|
|
#2221 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
A to wypisujecie, to co miałyście w ostatnim czasie czy to co macie obecnie?
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie przeglądam katalog 9 cały czas i chyba wezmę tylko balsam Sake, bo narazie mam wszystkiego pod dostatkiem
![]() Poczekam na kat. 12, bo wtedy zaszalaję a katalogi 9, 10 i 11 jakoś mało intersujące są ![]() reeva ja wypisłam mój obecny stan posiadania kosmetyków Avonu
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2007-07-20 o 14:00 Powód: edit |
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ty nieodbra powiększe dzieki Tobie lsite![]()
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
dostalam paczke, brat mi wlasnie pisal na gg. ale rozpakuje dopiero po 15 bo jestem w pracy
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czas na moją listę. ale zanim lista, parę słów wyjaśnienia. oprócz tego, że też cierpię na avonus cosmeticus, to mam jeszcze swoje prywatne zboczenie, że dopóki nie skończę jednej rzeczy (np. szamponu), nie zaczynam innego, no chyba, że coś mi nie podejdzie. tak jest ze wszystkimi kosmetykami do pielęgnacji i zapachami (wyjątek pomadki smakowe
). dlatego moja lista dzieli się na rzeczy, których używam i te, które mam nowe, czekające w kolejce do zużycia lub ewentualnie sprzedania.kosmetyki używane regularnie lub zaczęte i odstawione z różnych powodów - SPA scrub do ciała z brązowym cukrem (resztka, której nie umiem wykończyć) - litrowy płyn do kąpieli cynamon i jabłko (1/4) - mały żel tropical zing (końcówka) - żel do golenia sss (1/3) - płyn do higieny intymnej (resztka na dnie) - scrub do stóp 'rajska plaża' (1/4) - zielony balsam sss (użyty 2 razy - chyba oddam go mamie) - różowy balsam sss (niedawno zaczęty) - krem do stóp z kofeiną (1/2) - spray do stóp "rajska plaża" (końcówka) - spray do stóp "rozkosz lata" (bo TŻ nie lubi rajskiej plaży )- szampon AT dodający objętości XXL (końcówka) - krem moisture 24 (świeżo zaczęty) - żel pod oczy naturals aloes i awokado (resztka, której nie umiem skończyć) - bezbarwny sztyft przeciw wypryskom (chyba go wyrzucę...) - mgiełka do twarzy naturals aloes - chłodzący aloesowy żel po opalaniu (1/2) - tusz PW black (resztka) - bezbarwny błyszczyk (używany sporadycznie - prawie cały) - kolorowy balsam do ust z wit. e (końcówka) - antyperspirant w kulce breathe (rzadko używany - wolę sztyfty) - żel Spirit (zaczęty i odstawiony - może mama weźmie) - odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci (końcówka) - mrożony lakier ct - lakier ct freezing (1/2) - miniaturka tta always (1/3) - mgiełka be spontaneous ("mniejsza połowa" )(obie chwilowo nieużywane, czekają aż skończę coś innego) kosmetyki TŻ - żel proxtreme - woda proxtreme - kuracja dotleniająca skórę głowy - avon essence kosmetyki nowe - płyn do kąpieli arbuz (czeka aż wykończę cynamon i jabłko) - szampon AT dodający objętości (czeka) - żel naturals mango i passiflora (czeka) - woda island vibe (wypróbowany zapach i teraz czeka) - woda paris (jak wyżej) - żel proxtreme (zapas dla TŻ) - woda proxtreme (jak wyżej) - żel tropical zing xxl (do zabrania na wakacyjny wyjazd) - galaretka mango (mogę wymienić lub sprzedać) - krem do rąk naturals kakao i kwiat lotosu (mama się czai na niego) - anew żel oczyszczająco-tonizujący 2x (jeden do sprzedania lub wymiany) - zmiękczający krem do pięt (pewnie będzie z niego gratis dla klientki) - glicerynowy krem do rąk (czeka) - mini żele naturals wanilia/ kokos i papaja (czekają lub staną się gratisami) - kolorowy balsam do ust z wit. e wersja walentynkowa (jak wyżej) to by było na tyle. używam jeszcze składanej szczotki, biżu tranquil i torby weekendowej, a torba konsultantki (ta granatowa) służy mi za przechwalnię zapasów
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4818838]A to wypisujecie, to co miałyście w ostatnim czasie czy to co macie obecnie?[/quote]
Obecnie. Nowych rzeczy nie otwartych to ja mam jeszcze dużo w domu poza tymi Ale czasami sprzadaję lub daję komuś w prezencie kosmetyki też ![]() Tak to jest w kąciku wspomnień do 10 co wypisałaś. |
|
|
|
#2229 |
|
Czekam na Ragnarok
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4818838]A to wypisujecie, to co miałyście w ostatnim czasie czy to co macie obecnie?[/QUOTE]
Ja wypisałam to co mam przy sobie i używam, co zabrałam ze sobą na Śląsk. A używałam większości produktów Avonu (oprócz Anew) i bzdurą byłoby to pisać. |
|
|
|
#2230 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra kupowała je córce i była zadowolona bo nie mierzwiły włosów i łatwo sie włoski rozczesywały. do tego były miękkie i błyszczące. Zele pod prysznic nei wysuszały skóry[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4818838]A to wypisujecie, to co miałyście w ostatnim czasie czy to co macie obecnie?[/quote] to co obecnie tu sa moje recenzje z KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/recenz...ent=Hosenka%2A (ale i tak nie ma recenzji wszystkiego co uzywałam) gdy nie byłam jeszcze konsultantką to pamietam ze zamówiłam u koleżanki ((to było 7-8 lat temu, wiec gust zupełnie inny ):- lakier brokatowy CT - lakier granatowy CT - szminkę Iced Champink CT - szminkę Metalic Vapour CT - szminkę CT jakaś z brokatem - tonik pure pore fection - płyn do kąpieli mandarynkowy - balsam do ust truskawka+śmietanka Naturals- balsam z witaminami - spray do ciała cytrusowy SSS - krem do rąk i paznokci i chyba tyle. nie zamawiałam dużo bo dostawałam 20zł kieszonkowego :haha:
|
|
#2232 |
|
Czekam na Ragnarok
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4819084]No tak, ale jak tak patrzę na taaakie listy to aż wierzyć w to nie mogę
[/QUOTE]Lista, o której piszesz, była pewnie wszystkimi produktami - używanymi, nowymi i do sprzedaży lub na prezenty. Również nie wierzę, żeby ktoś robił tak wielkie zapasy. |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
czy ma któraś z was spray do ciała True Glow?? Czy skóra bardzo sie po nim błyszczy? I czy jest równie trwały jak mgiełka Be Kissable??
edycja: Chyba jednak zamówię mgiełkę Be Spontaneous. Be Kissable już mi sie znudziła (mam trzecią buteleczkę) a nie mam nic do psikania na codzień (Innsolence Guerlain niezbyt sie do tego nadają a 2 wody Chupa Chups wystawie na Allehro
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4819084]No tak, ale jak tak patrzę na taaakie listy to aż wierzyć w to nie mogę
[/quote]Dlatego ja zrobiłam zdjęcia pewnie i tak czegoś zapomniałam ![]() Kolorówka: 1.oczy 2.usta 3.twarz 4.kolorówka + pielęgnacja paznokcie 5. pielęgnacja ciało i twarz
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
I dalej
1.stopy 2.włosy 3.kąpielowe 4.zapachowe
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ja tak wielu kosmetyków z avonu nie mam, tzn mam sporo, pewnie większość kosmetyków u mnie to avon ale to i tak pewnie nie dużo. I nie rozumiem czego tu zazdoscić jeżeli ktoś mam tego aż tyyyle ![]() A co ja mam? krem do rą odżywczy krem do rąk ujędrnaijący krem spf 20 summer 125 ml 2 kremiki po 20 ml retroactive balsam ujędrniający 400 krem zmiękczający do pięt dezodorant odświerząjący do stóp balsam naturals wanilia olejek z drobinkami bronze mleczko brązujące ochronne spf 20 emulsja z beta z karotenem maseczka błotna emulsja oczyszcz z wód islandii pianka do włosów maseczka peel of z glinką clearskin spray nabłyszczający do włosów sztyft wysuszający Clearskin podkład perfect wear cień sypki fiolet cień sypki w kulce szafirowy cień pojedynczy CT Leaf tusz full tusz dwustronny navy tusz pogrubiający CT kredka podwójna końcówka czarno-białą kredka arabian glow zielona kredka gruba sparkle bright cienie podwójne Midnihht i Plum mozaika brązująca arabian glow (stara )cień w sztyfcie wibrujący turkus ze cztery lakiery do paznokci cienie w sztyfcie perfect wear perf- surrender (dwie )i ze dwie albo trzy Tzeta wcale tak mało jednak tego nie ma jak myślałam, ale to dlatego że lubię kolorówkę |
|
|
|
|
#2237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
Bo ta mgiełka ma tak pachnieć ;P Ma nutę zapachową "trawa". Też mi średnio podeszła, jest odrobinę za słodka - ale nie jest tragiczna, w sumie fajna
|
#2240 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Jerooona... Znowu 8 stron do nadrobienia
Nie dam rady |
|
|
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
a oto moja lista posiadanych kosmetyków:
1) zmiękczający krem do pięt 2) złuszczający krem do stóp 3) odżywczy krem do stóp z kofeiną 4) lawendowa maseczka do stóp z glinką 5) nawilżający olejek do kąpieli i pielęgnacji ciała 6) ujędrniający tonik do ciała 7) nawilżający balsam do ciała Pur Blanca 8) krem do ciała LIttle Black Dress 9) luksusowy balsam nawilżający do ciałą Always 10) jedwabisty olejek do ciała 11) ujędrniający balsam do ciała 12) żel pod prysznic divine time 13) odświeżający spray do ciała Mango i Passiflora 14) peeling do ciała so suchej skóy 15) upiększający krem modelujący nogi 16) wyszczuplający krem antycellulitowy 17) modelujący krem do biustu 18) złocisty balsam przeciwsłoneczny 19) balsam z beta - karotenem przyspieszający i wzmacniający opaleniznę 20) intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 21) odżywczy krem do rąk 22) dotleniająca kuracja do skóry głowy 23) nabłyszczający szampon z odżywką 2 w 1 24) ochronna jogurtowa maseczka do włosów papaja i kiwi 25) antybakteryjny peeling do twarzy 26) maseczka błotna do twarzy z minerałami z MM 27) eksfoliująco - rozgrzewająca maseczka do twarzy Gorące Piaski Arizony 28) serum błyskawicznie liftingujące 29) złocisty deszcz do twarzy i ciała 30) maska rewitalizująca z witaminami 31) preparat do demakijażu oczu z odżywką 32) krem wzmacniający Źródło Młodości na dzień 33) krem naprawczy Źródło Młodości na noc 34) żel naprawczy pod oczy Źródło Młodości 35) krem liftingująco - nawilżający na dzień 36) krem na dzień do cery dojrzałej 37) krem na noc do cery dojrzałej 38) oczyszczająca pianka do twarzy do skóry tłustej 39) odżywka do paznokci z minerałami morskimi 40) krem do pielęgnacji skórek 41) kredka do ust - raspberry 42) błyszczyk Glazewear - bezbarwny 43) błyszczyk Glazewear Metallic - pink skine 44) błyszczyk Glazewear Metallic - topaz patina 45) szminka Perfect Wear - best brown 46) szminka - wineberry 47) kolorowy balsam pielęgnujący usta z wit. E 48) błyszczyk do ust Kameleon 49) błyszczyk color trend - wink 50) tusz do rzęs - daring definition - black 51) tusz do rzęs - efekt sztucznych rzęs 52) tusz podkręcający rzęsy - black 53) korektor w sztyfcie - fair 54) konturówka do brwi - black 55) perełki brazujące 56) cienie - rosewood 57) woda perfumowa perceive 58) woda toaletowa pur blanca 59) woda toaletowa celebre 60) woda perfumowa always i trochę różnego rodzaju gadżetów m.in. kosmetyczki, torebki, lustereczka itd. |
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastepna na leczenie ![]() Do Nk sie zglaszac
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
o matko "
3 dni mnie nie było i tyyyyle czytania... wczoraj dostałam paczkę z K09 i tak:* błyszczyk PINK ICING. bardzo ładny, ślicznie wygląda na ustach. dobrze się rozprowadza tym pędzelkiem. Kolor jest prawie identyczny jak w katalogu. tylko trwałość standardowa podobnie jak z pozostałymi błysiami z avonu. dałabym mu 4/5. * krem do szybkiego pedikiuru - wypróbowałam wczoraj. fajny, po 1 razie trudno powiedzieć coś o efektach, ale nawet sobie poradził z naskórkiem na moich piętach. * krem zmiękczający do pięt - jestem zadowolona. od razu po 1 użyciu pięty były miękkie. myślę, że jeśli będzie się go stosowało systematycznie, to będą efekty. zresztą serii Footworks nie trzeba zachwalać * żel SUMMER BURST - jak dla mnie zapach niezły. kojarzy mi się troszkę z tym niebieskim chyba Get Readt=y.. taki energetyczny zapach... * szminka z demo kolor Sparkling Warm Rose - cudowny ![]() * poczwórne cienie Vintage Violets - bardzo eleganckie opakowanie. byłam zaskoczona jak otworzyłam. i zestaw kolorystyczny też niczego sobie... i to tyle. poza tym dziękuję Asiuchnie za katalog 12 pewnie sporo wydam. z K10 planuje wziąć zestaw do makijażu z netto i mgiełkę mango/passiflora żeby mieć w zapasie a na razie mam zamówienie na około 100 zł, ale będę robić 3 termin dopiero bo moze klientki się bardziej zdecydują
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
W sumie go jeszcze dobrze nie wypróbowałam, bo miałam ostatnio tipsy. Te 4 płaszczyzny po bokach są do płytki paznokcia, wygładzenie, wyrównanie, połysk i coś tam jeszcze
. I normalne dwa pilniczki biały i czarny. Jeden drobniejszy trochę. Kupiłam go w netto za 5 zł chyba więc na tyle to fajny gadżet.
|
#2249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy ktoś mógłby umieścić zdjęcie odcienia Washed Khakis w opakowaniu????? Edytowane przez kaatiiaa Czas edycji: 2007-07-20 o 18:49 |
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!Jestem nową konsultantką i mam pewne pytanko, jak mam złożyć zamówienie z katalogu 10 przez internet??Próbowałam złożyc, ale tam pisze tylko o k9.I niewiem jak ja je mam złożyc przez internet, bo pokazałam już klientce k10 i ona chciała by jak najszybciej kosmetyki bo wyjezdza na wakacje, także przoszę was o wyjaśnienie.
A i jeszcze jedno, na jaką kwote trzeba zamów. kosmetyki przez neta aby niepłacic 10zł za koszty... Będe wdzięczna za odp. ![]() Pozdrawiam
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

A moze mi sie cos pomerdało i ta silver bedzie w K11?

Ale czasami sprzadaję lub daję komuś w prezencie kosmetyki też 
moja siostra kupowała je córce i była zadowolona bo nie mierzwiły włosów i łatwo sie włoski rozczesywały. do tego były miękkie i błyszczące. Zele pod prysznic nei wysuszały skóry
Naturals

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)