|
|
#4321 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Jak tak se paczę, to mam wrażenie, że co gmina to metoda... mnie to zawsze strasznie dziwi, bo ja takich problemów nigdy nie miałem, nawet mi przez myśl nie przeszło... (pomijając 4. klasę LO, ale nawet wtedy nauczyciele mnie kochali ![]() Papuga! ![]() Cytat:
Od 1945 jakoś mówi się już "Bydgoszcz" ![]() --- Jaka to udręka jednym okiem ostrość łapać i udawać, że wszystko OK... czas spać... siiijaaa |
||
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza?
![]() Przez chuopina zapominam że to sobota
|
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Baru, idę ponadrabiać, choć trochę, ale z 10 stron do tyłu jezdem...
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Pinia Katty Aileen: glasiu: Rejczelku zdrowiej! Chyba muszę zrobić badania tarczycy, skoro to takie zaraźliwe... Miłego dnia całemu Baru
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam (robię rekonesans sieciuniowy) dla Mam dobrego korektora rozświetlająco nawilżająco kryjącego pod oczy koniecznie w pisaku. Testowała Touche Eclat - no i mimo że jest to rozświetlacz, to baaaardzo się spisał - Mam ma strasznie duży problem podoczny - sińce brązowoszare,
bo reszta cery ok. No ale, nie ma szans na wydanie takiej kasy Dla osoby, która naprawdę ma problem To jeśli chodzi o problemy pierwszego świata.
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4326 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale pozbijasz co trzeba i będzie did Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ad 2 no chyba ![]() Cytat:
zwłaszcza jeśli tabletki inwazyjne są Cytat:
Cytat:
ale ogólnie pod oczy jest świetny ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...aler-wand.html Ja używam na całą twarz bo się nie lubieu rozdrabniań, ale jak ktoś chce tylko pod oczy to kupuje najjaśniejszy odcień i ponoć jest git Znad wody mineralnej pogoda łobrzydliwa się zrobiła no ale i tak nigdzie nie idę więc w sumie wsio mi
|
|||||||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
ramoneski mi się chce
jest tego sporo, ale cenowo na razie nie na moją kieszeń, na zęby musze zbierac ![]() A na perfumy, to już w ogóle... nawet nie myślę, bo żeby kupić wszystkie chciejstwa, to musiałabym chyba pół roku o chlebie i wodzie żyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-20 o 11:41 |
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam go, testowałam. Nie dla pomarszczonej skóry. |
|
|
|
|
#4329 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale mi się nic nie chce a tu trzeba na imprezę iść
|
|
|
|
|
#4330 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nosoty?! ale czad, wiedzialam ze istnieje wrózenie z oczu i z ręki ale ze z cyckow?
|
|
#4331 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Test zaczarowanego ołówka.No laktacja przeca! |
|
|
|
|
#4332 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale ty bardzo długo karmilas to chyba musi troche uplynac zeby sie wyzerowało
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
bedziem się dobrze bawić ![]() Problemów z prolaktyna współczuję A na bromergon radze uważać - ja się po nim roztyłam do 75kilo do tego bóle głowy i ciągłe otepienie, odstawiłam dziada po 3 miesiacach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-20 o 11:54 |
|
|
|
#4334 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Och nie! Mam zamiar popróbować tydzień - dwa i jak będzie coś w ten deseń to zmienię. |
|
|
|
|
#4335 | |||
|
Wtajemniczenie
|
budowlaniec, nie jakaś biurowa fucha
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby czasem epidemii łat nie było bo Tru chyba też chciała kolor zmieniać ![]() spod deszczu
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja widzę pindola, przepraszam znaczy penisa? http://allegro.pl/st42-torebka-slon-...562440907.html ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- fogle to torepki mi się kce, dużej, jak to mówią miejskiej, chyba czarnej może być droga ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- o grzęda pełna
|
|
#4337 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę przypomina znak zakazu.
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4340 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-09-20 o 19:21 |
||
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Jak lubisz totalnie proste, to polecam te http://www.dzikijozef.pl/#gallery Kilka dni temu przyszla do mnie chabrowa pozioma i jest boska Cena akceptowalna, mam ochote jeszcze na koralową, ale to już muszę zasłużyć jakoś
|
|
|
|
|
#4343 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A na zakupy wiejskie i miejskie polecam te
http://www.designs.gaul.com.pl/torby_na_nape.htmA potem do kompletu kubek z kotem i poduszkę z sową
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4344 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
2.oj Cytat:
Cytat:
czyli skoro teraźniejsze trzecie klasy idą , to będą to jednak 8-latki , nie 9-latki jak przedtem . Czyli przesunięcie wiekowe jest . Cytat:
2.polecam stosowane przeze mnie odżywianie praniczne - powietrze i światło z powodu buty 2 pary kurde , co to za świat , żeby normalnie pracujący człowiek po iluśtam latach pracy musiał wybierać żarcie czy buty ![]() ![]() ![]() Cytat:
2.mnie też się kce nowe dużej torby , ale taniej dla odmiany ![]() Cytat:
Cytat:
w temacie hormony więcej się nie wypowię bo nie wię , ale za to w temacie odzieżowo-galanteryjne przygotowania jesienne kupiłam se czarne rękawiczki nibysamochodowe i drugie takież tylko śliwkowe i mitenki chintka tandeta trochę bo cieniutka skórka więc nie wię ile pożyją , ale na razie mam . Czarne mitenki mi wykupili zanim się zdecydowałam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4345 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie chce wiekszego mieszkania
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda?
Tak czekałam kiedy Cię zacznie uwierać. ![]() Rozglądaj się Moi przyjaciele po pierwszej Didce już się w 2 pokojach widzą tylko póki co, czyli póki małe jest małe. Albowiem dzienny pokój jest pracowy i wspólnoprzestrzeniowy, wielofunkcyjny ale jak małe już urośnie to nie chcą się bujać a raczej cisnąć w mikroskopijnej sypialni, poza tym planują mieć dwójkę Didków. Już szukają - orientują się, zbierają kasę etc etc. Wiedzą że to MUSI nastąpić. Polly a zamiana na większe wchodzi w grę? Np na tym samym osiedlu ? Praktykuje się to jeszcze? Że np z jakiegoś gniazda komuś dzieci wyfrunęły i już małżeństwo ne potrzebuje m5? U nas to bardzo częste. Takie ogłoszenia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-20 o 22:08 |
|
|
|
#4347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jednak nic mi się nie podoba ![]() se popatrze w necie i mi się odechce, jak zwykle
|
|
|
#4348 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja taką sobie w końcu kupiłam, do tego był na nią rabat 20 %http://www.diversesystem.com/kolekcj...ii.html#czarny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4349 | |||||
|
BAN stały
|
Znad krojenia ziemniaków na frytki
Po burzliwych obradach całonocnych Szanowna Komisja postanowiła dać Ci jednak szansę ![]() Do nas pewnie dojdzie jutro ![]() Cytat:
Cytat:
To pewnie oznacza "zakaz przenoszenia pindoli w tej torebce" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój siostrzeniec jest w 3. klasie teraz, w przyszłym roku będzie miał lat 10 (rocznikowo) --- Jutro gramy o złoto!!! |
|||||
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem po farbowaniu, tyle z mojej silnej woli. Efekt określiłabym jako wybitnie popielaty ciemny blond, ciekawe, jak się wymyje. Nie ma plam. ![]() Chyba pójdę spać albo coś... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

?

bo reszta cery ok. No ale, nie ma szans na wydanie takiej kasy

do tego bóle głowy i ciągłe otepienie, odstawiłam dziada po 3 miesiacach