![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
WYMIENIĘ perfumy wrzesień 2014, gucci premiere, escada, nina ricci
Witam!
mam na wymianę (jedynie na inne perfumy, w grę wchodzi wymiana kilku sztuk na 1 i na odwrót) Gucci Premiere - 72/75 ml + kartonik Cabotine Rose - raz psiknięte 30 ml + kartonik Nina Ricci Love in Paris - 40/80 ml - JUŻ NIE MA Dolce & Gabbanna The One - końcówka 75ml - na oko zostało ok 5 ml Cerruti 1881 (bez atomizera - odpadł) - 12/30ml Escada Magnetism - 50/75 ml Osoby zainteresowane proszę o propozycje wymiany ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez polkiens Czas edycji: 2014-10-09 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: początkująca ;) wymienię perfumy wrzesień 2014, gucci premiere, nina ricci itd.
coś za Cabotine Rose?
mam zapach Toni Gard, marka z Douglas, poza wątkiem mam jeszcze I Coloniali Seductive Elixir Body Fragrance - sensual silk wyjściowo 100 ml ubyło max 5 ml - trwała mgiełka do ciała
moja wymianka kosmetyczna Edytowane przez Callianna Czas edycji: 2014-09-18 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: początkująca ;) wymienię perfumy wrzesień 2014, gucci premiere, nina ricci itd.
coś u mnie za Nina Ricci Love in Paris - 40/80 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cześć, coś za Nina Ricci Love in Paris - 40/80 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnośnie wymiany na Toni Gard to najpierw muszę je powąchać. Dam znać za kilka dni! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
Nina Ricci Love in Paris - 40/80 ml Dolce & Gabbanna The One - końcówka 75ml - n
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ perfumy wrzesień 2014, gucci premiere, nina ricci itd.
Hej
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Zerknij do mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=779484 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
jakie nuty zapachowe znajdę w bronze goddess? bo różne wersje w internecie są. Ogólnie szukam świeżego, lekkiego zapachu i chętnie na takowy wymienię Cabotine Rose
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Najbardziej chciałabym Gucci Premiere, ale masz cały flakon - może gdybym dodała Armaniego a Ty Nine Ricci byłoby OK?? zawsze mogę dodać jakieś końcówki flakonów lub odlewki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za Love in Paris??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
ok. To dam znać jak zapoznam się z perfumami Armaniego. Jeśli to to czego szukam, będę mogła przemyśleć ninę
![]() pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- chętnie, co proponujesz? tzn. które pozycje z Twojej listy się kwalifikują do wymianki na ninę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
z tych bys cos wybrala??
Calvin Klein Eternity 45/100ml Diesel Fuel for Life Dennim Collection 65/75ml (brak korka) Cacharel Amor Amor 40/50ml Justin Bieber 45/50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wybierz sobie co ci bardziej odpowiada. mam nadzieje ze doczytalas ze wysylka do irlandii??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
ok wybiorę i jutro/pojutrze dam znać. Podeślesz mi foto później? ja też mogę wysłać foto niny na maila np. Tak doczytałam, orientujesz się jak najlepiej wysyłać tam oraz jaki koszt mniej więcej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
odpisuj prosze w moim watku ,przez przypadek właczyłam subskrybcję a tak nie wiedziałabym o twojej odpowiedzi w swoim wątku
Coco nie jest adekwatna cenowo niestety i napisałam ze wstrzymuję. ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Moja droga, napisałaś w moim wątku "coś u mnie" Nie napisałaś co cię interesuje co byś chciała .... Nie mogę wiedzieć jakie masz gusta bo Cię nie znam ![]() A gucci nie jest zapachem za którym szaleje i mogłabym szukac spod lady , powiedzmy że go toleruję ![]() Myslałam ze poprostu na czymś ci konkretnie zależało i jest u mnie coś czego szukasz. A nie lubię wymieniac się na siłę by potem być niezadowoloną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wieczne Kutango
|
Hej coś za escadę magnetism?
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Moge oddać lole za escadę, pozostałe zapachy różnią się cenowo ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Bang Bang Bang
|
Hej, niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.