Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-19, 15:57   #3451
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez asiulek25 Pokaż wiadomość
Najpierw napisałam to, co powyżej... Więc nie ironizujcie. Któraś zadała pytanie o torebkę i wkleiła zdjęcia na pól monitora, a jak ja łaskawie napisałam, to od razu wielka przeginka. A kiście się tu w tym tym swoim sosie nie dopuszczając nikogo nowego do wątku. Obrabiacie wszystkim d*** , tylko ciekawe czy wy jesteście takie idealna. No teraz pewnie się posypią na mnie gromy, ale przynajmniej zapewnię wam rozrywkę i będziecie miały ciekawie, bo dosyć nudnawo ostatnio było.

Ale łaskawie dla kogo?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:11   #3452
kustraczek
-ist

Cytat:
Najpierw napisałam to, co powyżej... Więc nie ironizujcie. Któraś zadała pytanie o torebkę i wkleiła zdjęcia na pól monitora, a jak ja łaskawie napisałam, to od razu wielka przeginka. A kiście się tu w tym tym swoim sosie nie dopuszczając nikogo nowego do wątku. Obrabiacie wszystkim d*** , tylko ciekawe czy wy jesteście takie idealna. No teraz pewnie się posypią na mnie gromy, ale przynajmniej zapewnię wam rozrywkę i będziecie miały ciekawie, bo dosyć nudnawo ostatnio było.
I takich żałosnych ludzi prosiłaś o poradę? Pomyśl jak to o Tobie świadczy a gromy raczej się na Ciebie nie posypią, jesteśmy przyzwyczajone do tego, że co jakiś czas ktoś wyskakuje jak Filip z konopi z pretensjami, bo uniżenie nie odpowiedziałyśmy na jego łaskawe pytanie, którym nas zaszczycił. Plus ja tu ostatnio widzę bardzo dużo nowych nicków, nie wiem skąd Twój wniosek.

No i wiadomo, że nie jesteśmy idealne, przecież my jesteśmy grube, pryszczate i mamy łuski na całym ciele!
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:25   #3453
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ale super niespodziankę jej zrobili wzruszyłam się
i wzrusz też miałam na jego 'Draw my life'

można kogoś zablokować na insta?
ja też

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Tak Zablokowana osoba nie widzi żadnych zdjęć, pokazuje jej tylko miniaturkę zdjęcia profilowego.
Nie przeżyłabym tego
Cytat:

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Ale łaskawie dla kogo?
No dla nas przecież, mamy zaszczyt odpowiedzieć na pytanie a my tak bezmyślnie je zlekceważyłyśmy

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:26   #3454
asiulek25
BAN stały

Cytat:

Ale łaskawie dla kogo?
Nie łap mnie za słówka, ot zwykła pomyłka.. Ale jak ci ulży to może być łaskawie dla Ciebie
asiulek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:30   #3455
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Nie przeżyłabym tego

oj tam, zawsze możesz założyć drugie konto i walnąć anonima

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:33   #3456
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, zawsze możesz założyć drugie konto i walnąć anonima
To byłoby tak perfekcyjnie hejterskie, hejt w czystej postaci... muszę to przemyśleć

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:35   #3457
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie łap mnie za słówka, ot zwykła pomyłka.. Ale jak ci ulży to może być łaskawie dla Ciebie

Nie, nie ulży mi.

Nie rozumiem, dlaczego tak się wkurzasz i strzelasz wielkiego focha na wątek? Bo zapytałaś dwa razy w odstępie kilku godzin o krem, a nikt Ci nie odpowiedział?
Bo ktoś nie skojarzył, że jak pytasz o "jakiś krem" masz na myśli coś, o czym już wcześniej pisałaś?

Cytat:
Zmienię sobie nick na Cebulak
To był chyba całkiem niezły pomysł.

Przepraszam.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 16:48   #3458
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
A oglądacie może jakieś niemieckie YouTuberki? Mam kilka subskrypcji, ale ciągle mi mało
Jeśli mogą być austriackie, to polecam kanał Kim Lianne
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:54   #3459
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
To byłoby tak perfekcyjnie hejterskie, hejt w czystej postaci... muszę to przemyśleć
Mam takie hejterskie konto fałszywkę, gdzie zdjeciem profilowym jest (załacznik). Często jako komentarz wklejam samo to zdjęcie. Jego przesłanie jest pięknie nieskomplikowane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DoubleFacePalm.jpg (21,7 KB, 48 załadowań)
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:56   #3460
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
chyba po raz pierwszy obejrzałam cały filmik Rozmarzonej i nawet się nie zmęczyłam całkiem przyjemnie to wyszło, chociaż nie oglądam polskich produkcji z zagranicznych wspomniała tylko o Grze o Tron obejrzałabym ten tag u jakiegoś maniaka serialowego
Mogę nagrać

Cytat:
Gabi znowu kusi

odpaliłam ten filmik i wywaliłam na siebie talerz z pierogami
to chyba urok Gabi tak zadziałał
Przepraszam

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
czekam na nowy filmik gdzie będzie to już widać
Nowe włosy już w poniedziałkowym filmiku !
Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Gabi kusisz mnie tymi szminkami Znacie jakieś ładne wiśniowe szminki? Chodzi mi o taki chłodny fiolet Golden Rose ta seria velvet nie ma jakiejś takiej? Bo u mnie w mieście jest mało kolorów Szukam jeszcze ładnego zgaszonego różu.
W poniedziałek będzie filmik o pomadkach A wiśniową miałam taką piękną z Manhattanu, nie pamiętam koloru Otwarła mi się w torebce i tak skończyła żywot A tyle komplementów dostałam Zgaszonych róży poszukaj u Rimmela w serii Kate
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:56   #3461
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość

kajmanowa i jej pierwsza randka. Nie sądzicie że to kolejny, bezsensowny TAG?
Totalnie nie rozumiem tego tagu pewnie dlatego ze jako zajadajaca sie czipsani hejterka nigdy nie bylam na randce!!!!!
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 17:03   #3462
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

koniecznie, aż będę z ciekawością obserwować dyskusje pod zdjęciami Hani

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Mam takie hejterskie konto fałszywkę, gdzie zdjeciem profilowym jest (załacznik). Często jako komentarz wklejam samo to zdjęcie. Jego przesłanie jest pięknie nieskomplikowane

załącznik wyraża więcej, niż tysiąc słów

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Mogę nagrać

Przepraszam

chętnie bym coś takiego obejrzała bo sama praktykuję zasadę - jeden sezon na jeden wieczór

skończyło się na tym, że poplamiłam mój ulubiony hejterski dres..

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 17:06   #3463
rickybobby
Wtajemniczenie

O wow , you're such a badass...

Oj nie zacytował mi się ostatni post Mostly

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-09-19 o 17:09
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 17:07   #3464
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
[COLOR=Gray]
chętnie bym coś takiego obejrzała bo sama praktykuję zasadę - jeden sezon na jeden wieczór

skończyło się na tym, że poplamiłam mój ulubiony hejterski dres..
Skąd ja to znam Dres hejtera powinien być brudny Mam nadzieję, że pierożki smakowały

Stary 2014-09-19, 17:13   #3465
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Serio? Dobry offtop nie jest zły, ale pytania o podkład, krem, puder? Jest caałe podforum Wizażystka, gdzie dziewczyny na pewno chętnie Ci doradzą. Zresztą, gdy jedna z dziewczyn napisze "kurcze, ale dobry krem sobie kupiłam, nazywa się tak i tak, kosztuje tyle i tyle, jak jesteście zainteresowane resztą informacji zapraszam na PW/bloga/itp", ale jakby wszystkie osoby przeglądające ten wątek zaczęły pytać o podkład idealnie dopasowany do ich cery, to wątek nazywałby się "Doradź mi w związku z" a nie filmiki urodowe.

I tak, uważam że zdjęcie torebki można by było zmniejszyć, bo kilka osób zacytowało ten post i rozjechały się one na boki na dwóch stronach.
Już nie wspominając o tym, że to pytanie nadawałoby się bardziej na podforum Moda.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 17:24   #3466
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Serio? Dobry offtop nie jest zły, ale pytania o podkład, krem, puder? Jest caałe podforum Wizażystka, gdzie dziewczyny na pewno chętnie Ci doradzą. Zresztą, gdy jedna z dziewczyn napisze "kurcze, ale dobry krem sobie kupiłam, nazywa się tak i tak, kosztuje tyle i tyle, jak jesteście zainteresowane resztą informacji zapraszam na PW/bloga/itp", ale jakby wszystkie osoby przeglądające ten wątek zaczęły pytać o podkład idealnie dopasowany do ich cery, to wątek nazywałby się "Doradź mi w związku z" a nie filmiki urodowe.

I tak, uważam że zdjęcie torebki można by było zmniejszyć, bo kilka osób zacytowało ten post i rozjechały się one na boki na dwóch stronach.
Już nie wspominając o tym, że to pytanie nadawałoby się bardziej na podforum Moda.
Dobry offtop jest jak dla mnie pojęciem względnym. Co innego jak wpada osoba znikąd i zadaje pytanie nie na temat, co innego osoba, która w wątku się wypowiada. Z resztą w wątku, który w nazwie offtop posiada. Może i moje pytanie nadawałoby się na podforum moda, ale go nie odwiedzam, nie wypowiadam się w nim, natomiast tutaj często I skoro dziewczyny zadają różne pytania, nie widzę powodu, bym miała nie zadać swojego. Mi zdjęcie forum nie rozciąga
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 17:46   #3467
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Dobry offtop jest jak dla mnie pojęciem względnym. Co innego jak wpada osoba znikąd i zadaje pytanie nie na temat, co innego osoba, która w wątku się wypowiada. Z resztą w wątku, który w nazwie offtop posiada. Może i moje pytanie nadawałoby się na podforum moda, ale go nie odwiedzam, nie wypowiadam się w nim, natomiast tutaj często I skoro dziewczyny zadają różne pytania, nie widzę powodu, bym miała nie zadać swojego. Mi zdjęcie forum nie rozciąga
No jeszcze torebka ok, bo to konkretne pytanie, ale jakby 20 osób zadało pytanie o "dobry podkład", to wyobraź sobie co by się działo.
Moim (skromnym) zdaniem ok jest, gdy osoba, która stale udziela się w wątku o coś zapyta, bo pisząc z kimś rok, dwa, nawet na forum, zaprzyjaźniamy się i czujemy się jakbyśmy pytali koleżanki, a nie obcych ludzi, więc to rozumiem. Natomiast jak wpada osoba, która nawet tego wątku nie czyta i pyta o podkład, to jest to dziwne.

Większość osób w tym wątku może się dziwić skąd ja się wzięłam, ale to właśnie chodzi o to, że ja Was podczytuję dłużej, niż rok i dlatego tak się wzięłam znikąd, po prostu postanowiłam zacząć się udzielać.

No mi się rozjechało niestety.

A już w temacie wątku, to mi bardzo miło oglądało się filmik Kajmanowej, ponieważ ja do tej pory mam dylemat czy jak facet mnie zaprasza, to powinien płacić i chętnie poznaję opinie innych osób. Poza tym nasze bjutiguru ogląda bardzo dużo młodych osób, którym dopiero kształtuje się światopogląd na te tematy i jeśli dana osoba wypowiada się sensownie, to moim zdaniem tag jest w porządku.
Stary 2014-09-19, 17:46   #3468
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
.
Bez przesady znów, bardzo często na tym wątku się zdarzają prośby o polecenie kremu/korektora/pudru/pomadki i jakoś nikt problemów o to nie robi.
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 17:51   #3469
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
"marciar7 Opowiedz kiedys o cwiczeniah ichudnieciu tak aby nie tracic biustu

oldcherrytown @marciar7 Myślę, że Hania już i tak sporo opowiedziała pokazując to zdjęcie. Motywacja. Praca. Ćwiczenia. Dieta. Koniec. Nie ma możliwości chudnąć nie tracąc biustu. Hania jest szczęściarą, zawsze miała figurę klepdydry i tak już zostanie. Byla jest i będzie proporcjonalną kobietą, stąd może się wydawać, że w biuście nie schudła, a fakty są na pewno inne. tak czy siak wygląda dziś zjawiskowo. Gratulacje!

digitalgirl13 @oldcherrytown lepiej bym tego nie ujęła - w biuście i w biodrach mnie ubyło tylko ze dość równo "

HŁE HŁE HŁE

Znam pewien sposób, żeby po ćwiczeniach i chudnięciu nie tracić biustu.

A jeśli jej biust zawsze był proporcjonalny do bioder i obwody takie same to... naprawdę wyglądała kiedyś tak:
http://2.bp.blogspot.com/_p2dHWwchk9...ig+breasts.htm
?

Ona jest przecież TYPOWĄ gruszką, nie żadną klepsydrą... Nawet po powiększeniu piersi.

No coś Ty, gruszka i rozmiar XS? To niemożliwe
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 17:57   #3470
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
No coś Ty, gruszka i rozmiar XS? To niemożliwe

Wszystkie kształty możliwe są we wszystkich rozmiarach.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
No jeszcze torebka ok, bo to konkretne pytanie, ale jakby 20 osób zadało pytanie o "dobry podkład", to wyobraź sobie co by się działo.
Moim (skromnym) zdaniem ok jest, gdy osoba, która stale udziela się w wątku o coś zapyta, bo pisząc z kimś rok, dwa, nawet na forum, zaprzyjaźniamy się i czujemy się jakbyśmy pytali koleżanki, a nie obcych ludzi, więc to rozumiem. Natomiast jak wpada osoba, która nawet tego wątku nie czyta i pyta o podkład, to jest to dziwne.

No właśnie, jak pytam internetowych koleżanek, które "znam", lubię, piszę od dawna, wiem jakie mają preferencje, wiedzę, czego używają, itd. to widzę w tym jakiś sens. Chyba nie interesowałyby mnie tak bardzo przypadkowe odpowiedzi na innym podforum. Ale właśnie jak ktoś tylko wpada z doskoku i ma same pytania o polecenie czegoś to już naprawdę nie rozumiem. Bo co wtedy za różnica, czy zapyta tutaj czy w innym nowym wątku?

I zupełnie nie chodzi przecież o to, że kisimy się we własnym sosie i nie dopuszczamy nikogo nowego...

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-09-19 o 17:59
Stary 2014-09-19, 18:00   #3471
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Ej, ej ej, wam tez się nie wyświetlają powiadomienia o nowych filmach? Pokazuje mi góra 3 czy 4 użytkowników a całej reszty nie.
Stary 2014-09-19, 18:10   #3472
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
Wszystkie kształty możliwe są we wszystkich rozmiarach.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

No właśnie, jak pytam internetowych koleżanek, które "znam", lubię, piszę od dawna, wiem jakie mają preferencje, wiedzę, czego używają, itd. to widzę w tym jakiś sens. Chyba nie interesowałyby mnie tak bardzo przypadkowe odpowiedzi na innym podforum. Ale właśnie jak ktoś tylko wpada z doskoku i ma same pytania o polecenie czegoś to już naprawdę nie rozumiem. Bo co wtedy za różnica, czy zapyta tutaj czy w innym nowym wątku?

I zupełnie nie chodzi przecież o to, że kisimy się we własnym sosie i nie dopuszczamy nikogo nowego...
Ale Hania jest chudziutka i proporcjonalna idealnie przecież
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 18:16   #3473
kustraczek
-ist

Cytat:
Wydawało mi się, że to zdanie już się tu kiedyś pojawiło, sprawdziłam, no i proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1491
Co zabawniejsze, po paru miesiącach napisałaś coś takiego, urocze
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post47708187

A co do "obrabiania wszystkim d***", to też całkiem ładnie jechałaś, wizażowpisy nie płoną więc tym bardziej nie rozumiem Twojego świętego oburzenia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 18:19   #3474
2011607111034
Konto usunięte

W sumie teraz popatrzyłam i Maela niepotrzebnie na Ciebie naskoczyłam za tę torebkę, na pewno udzielasz się więcej ode mnie i podtrzymuję opinię o tym, że jak ktoś jest tu dłużej, to pytania mają inny charakter, przyjmij

I to nieprawda, że dziewczyny kiszą się we własnym sosie. Właśnie udzieliłam reprymendy Wizażankom udzielającym się więcej ode mnie i nikt mnie nie zabił.

Ja chcę życie i buzię Weroniki Załazińskiej. :< Świetne video, jak zawsze. Może nagrać filmik o ziemniakach, a ja i tak obejrzę.
Stary 2014-09-19, 18:23   #3475
ladymln
Zadomowienie

"Stare" wizażanki mają więcej praw niż świeże? Bez jaj.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 18:24   #3476
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość

A co do "obrabiania wszystkim d***", to też całkiem ładnie jechałaś, wizażowpisy nie płoną więc tym bardziej nie rozumiem Twojego świętego oburzenia.
Włam na konto 100 % !
Stary 2014-09-19, 18:25   #3477
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Włam na konto 100 % !
Jaki włam na konto i jakie 100%?
Stary 2014-09-19, 18:27   #3478
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Jaki włam na konto i jakie 100%?
Asiulkowi ktoś się wcześniej włamał na konto i pozostawiał te wszystkie brzydkie wpisy O to mi chodziło A 100% w takim sensie, że na pewno tak było
Stary 2014-09-19, 18:29   #3479
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Wydawało mi się, że to zdanie już się tu kiedyś pojawiło, sprawdziłam, no i proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1491
Co zabawniejsze, po paru miesiącach napisałaś coś takiego, urocze
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post47708187

Stary 2014-09-19, 18:30   #3480
maela
Raczkowanie

Cytat:
W sumie teraz popatrzyłam i Maela niepotrzebnie na Ciebie naskoczyłam za tę torebkę, na pewno udzielasz się więcej ode mnie i podtrzymuję opinię o tym, że jak ktoś jest tu dłużej, to pytania mają inny charakter, przyjmij

I to nieprawda, że dziewczyny kiszą się we własnym sosie. Właśnie udzieliłam reprymendy Wizażankom udzielającym się więcej ode mnie i nikt mnie nie zabił.

Ja chcę życie i buzię Weroniki Załazińskiej. :< Świetne video, jak zawsze. Może nagrać filmik o ziemniakach, a ja i tak obejrzę.
Praktycznie to jest jedyny wątek, na którym się udzielam, reszta z doskoku. Taka ze mnie hejtera Swoją drogą, i ja nie mam niewiadomo ilu postów na koncie, dołączałam tu praktycznie bez niczego i nie poczułam się odrzucona

Weronika jest piękna I zgadzam się całkowicie, ma świetne filmiki.
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości