 30.09 by do przemyśleć
nic nie tracisz, mozesz tylko zyskac : ) skladaj!!!

Cytat:
Hej. Nie będę nadrabiać bo jestem po 4h na izbie przyjęć z synem bo rozwalil kolano na kółku turystycznym....
Cytat:
No niestety kiepsko...bo ma bezpośredni uraz stawu kolanowego z ryzykiem wystąpienia krwiaka w stawie...przez 48 h nie może chodzić i dopiero w niedzielę mogę go próbować stawiać. W poniedziałek chirurg i usg kolana.
mam nadzieje, ze juz lepiej z Mlodym
Stary 2014-09-19, 10:22   #1649
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

no tak się na mnie rzucił, jak z filmu
Seksualne Safari

Stary 2014-09-19, 10:32   #1650
majka5908
Zakorzenienie

Melduje sie juz ze szpitala dluzsze czekanie sie zapowiada

Madzia

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Seksualne Safari
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości