![]() |
#1231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
manieczka - może tak być że jest ułożony jakby na boku, że nóżki i ręce ma z jednej strony
![]()
#1232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Ok dzieki
![]() ![]()
#1234 |
Zadomowienie
|
Hejo
![]() Ja ciagle w szpitalu, ale czuję się już znacznie lepiej, właściwie normalnie, tylko jestem na maksa niewyspana bo co 2h mierzą tętno dziecka. Zatrucie już mi zeszło, ale nie wypuścili mnie do domu bo mam podwyższone CRP. Z posiewów też nic nie wyszło, jutro pobiorą krew na kontrolę i zobaczymy... póki co mam antybiotyk. Bardzo mi się przez to dzisiaj humor zepsuł bo miałam nadzieję że wyjdę ale cóż... Za to mam już jedzeniowe zaopatrzenie i laptopa, internet sobie udostępniłam z komórki, jestę hakerę ![]() ![]() Dzisiaj odwiedzili nas moi rodzice i teściowie, przywieźli 2 torby ciuszków, dziewczyny, masakra, muszę Wam je pokazać jak wrócę do domu, normalnie ja nie mam takich ciuchów jakie będzie miała nasza mała ![]() No nic, nie dam rady odnieść się do wszystkiego ale jestem na bieżąco ![]()
#1235 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, że bezpiecznie dojechaliscie ![]() Cytat:
aż się laktcja unormuje. Najwięcej na początku, bo ssak i piersi muszą się zgrać ze sobą. Ja z pół roku używałam. Karmiłam M.przez rok. Cytat:
ja przy M.trzy dychy na plusie. Też się nie umiem doczekać skalpela ![]() Cytat:
Pasuje wizualnie do tego jak wyglądamy czy do tego co piszę? My właśnie mamy w rodzinie tż już dwie Hanie, ale mają inne nazwiska, mieszają w innym mieście i generalnie nie rusza mnie to, ale jakoś się nie umiemy zdecydować. Teraz jeszcze Agata doszła. Eh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
My sweet nie smuc sie
![]() ![]() ![]() ![]()
#1237 | |
Wtajemniczenie
|
Jestem.... uff, na szczęście tym razem tylko 40min. Ale za to spojenie mocniej bolało. agrr
Paulina – dobrze, że jesteście już w domku. Odpoczywaj kochana ![]() Kasiu – współczuję kochana, że TŻ ma taką sytuację z pracy, że musi być na zawołanie… mojego też całymi dniami ostatnio nie ma, jeszcze do tego jak wraca to dalej pracuje w domu, albo w ogóle w tym tyg. 3 dni był w delegacji (3 miasta), także też sama siedzę… Cytat:
![]() czekoladka – ojej to fatycznie bardzo dużo już masz. Jednak jak patrzę na Twoje zdjęcia to NIC a nic nie widać tych kg! Naprawdę… Także jestem pewna, ze po porodzie zaraz to z Ciebie poschodzi. A jak u Ciebie z rozstępami? Powiem Ci, że ja przez długi okres miałam tylko 1, później doszły jeszcze 2, a teraz z dnia na dzień odkrywam coraz to no na brzuchu ![]() AnetkaIzabell – ja miałam siarę w piersiach od 16 tc. Frau – Hania to bardzo ładne imię! Anuszka – my mamy używany wózek i jestem zadowolona z zakupu ![]() Manieczka – może Twój mały jeszcze się przestawia i czasami jest ułożony poprzecznie? Albo własnie na boku lezy ![]() Sweet – w ndz raczej nie robi się wypisów ![]() ![]() To ile już październikówek jest rozpakowane? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Manieczka, moja jest glowka w dol, a czuje ruchy w calym brzuchu, wypychanie z kazdej strony, pod zebra wklada chyba stopki , z boku tez co chwila cos wystaje
![]() Swett a mowili kiedy cie wypisza?
#1239 |
Zadomowienie
|
U nas w niedziele wypisują normalnie, nie wypuścili mnie ze względu na rosnący poziom CRP. Ale dobra, dla naszego dobra nie będę marudzić.
Na całym oddziale nie ma żadnego telewizora, pokoju odwiedzin ani nic takiego, dlatego muszę gdzieś na necie znaleźć transmisję, nie wiecie gdzie można mecz obejrzeć?
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam ani jednego rozstepu ![]() ![]() a smaruje tylko wieczorem oliwka BD
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
My sweet wyslalam Ci wiadomosc
![]() Ja poki co odpulac tez nie mam rozstepow, ale przez dlugi czas smarowalam balsamem rano i wieczorem. Teraz nie moge niczym smarowac przez gilbertowa wysypke ![]() ![]()
II kreseczki - 01.03.2014 ![]() 22.11.2014, 3910 g, 57 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2014-09-21 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Wtajemniczenie
|
Sweet - oo to luksus na oddziale, że im się chce
![]() Czekoladka - u mnie też nikt nie wierzy... choć ja się czuję jak słonica, we wszystkim już mi niewygodnie i w ogóle taka duuża jestem w moim odczuciu. Ja się smaruję oliwką BD, tym balsamem BD, jakimś tez z Perfecty dla mam (już na wykończeniu jest), a wczoraj dokupiłam jeszcze z jakiejś innej firmy. Taki mój los najwyraźniej. Mam nadzieję, że zbledną mi tak samo szybko jak inne które miałam kiedyś. ![]() Mamy 36 osób podglądających wątek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny, witam się po przerwie
![]() nie zawiodlyscie i jak zwykle masa nadrabiania! z 15-20 stron jak nic,a pisałam i czytałam watek jeszcze w piątek w południe ![]() jak doczytam, to się poodnosze do tego, co napisalyscie, a poki co o mnie... od wczoraj czuje nieznośny bol biodra lewego, czasem nie mogę ustac, czasem wstać z lozka ![]() ![]() dziś dalam się tz wyciagnac do zoo, bo były obchody 76 urodzin lodzkiego zoo, a wstep był free i nie padalo, ale przeszliśmy z 2,5 h i już powiedziałam dość! ![]() brzuch się napina, a Hania wczoraj i dziś bardzo spokojna, prawie zero ruvhow, ale daje jej czas na rozbrykanie... co do rozstepow to u mnie sporo,glownie dol brzucha i uda plus pachwiny ![]()
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
Martha mam nadzieje, ze szybko przejdzie Ci ten bol
![]() ![]()
#1245 |
Rozeznanie
|
ja mam dokłądnie to samo ułożenie co Ty..
Główka -czyli kolki czujemy na samym dole Tyłek -przy pępku .. się czasem przesuwa w prawo i w lewo..zależy na którym boku ja leżę..ale w okolicy pępka no i z boku łapie się rączkami za nuzie...albo w żebra wali nogami Hello pozdrawiamy wszystkich ![]() a może to nasi TŻci konta pozakładali... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
A moze podczytuja nas mamy grudniowe?
![]() ![]()
#1247 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja rozstępów nie mam.. podziwiam, ze widzicie swój "dół" brzucha i uda.. ja mam taaaaki bęben, że nie wiedzę ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() pytanie w drugą stronę.... a ktoś czytał jak u wrześniowych mam... ? czy ktoś po terminie został ? ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
40 minutowe skurcze masz?? chyba jest już 6 rozpakowanych Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-21 o 17:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Kiara, a z krzyża masz skurcze czy z brzucha? Co do rozstepow- to chciałabym miec 7 na samym brzuchu to ewentualnie 77
![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-09-21 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że już jutro mam usg 3 trymestru. Podejrzę sobie co u córci ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Ja tez takie rzeczy w lustrze tylko widze
![]() Martha, a Ty zbieraj sily, bo to chyba z Toba mialam wspolny plan na przyszly tydzien? ![]() ![]() ![]()
#1252 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam patrzeć jak M.bawi się z TŻ. Dziś mają fazę na robienie kupy na biskupa. M.przed chwilą woła: tato, ty będziesz biskupem a ja jestem kupą
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Rozeznanie
|
za 1,5 h meeeecz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | ||
Raczkowanie
|
My też mamy używany, ale w stanie perfekcyjnym, dosłownie, kupiony tanio od znajomej i jestem dumna hehhe 120 to nie 300
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() słyszałam o grze w karty "du.pa biskupa" i nawet kiedyyyś grałam, ale kupa biskupa haha |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Rozeznanie
|
taka refleksja mnie naszła...
8 miesiąc mija....zaraz będziemy rodzić... a pamiętacie jak zobaczyłyście 2 kreski na teście.. ??? (u mnie było planowane i udało się za pierwszym razem)..ale i tak tydzień wczesniej już wiedziałam... temperatury dostałam etc... pamiętam...niedowierzanie ...szok...niedowierzanie. .szok...płacz...śmiech... płacz..śmiech.. ..głupawki dostałam....wszystko na raz... ![]() ![]() ![]() a teraz też nie dowierzam..nie dociera do końca to do mnie, że niedługo... i na Boże Narodzenie będę miała własne dzieciątko... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AnetkaIzabel noooo swieta juz w powiekszonym gronie ![]() ![]() Wypilam litr soku pomaranczowego w 15 minut i nie dosc, ze mi niedobrze to jeszcze mnie zgaga dopadla. Glupia ja ![]()
![]() |
#1257 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- U mnie też znów zgaga :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się zastanawiam nad Świętami... bo kurcze u mnie niby powiekszone, ale jak dla mnie to i pomniejszone...bo po raz pierwszy 3 osobowe...(ja, TŻ i synek)... co roku jeździliśmy raz do moich (4h jazdy) raz do TŻ rodziców (6 h drogi)... ..a w tym roku ze względu na miesięcznego noworodka..to chyba w trójkę w domu sami spędzimy... bo podróż za daaaleka... a zaprosić tylko jednych to nie wypada...a jak wpadną obie rodziny..a my mamy tylko salon i naszą sypialnie... (to na 10 osób za mało)... stół tylko 4-osobowy...sama nie wiem... a może po miesiacu w Święta też będę chciała ciszę i spokój po porodzie...z drugiej strony to taaaki magiczny super rodzinny czas... ![]() ![]() może jednych zaprosić 2 dni przed, a drugich 2 dni po... Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-21 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Fajny ![]() My bedziemy miec od znajomych po ich synku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My na święta też zostajemy w domu, pójdziemy do teściów, ktorzy mieszkają w bloku obok, a moi rodzice 500km stąd ....więc nie ma szans, ze tam pojedziemy... Ale mam dzisiaj kłucia gdzieś tam w szyjce chyba, do tego bolą uda od wewn. strony i pachwiny... niby w pt na wizycie wszystko szczelnie pozamykane było ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.