Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-21, 16:46   #901
Michiru
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

mój mówi podobnie. jakby nie było oni tylko wiedzą, że jesteśmy w ciąży i że będą ojcami, ale my to czujemy, a to nie to samo. mój był mega szczęśliwy podczas usg prenatalnego. dziecko wyglądało jak dziecko, poruszało się. to stało się bardziej realne dla niego. ale moje humory i zachcianki to też traktuje z przymrużeniem oka, z lekkim pobłażaniem. wie, że są, że to normalne, ale nie czuje czaczy

ciiicho, grejpfrut z cukrem na podwieczorek

Edytowane przez Michiru
Czas edycji: 2014-09-21 o 16:48
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 16:50   #902
nouvelle2
Zakorzenienie

mojego tżta też często nie ma. W zasadzie to więcej go nie ma niż jest: pracuje 11 dni za granicą, przyjeżdza na 3 dni i znowu jedzie na 11. Czasem zostaje w domku na dłużej Idzie się przyzwyczaić, tym bardziej że ja nie znam czegoś innego- od początku naszego związku tak żyjemy

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:12   #903
marta24171
Rozeznanie

Laski pozostało mi 5 stron do nadrobienia, ale muszę na razie zrobić przerwę, bo mąż ciągnie mnie do sklepu po wyżerkę na dzisiejszy meczyk. Dokończę jak wrócę no i obowiązkowo zajrzę do klubiku, bo należą mi się baciki za milczenie buźki
Stary 2014-09-21, 17:19   #904
BettyBoob
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja tak szybko tez nie zasypiam , nawet jak sie przebudze mam problem z zasnieciem mleka nie cierpie, a syrop z cebulka nie jest tak zly pod warunkiem ze jest duzo cukru milego po poludnia z rodzinka

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Ja mam co chwile jakis problem, jak nigdy przed nie mialam, fakt ze dostalam tabletki, ale jesli jestes na wyjezdzie sluzbowym, to chociaz kup sobie plyn do higieny intymnej, chusteczki, i moze jakas masc poleca w aptece do smarowania, tylko powiedz ze jestes w ciazy, to dadza ci cos odpowiedniego, a pozniej do lekarza.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Mamusie, a czy mozna jakos zapobiec pojawianiu sie naczynek? nie mialam z tym problemu wczesniej, a teraz widze ich coraz wiecej na nogach. co moge z tym zrobic
Płyn mam kupiony specjalnie dla kobiet w ciąży, ale nie wiem czy czasami on mi właśnie nie szkodzi...

Zadzwonię jutro do gina i spytam się o lecibios femina
BettyBoob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:20   #905
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
No i mnie załamałaś,a miałam w sobotę zamiar wejść w Nova Park i sobie coś kupić
no niestety, nic nie kupiłam ani nie znalazłam. Ale jak chcesz to na ul.Kostrzyńskiej jest podobno bardzo dobrze pod tym względem zaopatrzony lumpek. Jeszcze tam nie byłam ale w tym tygodniu się wybieram więc jak coś ciekawego będzie to powiem a HM mama jest w Szczecinie w CH MOLO

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:24   #906
BettyBoob
Raczkowanie

Cytat:
odegralabym sie w jakis sposob na nim i to porzadnie. A zupe na niego bym wylala i powiedziala ze nastepnym razem sama pojde do rodziny bez niego. Wiem jestem okropna, ale ze mna nie ma zartow....
ja czasami z moim TZ jak sie pokloce, to mowie ze moge z nim wcale nie rozmawiac i nic nie bedzie wiedzial, albo sie wspieramy nawzjem i jestesmy razem albo to bezsensu. Ale to moje zdanie.
Mamy podobne charaktery Dziś na mojego TŻta się wkurzyłam, bo niby w żartach powiedział do mnie "Berta". Wrrrrr., ale się wkurzyłam!
BettyBoob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:36   #907
smv
Zakorzenienie

Ja juz po rozmowie z mężem. Grzecznie zapytalam czemu tak powiedział to kontra oczywiście ze szukam problemu tam gdzie nie ma. Być może się takie teksty mnie bolą szczególnie jak noszę pod sercem jego dziecko. Powiedziałam ze nie podobało mi się to ze nie od razu musi na ziemię sprowadzać ze powinien mnie wspierać to bulwers ze jak ja mogę mówić że on nie nie wspiera itp itd.... Rozryczalam się z bezsilności ze on nie Rozumie ze takie gadanie mnie dotyka. Przy okazji wygarnelismy sobie inne rzeczy.. Niby wszystko jasne ale humor mam do dupy on poszedł z psem na spacer to ja idę się wykapac. Lacibios femina w ciąży łykać można pytałam i w aptece i mojej lekarki bo teraz jesteśmy szczególnie narażone na infekcje. Zmykam dziewczynki buziaki miłego oglądania meczu. Ja to pewnie o 21 zasne hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 17:47   #908
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
no niestety, nic nie kupiłam ani nie znalazłam. Ale jak chcesz to na ul.Kostrzyńskiej jest podobno bardzo dobrze pod tym względem zaopatrzony lumpek. Jeszcze tam nie byłam ale w tym tygodniu się wybieram więc jak coś ciekawego będzie to powiem a HM mama jest w Szczecinie w CH MOLO
na kostrzynskiej bylam kilka razy i potwierdzam, warto zajrzec A w kupcu gorzowskim nie sie nie znajdzie? Byl jeszcze duzy chinski sklep ze wszystkim i ubraniami, przy torach tramwajowych, jak sie schodzi na rynek w centrum? Moze tam warto zajrzec, pod warunkiem ze istnieje jeszcze i sklep i rynek hi hi

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez BettyBoob Pokaż wiadomość
Mamy podobne charaktery Dziś na mojego TŻta się wkurzyłam, bo niby w żartach powiedział do mnie "Berta". Wrrrrr., ale się wkurzyłam!
To bym powiedziala zeby sie w lustrze zobaczyl Nie lubie sie smiertelnie obrazac, ale swoje powiem, kazdy ma swoj slaby punkt. I do kazdego mozna dotrzec w jakis sposob, zeby zrozumial ze pewne rzeczy bola i sprawiaja przykrosc.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ja juz po rozmowie z mężem. Grzecznie zapytalam czemu tak powiedział to kontra oczywiście ze szukam problemu tam gdzie nie ma. Być może się takie teksty mnie bolą szczególnie jak noszę pod sercem jego dziecko. Powiedziałam ze nie podobało mi się to ze nie od razu musi na ziemię sprowadzać ze powinien mnie wspierać to bulwers ze jak ja mogę mówić że on nie nie wspiera itp itd.... Rozryczalam się z bezsilności ze on nie Rozumie ze takie gadanie mnie dotyka. Przy okazji wygarnelismy sobie inne rzeczy.. Niby wszystko jasne ale humor mam do dupy on poszedł z psem na spacer to ja idę się wykapac. Lacibios femina w ciąży łykać można pytałam i w aptece i mojej lekarki bo teraz jesteśmy szczególnie narażone na infekcje. Zmykam dziewczynki buziaki miłego oglądania meczu. Ja to pewnie o 21 zasne hehe
Najwazniejsze ze powiedzialas co czujesz, itd. Ja z moim Tz za kazdym razem rozmawiam jesli dochodzi do takiej sytuacji, ze ktores z nas poczulo sie urazone....dzieki temu, staramy sie to zmienic, i wiemy co nam nie odpowiada....
Humor wroci jeszcze,najwazniejsze ze powiedzieliscie sobie co wam nie pasuje a nie trzymac to w sobie i plakac.... Buziaki milego wieczoru ;*
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:53   #909
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
[QUOTE=marta24171;48226383]
Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja wriciłam z zakupów. Kupiłam w Biedrze 3 pary gatek ciążowych za 8 zl, sukienkę ciążową za 8 zl i koszulę nocna ciążowa za 13zl. Także full wypas. Promocja byla yo sxloda bylo nie brac tym bardziej że materiały całkiem w porzo. Potem bylam posprzatac u starszej Pani którą się opiekuję. Teraz barszczyk mi się gotuje po mału 
Zaraz idę z córką do znajomej na gofryyy.

Też skorzystałam z tej promocji i kupiłam 2 pary leginsów ciążowych z wyższym stanem i regulowanym pasem za 10 zł

Cytat:
Płyn mam kupiony specjalnie dla kobiet w ciąży, ale nie wiem czy czasami on mi właśnie nie szkodzi...

Mi na przyklad lactacyd wcale nie podchodzi i nie moge go stosowac.
Mam cos innego dla kobiet w ciąży. Lacibios chyba tez zaczne brac chociaz raz na kilka dni i tantum rosa polecam do podmywania przy infekcjach. On tak znieczula ze można spokojnie spac albo pracowac i nie czuc swedzenia.

Ooo a u mnie leginsów juz nie bylo ale zaczaje sie na te z netto.
Synek tp. 15.03.2015

Edytowane przez mordka_1985
Czas edycji: 2014-09-21 o 17:56
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:55   #910
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Poszedł na spacer, wyluzuje, przemyśli sprawę i będzie wszystko ok, na pewno się pogodzicie .

A ja dziewczyny od tygodnia jeżdżę za sukienką na wesele. Ale mam wrażenie, że w każdej mam dwa razy większy brzuch. Nie chcę go ukrywać, tylko zaraz zaczną gadać "o zaszła ledwo w ciążę a już się tak nosi"... Będzie tak, że pójdę w worku po ziemniakach bo kompletnie nic mi nie pasuje

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:08   #911
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

To lepiej zadzwonic

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Poszedł na spacer, wyluzuje, przemyśli sprawę i będzie wszystko ok, na pewno się pogodzicie .

A ja dziewczyny od tygodnia jeżdżę za sukienką na wesele. Ale mam wrażenie, że w każdej mam dwa razy większy brzuch. Nie chcę go ukrywać, tylko zaraz zaczną gadać "o zaszła ledwo w ciążę a już się tak nosi"... Będzie tak, że pójdę w worku po ziemniakach bo kompletnie nic mi nie pasuje
napewno cos znajdziesz ja mam sukienke, tylko ze czarna, ale kroj ma fajny, bo nie jest bombka a jest fajnie rozszerzona delikatnie i wszystko da sie w niej ukryc a jest mega piekna i nie spada ze mnie wcale pomimo ze trzyma sie na niczym, po bokach ma fajne usztywnienia i kupilam ja w H&M za nie duze pieniadze jeszcze jak w PL mieszkalam , juz raz w niej na wesele poszlam
ja ide na wesele brata mojego Tz jak bede w 8 miesiacu ciazy , bede wygladac zjawiskowo jak hipopotam

a pozatym jestes w ciazy wiec nie ma co sie kryc na sile jesli widac u ciebie brzuszek, a inni niech patrza i niech podziwiaja

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-09-21 o 18:12
Stary 2014-09-21, 18:11   #912
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się jakoś dziś przykro zrobiło. Bylam z mężem u mojej babci na obiedzie pierw mąż mi wrzucił na sile kawałek mięsa do zupy mimo że babcia mi uskubala z udka coś tam, tak się wnerwilam ze wybuchłam płaczem. Potem jak mówiłam babci ze czas szybko leci bo juz zaczęłam 4mc to ten znów się odezwał żebym sobie nie dodawała bo dopiero zaczęłam 4mc a opowiadam o tym jakbym juz kończyła... Normalnie taka chodzę wnerwiona i zwyczajnie smutna przez takie jego dogadywanie mi ze naprawdę ;(
No to nie jest to miłe. Coś wpływa może na jego zachowanie? Dziwie się serio. Przecież wiadomo ze się cieszysz ze kolejny miesiąc juz idzie. Tak jak ja się cieszę że jutro zaczynam 5 miesiąc

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:12   #913
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
na kostrzynskiej bylam kilka razy i potwierdzam, warto zajrzec A w kupcu gorzowskim nie sie nie znajdzie? Byl jeszcze duzy chinski sklep ze wszystkim i ubraniami, przy torach tramwajowych, jak sie schodzi na rynek w centrum? Moze tam warto zajrzec, pod warunkiem ze istnieje jeszcze i sklep i rynek hi hi
A powiem CI że o kupcu nie pomyślałam, a mam go niemal pod nosem a do chińskiego to wejść nie mogę zaraz mnie cofa ale dzięki serdrczne za pomysły

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:14   #914
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
To lepiej zadzwonic

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

napewno cos znajdziesz ja mam sukienke, tylko ze czarna, ale kroj ma fajny, bo nie jest bombka a jest fajnie rozszerzona delikatnie i wszystko da sie w niej ukryc a jest mega piekna i nie spada ze mnie wcale pomimo ze trzyma sie na niczym, po bokach ma fajne usztywnienia i kupilam ja w H&M za nie duze pieniadze jeszcze jak w PL mieszkalam , juz raz w niej na wesele poszlam
ja ide na wesele brata mojego Tz jak bede w 8 miesiacu ciazy , bede wygladac zjawiskowo jak hipopotam

a pozatym jestes w ciazy wiec nie ma co sie kryc na sile jesli widac u ciebie brzuszek, a inni niech patrza i niech podziwiaja
Nie chodzi o ukrycie, tylko wszystkie te kiecki są teraz bombkami, a ja jestem ucięta z metra i wyglądam okropnie

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:16   #915
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
3maj się. Oby juz bylo lepiej między wami. Bo wsparcie ze strony partnera najważniejsze

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
mojego tżta też często nie ma. W zasadzie to więcej go nie ma niż jest: pracuje 11 dni za granicą, przyjeżdza na 3 dni i znowu jedzie na 11. Czasem zostaje w domku na dłużej Idzie się przyzwyczaić, tym bardziej że ja nie znam czegoś innego- od początku naszego związku tak żyjemy
Ja to mam najlepiej spędzam z moim 6 godzin dziennie. I jest bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie innej pracy u niego

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-21, 18:18   #916
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
A powiem CI że o kupcu nie pomyślałam, a mam go niemal pod nosem a do chińskiego to wejść nie mogę zaraz mnie cofa ale dzięki serdrczne za pomysły
To smigaj do kupca napewno cos znajdziesz
Stary 2014-09-21, 18:18   #917
lejdi_aga13
Rozeznanie

smv a ogolnie interesuje się ciaza?badaniami?jak sie czujesz itp?

JAkie mam beznadziejne włosy to masakra- myłam je i nie suszyłam suszarką o 13 i wgladają jak tłuste a zawsze miałam siano-chormony szaleją!

Ja sie cieszę,zę mam spotkanie z położną 29 a 8 USG-juz tak dawno nie widziałam brzdąca...a serduszko pięknie bije bardzo szybko -słuchałam dziś

Ogolnie do dupy się czuję, mdłości jakieś dziwne, spałam nawet. Musiałam wziąsc paracetamol na bol głowy(cos czesto mocno mnie boli ostatnio-zapytam sie na spotkaniu). Nic mi sie nie chce -nawet jeść....
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:19   #918
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:

poszukaj sukienki w stylu tulipan fajnie tuszują wiem, bo zawsze taki fason kupuje nawet na wesele swoje miałam taką białą mnóstwo jest ich na allegro do niej fajne szpilki i kopertówka i elegancko, i rozpuszczone włosy

a co do płynów do higieny intymnej to obecnie używam Efektima Mama Care specjalistyczny płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży i po porodzie, i powiem Wam, że jest rewelacyjny udało mi się go kupić w rossmanie z 15 zł na 4,90 pewnie był ostatni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asos-sukienka-tulipan-czern-nude.jpg (23,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2014-09-21, 18:19   #919
smv
Zakorzenienie

Oczywiście ze się interesuje pyta się jak kropka bo tak początkowo nazwaliśmy bejbasa. Dba o to co jem i jak się czuje... Dziś chyba gorszy dzień oboje mamy i tyle.
A te tamtym rosa to nie do irytacji pochwy jest? Bo z tego co wiem irytacji w ciąży nie powinno się robić tak jak nasiadowek....
Ja stosuję lacibios krem clotrimazolum. Mam też żel Iladian ale on mnie piecze sam w sobie... Więc go nie stosuje. Polecam też lactovaginal dopochwowo... Generalnie probiotyki dowcipne są najlepsze

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-09-21 o 18:21
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:20   #920
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
smv a ogolnie interesuje się ciaza?badaniami?jak sie czujesz itp?

JAkie mam beznadziejne włosy to masakra- myłam je i nie suszyłam suszarką o 13 i wgladają jak tłuste a zawsze miałam siano-chormony szaleją!

Ja sie cieszę,zę mam spotkanie z położną 29 a 8 USG-juz tak dawno nie widziałam brzdąca...a serduszko pięknie bije bardzo szybko -słuchałam dziś

Ogolnie do dupy się czuję, mdłości jakieś dziwne, spałam nawet. Musiałam wziąsc paracetamol na bol głowy(cos czesto mocno mnie boli ostatnio-zapytam sie na spotkaniu). Nic mi sie nie chce -nawet jeść....
Ból głowy to częsta w ciąży widzę dolegliwość niestety. Kiedyś nie wiedziałam co to ból głowy nawet a teraz co chwile.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-21, 18:20   #921
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chodzi o ukrycie, tylko wszystkie te kiecki są teraz bombkami, a ja jestem ucięta z metra i wyglądam okropnie
Mi tez nie pasuja bombki, a ich zawsze w sklepie najwiecej cos napewno znajdziesz ale po sklepach tez sie nalatasz
Stary 2014-09-21, 18:24   #922
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
mój mówi podobnie. jakby nie było oni tylko wiedzą, że jesteśmy w ciąży i że będą ojcami, ale my to czujemy, a to nie to samo. mój był mega szczęśliwy podczas usg prenatalnego. dziecko wyglądało jak dziecko, poruszało się. to stało się bardziej realne dla niego. ale moje humory i zachcianki to też traktuje z przymrużeniem oka, z lekkim pobłażaniem. wie, że są, że to normalne, ale nie czuje czaczy

ciiicho, grejpfrut z cukrem na podwieczorek
My juz po kolacji dwa kawałeczki chleba z szynka

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Mi tez nie pasuja bombki, a ich zawsze w sklepie najwiecej cos napewno znajdziesz ale po sklepach tez sie nalatasz
Mi też nie pasują niestety.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-21, 18:25   #923
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Oczywiście ze się interesuje pyta się jak kropka bo tak początkowo nazwaliśmy bejbasa. Dba o to co jem i jak się czuje... Dziś chyba gorszy dzień oboje mamy i tyle.
A te tamtym rosa to nie do irytacji pochwy jest? Bo z tego co wiem irytacji w ciąży nie powinno się robić tak jak nasiadowek....
Ja stosuję lacibios krem clotrimazolum. Mam też żel Iladian ale on mnie piecze sam w sobie... Więc go nie stosuje. Polecam też lactovaginal dopochwowo... Generalnie probiotyki dowcipne są najlepsze
tantum rosa stosowałam odrazu po porodzie po nacienciu krocza-ulge przynosi i duzo szbciej sie goi

I znow mdłosci mam zł dzien zdecydowanie

Jak dziewczny liczcie w koncu tygodnie? 13+1 to 13 czy 14 tydz? Ja jutro bede miała 14+0 już

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz

Edytowane przez lejdi_aga13
Czas edycji: 2014-09-21 o 18:29
Stary 2014-09-21, 18:38   #924
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
tantum rosa stosowałam odrazu po porodzie po nacienciu krocza-ulge przynosi i duzo szbciej sie goi

I znow mdłosci mam zł dzien zdecydowanie

Jak dziewczny liczcie w koncu tygodnie? 13+1 to 13 czy 14 tydz? Ja jutro bede miała 14+0 już

13+1 tzn ze trwa 14 tydzien a 13 jest juz skończony a juz 14+0 to 14 tydzien skończony

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 18:43   #925
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
13+1 tzn ze trwa 14 tydzien a 13 jest juz skończony a juz 14+0 to 14 tydzien skończony

czyli 15 zacznam? Jak ten czas leci

ja juz mam wyprawkę powolutku kompletowaną. Nie chce pozniej nic kupować przez miesiac bo nie lubie z małym dzieckiem jezdzić po makretach-wiem co z Natanem było. Ledwo weszłam-kupa. Przebrałam- jeść( a jadł w domu). Potem zasnąc nie mogł. A jeszcze po CC to tez boje się jak się będę czuła.

Jak się okaże,że to dziewczynka chyba kupie kilka mniejszych niz 56cm. Jak JUlie Urodziłam w 38tyg miała 52cm a ja mam miec CC w 37 to kurde obawiam się,ze beda za duże. :conf used:

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
Stary 2014-09-21, 19:07   #926
emily863
Zadomowienie

Witam się w 14 tygodniu ciąży I od jakiś trzech dni już nawet rano nie mam płaskiego brzucha, a coś niecoś odstaje.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:08   #927
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się jakoś dziś przykro zrobiło. Bylam z mężem u mojej babci na obiedzie pierw mąż mi wrzucił na sile kawałek mięsa do zupy mimo że babcia mi uskubala z udka coś tam, tak się wnerwilam ze wybuchłam płaczem. Potem jak mówiłam babci ze czas szybko leci bo juz zaczęłam 4mc to ten znów się odezwał żebym sobie nie dodawała bo dopiero zaczęłam 4mc a opowiadam o tym jakbym juz kończyła... Normalnie taka chodzę wnerwiona i zwyczajnie smutna przez takie jego dogadywanie mi ze naprawdę ;(
Grr..no nie ladni sie zaxhowal
Dobrze ze juz porozmaqialiscie. Moze faktycznie jakis gorszy dzien. Bo nie wiem jak u Was ale u nas deszczowo i ponuro.
Mam nadzieje ze jutro juz bedzie dobrze. Buziaki

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-21, 19:08   #928
Jagódkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
My można powiedzieć też od początku tak żyjemy Chrzest bojowy mieliśmy jak TŻ szedł do wojska, co prawda było to już tylko 9 miesięcy, ale pierwsza nasza taka rozłąka.
Jagódkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:09   #929
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
czyli 15 zacznam? Jak ten czas leci

ja juz mam wyprawkę powolutku kompletowaną. Nie chce pozniej nic kupować przez miesiac bo nie lubie z małym dzieckiem jezdzić po makretach-wiem co z Natanem było. Ledwo weszłam-kupa. Przebrałam- jeść( a jadł w domu). Potem zasnąc nie mogł. A jeszcze po CC to tez boje się jak się będę czuła.

Jak się okaże,że to dziewczynka chyba kupie kilka mniejszych niz 56cm. Jak JUlie Urodziłam w 38tyg miała 52cm a ja mam miec CC w 37 to kurde obawiam się,ze beda za duże. :conf used:

Tak
Ja jutro zaczynam 18 i wizyta i moze plec wreszcie aaaa

mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:10   #930
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

ja za tydzień zamierzam czegoś szukać, bo też idę na wesele- 11go października. Jak już coś ciekawego namierzysz, to daj mi znać. Ja póki co przymierzałam tą- http://www.stradivarius.com/pl/pl/ub...ml?colorId=006 . ale średniawo wyglądałam Chcę na pewno coś skromnego

smv grunt, że przeprowadziłaś rozmowę, zareagował jak zareagował, ale ważne, że zwróciłaś uwagę na to zachowanie przemyśli sprawę i następnym razem pomyśli, zanim coś powie

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości