|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Cytat:
a wystarczyło do łazienki iść... |
|
|
|
|
#4052 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w tramwaju jechała kobieta w moim wieku - a więc jakieś 25 lat - z piątką dzieci. Starsza trójka była grzeczna ale najmłodsze bliźnięta strasznie się darły, pluły itd. Bolała mnie głowa i próbowałam czytać więc zasłoniłam sobie uszy (ale nic nie powiedziałam) a pani strasznie się oburzyła na mnie, mówiąc że przecież to dzieci, niech sobie pokrzyczą to będą spokojniejsze... a dzieci widząc zasłonięte uszy darły się jeszcze bardziej żebym usłyszała ich pokaz :/
|
|
|
|
#4054 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4055 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Konto usunięte
|
Z młodymi (bardzo młodymi) matkami czasem są cięższe przeprawy niż z nadopiekuńczymi kwokami.
W wakacje pojechałam z TŻ i jego rodzicami nad takie jeziorka na obiad, wszamać świeżą rybkę. Ludzi było mnóstwo w tej knajpie, bo te ryby są słynne w całej okolicy. Siadamy przy stole, po skosie jakby siedzi rodzina- dwie siostry w wieku 16 i 18 lat (albo coś około, na pewno w wieku licealnym) ze swoimi facetami, ich matka z mężem (też z resztą bardzo młoda) i dzieci. Dziecko młodszej siostry było malutkie, tak z pół roczku, grzecznie leżało w nosidełku albo się śmiało do ludzi. Dziecko drugiej- istny szatan. Syn na oko 3-4 letni. Dosiadał się do obcych ludzi, domagał się od nich frytek, wydzierał i generalnie robił mnóstwo zamieszania. Przypominam, że były tłumy. Rodzice oczywiście zero reakcji, tylko ciotka, ta młodsza siostra w sensie, coś do niego zagadywała żeby siadł koło mamy i taty albo pobawił się z tym niemowlakiem. Bez skutku niestety. Dopuszczam opcję, że dzieciak był koszmarnie znudzony. Przez ruch na zamówienie trzeba było czekać, a rodzice popijali piwko i generalnie nie zwracali nań uwagi. A wystarczyło wyjść z nim na zewnątrz, nad wodę, na plażę, zaraz by pewnie znalazł sobie lepsze zajęcie niż przeszkadzanie ludziom w jedzeniu. Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-09-23 o 13:10 |
|
|
|
#4057 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znam dziewczynę, która ma dwoje dzieci - 6 i 4 lata. Chodząc w gości wyznaje zasadę, że ona jest na imprezie i ona jest gościem, więc gospodarz zajmuje się jej potomstwem. Nie wiem skąd ma ten nawyk. Ale autentycznie widziałam, że trzeba pilnować dzieciaków, żeby domu nie zdemolowały, lubią wycierać brudne ręce w ściany, więc trzeba co chwilę zapraszać je do mycia, w sypialni skaczą po łóżku, jedzą czekoladę itp. Gdy załatwią swoje potrzeby w toalecie to wołają mamę, by wytarła im tyłeczki, a mama powtarza, że jest w gościach i może zająć się tym np. ciocia. Wyglądają przez otwarte okna, grzebią w szafkach. A mama siedzi jak królowa w fotelu i nie reaguje. Ostatnio, kiedy to zobaczyłam to ręce opadły mi do samej ziemi
||
|
|
|
#4058 |
|
Konto usunięte
|
Nie zapraszalabym jej wiecej. Nigdy by jyz u mnie "w gosciach" nie byla, a przynajmniej do 18stki dzieci.
|
|
|
|
#4059 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No chyba bym wywaliła na zbity ryj razem z dzieciakami i ich obsranymi tyłkami. Ja wszystko rozumiem, gościnność i te sprawy, ale są jakieś granice... |
|
|
|
|
#4060 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
|
|
|
#4061 | |
|
Rozeznanie
|
Powiem wam, że miałam cały czas gębę otwartą ze zdziwienia.
|
|
|
|
#4062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4063 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety takich rodziców jest sporo i swego czasu była regularnie wrabiana w bawienie dzieci na przeróżnych imprezach. Na niektóre przestałam chodzić, a na innych mówię, że sorry, jak się tu przyszłam pobawić i pogadać, a nie bawić czyjeś dzieci. Niech se opiekunkę wynajmą.
|
|
|
|
|
#4065 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Takie niewychowane dzieciaki maja zakaz zbliżania się do mojej osoby. Cytat:
|||
|
|
|
#4066 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#4067 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem na takim etapie, że mam w d... większość obrażających się ludzi. Szczególnie przy silnym poczuciu, że racja jest po mojej stronie. Jak się chce mieć dziecko, to niech się je ma, a nie potem próbuje je podrzucać komu popadnie. Zresztą, w ogóle nieco szokuje mnie ta ufność w stosunku do prawie obcych osób (bo zdarzały się i imprezy, że ludzie mnie praktycznie nie znali), równie dobrze mogłabym być jakim "predatorem", molestować za rogiem, a tu wesoło "widać, że masz podejście do dzieci, pobaw się z nimi".
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Dokładnie.
|
|
#4069 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4070 |
|
O RLY?
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4825479 4]http://epoznan.pl/news-news-52287-St...ymi_na_wybiegu
[/QUOTE]Osły powinny dostać mandat za sianie zgorszenia publicznego
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam zacytowac artykul... tepota tych dzid powala...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4825479 4]http://epoznan.pl/news-news-52287-St...ymi_na_wybiegu
[/QUOTE]Biorac pod uwage jakiej partii to poslanka, to zaloze sie, ze to sama wymyslila ![]() Tym bardziej, ze w ZOO nic nie wiedza o takich skargach. Juz uwierze, ze matki polecialy akurat do poslanki a nie grzei indziej
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-09-23 o 16:43 |
|
|
|
#4073 | |
|
ciepłe kluchy
|
Moja kuzynka, mieszkająca w bloku, zostawiała pełne pieluchy na balkonie. Rozumiem przez to, że nie chciała sobie zasmradzać mieszkania. No i sama mówiła, że nie chciało jej się schodzić i wyrzucać do kontenerów. Serdecznie pozdrawiam wszystkich jej sąsiadów!
A z moich lat poprzednich pamiętam półgodzinną podróż do domu z panią w zaawansowanej ciąży. Skąd wiem, że w zaawansowanej? No przede wszystkim po brzuchu, ale przez te pół godziny zdążyłam się dodatkowo dowiedzieć m.in.: "Kochanie, poczekaj, wsiadam do autobusu i muszę się przecisnąć z brzuszkiem", "Tak, lekarz powiedział, że jutro mam przyjechać, bo mam za małe rozwarcie", coś było na pewno o gazach, no i w ogóle różne smaczki okołociążowe. Chłopak, który obok niej siedział, przysięgam z ręką na sercu, że zrobił się zielony od tych wszystkich apetycznych wiadomości. Poezja. Przez te pół h dowiedziałam się o ciążach więcej niż przez 3 lata LO.
|
|
|
#4074 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nie udało się dziennikarzom skontaktować z pracownikami zoo w Poznaniu |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serio, to ja tez nie lubie takich rozmow. Co do pierwszego akapitu, to jesli pieluchy w worku, to nie ma problemu, nie czuc. Sama przetestowalam, bo tu gdzie mieszkam kupuje sie na pampersy specjalne worki i zanim sie worek zapelni to troche trwa. Nikt tego w domu nie trzyma ale na balkonie czy tarasie itd. [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4825521 1]czytaj dokładnie, w WARSZAWIE nie mają skarg, a problem dotyczy Poznania a nie udało się dziennikarzom skontaktować z pracownikami zoo w Poznaniu[/QUOTE] Sorry, masz racje ![]() Ale i tak jakos mi sie nie chce wierzyc, ze ktos polecial specjalnie do pani posel, zeby sie poskarzyc. Pewnie pani posel byla w ZOO i sie napatrzyla I ja zgorszylo
|
|
#4076 |
|
Konto usunięte
|
a co powiecie na kupno dziecku maski z wizerunkiem Putina, bo taką sobie zażyczyło?
![]() sprzedają takie coś nad morzem za 12 zł
Edytowane przez 201605090940 Czas edycji: 2014-09-23 o 21:59 |
|
|
|
#4077 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[/QUOTE]Dorośli ludzie
|
#4078 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
Oesu postawili mi kosz na śmieci koło domu będzie śmierdzieć zrób pan coś z tym
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Konto usunięte
|
Byłam z trójką dzieci w zoo. Przechodziliśmy koło małp, jedna z nich się masturbowała. Do posła nie poszłam, teraz żałuję
|
|
|
|
#4080 |
|
zuy mod
|
Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi.
Osiołki rozdzielone, jest petycja żeby mogły znowu być razem: http://www.petycjeonline.com/zwrocie...zoo_na_jeycach
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

13.03.2008

Niestety takich rodziców jest sporo i swego czasu była regularnie wrabiana w bawienie dzieci na przeróżnych imprezach. Na niektóre przestałam chodzić, a na innych mówię, że sorry, jak się tu przyszłam pobawić i pogadać, a nie bawić czyjeś dzieci. Niech se opiekunkę wynajmą.

Oesu postawili mi kosz na śmieci koło domu będzie śmierdzieć zrób pan coś z tym