![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
że gdzie byłaś? jakieś dowody też im wysyłałaś ? Cytat:
przed ciążą mi wypadały, bo reszta się nie mieściła na głowie..tyle ich mam... a teraz mi prawie w ogóle nie wypadają.. za to mam problem z suchością skóry na dłoniach i stopach.. np jak odkręcam butelkę.. to delikatni zdziera mi się skóra ! dzidzia widocznie potrzebuje czegoś tam i dla mnie już nie starcza?? czego mam niedobór ? Cytat:
nie dziwne że się wkurzasz...macie swoje plany..i ciagle je zmieniać.. tym bardziej, że dzidzia w drodze.. i pewnie wiele jest jeszcze do zrobienia..często tak z nienacka do roboty chodzi? a co by było jakby szefowi tak z raz odmówił? my żeśmy z TŻ samochód wysprzątali, bo po przeprowadzce trochę się zapuścił ![]() Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
Anetka ja napisalam ze albo bylam z dziecmi za blokiem na placu zabaw (wtedy byli urlopowani w przedszkolu, wiec dolaczylam zaswiadczenie z przedszkola, ze nie chodza), albo moglam byc u mamy na obiedzie, mama wynajmuje mieszkanie na moim pietrze ( dolaczylam umowę najmu :P), pocisnelam im ze jak mialam ciaze zagrozona i 3 miechy lezalam plackiem to nikt mnie nie skontrolowal, a teraz jak mialam l4 chodzace to im sie kontroli zachcialo.. napisalam im ze zamierzam teraz rozprostowac kosci po tylu miesiacach lezenia plackiem i zeby dali mi sie cieszyc ciaza ktora moglam stracic ( dolaczylam zaswiadczenia ze szpitala o poronieniu zagrazajacym, 4 w sumie mialam) .. no i takie tam
![]() Odpisali ze nie widza przeciwskazan zeby mi cofnac swiadczenia i ze zycza wszystkiego dobrego ![]() Co do małża to on tak często znienacka... wiedzialam jak sie z nim zenilam jaka ma prace wiec nie powinnam miec pretensji ale wkurzam sie za kazdym razem... on pracuje w policji w wydziale kryminalnym i zajmuje sie takimi sprawami ze no niestety czasem nie da sie tego pod grafik ulozyc, zwlaszcza jak cos dzieje sie znienacka... takze wiesz... mogę sobie pomarudzić ![]()
#1114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
pokaz
![]() Cytat:
musialam ogarnac bożne to juz na poniedzialkowa wizyte , tak sie przy tym umeczylam ze mam dosc ..... ide ogladac the voice.....
![]() |
#1116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze ze mam moich synkow, pozwoliłam im dluzej posiedziec dzisiaj, powyglupiam sie z nimi to mi moze sie humor poprawi.. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Heheh z tymi bożenami to same problemy :P faceci to nawet 30 % tego co my nie przechodzą ...
![]() |
#1117 |
Wtajemniczenie
|
witam się
![]() wow cały dzień bez kompa, jakiś odwyk miałam ![]() ale powiem Wam, że możemy narzekać sobie na tych TŻów naszych.... nie wiem, może mój nas podczytuje ![]() super dzień spędziliśmy we trójkę co prawda Johny trochę odreagowywuje przedszkole, ale generalnie już dawno tak dobrze mi nie było jak dzisiaj ![]() a na koniec TŻ włożył wszystko do zmywarki, a resztę UWAGA UWAGA umył w zlewie ![]() ![]() teraz poszedł na mecz do sąsiada, ale już wczoraj mi mówił, że idzie i nie zrzędziłam, więc to raczej nie żeby się przymilić ![]() faaaaajnie ![]() teraz lecę nadrabiać, bo jakieś 6 stron mam..... ![]()
#1118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem czy Cię to pocieszy, ale Ty masz 2 wspaniałych synów !! możesz im zabawę zorganizować etc. mój jak do roboty idzie..to jestem saaama jak palec..w czterech ścianach... Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas też był czas, że było gorzej i jak tak się zastanowiłam to się okaząło, że NAS już nie było, tylko głowę przy Johnym miałam.... a facet jednak lubi być też dopieszczony, ważny, ZAUWAŻONY... Cytat:
![]() u nas w kraju raczej rzadkość, żeby kobiecie w ciąży umowę na stałe dać ![]() także super pracodawca! i gratulacje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój mi się wczoraj przyznał, że podczytywał nas (zostawiłam otwarte forum" i zajrzał.. mówił, że narzekałyśmy która komu kanaki do pracy robi... ale mojego wpisu nie znalazł ![]() mi w ciąży..zaraz jak na l4 już poszłam...dali podwyżkę 200zł ![]() Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kasia zmieniłaś avatarka i jakoś nie pasuje mi ![]() ![]()
![]() |
#1122 | ||||
Zadomowienie
|
Dziewczyny super się czyta jak wracacie do zdrowia!!!Oby tak dalej!!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No a u mnie dzisiaj przebrzyły okropny dzień... ![]() Ale ale ciesze się bo jutro przychodzą zamówione rzeczy i mebelki dla Olka z Ikei!!!już się nie mogę doczekać!!!A i jeszcze jedno nie pochwaliłam się że w zeszłym tygodniu przyszło moje zamówienie z gemini!!!Super ta apteka i już się szykuję do drugiej rundy!!! ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-09-20 o 20:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1124 |
Wtajemniczenie
|
Justyna no to doskonale wiesz o czym mówię, dzielimy ten sam los :P
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ela juz mi tamten awatar się znudził.. ![]()
#1125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No a co do Twojego avatara to ja też małe zamieszanie miałam...heh
![]() |
#1126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1127 |
Zadomowienie
|
czekoladka Groszki
![]()
#1128 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale po I ciąży potem była masakra.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() bo to Twój, dobrze pamiętam? ufff nadrobiłam ![]() ja siwych nie mam włosów na szczęście ![]() ![]() ![]() kreski na brzuchu nie mam.... z Johnym miałam, a teraz jakoś się nie zanosi... moja mała tak się rozpycha.... naprawdę mnie to boli....... u nas pogoda była kiepska, ale po południu trochę się rozpogodziło ![]() fajnie było, oby jutro też był dobry dzień ![]()
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Moj tez dzis tak sie rozpycha ze boli az.
Alosy przed ciaza mialam fatalne, a teraz sa super geste i wcale nie wypadaja ![]()
#1130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie jak poczytał, że narzekamy na facetów..to kazał mi napisać, ze odkurza nago... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() forum to taki nasz ciążowy pamiętnik z którym możesz otwarcie pogadać ![]() ![]() ![]() ![]() jakby tak wszystkie swoje wpisy wydrukować.. i przeczytać za 18 lat ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- ogląda ktoś mecz...?? co za emocje... ![]() no ale nie jest źle na razie 2:1 dla nas .. mój kumpel z byłej klasy gra w drużynie ![]() Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-20 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mocno wypadały... ooo to mecz jeszcze trwa... ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- ooo wygrali ![]() lecę spać! dobranoc i miłej Niedzieli! ![]()
![]() |
#1132 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny szybka sonda
![]() Które: http://allegro.pl/sdb20-polskie-skor...tml#tabsAnchor czy http://allegro.pl/botki-skora-natura...608113064.html ?
#1133 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie drugie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1134 | ||||||||
Zadomowienie
|
Nie śpię od 2:20
![]() Bezsenność, ból żołądka z głodu, zgaga i siku ![]() Paulina najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło ![]() Cytat:
Dzięki dziewczyny za głosy w sprawie czapek ale okazało się, że nie muszę kupować, odnalazłam w moich zbiorach jasnoróżową czapusię po kimś w stanie idealnym ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ja nie mogę sie przyzwyczaić ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i koniec spania na dziś... 5 rano... za dużo nocy spałam dobrze... :/
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
Hej hej hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1137 |
Wtajemniczenie
|
Justyna no wlasnie... dzidziuś się urodzi to spanie na raty będzie
![]() ---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ---------- Chyba że będzie mega grzeczne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- Właśnie czytam artukuły o rutynowym nacinaniu bożeny podczas porodu.. tak sobie myślę, że fajnie by było urodzić żeby nie pęknąć ani nie musieć być nacinaną...
![]() |
#1138 | ||
Rozeznanie
|
Fiorella! Mam nadzieję, że już bezpiecznie dojechaliście :-*
Cytat:
w ciąży z reguły hormony tak działają, że włosy nie wypadają i mniej się przetłuszczają, no ale człowiekowi średnio może w ciągu doby wypaść sto włosów więc po porodzie się te niewypadnięte muszą znaleźć w odpływach, kibicach i wszystkich rogach chaty ![]() Cytat:
Z tym nacinaniem ponoć tak, że stara szkoła radzi nacinać rutynowo, bo nacięte lepiej goi się niż popękane. Wiem, że na świecie się od tego odchodzi, ale wiadomo, Polska to kraj, w którym w wielu kwestiach jest się daleko za murzynami. Fajnie że Polacy są w finale. Należy im się ![]() ![]() Gdzie Silesianna? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Rozeznanie
|
Witam,
tez mi sie zle spi, plecy bola, albo brzuch, albo dziec sie wierci a po za tym mam obie dziurki w nosie zatkane i oddycham przez buzie i co 5 min mi wysycha w ustach i musze sie napic , a jak pije to co pol godziny musze siku ... no nie utargam .... jeszcze wczoraj wieczor postanowilam ze se smarkne mocniej to moze mi sie dziurka odetka i mi sie krew puscila ![]() nienawidze byc chora ![]() ![]() ![]()
#1140 |
Rozeznanie
|
ja witam wyspana i najedzona
![]() jest tak mgliście na dworze i pochmurno, ze chyba do łózka wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.