|
|
#4201 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
|
|
#4202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tru, a może H. zostałby świadkiem chrztu? Tylko tak czytam i to chyba ino zarezerwowane dla niekatolickich chrześcijan. Koleżanka właśnie miała na chrzcie swej córki gościa, który nie jest katolikiem i był on świadkiem chrztu itd Dowiedzcie się o taką opcję ( bo księża sami o takiej możliwości mogą nie powiedzieć ![]() ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - masz jednak siostrę - szanse są, ja to mam lipę
![]() Aczkolwiek, to co będzie, jak mnie nie będzie, nie męczy mnie |
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a serio to się boję, że zostanę sama ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- kurrrrrrrr zapiał ![]() mam jutro wizytę u weta ![]() starość jest do doopy
|
|
|
#4205 |
|
Nindżopesz
|
Katty, strasznie współczuję
Widzę, że poczucie humoru Cię nie opuszcza, tak trzymaj ![]() Flo, oj tam, oj tam, po co umarłemu kadzidło A że sama, Winter się do Ciebie wprowadzi i będziecie we dwie zbierać ślimaki Parabelko, o konsekwencji obrażeń nie pomyślałam
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra lete, bo mnie telepło
|
|
|
#4207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój paniczny strach, dlatego mówię, mója śmierć mi nie straszna, w sensie finał, bo samo dochodzenie potrafi byc piekłem, że już jej pragniemy ponad wszystko. No cóż, może i smęt ale znów prawdziwy ![]() Co u weta? Tzn nie jak się miewa koleś, tylko z czym idziecie? rutynowo? Ja dziś czekam na zmywarę ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Ok, done, było prościej niż myślałam, ot zwykła zwinka pffff ALe ślicznoooości. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-18 o 23:50 |
||
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Red kadzidło
mi akurat do pachnienia, tak jak makijaż Cytat:
ad2. Fany niedomaga, schudła, ogon podkulon i jęczy przy wchodzeniu na kanapę/schody ad3.
|
|
|
#4209 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Teraz cuda w medycynie wyprawiają, także wiesz... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Muzyczne? Serio? ![]() Cytat:
Ale wcześniej przesunięto rok wcześniej, a w tym roku nie było ![]() Cytat:
Ale nie wiem, czy to możliwe, więc nie bierzcie tego serio Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- no tak trochę tylko ale zawsze
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To typowe dla tej rasy co? Bidna kobitka Bidne Wy. No ale trzeba zgłębiać. No do urządzenia nic nie mam - sama jstem traba bo za późno sobie przypomniałam o właczeniu ![]() yyyyy chyba jednak ciemne, mieniące sie ale ciemne - choć złoty połysk był, dam głowę, ale sieciunia mówi mi, że to zwinka jednak, także cóż, żadne odkrycie, ale uciecha jak Didu w piaskownicy
|
|
|
|
|
#4212 | ||
|
BAN stały
|
No pewnie
) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Cytat z pudla: "Zaprezentowała też lakier Si Intense od Armaniego na tle wnętrza hotelu Empire" |
||
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Katty Cytat:
ktoś spiewa czy ziewa....?
|
|
#4214 | |
|
BAN stały
|
Tak jak nie przepadam, tak teraz bym nie pogardził
No i na jednym tylko, jak u Ciebie, by się nie skończyło Cytat:
Przeczytałem i ---> teraz
|
|
|
|
|
#4215 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie pokteciles, to tzw slub jednostronny
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie słuchanie wywołało całą serię ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- a fogle to znacie?
|
|
#4217 | |
|
BAN stały
|
O! Dla mnie to jednak... dziwne
![]() Cytat:
Moja ukochana wróżka ![]() Edit: kumpel, który pracuje w cegielni, przyniósł kiedyś mojej siostrze wielkiego sisiora z wypalonej gliny, jakiś czas stał sobie nawet w witrynie za kieliszkami, ale później zniknął... a miałbym w sam raz do zaklęcia, ech...
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-09-19 o 02:25 |
|
|
|
|
#4218 |
|
To ja :)
|
Hej
![]() No tym razem chyba nie dam rady nadrobić... Ale od wczoraj staram się wrócić do normalnego trybu życia -z jogą, nauką węgierskiego i rozluźnioną szczęka, bo ostatnio różnie bywało... Także wstałam, zaraz prysznic i lecę rozćwiczyć zakwasy po wczorajszych wygibasach ;-) Pozdrowionka Baru!!!
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. tia... tak łatwo to nie ma... Ty będziesz zaklinał, a koledze siostry porośnie.... samemu trzeba sobie ulepić
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4221 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Uśmiech poranny:
"Zatrudnię osobę do pracy w klimatyzacji i wentylacji. " ![]() A, i z gazety "Kalifat przyciąga jak magnez" Chwała wszelkim siłom wyższym, ze piątek, bo już nie wyrabiam .
|
#4222 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Hej! Cytat:
--- W ogóle jaka akcja Przechodzę sobie koło gimbazy, a jakaś kobieta wybiega i mnie woła. Myślę se - wtf? Okazało się, że mój siostrzeniec nie pojawił się w szkole, co wczoraj obiecał gronu pedagogicznemu. No więc pyta mnie, czy podejdziemy po delikwenta. Spoko-luz. Wraca do szkoły i po chwili wychodzą już we trójkę, pani psycholog czyli, pedagog i wychowawca Koniec końców wyszykował się do szkoły w dwie minuty No i wracamy z pochwyconym uciekinierem z powrotem (jak ktoś to z boku widział, albo ze szkolnych okien, to musiało wyglądać nieco komicznie) ![]() Ale babki świetne są, takiego ciała pedagogicznego życzyłbym każdemu |
|
|
|
|
#4223 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#4224 |
|
Piers do przodu
|
Gryxiu - no masz przechlapane u siostrzeńca - et tu Brute contra me?? ![]() Szybkie pytanie techniczne - jak sprawdzić ile perfum jest we flakonie Silver Rain??
|
#4225 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ważąc pełny i porównując z wagą tego z ubytkiem, tak jak z kamykiem BC, się nie da?
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że potem dużo imprez (w sobotę dwie metalowe w klubach obok siebie, normalnie nie wiem, na która iść ), bo bym nie wyrobiłaCzy Euphorię Gold można gdzieś obniuchac w S albo D czy tylko limitowanka jakaś w sieci? I pytanko: jakie znacie chleby z biedry lub lidla, które długo sa świeże i miękkie? Kupiłam polecany w barze drwalski z lidla i faktycznie pycha, ale po 5 dniach twardy jak skała, ledwie da się ukroić, nawet zamrażanie nie pomogło ![]() Słonecznikowy z lidla to samo, a ja lubię ciemne pieczywo i nie chce mi się przerzucac na codzienne kupowanie kajzerek (bo najtańsze)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-19 o 10:16 |
|
|
|
|
#4227 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maja, a nie możesz kupić w normalnej piekarni, gdzie Ci po pierwsze pokroją chleb na kromki, po drugie jak masz chęć kupić pół bochenka, to bez fochów kupujesz pół?
Lidla w okolicy nie mam, a pieczywa z Biedronki nie kupuję w ogóle. Znaczy, kupiłam raz, na drugi dzień miałam trociny, więc się dziwie jak to ma niby 5 dni wytrzymać? Nie masz gdzie po drodze Putki, SPC albo jakiej lokalnej piekarni? Pracy w sobotę współczuję
|
#4228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to chyba Cię siostrzeniec już nie lubi ![]() Znad soku |
|||
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkam na przedmieściach, w okolicy tylko lidl, biedra, nieco dalej tesco i kaufland ![]() zwykłe piekarnie są, ale w centrum, pół godziny marszu w jedną stronę, więc mi się nie opłaca latać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-19 o 10:28 |
|
|
|
|
#4230 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja nie wiem, czy tu wolno robić wtręty na takie tematy, ale właśnie przeczytałam skład nowego rządu.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

itd Dowiedzcie się o taką opcję ( bo księża sami o takiej możliwości mogą nie powiedzieć 

choć wolałabym coś już wiedzieć na pewno, bo takie a może to mnie tylko rozstraja 

) 
teraz 

No i wracamy z pochwyconym uciekinierem z powrotem (jak ktoś to z boku widział, albo ze szkolnych okien, to musiało wyglądać nieco komicznie)