![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
White Cafe .. mleczko matki jest wartościowe i smakuje i to najważniejsze.. mój jeszcze jest cycoholik.. a skonczyl 17 miesiecy, o ile w dzien juz moge powiedziec z enie karmie chyba ze w domu jestem w tygodniu to prosi czasem ale go zagaduje, tak w nocy na sen chce sie przytulic i popic..komedia... ale mam nadzieje, ze sam polubi (juz lubi) mleczko z kubeczka
![]() Ja również po cc zmałym spałam, i do teraz tak jest.... śpi z nami ![]()
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Przedstawiam Wam nowego członka rodziny J. :P i synusia
![]()
![]() |
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Synuś super! Duuży chłopak, a pieso to Beagle?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
no Florek 56 ani razu nie założył a miałam kilka siatek
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
a i mam pytanie kurde dziś mam wizyte u ginka a wczoraj dostałam @
![]()
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
No ja bym nie szła bo co on tam zrobi? Nawet nie zajrzy za mocno, nie mówiąc o cytologii i innych badaniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo kurde ja nie mam czasu na inny termin. znowu bym musiała czekać ze 2tyg a mnie tu już nie będzie. ![]()
![]() |
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
Dragusia idź - mi lekarka mówiła, że jak trzeba to nawet badają przy miesiączce, że to dość "krwawy" zawód
![]() ![]() Piesek śliczny ![]() White i dobrze, że z nim śpicie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leci czas leci ![]()
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Piesek to beagle..
![]() No czas ucieka.. jak szalony... mój Paweł skończył 17 miesięcy... ![]()
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
byłam, usg zrobiła
![]()
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
Nio to dobrze, że poszłaś, jeszcze byś mnie posłuchała niepotrzebnie
![]() ![]() My zaczęliśmy 42tc, dali nam czas do poniedziałku, jak nic to w poniedzialek rano indukcja....Boshh ale sie boję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Dragusia i super
![]() Prymaza kciuki ![]()
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Prymaza kciuki
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
11.wrzesień II kreski
![]() 15 wrzesień piękna beta ![]() 17 wrzesień plamienie....... oddział....... (beta w dół) ![]() I po wszystkim ........ ( tak jak to u mnie bywa, nigdy nic nie przychodzi mi łatwo) To była moja szósta ciąża - a Waneska jest w domciu tylko jedna,......... wiecie co ......................... .................... ALE JEST ![]() ..... żadnych komentarzy ( poproszę o buźki uśmiechnięte ![]()
Małżeństwem od 10.01.2004 ![]() 12.01.2004r. ![]() 19.02.2009r. ![]() Ślubowanie 18.06.2011 ![]() 29.10.2011r. ![]() 06.02.2012 ![]() 28.12.2012 II ![]() 17.01.2013 ![]() ![]() ![]() 30.08.2013 Wanessa - szczęście nasze nie ma granic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Razem z Mikolajem trzymamy mocne mocne kciuki! !!!!
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Czesc Kochane.
![]() ![]() Dziś pobieranie krwi bylo i mam czekać na USG. Wiec zobaczymy co i jak.
![]() |
#951 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mojego małego męczą bole brzucha. Przy puszczaniu bakow poplakuje i steka. Kupki tez takie malutkie robi. Wczoraj podalismy mu espumisan i ja pije namiętnie koperek (jemu tez dzis dam herbatke z kopru). Wczoraj ok 21 tak strasznie zaczal piszczec i plakac ze myslalam ze mi serce pęknie. Nic nie pomagało. Przypomniało mi się ze suszarka pomaga. Wlaczylismy i jak ręką odjal.to chyba sam szum go uspokoił bo chyba nawet brzuszek nie zdążył mu si nagrzac. I potem znow się roz plakal i znow suszarka pomogła. O co chodzi z ta suszarka? Jakby ona nie pomogła to nue wiem co bysmy zrobili. Dodam ze brzuszek masujemy często, zazwyczaj mu się odbija, kladzieny ba brzuszku ja trzymam naprawdę ostra dietę -nic jue mogło mu zaszkodzić. Czy to może byc kolka? Ma któraś z Was dostęp do kropek sab simplex?
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Hania
![]() ![]() ![]() ![]() Patusia kciuki!!! zdrowia!! ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- White.. u nas mały też miewał takie kolki.. ale mijały.. już zapomniałam co stosowałam.. hmm masowalismy brzuszek i kladlismy na brzuszku.. tez przestrzegalam diety ale niestety bywalo roznie. Co do suszarki to chyba szum uspokaja nie wiem nie stosowalismy ![]() Połóż malca na sobie, tak by brzuszkiem dotykał twojego brzucha. W tej pozycji dziecku często udaje się pozbyć gazów, poza tym maluszek uspokaja się, czując ciepło rodzica. Masuj dziecko delikatnie po pleckach, co pomoże wydalić gazy.
Zrób maluchowi masaż brzuszka. Na początku ruchy powinny być delikatne, zgodne z ruchem wskazówek zegara. Potem masuj brzuszek na przemian lewą i prawą dłonią. Lewą rób ruchy okrężne, a prawą półkola – od zewnątrz do środka brzuszka. http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...eci_35946.html Połóż malca na sobie, tak by brzuszkiem dotykał twojego brzucha. W tej pozycji dziecku często udaje się pozbyć gazów, poza tym maluszek uspokaja się, czując ciepło rodzica. Masuj dziecko delikatnie po pleckach, co pomoże wydalić gazy. Zrób maluchowi masaż brzuszka. Na początku ruchy powinny być delikatne, zgodne z ruchem wskazówek zegara. Potem masuj brzuszek na przemian lewą i prawą dłonią. Lewą rób ruchy okrężne, a prawą półkola – od zewnątrz do środka brzuszka. http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...eci_35946.html Połóż malca na sobie, tak by brzuszkiem dotykał twojego brzucha. W tej pozycji dziecku często udaje się pozbyć gazów, poza tym maluszek uspokaja się, czując ciepło rodzica. Masuj dziecko delikatnie po pleckach, co pomoże wydalić gazy. Zrób maluchowi masaż brzuszka. Na początku ruchy powinny być delikatne, zgodne z ruchem wskazówek zegara. Potem masuj brzuszek na przemian lewą i prawą dłonią. Lewą rób ruchy okrężne, a prawą półkola – od zewnątrz do środka brzuszka. http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...eci_35946.html
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
A ja się witam w dwupaku nadal
![]() Zrobili nam test oksytocynowy, mała ładnie reagowała, jakieś skurcze były ale żadnej akcji i wypisali nas do domu. Jutro kontrola, ktg, a środę juz nas zostawią do rozwiązania...czemu to moje dziecko takie uparte...już tak się o nią stresuję! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
haneczka
![]() ![]() Patusia ![]() Prymaza czekamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i już ból przeszedł? ty się musisz oszczędzać a nie nosić ![]() Cytat:
![]() ale na allegro chyba są. co jeszcze może pomóc ciepła pieluszka na brzuszek, Florka ze dwa razy bolał to ja chuchałam na brzuszek i nóżkami rowerek robiłam. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() OCT to bardzo małe dawki oksy, własciwie miałam po niej tylko skurcze przepowiadające i to na początku bo później to już nic. Dwaj lekarzy nas badało więc wierzę, że wiedzą co robią. Jutro już zostajemy. Bo nadal cisza, mała tylko sobie fika jak fikała, zaraz jedziemy na ktg, dopakujemy torbę i szykujemy się na jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
[QUo matkoOTE=Prymaza;48247036]Naprawdę??? Wogóle ja to nie słyszałam aby komuś robili test OCT, walili tylko oksytocynę bez sprawdzenia jak dziecko na nią reaguje i dawaj
![]() OCT to bardzo małe dawki oksy, własciwie miałam po niej tylko skurcze przepowiadające i to na początku bo później to już nic. Dwaj lekarzy nas badało więc wierzę, że wiedzą co robią. Jutro już zostajemy. Bo nadal cisza, mała tylko sobie fika jak fikała, zaraz jedziemy na ktg, dopakujemy torbę i szykujemy się na jutro ![]() O matko, pamiętam to oczekiwanie. Ale teraz moje szczęście spi na moim cycu (bo przecież tu jest mu najlepiej ![]() ![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
właśnie spakowałam dzisiaj 5 duży karton. kilka już było a końca dalej nie widac. a jutro jedziemy!!!!!! aaaaaaaaaaaaa
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.