|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48225547] Rubik jest gwiazda w swojej dziedzinie. Lewandowska nie jest.
[/QUOTE] Ej, ale z tego co pamietam to ona ma jakies tytuly mistrza Europy czy tam swiata w tym swoim karate, wiec sukces, mozna powiedziec tez odniosla. W swojej dziedzinie. Lewandowska jest mi obojetna Za to szalenie sympatczna wydaje mi sie zona Blaszczykowskiego Zas Rubik, dla mnie, jest szalenie niesypmatyczna Nie znam osobiscie zadnej z nich ![]()
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Ostatnio w tv widziałam materiał z super-hiper szkolenia z A. Lewandowską po którym uczestniczki miały być wyszkolone i przećwiczone, ogólnie fit i git ;-) całość tylko za ok. trzy tysie za trzy dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Tak, jest mistrzynią świata, nie wiem czy ostatnio obroniła tytuł bo nie śledzę ale ma sukcesy na swoim koncie. Różnica między nią a Lewandowskim polega na tym, że piłka nożna jest bardziej popularna i płatna. Jeśli chodzi o wysiłek sportowy to u każdego sportowca jest on niewyobrażalny, niezależnie czy to piłka nożna czy karate czy inny sport.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie słyszałam o wyjazdach 3-dniowych za tyle pieniędzy. Masz jakieś źródło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
No zle slyszalas
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48220700]Tak, zauważyłam. Moim ulubionym stwierdzeniem jest to, że tylko w Polsce ludzie hejtują i zazdroszczą innym sukcesów a zagranicą to rozpływają się z zachwytu, życzą innym samych sukcesów i nie krytykują (taaaa). Osobiście mi Lewandowska nie przeszkadza (chociaż nieco podpadła mi tym spotem promującym wf) ale już na Urbańską patrzeć nie mogę. Ma w sobie coś takiego co mnie odpycha, a jeszcze jej mężuś dolewa oliwy do ognia swoimi uwagami na temat zaściankowości Polaków. Wyjątkowo nie trawię tej pary.[/QUOTE]
![]() ![]()
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
To chyba jestem jedną z nielicznych osób, które do AL nic nie mają, nawet ją lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
A do tego "jest sztuczna, ma sztuczne zęby, kiedyś wyglądała lepiej (serio czytałam komentarz że Lewandowska jest sztuczna i fałszywa bo wyprostowała zęby aparatem
![]() ![]() Serio nie rozumiem dlaczego niektórzy aż tak jej nie lubią. Faktycznie ma lekko irytujący typ urody, ale kim trzeba być żeby tylko po tym oceniać człowieka? Dziewczyna ma wykształcenie, z tym Lewandowskim jest od lat, zna się na tym co robi, no kurde fajna i normalna kobieta. Chyba niektórymi kieruje tylko czysta zawiść - bo Lewandowska jest ładna, bogata, niczego jej nie brakuje to ją zmieszajmy z błotem. Tak jak wyżej "a wuj czy 3 tysiące za trzy dni czy za tydzień, przecież to fura pieniędzy". No i co z tego? Jak chce to niech sobie organizuje kurs za 10 tysięcy za godzinę, co komu do tego? Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
[1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;48229190]To jest bardzo ciekawe co piszesz, bo kto jak kto, ale to Chodakowska właśnie zrobiła karierę na plecach narzeczonego, a wykształceniem się nie chwali, bo go nie ma - ma jedynie uprawnienia instruktorki fitness (a przynajmniej tym dysponowała w trakcie "rozkwitu" kariery). Może nie miała sławnego nazwiska, ale kupę kasy na marketing (szkoda, że nie na szkolenia).[/QUOTE]
no, nie wiem... może to dlatego, że bardzo mało oglądam telewizji, ale ja o mężu Chodakowskiej nigdy nie słyszałam w innym kontekście niż ona sama, ani zanim ona pojawiła się w mediach. jasne, że brak wykształcenia w zawodzie, w którym się pracuje to nie powód do dumy, ale bez przesady. taka Mel B też raczej nie ma wykształcenia kierunkowego (mogę się mylić) i jakoś wszyscy z nią ćwiczą. nie mówię, że Chodakowska jest trenerką idealną, ale jak się chce to w dobie Internetu łatwego, dostępu do literatury, także zagranicznej wielu rzeczy można wyuczyć się samemu. a i po studiach dokształcać się trzeba samemu, bo czasem wiedza robi się zwyczajnie nieaktualna. AWF to nie jest jakaś na maksa prestiżowa, światowa uczelnia, no, fajnie, że skończyła studia, to się chwali i w ogóle, ale mam wrażenie, że jest to podkreślane tak jakby ona była jakimś profesorem tam. chciałam zauważyć też, że ona jest zapraszana do tv śniadaniowych jako Ania Lewandowska, a nie mistrzyni świata w karate czy jakiś specjalista. ja zwyczajnie uważam, że źle kieruje swoją karierą. nie rozumiem czemu zamiast opowiadać o swoim życiu w mediach nie zajmie się tym na czym się zna i na tym się promuje, skoro ma aspiracje zostać kolejną trenerką Polaków. no i dla mnie to głupota nie móc wyrazić własnego zdania ani krytyki. za chwilę nie można będzie skrytykować nawet polityków, bo zaraz ktoś powie, że zazdrościmy im zarobków i ogólnie życia. bez przesadyzmu, ja tam uważam, że to głupota cieszyć się ze wszystkiego, co pokazują w tv i na pudelkach i nie widzę powodu, dla którego nie można o tym rozmawiać.
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą przypomniało mi się, że Chodakowska jeszcze na początku kariery zapewniała, że nie interesują jej okładki, celebryckie życie, promowanie się. A jakoś jest inaczej, okładek kilkanaście zaliczyła, na imprezach się pojawia od czasu do czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
akurat w śniadaniu za 10 zl chodziło o to, że chociaż może najtansze super nie jest o tyle chyba jednak nieco więcej osób będzie sobie mogło na nie pozwolić, niż śniadanie za 40.
![]() Sorry bardzo ale jak wchodzę na wątek wydatków miesięcznych i dziewczyny wymieniają, że na rozrywki swoje i faceta tudzież ciuchy kosmetyki miesięcznie wydają od kilku stów wzwyż to takiej osoby na takie śniadanie jeśli ma ochotę nie będzie stać? A jak ktoś kolekcjonuje zapachy po kilka stów za flakon to też nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Edit: Przecież nie będą po programach śniadaniowych opowiadać, że jej narzeczony był ważniakiem w greckim shape i nagle zupełnie nieznana Chodakowska została okrzyknięta trenerką narodu, a polski shape wydał kilka płyt z jej ćwiczeniami mocno ją promując jako osobę, mimo nieznanego nazwiska i braku umiejętności. Przypadek? Nie sondzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez 6610e975c85461a73511d7b83bf3e01cd5d91d24_6487a38504e0b Czas edycji: 2014-09-22 o 06:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
hejt to był na Natalie Siwiec - mam nadzieje że jej populatnośc minęła
![]()
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Nie będę cytować po kolei bo jestem na telefonie, ale napiszcie proszę dziewczyny i podajcie linki kiedy Ania była niesympatyczna. Ja ją bardziej odbieram jako dziewczynę która szybko zdobyła popularność, pewnie nie korzystała z pomocy marketingowców jak Chodakowska
![]() ![]() Nie wiem też takasobie czemu się tak czepiasz drogich przepisów. Ja osobiście znam masę osób które stać na to nieszczęsne power śniadanie. Nie mam też pojęcia czemu założyłaś ze ona kieruje swoje posty do 5 osobowych rodzin żyjących za jedną wypłatę. Zresztą wystarczy wejść na jej fb i poczytać komentarze.. Pod postem z gratulacjami dla siatkarzy hejty ze Lewy nie umie w piłkę grać. Pod prawie każdym postem teksty w stylu "jak się ma tyle kasy i czasu to można ćwiczyć". Sorry dziewczyny, ale jak to inaczej nazwać niż hejtingiem i zasciankowoscia? Ja nie wchodzę na strony które mnie nie interesują żeby pisać takie komentarze i poczuć się przez to lepiej. Sent from my Windows Phone using Tapatalk Edytowane przez 201604251028 Czas edycji: 2014-09-22 o 05:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48231481]Gwiazda w swojej dziedzinie bym jej jednak nie nazwala.
[/QUOTE] No kurcze, to kogo bys nazwala gwiazda w karate, jesli nie maistrza swiata czy europy? Bo wiesz, wyzej juz chyba nic nie ma ![]() ![]() Adekwatnie, ja nie nazwalabym Rubik gwiazda, ewentulnie gwiazdulka ![]() Poza tym sama pisalas, ze jej figura (mowie o Rubik) to zasluga genow, "po prostu ma taka sylwetke" a to znaczy, ze ona sie nie napracowala na poczatku zeby akurat osiagnac to co osiaegnela, sylwetka, troche szczescia, troche pieniazkow rodzicow. To miala na start. Jasne, co z tym zrobila, to juz jej zasluga. A Lewandowska jako ten guru zywieniowy dopiero zaczyna. Na starcie ma: sukcesy jako sportowiec, skonczyone "szkoly i kursy", pieniadze meza (nie wiem zreszta, sama tez chyba cos tam ma, w koncu reklam za friko nie robi ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-09-22 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pewne media nakręcają ten "hejt" i sprawiają, że ludzie nie darzą jej sympatią, bo jest oderwana od rzeczywistości i wypisując bzdury, które są oderwane od rzeczywistości. Nic do niej nie mam, ma kasę i możliwości, niech z tego korzysta ile może i na zdrowie. Młoda jest, ładna, ma męża, który zarabia krocie, no czego dziewczyna może chcieć od zżcia więcej poza mniejszą ilością niechęci ze strony ludzi...? ![]() Może ona poderwie do treningów kolejną część Polek, tę, której nie ruszył Chodak ![]() ![]() Miłego dnia życzę.
![]() |
![]() |
#201 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Niektórzy wydają codziennie dychę na paczkę papierosów, inni na śniadanie, to ich sprawa. Nie wydaje mi się, żeby dla osoby z co najmniej klasy średniej (czyli z pensją co najmniej równą średniej krajowej), a co dopiero dla takiej zarabiającej miesięcznie kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy 10 zł za śniadanie było dużą sumą.
![]() |
![]() |
#203 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jakieś wyliczanie ile kosztuje plasterek pomidora ![]() Jakby założyła blog "przepisy na obiad do 10zł dla czteroosobowej rodziny na 2 dni", to byłoby lepiej? ![]() Może po prostu nie ma w sobie tego czegoś, co musi zaskoczyć, żeby ludzie zaczęli ją lubić, bo nie każda, nawet miła osoba, to ma, ale to licytowanie się za ile można zrobić zdrowe śniadanie to już przesada. Owszem, można za mniej, można i za więcej, ale co z tego? Każdy robi za tyle, na ile go stać i już. Nigdzie nie napisała "nie rozumiem, czemu wszyscy nie jedzą jagód goji na śniadanie" ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() Dzięki temu gospodarka się kręci ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
Była mowa o przeciętnym Polaku a nie o Polaku zarabiającym średnią krajową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Marszałkini II RP
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Pani Mizantrop
|
Patrząc na nieustające tłumy w droższych kawiarniach i restauracjach stwierdzam, że jednak sporą część społeczeństwa stać na to śniadanie za 10 zł, obiad za 50 i kawę za 15.
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
No i? Osoby, która zarabia 2 tys. i ma na utrzymaniu jeszcze 3 osoby + kredyt na to śniadanie nie stać, ale już 548 osób tu napisało, że po pierwsze ona ich nie zmusza, a po drugie blog jest otwarty dla wszystkich osób i są ludzie, których stać. Naprawdę nie widzę w tym problemu.
![]() |
#208 |
Konto usunięte
|
Jest mnóstwo osób zarabiających poniżej 2 tys. ale wydających kasę nierozsądnie i tak wydadzą na jakieś głupoty a potem muszą się męczyć do pierwszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Też X lat temu nie miałam pojęcia, ile kosztuje życie i zanim nauczyłam się rozsądnie pieniądze wydawać, to też się trochę musiałam pomęczyć. I myślę, że nawet osoba zarabiająca poniżej 2 tysięcy od czasu do czasu może sobie pozwolić na ten obiad za 50 zł i śniadanie za 10.
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
I jak to się ma do Ani Lewandowskiej?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.