![]() |
#871 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale z drugiej strony takie nie sprzątnięte WC...z którego korzystamy... przecież robi się coooraz brudniejsze... są rzeczy których chyba nie odpuszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba tak już jest, że jednym coś przeszkadza ... inni na tą sama rzecz nie zwracają uwagi... pewnie kwestia tego..co jako małe dzieci wynieśliśmy z domu... jak nas wychowano...jak żyliśmy.. zobaczymy jak nam pójdzie wychowanie naszych synów i córek ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() nie można nadążyć za nimi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#875 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czyli wychodzi na to, ze przyczyny obecnego zachowania...leżą w wychowaniu za młodu naszych TŻ. ![]() na naszych ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze trzeba umieć się gospodarować tym co się ma... ja uważam że jak sobie pościelimy tak się wyśpimy... to ile zarabiamy to też jest wynik..tak na prawdę całego ciągu zdarzeń w życiu...i dokonywanych przez nas wyborów... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://aniolymilewidziane.blogspot.c...-pyty-mdf.html ja co prawda z tego nie korzystałam, ale jej efekt wyszedł super |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja mama raz narzekała tacie jak umył i on powiedział, że więcej się nie tknie....ja wolę tego uniknąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ratunku zaraz peknę, zjadlam makaron muszle faszerowane szpinakiem i żółtym serem. Anetka, niestety mężczyźni są mało empatyczni, mój podczas porodu bardzo się przydał, nie miałam ochoty na niego krzyczeć ani obwiniac, że przez niego cierpię, masowal mi plecy, podawał wodę. Jeśli chodzi o to, czy przypuszczalam, że tak źle mi będzie w ciąży to nie. Pierwszą ciążę przefrunelam jak na skrzydłach, bez mdłości, skracajacej się szyjki itp. Trzy tygodnie po nosilam już swoje stare ubrania i świetnie się czułam. Teraz jestem w ciężkim szoku, a przecież nie jest ze mną tak źle. Mamy w planie zakończyć na drugim dziecku rozmnażanie, więc jeszcze trochę i koniec. Żyli długo i szczesliwie ![]() Zaraz jedziemy na integracyjne ognisko z przedszkola , a ja się ledwo ruszam.
#882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie oni pochwały bardzo lubią....a my to co ? ![]() ![]() eeeeh jak dzieci.... ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
Little super, ze u was juz lepiej
![]() melleczka zgadzam sie z Toba w 100% jezeli chodzi o cc ![]() Co do Tz to juz pare razy pisalam, ze ja narzekac raczej nie moge, moj sprzata, robi zakupy, interseuje sie wyprawka, nigdy ale to przenigdy nie powiedzial mi nawet pol slowa, ze wydalam pieniadze, a wrecz przeciwnie sam mi caly czas mowi, ze mam sobie cos kupic. Zalaczyl sobie jakas aplikacje w telefonie, ktora mu cotydzien wysyla powiadomienia o tym, jak dziecko sie rozwija i jak kobieta sie moze czuc w danym tygodniu ciazy i sam do mnie przychodzi i mowi 'Kochanie musisz teraz dzuo odpoczywac, bo pewnie Cie krekoslup boli, dziecko na pecherz uciska, a poza tym tu jest napisane, ze musisz nabierac sil na porod' ![]() ![]() Zreszta teraz tez jest zupelnie i na sytuacja u nas i Tz wslaciwie wszystko przejal na swoje barki od pracy poprzez dbanie o dom do prob zabawiania mnie, zebym sie martwila jak najmniej. Kurcze tak piszecie o rozpakowanych mamach pazdziernikowych to i ja zaczynam sie troche bac, tp coprawda mam na koniec pazdziernika, ale w sumie wszystko sie moze zdarzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że nie wypłacali bo mąż dużo zarabia to jakaś ściema. Jeśli kobieta jest uprawniona do świadczeń to mąż może być Kulczykiem a wypłacać muszą. Cytat:
![]() Ja dziś chyba trochę przesadziłam. Zamówiłam ostatnio pościel i uznałam, że po co płacić przesyłkę jak można odebrać osobiście. No to tłukłam się dziś na drugi koniec miasta z 2 przesiadkami. W autobusie potknęłam się o stopień, na szczęście zdążyłam się złapać i nie upaść ale brzuch mi się od razu napiął od szarpnięcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie pytali z jakiego powodu l4 ? ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() nie należę na szczęście do osób, które muszą mieć wszystko wypucowane na błysk ![]() ![]() no chyba, że coś całkowicie pominie, to napomknę, a tak to daję całusa i się cieszę, że mam posprzatane ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- rany...pół dnia mnie nie było i 4 strony czytania :P a najwięcej to chyba przez Tż ![]() mój dzisiaj posprzątał mieszkanko, zrobił zakupy ![]() dziś już lepiej się czuję, nawet też coś porobiłam.... ale noc miałam masakryczną, pociłam się jak nie pamiętam kiedy....2 razy piżamę musiałam przebierać, taka byłam mokra.... mam nadzieję choróbsko ze mnie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- no i mój mąż totalnie mnie dzisiaj zaskoczył ![]() był na zakupach, zaglądam w reklamówkę a jam jakieś ciuszki ![]() wstąpił do mojego ulubionego sh ...i kupił coś dla malutkiej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-19 o 14:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My wrocilismy z przedszkola. Przypadkiem Johny zalapal sie na podwieczorek bo troche sie spoznilam a podwieczorek byl wczesniej. Siedzial ladnie i zajadal ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie rozplakal sie na moj widok ale to jyz standard, minie mu na pewno ![]()
![]() |
#888 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zobaczymy jak sobie damy radę z synkiem, ale ogólnie chcemy oboje z TŻ jeszcze jedno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to są nasze pierwsze małe dzieci..ich psychika jest na prawdę inna od naszej... chwalimy ich tak na prawdę dla siebie, żeby mieć ten jedne i jeszcze jeden obowiązek mniej... ![]() ![]() ![]() ich trzeba odpowiednio podejść.. żeby osiągnąć swój cel.. trochę zmanipulować tak, żeby o tym nie wiedzieli... oczekując od nich "zrób to i zrób tamto"...kto z nas lubi jak się mu rozkazuje... nikt? logiczne, że nasi MACHO też tego nie lubią... co do tego wytłuszczonego tekstu... (już to dziś wklejałam) widziałaś to ?? http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs obejrzysz do końca...będziesz wiedzieć...czemu milczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zadomowienie
|
Dokładnie to ta
![]() Moje dziecko się tak wygina, że mnie wszystko boli w środku!
![]() |
#890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#891 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czy ktoś zna jeszcze powód, dlaczego ZUS nawiedził Futbolową/? ![]() nie wiem czemu ale strasznie mi wesoło sie zrobiło.. i ataku śmiechu właśnie dostałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
oooo jak cudownie...to są właśnie takie faaaajne momenty... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapiszę sobie tego linka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
to jego dzisiejsze łowy
![]() na sukienusię to się nie mogłam napatrzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Rozeznanie
|
Żanet
cuuudne ![]() Cytat:
już niedługo...a Ty to już w ogóle lada chwila... i nie będzie boleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piekne te ciuszki ![]()
![]() |
#897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- idę coś do zjedzenia z kurczaka wymyślić... TŻ 3 razy dziś z pracy dzwonił pytać się jak się czuję ![]() dobre te nasze chłopy...tylko mają czasem swoje odchyły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||||||
Zakorzenienie
|
Begie - kochana wez potrzasnij Twoim tzetem
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja na mojego tzeta narzekac chyba nie moge ![]() ![]() o pieniaczach tez nigdy nie mowi, mamy to wydajemy jak jest mniej to oszczedzamy ale zadnych wyrzutow ![]() Tzet chyba wlasnie wraca, wiec znikamy w gory, milego popoludnia, zajrze wieczorem ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-09-19 o 14:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Rozeznanie
|
Idem na warsztaty
![]() nie piszcie za duzo ;P do wieczorka ![]() ![]()
#900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A sukienka przeurocza po prostu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.