|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
ja mam duzo kosmetykow z avonu
no ale nie az tyle co wy. a i tak mam wyrzuty sumienia ze po co mi pare pelingow itp hihi
|
|
|
|
#2282 |
|
Konto usunięte
|
To teraz ja
Pielęgnacja
|
|
|
|
#2283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
w takim razie ją wezmę.
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam duzo kosmetykow z avonu
no ale nie az tyle co wy. a i tak mam wyrzuty sumienia ze po co mi pare pelingow itp hihisory za taki sam drugi post ale wizaz cos slabo mi chodzi;/ |
|
|
|
#2288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez mysle abys tak zrobila Klientka zamawiala cien do powiek z CT-jak tylko przyszla paczka spakowala go i zanioslam do klientki( nawet nie przyszlo mi do glowy zeby otworzyc pudelko i sprawdzic jak wyglada,gdyz staram sie nie otwierac kosmetykow ktore nie sa dla mnie)Gdy klientka wyciegnela cien myslalam ze spale sie ze wstydu tym bardziej ze zamowila u mnie pierwszy raz Cien byl calkowicie sproszkowany ,cale pudelko brudne wrecz zawartosc wysypywala sie na zew. Oczywiscie przeprosilam klientke i pobieglam do Coku kupic taki sam cien tyle ze nie wadliwy.(dobrze ze mam blisko)Jak tylko wrocilam do domu wysmarowalam im takiego maila ze wstyd cytowac!!!Na drugi dzien zadzwonila Pani z Avonu z przeprosinami i powiedziala ze przesla za darmo nowy cien z nastepnym zamowienu i produkt przeprosinowy dla klientki Wiec mysle zebys tez napisala im co myslisz o tej calej sytuacji- bo czasami to juz przerasta ludzkie wyobraznie
|
|
#2289 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Asiuchna a napisz coś jak już piszesz o nowościach o tej nowej wodzie damskiej. Jak pachnie? Podobnie do passion dance? Sunik1 może to tak miało być że niby wiesz - ProWild
|
|||
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
......
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie robie zapasów z Avonu. Powód? Jeśli zamówię wczesniej, gdy nie jest mi coś potrzebne 'na już" to jest ryzyko, że później może mi braknąć do 150zł - wtedy musiałąbym brać coś niepotrzebnego,a tak to moge zamówić coś co mi sie skończyło. W K9 mam mało zamówień i podbiłabym je szamponem nabłyszczającym 2w1 (tata go używa i ja) ale niestety niepotrzebnie kupiłam wcześcniej (siedzi w szafce jeszcze nie używany)
Ale szczerze powiedziawszy, to z Avonu bardzo mało kosmetyków kupiłam kolejny raz: 1. peeling Clearskin 2. maseczka z drzewem herbacianym i grejpfrutem 3. tusz stylista 4. surreal 5. be kissable Numerki 1 i 2 na stałe u mnie zagościły
|
#2293 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Do tej pory siedziałam cicho. Zdarzało się, że np. próbka była rozlana w paczce i zabrudziła wszystko co w niej było (była jakby rozcięta żyletką), ale to były początki i nie wiedziałam do kogo się zwrócić w tej sprawie, noi wtedy nie miałam neta i nie mogłam Was się poradzić. Innym razem było coś na fakturze a w paczce nie było ( tak bylo 2 lub 3 razy). O ile pamiętam innych niespodzianek nie miałam.... a ostatnio miałam trochę rozerwaną paczkę i czegoś tam brakowało. Przeważnie dzwoniłam na non stop i załatwiałam wszystko polubownie bez nerwów, ale teraz im nagryzmole jakiegoś meila żeby nie zapomnieli, że czasem Polka potrafi mieć nerwy.
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
wiajcie dziewczyny
mam problem i niby wszysko wiedziałam, ale nie wiem; face z COKu z krórym rozmawiałam nieco zamieszał i jesem w kropce![]() reguła : - suma zakupów w bieżącej lub poprzedniej kampanii* jest większa lub równa 150 zł- w cenach katalogowych Warunki zwolnienia z opłaty to: - wartość sprzedaży w kampanii wynosi min.150 zł - kolejne zamówienia w tej samej kampanii( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość pow. 50 zł no i dobra, ale z poprzedniej kampani miałam ze 400zł, a z 09, przez braki w COKu na 1-sze zamówienie miałam coś powyżej 100zł i czy jeżeli zrobie 2 zamówienie ( przez inerne) będe mieć doliczone 10zł za małą paczke, czy nie? pyam, bo face w Coku powiedział że nie, ale jakoś nie chce mi sie wierzyć ach i sory znowu zjada mi jedną liere
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) lub przysłaniem prezentu przeprosinowego.
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jednak dzis paczuche odebrałam
SSS SF UJEDRN. TONIK/CIALA AC 4-CIENIE/POWIEK S.CORALS ZLOC.POL.CIEN/POW. P.PEACH 2x CT ZLOCISTA SZM.CINNAMON CT CIEN/POW.VIBRANT VIOLET CT PEDZEL DO PUDRU INDIVIDUAL BLUE/HIM KULKA 2x CELEBRE DEO KULKA PERCEIVE DEO KULKA AC UJEDRNIAJ.KREM/TWARZY GL.OCZYS.ZEL/TONIK/DRZ.HERB. NAT SZAMP.2W1 LIMETKA 400ML 2 x SSS KREM/RAK MLODY WYGLAD SENS.MYDLO/PLYN GORACE LAT SENSES G.READY SH.GEL 500ML ZEL/PRYSZ.TROPIC.ZING 500ML FW ZMIEKCZAJACY KREM/PIET SSS SF UJEDRN.ZEL/PRYSZNIC SSS SF UJEDRN.BALSAM/CIALA AT ODZYWKA DOD.OBJETOSC AT SZAMPON OBJETOSC+ 250ML AT ODZYWKA ROZSW.WL BLOND AT SZAMPON ROZSW.WL.BLOND igratis dostałam SPA NAW.MASECZKA/TW.Z OLIW i SPA ZEL KAPIEL.Z OLIWKA które pachnie o tak i podoba mi się bardziej niż ta parafinowai to po stokroć ![]() ja nie moge co ten Avon robi ze mną ...uzależnienie coraz głębsze... zaraz bedize ze 50% moich kosmetyków a wciaż rosną zapasy<niewiadomo po co ja to kupuje;P) zamorduje ich chyba |
|
|
|
#2298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli kóraś z was może mi pomóc i zna odpowiedz na moje pyanie i wąpliwości o proszę się odezwać
mam czas do północy, dzis mam dzień zamówienia
|
|
|
|
#2301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
edit: znalazłam takie coś w Nowa Ty (nie zauważyłam wcześniej że chodziło o zakupy w COK) - "Robiąc zakupy w COK dokonaj pierwszych zakupów na kwotę 150 zł. przy kolejnych zakupach w tej samej kampanii wystarczy ze zbierzesz od Klientów zamówienia na kwotę 50 zł" |
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
zakupy robiłam w COKu, i nie , niedoliczyli mi za małe zamówienie 10 zł bo w poprzedniej kampani miałam powyżej 150 zł, a jeżeli chodzi o braki o przecież w coku mie uwzględniają ich na fakurze - a byłam aka zła, nie mieli poówe mojego zamówienia, o po prosu było już śnieszne jak co drugiej rzeczy nie mieli
i z ich winy mam problem
|
|
|
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
nie , ogólne zamówienie miałam na ponad 200zł ale jak rozbili mi o na pół o byłam ugoowana
ach, szkoda gadać - pojade w pomoedziałek do Coku i może coś załawie dzięki za odpowiedż |
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
nie ma za co - bo chyba i tak nie wiele pomogłam.
|
|
|
|
#2306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko tusz stylista jest przecież w katalogu 9 |
|
|
|
|
#2308 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
Witam ale mialam z rana niespodzianke dostalam paczke a powinnam miec w poniedzialek,Idę rozpakowac i potem podziele sie wrazeniami pozdrawiam
|
|
|
|
#2310 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ile trzymacie na włosach jogurtową maseczke?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

no ale nie az tyle co wy. a i tak mam wyrzuty sumienia ze po co mi pare pelingow itp

Cien byl calkowicie sproszkowany ,cale pudelko brudne wrecz zawartosc wysypywala sie na zew.
Oczywiscie przeprosilam klientke i pobieglam do Coku kupic taki sam cien tyle ze nie wadliwy.(dobrze ze mam blisko)

. I normalne dwa pilniczki biały i czarny. Jeden drobniejszy trochę. Kupiłam go w netto za 5 zł chyba więc na tyle to fajny gadżet.
......

znowu zjada mi jedną liere
) lub przysłaniem prezentu przeprosinowego.
i podoba mi się bardziej niż ta parafinowa