|
|
#781 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Rozdarłeś zdjęcie wspólnego jutra...
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma co Gdybać-jedziemy się bawić
![]() ![]() '...Są chwile Gdy wolałabym martwym widzieć Cię...' serce dawno w obłokach buja, a dusza patrzy i kona. Ty sprawiasz że moje marznia sie spelniaja niezaleznie od okolicznosci "Zanurzyć twarz w Twych dłoniach i nie dotkąć nigdy dna..." mówie Ci szeptem: sŁuchaj jak Ładnie graja mi dzisiaj do śmierci... 'Masz tak jak ja w tylu miejscach poklejone serce ?'
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
A ja zaglądam tutaj od kilku dni i postanowiłam dołączyć do grona szanownych Wizażanek i zostawić coś od siebie, może akurat komuś się spodoba
![]() Down on my knees, I'm begging you... Please, don't leave me. - Na kolanach błagam Cię... Proszę, nie opuszczaj mnie. I love you unconditionally... I give you even more than I have to give. - Kocham Cię bezwarunkowo... Oddaję Ci nawet więcej niż mam do oddania. I was willing for you to die, cause you were more precious to me than my own life. - Życzyłam Ci śmierci, bo byłeś dla mnie cenniejszy niż moje własne życie. Miejsce w jego niebie już nie dla Ciebie... *Zagubiłam się w tysiącu małych spraw... Z czterech stron codzienność osaczyła mnie* Chciałabym zamienić się w Twój cień, by móc zawsze trzymać Cię za rękę... Otulona kołdrą Twoich słów zasypiam w za dużym łóżku.
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
"Tylko w miłości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim."
to już koniec bejbe, skończyło się love story
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
"uwieść mnie zdołał..." mogę poprosić o przetłumaczenie na po angielskiemu?? ;P
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
Open your eyes, look to the sky ...
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Przewrotność w roli głównej! :
Jeśli ubierzesz się ładnie - nazwie Cię cnotką... Jeśli ubierzesz się seksownie - nazwie Cię dziwką. Jeśli do niego zadzwonisz - uzna, że się narzucasz... Jeśli to on do Ciebie zadzwoni - uzna, że powinnaś być zaszczycona. Jeśli go nie kochasz - będzie robił wszystko by Cię zdobyć... Jeśli go kochasz - zostawi Cię. Jeśli się z nim kłócisz - mówi, że jesteś uparta... Jeśli siedzisz cicho - mówi, że nie masz własnego zdania. Jeśli się z nim nie prześpisz - uzna, że go nie kochasz... Jeśli to zrobisz - uzna, że jesteś łatwa. Jeśli powiesz mu o swoich problemach - pomyśli, że jesteś słaba... Jeśli mu nie powiesz - pomyśli, że mu nie ufasz. Jeśli będziesz mu robić wymówki - powie, że nie jesteś jego matką... Jeśli to on będzie Ci robił wymówki - powie, że 'dba' o Ciebie. Jeśli nie dotrzymasz danej obietnicy - straci do Ciebie zaufanie... Jeśli to on złamie dane słowo - to na pewno przez Ciebie. Jeśli go zdradzisz - powie, że to koniec... Jeśli to on zdradzi - powie, że każdy zasługuje na drugą szans |
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#794 |
|
Przyczajenie
|
"Znajome Twarze Śmieją Się, Gorący Wiatr Rozpala Mnie,Znowu Jestem TAM"
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Wrzucę tutaj fragmenty z piosenki Szymona Wydry "Gdzie jesteś dziś" ostatnio mi w ucho wpadła i można z tego fajne opisiki posklejać
Noce mijają mi jak ciężki sen, jak słaby film, a potem przychodzi dzień by przypomnieć mi, że wszystko, co teraz mam to tylko sen… Sam nie wiem, co napadło mnie kolejny raz zraniłem Cię Pamiętam jak trzasnęły drzwi i odechciało się żyć, a to, co zostało mi to w gardle łzy ... Którędy iść, nie chcę być dłużej sam, gdzie jesteś dziś Z Tobą odkryłem świat z nikim nie będzie tak ... Już teraz wiem, co znaczy samotny sen Inaczej świat wyglądałby, gdybym Twój świat odnalazł w nim Przegrałem swój najlepszy czas, nie ma już naszych gwiazd Nie ma już nic, bo nie ma nas ... Oj tak bardzo mi sie smutno zrobiło
|
|
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Chłopcy z Placu Broni:
Żegnam was, to koniec Co będzie jutro, odpowie wiatr Czekałem długo na jeden dzień Kiedy przyjdzie wielka miłość Wielka miłość, wielka miłość, wielki sen Zostawilem ją, przyjaciół, dom Wolność kocham i rozumiem Wolności oddać nie umiem To uczucie tak rozkosznie boli Kocham ją i nienawidzę jej Kiedy dotykasz czule mnie pieścisz ustami każdy punkt, chcę by tak zawsze mogło być. Tak dobrze jest gdy kochasz mnie. Można wybrać fragment i do opisu.
|
|
#797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a z czego jest ten tekst? to jakiś wiersz czy piosenka?? |
|
|
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Kocham głos Piotra Roguckiego A pomyslec ze jeszcze jakis czas temu nie zdawalam sobie sprawy z ich istnienia .A wracajac do tematu :miłości, nadziei naładuj w kieszenie... i chleb (...)but, do i really feel, the way I feel? ale czy naprawde czuje, to co czuje? like a boy... jak chlopak Cause I got a first-class ticket And I'm as blue as a girl can be poniewaz mam bilet dla pierwszej klasy i jestem nieszczesliwa jak tylko moze byc dziewczyna put on my blue suede shoes(...) wkładam moje zamszowe buty( głupio brzmi po ang. )(...)I pozostał już trzeci tylko bubel z Listu do Koryntian: nadzieja. Edytowane przez joker Czas edycji: 2007-07-20 o 21:41 |
|
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
mój obecny opis:
moją obecnośc na GG sponsoruje tatra
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam Cie za milosc ma wybacz mi ze Ciebie wybralam...
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
dostępna tylko dla Vip-ów /reszta może pomarzyć
![]()
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
hehe no właśnie znalazłam to na jakiejś fotce ale do opisów też pasuje można sobie coś wybrać...
"Widziałem rozpostartą dłoń wiedzącej. Jeszcze dwa kroki i dotknie" |
|
|
|
#805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Lecz wspomnienie o nim zależy od dnia...
Co ja mogę za to ze jestem jaka jestem co on może za to że mnie poporstu nie chce...? Teraz wiem-czas leczy rany ale czy wrócisz Mój Ukochany? Za daleko jesteś...już nie czuję Cię... Przeżywać co dzień,co noc tysiac śmierci... Bo jest ktoś bez kogo świat byłby smutny. Jakoś tak nie jest mi nawet żal... A ja ciągle Cię spotykam... Nie potrfisz w prost nie kochac mnie... Uczyłam się żyć bez Ciebie a Ty znów pojawiasz się... I seek You... Zrozumiał książę że kocha...i wrócił! |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
nie kochaj jak potrafisz
zapomnij jesli umiesz i tylko mysli zapisz jesli rozumiesz nie można Cię ominąć przechodząc obok Ciebie i trzeba w Tobie zginąć żeby odnaleźć siebie chciałbyś schwytać dni ulotne, wydarzenia zebrać w wianek pomyślałeś że to życie, nie wiedziałeś że to ranek ustawiony wkoło zapach jak uparty strażnik czyha czy znalibyśmy pragnienie gdybysmy wody nie znali czy znalibysmy cierpienie gdybysmy w snach nie kochali? z listy NADWielkimMorzemJaZaWielk ąGórąWY<nad morzem> Nie mogę tak odejść, gdy kusi mnie grzech. Muszę ją mieć !! :-] zimne drinki na plazy, a w uszach szum fal. Baunce nad Bałtykiem I Love You Truly Madly Deeply ![]() sposób na szczeście...? nie przejmować się tym co jutro będzie ![]() Chcę W Księżycu Tulić Cię..Kochać Tak Bez Pamięci...Tylko Ty I Ja
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
Dziwne jest piękne - wciąż twierdzę tak gorsząc dewotów
Kochaniem samotność można wypić do dna choć to trudne Ostatkiem sił drzemie we mnie idealizm .you're perfect, yes, it's true, but without me you are only you... Znów nadzieja wiezie mnie nieznanymi ulicami w noc Nuczyłem się umierać w sobie, nauczyłem się ukrywać cały strach
|
#809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:Dotykaj delikatnie, bezszelestnie, ciepłem palców... Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz... Myślę o Tobie, a ptakiem jest myśl, zbytek słów... Póki tu jestem proszę kochaj mnie, dotykaj mnie... Samotność można wypić do dna, choć to trudne... Tęsknię za ciszą bezludnych wysp, dzikich plaż... Więcej nic nie mów tylko przytul mnie, dotykaj mnie... (kochaj mnie...)
Jestem idealna wszak kula to kształt doskonały ![]() Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2007-07-21 o 14:09 |
|
|
|
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
Chociaż wiem, że chyba noc będzie za krótka...
Żalu Będzie mniej…...... Płacz pozbądź się łez…Płacz by było ci lżej… Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać No i właśnie Dziewczyny mam do was prośbe o opisy, chodzi mi o takie którymi dam ludziom do zrozumienia że to moje życie, nie ich, i że kocham to życie. Prosze bardzo o pomoc...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

.