|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;48203887]
Uuuu pochwal się potem Wróciłam z miasta i padam soczewki spisują się całkiem dobrze, zobaczymy jak będzie ze ściąganiem Aaaa mam plan- piątki wolne [/QUOTE]o rany, ale super z tymi piątkami! moja przyjaciółkowspółlokatork a też tak ma (i żadnych okienek )chwalę się http://ebutik.pl/product-pol-132630-Spodnica.html http://ebutik.pl/product-pol-136410-Bluzka.html http://ebutik.pl/product-pol-139253-Koszula.html http://ebutik.pl/product-pol-140723-Bluzka-.html http://allegro.pl/damska-torebka-wor...544511285.html torebka czarna rozważam jeszcze te spodnie, ale to muszę się przejechac do sklepu i zmierzyć http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...s-with-pockets brawo!
|
|
|
|
#662 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mimo że liście z drzew spadają, Jeże z motywacji nie opadają-Jeżowy wątek po ra
Cytat:
Brawo! Cytat:
A torebkę to miałam podobną na drugim albo trzecim roku
|
||
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
wika zazdro
![]() patka nie było źle a o wiele lepiej się czuję ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- poppy fajne ciuszki
|
|
#664 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak Ty, ale ja ledwie dziś mówię. Poza tym żadne zwycięstwo tak nie smakuje jak z tym konkretnym zespołem... ![]() Ja spojrzałam na stan swoich oszczędności i stwierdziłam, że w tym roku, po raz kolejny nie jestem zmęczona. Smutne to trochę ale co poradzić jak rodzina ma inne cele i trzeba je trochę przysponsorować.. A tak ogółem - gratulacje dla tych zdolnych Jeży co wszystko pięknie pozdawały i pozaliczały
|
||
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Sory Godzi, pisałam z telefonu, bo w pracy nie włażę na wizaż z kompa, bo się boję szpiegostwa ze strony działu IT
poppy Jestem bardzo zadowolona z tego tabletu, zupełnie inny komfort używania niż tych z dolnej półki. |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
My wychodzimy właśnie na parapetówke
szkoda tylko że jutro idę na rano do pracy.
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdałam egzamin
Teraz trzymajcie proszę kciuki za drugi
|
|
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
goszzi,
![]() ja bylam dzisiaj na grzybkach, duzo rydzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
oglądam densing z gwiazdami
|
|
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co ściąganie soczewek szlo mi gorzej, zajęło mi ok 15 minut. Nie mogłam "złapać" soczewki i ściągnąć jej w dół, mam nadzieje, ze jak pocwicze to będzie lepiej
teraz założyłam okulary i jakoś dziwnie mi
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję jeżykom co pozdawały egzaminy.
Przyjechałam do Krk na zajęcia, w ostatniej chwili wbijam na uczelnie. Postaliśmy pół godziny i poszliśmy. Gościu sobie zapomniał. Przypomniało mu się o 19. Cały tydzień kombinowałam w pracy jak tu odrobić dzisiejsze godziny. Wkurzona jestem masakrycznie, zresztą tak też się czuje przy katarze, kaszlu i antybiotyku.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
patka będzie coraz lepiej
tylko uważaj, by ich nie rozerwać paznokciem ![]() goszzi ![]() Ahafiya ![]() nou też chyba się skuszę niedługo na jakiś nowszy, bo mój to masakra, muli się przy każdym dotyku Zdecydowałam, że pojadę. I jadę, pociągiem starym jak świat. Nie widzę nic przez okno plus nie zapowiada stacji, więc znając mnie to się zgubię. Czuję tylko wyrzuty sumienia, jeśli chodzi o pracę. Jak wrócę w niedziele wieczorem (tym razem wcześniej, zawsze w poniedziałek) to zostają mi 4 dni. Nie zostało m co prawda dużo. W pierwszym podrozdziale dopisać funkcje i zasady plus genezę, której wciąż nie znalazłam fajnie opisanej. Drugi i trzeci chyba zostawię takie, jakie są, a najwyżej później będę dopisywać. No i czwarty dziś ruszyłam, zostały mi definicje kosztów, ryczałt i karta podatkowa. I to chyba będzie na tyle z mojej strony. No i muszę sformatować według wymogów i przypisy profesjonalne porobić. Mogłam wziąć jakąś książkę na drogę, ale by coś pisać musiałabym 3 wielkie tomiska brać, bo na tylu bazuje, to o czym teraz pisze. Ale wyrobię się, muszę! ![]() Jednak zostają mi trzy dni, w czwartek termin oddania. Kolega mi źle powiedział. Najwyżej wrócę w niedzielę wcześniej i coś wtedy ruszę...
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach. Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2014-09-19 o 20:49 |
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
Jesu, przypomniało mi się jak porwałam pierwszą soczewkę po tygodniu noszenia, a nie miałam zapasowej i powiedziałam mamie, że absolutnie nie idę do szkoły w okularach, nie ma opcji
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Wytłumaczy mi ktoś dlaczego z większości par bardziej znam tancerzy niż te gffffiazdy? |
|
|
|
#674 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zepniesz ![]() Cytat:
okulary to na dzień paszteta będę miała ![]() Ja nie oglądam Polsatu Jedynie co to na insta śledzę Maślaka ogólnie mnie to Dansing lif stars nie jara Tak mówicie o tych tabletach, że sama zaczęłam szukać czegoś dla siebie, ale stwierdziłam, że raczej tego nie potrzebuje Nie mówiłam Wam, ale w tym roku.zaczynam zajęcia o 15.15, a kończę o 20.15 i nie mam pojęcia dlaczego tak postanowili ale tym sposobem nie zdążę na Na Wspólnej |
|||
|
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
patka, ja tez dziwnie sie xzulam zakladajac okulary po soczewkach bo widzialam kazdy kant w socz a w okukarach nie.
i ja tez na poczatku sciagalam w dol i sciagalam calkowicie a teraz to normalnie lapie i ciach, na pewno tez do tego dojdziesz![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
pofarbowałam wczoraj włosy Khadi i mam gorzką czekoladę na głowie ![]() Poczekamy co będzie jak kolor się utleni. A poza tym miałam popołudniu paskudną migrenę, pół wieczoru nad miską Pomogła mi coca cola i sen. I obkupiłam się w Pat&Rub, idę na odwyk Gratulacje justka89 Zdrowiej |
|
|
|
#677 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja chyba powinnam poszukać jakiegoś naprawdę dobrego kremu pod oczy
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Patka staraj się nie nosić soczewek cały czas, najlepiej po domu chodź w okularach i rób dni przerwy
![]() Pamiętam jak kilka lat temu zaczynałam nosić soczewki i okulista na początku zapisał mi półroczne, wtedy to dopiero była tragedia i rozpacz przy zgubieniu
|
|
|
|
#679 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie henna kusi cały czas, jakoś chciałabym, ale się boje A jak się dzisiaj czujesz? ![]() Ja mam próbkę z Clinique All about eyes i jest w porządku, ale pełnowymiarowe opakowanie jest drogie ![]() Cytat:
ale dzisiaj dzień przerwy, jutro albo w poniedziałek założę ![]() Właśnie soczewki w głównej mierze mam zamiar nosić na uczelnie, na jakieś większe wyjscia itp., a tak to okulary
|
||
|
|
|
#680 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No wlasnie chcialabym zeby nie kosztowal przy okazji polowy tego co zostaje mi z pensji
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
The same here.. chwilowo używam zakupionego podczas któregoś wcześniejszego szału zamówieniowego żelu pod oczy z gruszką i mandarynką chyba (?) z Oriflame. Fajnie nawilża ale żeby zlikwidował mi cienie chociaż ociupinkę to nie powiem. Chyba czas wypróbować coś bardziej treściwego. Mam w zapasach próbki Idealia Vichy pod oczy - może to? Chociaż z drugiej strony oceny na KWC ma takie sobie..
![]() A któryjś Jeż korzysta albo ma swój typ
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
patka3008
A jaki kolor byś chciała ? Farbowałam kilka razy i jestem zadowolona, delikatnie się wypłukuje z czasem, stopniowo, nie ma rudości, ani odrostów ![]() Dziś już jest dobrze
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony chciałambym mieć inny kolor, ale z drugiej szkoda mi mojego, bo już do niego nie wrócę
a to zabawne, że ludzie pytają mnie często jakiej farby używam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#684 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Leje, a ze mam zadaszenie zaraz pod parapetem to mi dudni... do tego dostalam okres...
|
|
#685 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Za to nie lubię kremów pod oczy z Flos Leku, tych co są w tubkach albo słoiczkach. Niby takie chwalone, a miałam dwie wersje i strasznie szczypały w oczy, były całe czerwone jak u królika.
|
|
#686 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a też boje się tego zapachu henny i jak mi to wyjdzie przy obecnej "kolorystyce" moich włosów ![]() Cytat:
Zaraz chyba wyrusze do miasta w poszukiwaniu torebki, mam jedną upatrzona, ale jeszcze w poniedziałek jadę na giełdę i może do Portu i tam poszukam
|
||
|
|
|
#687 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie to, że dogryzam bo sama w czerwcu tego roku byłam u fryzjerki, która zmieniła mnie w uroczą blondi. I wiecie co? to jest bujda na resorach, że faceci nie widzą zmian - zareagowali wszyściutcy bez wyjątku, a tak się z fryzjerką starałyśmy wybrać odcień względnie podobny (żeby nie było rzucającego się w oczy odrostu) tylko cieplejszy. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie używam kremu pod oczy... Powinnam?
![]() Położyłam się z migreną, wstałam z migreną, wzięłam ketonal i jakoś funkcjonuję. TŻ od 10 pisze egzamin, a ja, żeby nie myśleć, to sprzątam i porządkuję. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#689 |
|
Rozeznanie
|
Malwinka, ja dobrze kojarzę, że Twój Tż jest na tej samej aplikacji tylko rok wyżej? I z czego konkretnie dziś pisze?
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Postrzelona tak, dzisiaj piszą karne (kk, kpk, kkw i in).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

soczewki spisują się całkiem dobrze, zobaczymy jak będzie ze ściąganiem
[/QUOTE]
)

żłobek od 12 miesiąca a i tak jest daleko, a do pracy od zaraz.. On trudno, skupie się na tym co mam do zrobienia teraz
szkoda tylko że jutro idę na rano do pracy.

ale tym sposobem nie zdążę na Na Wspólnej