|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Obys miala racje Boleczko, a na taka kanapke to tez bym miala ochote
ja wcinam biszkopty z melisa ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
a zdjecie Kapryska?---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Dziewczyny zaniemowilam. U gory w prawym rogu jest reklama sklepu trzech krzyzy - maja fajna kurtke i torebke. Wiecie po ile chodzi ta torebka? Ponad 2500, na kurtke nawet nie patrzylam. Czasem mam wrazenie, ze ceny ńiektorych produktow sa tworzone w jakiejs alternatywnej rzeczywistosci. A niestety musze kupic kurtke na zime i buty wiecie gdzie mozna cos tania upolowac? Tylko kurtka marzy mi sie puchowa
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
kochana w zalaczniku masz Kapryska.
malutki-3mce i obecnie |
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Agnieszko. poglaszcze
lece spac,dobranoc
|
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Weszlam w koncu po jakims czasie na laptopa obejrzec wszystkie zalegle zdjecia fasolek i brzuszkow
i bardzo bardzo gratuluje. Wszystko nam juz rosnie i dzidzie i brzuchy ![]() Soniuska slodziaszny piesek ![]() Ja tez wrzuce swoj brzuchol ale wydaje mi sie maly przy waszych
Jestem Twoją żonką od 27.12.14 Nasza córcia - Nikola 30.04.15 ![]() Edytowane przez boleczka93 Czas edycji: 2014-09-21 o 01:17 |
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Boleczko brzuszek masz zaokraglony
i czemu jeszcze nie spisz? ja seriale ogladam a jutro pewnie wstane o 14 :P
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
No to ze zaokraglony to fakt zwlaszcza ze przed ciaza bylam plasciutka :P ale i tak mi sie wydaje nie wielki
![]() Nie moge spac bo sie wyspalam dzisiaj do poludnia. Ja ogladam boksera na tvn
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słodki no i po urodzinach wróciłam cholernie zmęczona i nic oprócz paru chrupków, paluszków i 3 małych pączusi nie zjadłam. Na stole była masa dobroci, ale jak poczułam te wszystkie zapchy, to wolałam nie ryzykować...Agnieszakk trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Filght wiem. ale moje mycie okien to trwalo ze dwie godz.
nast razem juz kogos poprosze. ![]() u mnie leje. Milena mnie obudzila w nocy, cos spac nie moglam. ale nareszcie byl seksik. jakos mi lepiej po nim. dzis upieke jablecznik na kruchym. wrzuce wam przwpis w klubie pozniej bo jest pycha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znów z rana nie wiem co zjeść, na nic ochoty nie mam ![]() Chyba znów kanapka z dżemem pójdzie w ruch
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Boleczko brzuszek obejrze jak wejde na kompa
na pewno slicznyBird sKoda ze nie moglas sie najesc ![]() Madelinem wez musialas? ja kocham jableczniki.. ja wstalam zeby wyjsc z psiakiem i ide chwile dospac. chwilke przed 6 obudzila mnie straszna ulewa,deszcz tak walil w okno i parspet ze sie obudzilam. teraz ulica sucha jiz praktycznie. ide chwilke dospac. na 12 do kosciola,M kolo 13-14 powinien byc w domu i wtedy tez ma przyjsc znajoma na kawe (ja bede obiadek robic) i na 18:30 mamy byc w miescie bo idziemy na zuzel |
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Boleczka fajny brzuszek
![]() Agnieszka trzymam kciuki i mam nadzieję, że dzidzia szybko do was zawita ![]() Ja jem śniadanie, jak na weekend bardzo wcześnie Miałam wczoraj wieczorem mega faze na coś chrupiącego i tz zrobił mi grzanki z serem i na śniadanie mam to samo Koło południa jedziemy na dworzec odebrać paczkę od teścia A w niej grzybki i wędlinki własnej roboty Pó,xniej pojedziemy do moich rodziców na jakiś dobry obiadek Niech się tylko pogoda poprawi bo znów pada
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
jesten glodna jak.... masakra. od 8 nie spie,lezalam w lozku ale nie zasnelam
![]() M dzwonil i pobalowali sobie do bialego rana. teraz je sniadanko ![]() Nancy kochana to objadaj sie ile mozessz
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez głośna a mój tzcik nie chce wstać :-(
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszak kciuki za staranka!
Boleczka fajny brzusio. ja jeszcze w lozku, ale juz zjadlam kiwi bylo pyszne. Chyba terax bede meczyc je przez kilka dni tylko kupic musze. jak ja się wczoraj przestraszylam! Zjadlam papaje i tak czytam o jej pdobroczynnym dzialaniu, a tam, ze jadly ja kobiety w ciazy by poronic, ale doczytalam, ze pestki |
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Aknieszka Młody ma 3,5 roku dlatego boję sie w razie "w".
soniadzięki za info z apka. Ja nie mam ani mozliwości wejscia w post ani tych plusików itp. jakas wybrakowana ta apka u mnie jest. Psinka suuper! Chryste dziś moje dziecko obudziło nas o 6.30 i za chiny ludowe nie chciał isc spac dalej. Nie ma to jak leniwa niedziela
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Blackberry hehe wspolczuje:P
Niezawsze hehe nie denerwuj sie ![]() Kopeco kurde nie wiem dlaczego:/ to nie pospalas:P |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba te zawody i Mlody nie mógł się doczekać i spać zarazem. Troche padam na twarz a nie mogę pójść spać
brzusio fajowy ja mam duużo większy ale u mnie to tłuszczyk w dolnch partach brzucha (zmora od zawsze) ale powoli staje sie twardy
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
ktoras lubi tez zuzel?
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Nadaje jeszcze z łóżka ale już po śmiadaniu,antybiotyku i porannej inhalacji. 18tka była bardzo udana,wróciłam do domu o 2:30 wytańcowałam się że ho ho Sąsiadka się śmiała że dzidziuś będzie w przyszłości tańcował jak mamusia :P Dziś na obiad rosołek mamuni a mój mąż właśnie dojechał do Tropikalnej wyspy w Niemczech i będzie się pluskał na basenach. Udanego dnia. Ps.Powiem Wam że wczoraj byłam baardzo dumną przyszłą mamą z brzuszkiem i uśmiech nie schodził mi z twarzy.
20.06.2009 ![]() 2014 to będzie Nasz rok 28.07 beta >1560 Cudzie trwaj 23.08.14 Bąbelek ma już 2cm 27.10.14 Synuś całe 230 gram Tp 31.03.2015 Edytowane przez malinka1984 Czas edycji: 2014-09-21 o 10:45 |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko smacznego
i odpoczywaj zdrowiej :-ja Ci powiem ze bylam w tropikalnej i tylka nie urwalo |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam chleb w jajku tzcik mi zrobił i leze łóżku. Musze sie wykąpac i w sumie brak planów na dzis...
Ja tez brzuszek mam juz ale poczekam z pokazywanien bo niby chuda jestem ale brzuszek żył swoim życiem zawsze ;-)
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko na chwilke
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3mam kciuki.
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Blackberry
kochana lubie chleb w jajku. ja za to mam dzis pracowity dzionek ![]() Czajelka matko wspolczuje,nigdu nie robilam obiadu na 17osob! nawet bym sie tego nie podjela..zreszta na moich 33m2 to by bylo niemozliwe,obiad dla 4osob to wyzwanie tutaj. |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki
![]() witram sie niedzielnie, niewyspanie, ale o tym pozniej. pogoda dzis taka, ze az sie odechciewa, nad ranem obudzila mnie burza a spalam dzis w sypialni. tz wyporwadzil mnie z rownowagi :/bo po powrocie zamiast isc spac to on komputer, muzyka w sluchawkach na full spiewa sobie.. i tak do 2 w nocy, myslalam ze go rozniase. i tak po 30-stce szwagierki srednio, cale towarzystwo nawalone, ja siedze jak ten kolek, dra papy, chichraja sie.. nienawidze pijanych ludzi, ktorzy nie potrafia sie zachowac. moj tz oczywiscie nie inaczej :p chociaz wiem, ze takie podejscie mialam tylko ja, gdyz nie pilam i widzialam to z innej perspektywy, nikomu innemu to nie przeszkadzalo, ale z odpowiednia dawka we krwi sie nie dziwie :P dlatego pisalam ze nie lubie tego klimatu :/ do tzta sie nie odzywam, jak wstal opierdzielilam go, ze nie jest sam i ze ja chcialam spac, ale widac jak pan nie spi to nikt nie spi. odpowiedzial z ejest u siebie i moze robic co chce. za chwile przemyslam ze zle powiedzial i przyszedl przeprosic, ale ja mam to gdzies. a teraz zabrac sie i poszedl na grzyby... ;/
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie doczytałam
z tego co zapamietalam... mi mdłości z leksza przechodzą... hmm... i po reszte zajrze na kompa bo zapomniałam ![]() Co do wczoraj wybawiłam się, było super j na dodatek wszyscy mówią żę widać mi brzuszek już, według cioci będę miała duży brzuch a mój chrzestny oświadczył że to na bank bliźniaki haha no i w ogole! !! Złapałam welon i dziwnym trafrm Tż muszke na dodatek państwo młodzi mieli oczy zakryte i nie było możliwości podgladniecia. Chyba czas na nas hihi ogarniam sie powoli bo na 15 na poprawiny aaaa no i objadlam się tyle że kilo do przodu poszło chyba i wszyscy mi ogórki kiszone wciskali... gdzie ja nie mam na nie ochoty :/ I miły poranek z Tż zaliczony pomimo obaw. Czekam teraz czy nie bedzie jakiś plamień. |
|
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z wesela nie nadrobie was teraz jest mi niedobrze po kąpieli bolal mnie dół brzucha, chyba kąpiel byla za ciepla :/ ale mi ciągle zimno...wesele bylo super
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
poczytalam was od wczoraj, ale wybaczcie ze sie nie odniose, ale srednio z nastrojem u mnie. mam nadzieje, ze u Was przy tej niedzieli lepiej, zarowno z samopoczuciem jak i pogoda. nada jeszcze z lozka. i nie mam zamiaru z niego wychodzic, mimo, ze do tesciow mamy dzis isc.
ja nigdzie nie ide.. buziaki dla was i podeslijcie cos na poprawe nastroju
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

ja wcinam biszkopty z melisa 

wiecie gdzie mozna cos tania upolowac? Tylko kurtka marzy mi sie puchowa 

Miałam wczoraj wieczorem mega faze na coś chrupiącego i tz zrobił mi grzanki z serem
i na śniadanie mam to samo
Pó,xniej pojedziemy do moich rodziców na jakiś dobry obiadek