|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Faktycznie mi sie pomerdalo
Z tym snem to bylo tak, ze wczoraj chcialam tak wlasnie sie przemeczyc... ale usnelam, nie dalam rady - kolo 19 :/ I moj plan sie posypal. kobietasukcesu - nie jest nam dane byc przyjaciolkami na wizazu Tz zrobil mi pysznego omleta na sniadanko a ja zrobilam sok z kilku lasek rabarbaru, 3 jablek i pomaranczy. Pyszny, aczkolwiek kwasny
|
|
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa, i jak, była w nocy sąsiadka? |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Ja wczoraj wrocilam po 2 tyg na campingu w Bretanii z Rodzina tz-a. Dobre pod tym wzgledem ze nie dosc ze zwiedzilam ciekawy kawalek Francji to I oni mowili tylko po francusku.
Teraz przejrzec zdjecia a troche tego jest. Napewno na dobre mi wyjazd wyszedl. Myslalam ze bedzie gorzej z jezykiem ale jakos ze mna wytrzymali ![]() A tz przy okazji sie stesknil ( ja tez) Na szczescie nie sa typem ludzi ktorzy jadac nad morze leza pol dnia na plazy wiec troche zobaczylismy . A Tu widze ze nadrabiania sporo ale dam rade. Do tego wczoraj jakby bylo malo ledwo wrocilam , 3 prania wystawione a wieczorem ruszylismy do przyjaciela tz- a I wrocilismy po 2. Chlopaki pograli ( instrumenty I Xbox , zjedlismy I tak zlecialo. Teraz powrot do rzeczywistosci. Tu zupelnie inna pogoda. Juz jesien na bardziej a w Bretanii te ostatnie 2 tyg to bylo czesto nie mniej niz 26-27C w cieniu. Widze o sloiczkach byla mowa. Oj marzy mi sie znowu cos na zime porobic. Jak bylam mala to mama czy babcia( zreszta cala rodzina robila pretwory ale jedni inne inni inne) robili mase przetworow, kompotow, dzemow, marynat . Pomidorowa na przecierze wlasnej roboty czy dzemy Wujek byl specjalista w grzybach I rybach , Ciocia znowu jakies kompoty ale tak smakowaly ze , mama tez zawsze robila duzo roznych przetworow. Noc pierwsza ,, w domu" niestety mialam srednio przespana. Jakies straszne rzeczy mi sie snily I pobudka z krzykiem. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-09-21 o 08:58 |
|
|
|
#755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
My tydzień temu byliśmy na weselu. W niedzielę roczek. Rodzice przyjechali do nas na weekend. Mama była taka dobra, że wstawała do Adasia. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Adaś chory. Od środy chodzimy na zastrzyki. Dziś była przespana noc, bo pobudka dopiero o 4.30. |
||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie, a mieliśmy przygotowaną kamerkę, żeby ją nagrać.
|
|
#757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja lubię intensywnie pomidorową dlatego pod koniec dodaję jeszcze przecier pomidorowy ![]() Dzień dobry idziemy dziś na obiad do rodziców Tż więc zapowiada się kompletnie leniwa niedziela a wieczorem obowiązkowo oglądamy mecz mam nadzieję, że po 40latach znów zdobędziemy mistrzostwo ![]() u nas wczoraj była jeszcze piękna letnia pogoda a dziś niestety już jesiennie- pochmurno i chłodno ![]() Ijaa sąsiadka-wariataka pewnie wyczuła, że szykujecie na nią kamerę że nie przylazła
|
|
|
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
Kashmirka - puchaty szlafrok
![]() A Polsat wcale nie taki z gestem, bo ci, ktorzy kupili dostep juz im zaplacili a teraz jeszcze beda mieli gruuube miliony z reklam podczas finalu. Kij im w oko, prezydentowi-laskawcy tez, ale mi interwencja ![]() O, przypomnialo mi sie a propos siatkowki - kiedy bylismy we Wroclawiu widzielismy kilku siatkarzy z Kuby w galerii handlowej. Tydzien pozniej spotkalismy ich znow na lotnisku w Warszawie Uwielbiam sylwetke siatkarzy, oni sa tacy smukli, ale nie chudzi - po prostu ciesza oczy
|
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Ja pewnie sama też bym sobie do dziś nie kupiła ale dostałam w zeszłym roku na Gwiazdkę od rodziców Tż
i nie wiem jak mogłam wcześniej bez niego żyć hehe a z tym gestem Polsatu napisałam sarkastycznie, mam takie samo zdanie jak Ty ja uwielbiam siatkówkę i siatkarzy, obie z siostrą dużo grałyśmy w czasach liceum więc zawsze przeżywamy te mecze też pod względem techniki gry i swego czasu obie wzdychałyśmy do Michała Bąkiewicza |
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
o ja się już przymierzam do zakupu takiego szlafroku długo
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe tak myslalam ze masz takie zdanie jak ja o Polsacie. Noz sie otwiera w kieszeni.
Moim ulubiencem byl od zawsze Winiarski
|
|
|
|
#762 |
|
zawsze mam racje
|
lucy: cos z tym bede musiala zrobic, bo to jednak denerwujace. Moze wina jakiejs wtyczki
sprawdze na innej przegladarce.Mam puchaty szlafrok, ale jeszcze mi na niego za cieplo. Za cieplo mi nawet na taki materialowy z ala dresowego szarego materialu. Zjadlam dzis bardzo grzeszne sniadanie- raz na ile mozna (2 bulki hamburgerowe z jajkiej sadonym i serem topionym w plasterkach ) wiec potem dla rownowagi zielony koktajl i te sprawy. Dorwalam w koncu jarmuz wczoraj
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszą rzeczą którą kupię jak tylko dostanę pracę będzie suszarka na pranie
![]() W obecnym mieszkaniu w łazience jest zamontowana taka podsufitowała.. Ale nie mma tam ani okna ani wentylacji Pranie suszy się długo I przechodzi smrodem.Sierdzi taką stęchlizną w łazience nie wiem niby wszystko wyszorowałam itp Nawet ręczników tam nie zostawiam![]() Wanna nieustannie się zapycha.. I próbowałam kretem to chwilowo tylko załatwiło problem.. Rozumiem, że ludzie nie będą pod wynajem mieszkania remontować, ale temu typowi juz kilka razy mówiłam o tej wannie
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My jak zwykle działamy. Dzisiaj poszła w ruch sypialnia - trzeba tam trochę dziur pod ogrzewanie zrobić. Teraz TŻ coś w kuchni montuje pod jutrzejsze układanie kafelków na ścianie, a ja w międy czasie robię sałatkę - będzie do pracy na jutro i pojutrze. ![]() Małżonek postanowił, że nie gotujemy dzisiaj i zabiera mnie na obiad , a później mamy kursa po kilka rzeczy do IKEI - jak zamawialiśmy kuchnię to było kilka blatów i musimy to dobrać, bo jak dobrze pójdzie w przyszły weekend montowanie mebli. ![]() Wieczorem obowiązkowo kibicowanie (dzięki wielkodusznej stacji Polsat) przez TV.
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
melduje ze zyje ale jeszcze nie mam sil zeby czytac forum, bo choruje
|
#766 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny kibicujemy!
![]() Parole piękny masz podpis, kocham Hłaskę |
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-09-21 o 20:33 |
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
ja też Naoglądałam się dzisiaj Perfekcyjnej pani domu i gruntonie ogarnęłam 5 szafek
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Polska mistrzem świata!
|
|
|
|
#770 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry wszystkim, ja dziś tylko przelotem, bo o 23 wracamy do wrocławia polskim busem, a z samego rana fruuu na Maltę
![]() wczoraj po powrocie zmordowani jak nie wiem zdecydowaliśmy że prosto z samolotu idziemy oglądać mecz w spelunce koło domu, same wiecie jakie były emocje, a przeżywane z 50 innymi osobami były super. przy okazji poznaliśmy trochę lokalsów, dresików w prawilnych trzewikach i czapkach-w☠☠☠☠☠☠☠kach, którzy okazali się mili ![]() dziś mamy załatwianie ostatnich formalności, wymiana części pieniędzy na euro, sprzątanie i ostatnie zajęcia przed (tak, nawet w dzień wyjazdu na wakacje sobie nie odpuszczam! taki ze mnie twardy zawodnik ) ! wymieniam się z Kraven Na Malcie 30 stopni... lecę pakować kostiumy miłego dnia kochane, wrzucam wam na dzień dobry pyszną kawusię
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Juhuuu
![]() Kaaawy ! O północy poszłam spać, musiałam obejrzeć do końca
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego wypoczynku
Mi zostało 19 dni do urlopu ![]()
|
|
|
|
#774 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez ogladalam do samego konca Dzisiaj lekko niewyspana jestem, ale daje rade w pracy.
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mistrzów warto
![]() W środę będę jeszcze bardziej niewyspana, jutro wieczorem fotobudkujemy.
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze ten tydzien w pracy i kolejny mam urlop Co z tego jak studia sie zaczynaja i zjazdy mam co tydzien
|
|
#778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja się tylko modlę żeby mnie nic nie złapało przed wyjazdem na urlop bo ciągle ktoś mi tu kaszle i kicha nad głową ![]() Rise zazdroszczę |
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjazdy mam średnio co 3 tygodnie, więc nie jest źle. Na magisterce miałam co tydzień :/
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

, mama tez zawsze robila duzo roznych przetworow. 

i nie wiem jak mogłam wcześniej bez niego żyć hehe 

sprawdze na innej przegladarce.
) wiec potem dla rownowagi zielony koktajl i te sprawy. Dorwalam w koncu jarmuz wczoraj 
Nawet ręczników tam nie zostawiam
Wzięliśmy ślub 26-09-2015
Polska mistrzem świata!
ja się tylko modlę żeby mnie nic nie złapało przed wyjazdem na urlop bo ciągle ktoś mi tu kaszle i kicha nad głową