|
|
#421 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Cytat:
tylko zeby nie pomylic butów Melissa z kolekcja tej samej firmy Mel by Melissa - pierwsze za 400 zl drugie za 100-200 ![]() Cytat:
ja tez mam takie wrazenie, w zasadzie to prawie nie mam brzucha - jak chce kupic sobie Mac'zestaw a wstydze sie ze w ciazy takie smieci jem to potrafie tak wciagnac ze nie widac w ogole ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
charliss i my dlatego podjeżdżamy do McDrive
![]() muszę iść spać zboczuszki, bo nie wstanę na badania jutro Dobranoc, bawcie się dobrze, z Tżtami lub same
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkręcila i poszla
gdybym byla jej mężem i tak by mnie rozgrzala...nieźle by mi opadl Zygmunt i szczeka także hahaha:
|
#424 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej napaleńce, potem się dziwicie, że nas tak czytają
![]() Cytat:
Babcia się rozkręca z zakupami ![]() fajowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() o tym samym pomyślałam ![]() Cytat:
Mam pytanko. Może juz kiedyś o tym pisałyśmy, nie pamiętam. Kłuje Was w bożenie? Ja to mam coraz bardziej tam na dole wszystko obolałe Nie pamiętam, na jakim etapie zaczęły się u mnie takie dolegliwośći w poprzedniej ciązy.
styczeń 2015 Synuś Edytowane przez Montanka Czas edycji: 2014-09-22 o 22:22 |
|||||||
|
|
|
#425 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ale naskrobałyście
![]() Nie pamiętam która wrzucała foto pajacyka z sówką ![]() Cytat:
ja też nie narzekam na apkę Dusiolka a na jakie oprogramowanie masz?Cytat:
ja chce kolczyki do kompletu do pierścionka zaręczynowego. Mój ma szczęście że kolczyki lubie malutkie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ja tam bardzo się cieszę że w końcu dzisiaj było 14 stopni Ja w krótkim rękawku a ludy na ulicy w kurtkach
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie może dlatego tak nasz czytają bośmy zboczuchy
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy o jakie uczucie Ci chodzi. Ja mam bardziej wrażenie że spojenie łonowe mi się rozciąga i mnie to boli...
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
i na dodatek fajne zboczuchy.
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Dziewczyny, ale lecicie z postami
![]() Byłam dziś u ginki, ale jak wróciłam to byłam tak zmęczona, że musiałam się położyć. Pani potwierdziła płeć Synka, mały mierzy już 30 cm i waży 900 gramów (aktualnie mam 24 tc.) i wszystko z nim wporządeczku Niedawno żaliłam się Wam, że tak szybko tyję. Pani uspokoiła mnie, że wagę mam póki co wporządku, ale puchnę (niestety przez tą cholerną tarczycę ). Myślałam, że jak się ją kontroluje i leczy to takie rzeczy nie mają miejsca, no ale jednak Niedługo mam wizytę u endo, zobaczymy co ona mi powie. Na szczęście ginka uspokoiła mnie, że ta odłożona woda z organizmu "zejdzie" ze mnie po porodzie, więc mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będę fit![]() Po wizycie pojechaliśmy do Tesco, ale piękności są dla maluszków w nowych kolekcjach, tylko te ceny Kupiliśmy tylko skarpeteczki, śliniaczki, kapelusik na lato i bluzeczki. Fotek już nie wstawiam, bo jest troszkę za ciemno i nie wyjdą ładne![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- A no i jeszcze mały mi się ułożył główką do dołu. Może wczoraj jak tak fikał to się obracał |
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Kleo a jakbyś do zdjęć zapaliła światło, to wyjdą
To już masz całkiem sporego chłopa w środku. |
|
|
|
#431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie duży klocek juz kleo111
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo?? Mnie babeczka powiedziała, że standardowo
A i żeby nie było, ja jakaś wielka babka jestem BMI mam w normie![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Przeglądam forum i faktycznie 900 gram to dużo No chyba, że ja coś pokręciłam |
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
ja mam jutro wizytę o 17 to powiem wam ile moja waży, jutro będzie 25t2d i podejrzewam że będzie to właśnie już koło 1 kilograma.
|
|
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
Kleo 111 - super że wszystko dobrze. Wagą się nie martw teraz, a po porodzie :-D duży chłopak Ci rośnie
![]() Justynalyp - kciuki za wizytę jutro
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
idę powegetować do łóżka, bo już mnie dupa od siedzenia na kanapie boli. Jestem tylko ciekawa, czy dzisiaj uda mi się spać dłużej niż 2,5 godziny.
|
|
|
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Lecę spać, dobrej nocki |
||
|
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Kleo ło matko to kawał chłopa z tego twojego synia
Ja mam 25t 0d i obstawiam ze moja waży ok 600g
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dawala mi spokoju ta waga i z ciekawosci zerknelam w karte i mam wpisane 680 gramow
A ja bylam na smierc przekonana, ze pomylila sie przy mierzeniu dlugosci no i tak sobie zakodowalam. A dziwilo mnie, ze powiedziala ze jest standardowej wielkosci Tak czy siak teraz rozumiem, ze jest ok
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Witam . właśnie skończyłam prace i wracam do domu . oczywiście zahacze o Maca -milkshake musi byc
Kinga ja jutro zrobie do obiadku kalafiora mniam Ja chce isc na 3d , ale dodzwonić sie tam nie moge :/ w środę wizyta u endo to zapytam co i jak .
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę spać od 2 godzin, przeziębienie mnie rozkłada, katar wykańcza
![]() Rano na badania, nie wiecie czy choróbsko ma wpływ na wyniki krwi, moczu? Zazwyczaj brałam jakiś gripex czy coś, a Wy jak radziłyście/radzicie sobie z przeziębieniem? Mam wrażenie, że Młody nie czuje się zbyt fajnie, gdy ja się męczę z tym gó****
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana
nie mam weny do niczego
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ło matko, od wczorajszego popołudnia mam do nadrobienia 8 stron
|
#444 |
|
<3 <3 <3
|
Hej
Majac wolny dzien wstalam o 6 Kleo teraz to juz wszystko jasne super ze wszystko jest ok ![]() Bajlaga na mnie dziala na gardlo roztwor z soli i wodzionka
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Myszunia padłam Bajlaga jedyne co chyba wchodzi w grę to babcine sposoby. W badaniu krwi wyjdą podwyższone leukocyty. Lilijka bo pogoda do du.py u mnie pada. Mako nadrobisz ![]() ---------- Dopisano o 05:25 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Karoloo
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
karoloo dzięki za info, ale ja też będę próbowała od Pampersów. Teściowa mówiła, ze kogos tam ma i będą taniej
![]() elvira w dobrej cenie tą cebuszkę wypatrzyłaś? ja kupie dwa kocyki z kaprutkiem. Tzn mama powiedziała, ze mi kupi ![]() sliczny kocyk brawurka u mnie wczoraj była domowa pizza ![]() a dzisiaj będzie to: http://ulubioneprzepisy.com/2014/01/...miego-olivera/ uwielbiamy z małżem simone jak dziś głowa?montanka i jak wróciliście do sypialni? my tak ![]() justyna ładna pościel, ale ja osobiscie wolę delikatniejsze, ale kto co lubi ![]() mmgi chałwa chyba zaraz pojde do sklepu po fete to małą chałwę sobie kupie ![]() szczeperka placki za mną chodza już ze 2-3 tygodnie, ale boś nie mam kiedy zrobic hehe. Ale G chce jechac w ten albo nastepny weekend na takie najlepsze placki po węgierskue (ale nie wiem gdzie, gdzieś chyba jak na Polkowice sie jedzie )kinqa to ładnie posprzatałaś hehe kochane te nasze babcie hihi, super do wózka ![]() bajlaga mozesz zdradzić u jakiego sprzedawcy, bo sliczne te ręczniki ja też nie mam, ale moze zakup zmotywowałby naszych Tż-ów hehe katerina piękne, to jednorazowe zakupy?fashion chyba zjem pączka na drugie śniadanie ![]() boze co przeczytam, to mam na to ochote mega te buty, gdzie kupiłaś? A dziękuję, wszystko ok - sypialnia pomalowana jeszcze tylko firanki zawiesić. A pokój Leosia pomalowany, teraz za tydzien lub dwa kupimy mebelki i bedziemy robić już zakupy i jeszcze szablony na ściane - ale to w każdej chwili jak już się zdecydujemy na konkretne ![]() jakie piękności ![]() martusia bardzo ładne ![]() mmgi qrcze nie wiem co Ci doradzić. Moze odpoczywaj więcej, lez ile się da. I bierz magnes i no-spe. Jak nie przejdzie za kilka dni, to bym szła do gin. allgood u nas w lidlu są kurki. Już obiecałam G ze kupie i zrobie mu jajecznice na kurkach, bo on je uwielbia ![]() myszunia kleo super, że po wizycie ok ![]() A propo tesco - w gazetce widziałam, że do 28 chyba jest z kuponem -30% ale nie wiem czy na wszystko bo nie doczytałam. no mniej więcej nadrobiłam ![]() Wsztskim chorowitkom życzę zdrówka, a wizytującym dziś ![]() Ja wstałam ok 6, zjadłam sniadanie i nadrabiam ![]() Qrcze mój brat chory z antybiotykiem, dziewczynki też chore z antybiotykiem, tylko bratowa się jeszcze trzyma. A w piątek śłub i chrzcicny ![]() ---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ---------- AAA, któraż z Was pytałą wczoraj o przepis na pizze? jesli tak, to robiłam tą http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...a/przepis.html i wyszło pyszne
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Mako dziś już lepiej
![]() Bardzo lubię stronę kwestia smaku mają smaczne przepisy.
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Ellyunia mam na iPhonie 5. Nie wiem jakie tu oprogramowanie ma tak wlasnie sie znam hahah;d
---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- System operacyjny iOS ;p sprawdziłam;d |
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
simone to dobrze, że lepiej
![]() ja tez lubie kwestie smaku i mają tyyyyyyle przepisów ![]() Cos nie wiem co mam ze sobą dziś zrobić. O 10 zbiore się i pójde po chleb i fete i przy okazji kupie rajstopy na piątek. I chyba założę pod sukienke bluzke na ramiączkach, bo zimno zapowiadają ehh
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej; )
Ale cieplutko w łóżeczku. ..nie chce się wstawać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

dawno nie jadlam...
ja dzisiaj tak mam, jakiś dużo mniejszy mi się wydaje 

i szczeka także hahaha:

Nie pamiętam, na jakim etapie zaczęły się u mnie takie dolegliwośći w poprzedniej ciązy.

21. 04.2014 

Niedługo mam wizytę u endo, zobaczymy co ona mi powie. Na szczęście ginka uspokoiła mnie, że ta odłożona woda z organizmu "zejdzie" ze mnie po porodzie, więc mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będę fit

jak dziś głowa?