|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
To takie wredne osoby jak spowodowały, że ta pani chce stworzyć wspólny front z panią Lewandowską. Przeciwko nienawiści
![]() http://www.pudelek.tv/video/To-sa-mo...ie-podoba-6709 ta pani nawet nie udaje, że chce żeby ludzie ją polubili. Ona karierę buduje na niechęci do jej osoby. Edit: przegapiłam, że Niebieskooka arystokratka już wstawiła ten link. Ogólnie to denerwuje mnie, że nie można kogoś nie lubić, nie może nam się coś nie podobać, bo od razu mówi się o hejtowaniu, zaścianku i zazdroszczeniu. Nie ma opcji, żeby wszystkim wszystko się podobało. Zawsze coś miało fanów i oponentów, a najwięcej ludzi było obojętnych. Teraz już nie można powiedzieć, że się kogoś nie słucha lub nie oglądać, bycie obojętnym podciągnięte jest pod hejtowanie. Kiedyś przeczytałam gdzieś opinię jakiejś dziewczyny, że jej zdaniem Emma Watson (ta z Harrego Pottera) jest ładna, ale nie wywołuje u niej aż takich zachwytów, żeby od razu ogłaszać ją najpiękniejszą kobietą świata. Podała przykłady kobiet, które są bardziej w jej guście. Od razu zaczęto ją wyzywać, twierdzić, że zazdrości itp. Bez sensu to wszystko. W ogóle to odnoszę wrażenie w internecie należy teraz kochać wszystkich poza politykami (dozwolony tylko Korwin). Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2014-09-21 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Ostatnio właśnie zastanawiałam się nad tym zjawiskiem - Anna Lewandowska jest ładna, wykształcona, odnosi sukcesy sportowe, a przy okazji promuje zdrowy tryb życia. No ogólnie super i jak o tym racjonalnie pomyślę, to ma u mnie dużego plusa. A jednocześnie...jest w niej coś takiego, co sprawia, że jej nie lubię. Nie chodzi tu o zazdrość o kasę czy męża. Raczej niektórzy ludzie po prostu wzbudzają fizjonomią, mową ciała, wyrazem twarzy sympatię, a inni nie. Robert z kolei wydaje się przeuroczy, a przecież on ma tyle samo kasy co Anka, sukcesy i reklamy. A jednak mnie nie irytuje.
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48225758]Porownujac ja do Blaszczykowskiego wypada slabo jesli juz sie upierasz. Poza tym wyrobic sobie o kims zdanie mozna czytajac to, co mowi. Slowa daja dobry obraz czynow.[/QUOTE]
Kazdy pomaga tak jak umie i jak chce. Nawet ktoś tak "okropny" jak Lewandowska może chcieć zwyczajnie komuś pomóc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48225758]Porownujac ja do Blaszczykowskiego wypada slabo jesli juz sie upierasz. Poza tym wyrobic sobie o kims zdanie mozna czytajac to, co mowi. Slowa daja dobry obraz czynow.[/QUOTE]
Natomiast Boruca (tego od Sary) można porównać do Łukasza Fabiańskiego. Podobna ścieżka kariery, ale jednak kariera tego drugiego lepiej się rozwija i to bez partnerki- szafiarki- lansiarki. Da się? Da się ![]() No i gdzie Borucowi do Fabiana, to przy nim burak z brzuszkiem. Hejtuję, ha ha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
http://rozrywka.dziennik.pl/plotki/a...dowskiego.html
Takie gadanie właśnie się ludziom nie podoba, zwłaszcza: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Lewandowska gdyby była panną (pod swoim nazwiskiem panieńskim) lub tylko żoną Lewego bez pchania się na afisze to nic bym do niej nie miał i pewnie większość też nie, a tak mam do niej szacunek tylko za medale i pasy w karate.
bo jako człowiek mnie irytuje o czym wspominałem w innym temacie gdzie zamiast pomóc swojej niby koleżance z maty i zasponsorować z mężem protezy (które kosztowały może dwie dniówki Lewego) to wolała pchać się do mediów i promować na plecach chorej dziewczyny oferując koszulkę do licytacji... nie ma nic przeciwko oddawaniu czegoś do licytuacji, ale to można było zrobić bez wizyty w studio gdzie najpierw mówi się pięknie o chorej a potem wyskakuje z koszulką. Błaszczykowski zamiast gadać i chodzić po telewizjach po prostu robi przelew...i to rozumiem. rozumiem wszystko ale lansowanie się takim tanim kosztem mając spore możliwości to jest po prostu dno. no i żałośnie brzmią teksty że tu w złej Polsce zazdrości się komuś kto ma kasę, bo to zwykła ściema, krytykuje się takich ludzi gdy ci po prostu specjalnie na pokaz kłują ludzi w oczy tym że mają kasę, to trochę tak jakby Pikej (Kukulski) mówił że ludzie zazdroszczą mu kasy i dlatego go krytykują choć krytykują go za to że ma pustkę w głowie, brak talentu i to że bez kasy tatusia byłby nikim i nie przypalałby sobie fajek banknotami stuzłotowymi. nawiązując znowu do Błaszczykowskiego, czy ktoś krytykuje go że ma kasę? czy ktoś krytykuje jego partnerkę? nie, bo oni kasę mają ale siedzą cicho i nie pokazują wszystkim jacy to my jesteśmy za☠☠☠iści. a co do Sary to z tego co na Pudlu widziałem to ona lubi kręcić się przy bogatych gościach. że też Boruc mając normalną żonę która z nim była gdy był "biedakiem", wolał panienkę lecącą na jego już duże pieniądze za granicą zarabiane. Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2014-09-21 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Rażąca może i nie, chociaż padło nieśmiertelne "w Polsce to ble ble, ale gdzieś tam w cywilizowanym świecie...", ale trochę śmieszna. Ludzie marzą o kasie, a ona mówi o tym tak, jakby to był balast, który z godnością wzięła na swoje barki. Znasz kogoś, kto by się wstydził bogactwa? Po prostu takie gadanie od czapy, to sie ludzie nabijają. Jak się jest osobą publiczną, i chce się zdobyć uznanie ludzi, to jednak powinno się wziąć pod uwagę ich mentalność i warunki, w jakich żyją, bo gadanie o korzystaniu z bogactwa jako wielkiej szlachetnej umiejętności to trochę żenada. No nie wiem, widać jestem żałosna hejterką, ale tak uważam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Bo może o to ją dziennikarze zazwyczaj pytają? Można też tego nie czytać i nie oglądać. Ludzie mają dość bo sami by tak chcieli, dlatego ich to denerwuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie zapomniałam o sprawie protez. Też mnie zdziwiło że koszt protez , chociaż ogromny to tyle co Lewandowski może wydać bez uszczerbku miesięcznego budżetu. Zamiast zasponsorowac protezy i obfotografować czek i napisać post na blogu " uważajcie na..., czy pomagajcie...." to ona daje koszulkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Bardziej chodzi o to chyba, że to jej mąż zapracował na te pieniądze a nie ona a gada tak jakby sama swoją pracą doszła do tego wszystkiego a nie ślubem z Lewandowskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
A ja troche nie rozumiem komentarzy w stylu "ciuchy i power sniadanie za pieniadze meza". Z tego co mowil mi TZ (zapalony fan pilki noznej
![]() To co, dziewczyna miala sie z nim rozwiesc jak duzo zarabial? A moze w ogole nie brac slubu? A moze wciac slub i mortadele jesc? Bo raczej nie zaczela byc z nim dla pieniedzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jak zmieniło się pańskie życie po wygranej? - nauczyliśmy już żyć się z tym, że mamy kasę i już się tego nie wstydzimy. To brzemię, które niesiemy z uniesionym czołem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem ani trochę za cenzurą w internecie, uważam, że jak komuś się coś nie podoba to powinien to mówić. Pytam tak z ciekawości co w tych wypowiedziach jest rażącego bo ja po prostu tego nie zauważam, dla mnie to takie bzdetki trochę, nic co mogłoby wkurzać i nic też głębokiego i porywającego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220700]Tak, zauważyłam. Moim ulubionym stwierdzeniem jest to, że tylko w Polsce ludzie hejtują i zazdroszczą innym sukcesów a zagranicą to rozpływają się z zachwytu, życzą innym samych sukcesów i nie krytykują (taaaa). Osobiście mi Lewandowska nie przeszkadza (chociaż nieco podpadła mi tym spotem promującym wf) ale już na Urbańską patrzeć nie mogę. Ma w sobie coś takiego co mnie odpycha, a jeszcze jej mężuś dolewa oliwy do ognia swoimi uwagami na temat zaściankowości Polaków. Wyjątkowo nie trawię tej pary.[/QUOTE]
Mnie też zdenerwowała tym promowaniem wf. Najlepsze było jak napisała na swoim blogu komentarz,że przecież oceny nie są ważne. W przypadku składania papierów do szkoły ponadgimnazjalnej akurat ten wf może przeważyć,a w każdej klasie może zdecydować o przyznaniu stypendium bądź nie. ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------
If you want to make God laugh, tell him about your plans Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany. Porozmawiaj z nami o Bułgarii ![]() Od dupy strony, zapraszamy ![]() Edytowane przez Niedopowiedzenia Czas edycji: 2014-09-21 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pewnym momencie trzeba wybrać, czy chce się być trenerką i dietetyczką Polaków czy czy chce się lansować na kasie męża. Tego nie da się pogodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Przy rodzinie 4 osobowej. 4*10*30=1200zł za same śniadania.
![]() |
#110 |
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Wychodzi na to, że AL sama sobie zazdrości hajsu i ot
![]() Gada o pieniądzach, forsie itd, bo "pytają ją o to" ale prawda byłaby taka, ze gdyby nie chciała, to by nie gadała. Mogłaby uciąc temat, że nie narzekają z Robertem i tyle. Sama jednak temat rozdmuchuje i później płacz i łzy, bo ludzie mówią jak mówią. Ale! Jak to powiedzenie mówi? "Tylko winny się tłumaczy" . Co by nie był, najważniejsze - gadają ![]()
![]() |
#111 | |
Marszałkini II RP
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że są już ze sobą tak długo, czyli od szkoły średniej i ciekawa jestem czy też była taką wyniosłą paniusią w czasach kiedy Lewandowski jeszcze nie spał na kasie. Podejrzewam, że jej pycha rosła wraz z liczbą zer na koncie męża. Edytowane przez Niebieskooka arystokratka Czas edycji: 2014-09-21 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i co w związku z tym? bo nie rozumiem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
![]() 1200 zł za same śniadania dla przeciętnej rodziny, mówi Ci to coś? Bo robisz wrażenie jakbyś też była oderwana od rzeczywistości takimi komentarzami, że 10 zł za śniadanie to bez przesady nie dużo, że nie rozumiesz że 1200 zł za same śniadania to pewnie i dla osoby ze średnią krajową sporo, a co dopiero dla przeciętnej osoby żyjącej w Polsce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Marszałkini II RP
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-09-21 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Jesli ktoś zarabia w milionach to pewnie ma inną skalę przełożenia; do grobu nie weźmie więc np. wydaje , skoro go stać. Nie jego też wina, że wysokiej klasy sport bywa świetnie opłacany. Ja np osobiście mam wrażenie, że np. w tym kraju za dużo uwagi poświęca się piłce nożnej, a efekty delikatnie mówiąc, takie sobie. Cytat:
![]() ![]() Nie bronię Lewandowskiej, ale bzdury gadasz takie, że zęby bolą, akurat sniadanie czy codzienne śniadanie za 10 to rzeczywiście może nie jest tania sprawa, ale ostatnio byłam w zwykłej za to szalenie popularnej restauracji fast food i zastanawiałam się nad jakąś kanapką i, żeby nie skłamać, najtansza i najzwyklejsza chyba była za 9 zł. I to nie była luksusowa restauracja do której z założenia przychodzić mają zamożni czy bardzo ludzie. Cytat:
![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-09-21 o 18:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.