![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
Cytat:
Jak widać mama Zbyszka oczekuje obrotnej i pracowitej dziewczyny, która obejmie babską część roboty w gospodarstwie i domu. Ja miałam wrażenie, że ona się nie umie odnaleźć się w tej sytuacji. Zbyszek szalał, malował, kreował wnętrza ![]() Uwielbiam Stasia ![]() Adam jest świetnym facetem i z jego osobowością mógłby mieć u boku naprawdę fajną kobietę. No, ale z jakiegoś powodu tak się nie stało. Oby mu się ułożyło, może z Anią? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że Zbyszek nie chciał poznać innych kandydatek. Tzn ja go rozumiem, Kasia mu się spodobała i koniec, ale jak widz chciałabym je poznać mimo wszystko! ![]()
![]() |
#153 |
kobieta za ladą
|
a ja rozumiem mamę Zbyszka,tak na codzień nie można było go zagonić do roboty a tu prosze...kurcze ma dla kogo wiadomo jak czlowiekowi zależy to lata na wysokości lamperii
Dom ocieplony ,ganek zmieniony jak ma się dla kogo robota aż pali się w rękach Lubie Adama taki sympatyczny wielkolud ze ślicznym domem ![]() ![]() Stanisław też fajny ,nie pamiętam imienia ale pasuje do niego babeczka która pytała się czy woli starsze czy młodsze i czy ma szanse ![]() Grzegorz niby fajny,dom bogaty ale nie podoba mi się ze ma dziecko małe ,tzn coś musiało być nie tak skoro praktycznie zaraz po porodzie matka sie wyprowadziła z synem, Sołtys nie ![]()
#154 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Może Zbyszek uniósł się honorem? Nie dziwię się w sumie.
![]() |
#156 |
BAN stały
|
Miłość , czy choćby nadzieja na nią jak w przypadku Zbyszka dodaje skrzydeł, góry pomaga przenosić . Zamiatanie podwórka stało się przyjemnością. Trawę by chłopak pomalował na bardziej zielono gdyby to miało jakiś wpływ na stosunek Kasi do niego.
Chciałabym aby ich znajomość zakończyła się związkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
kobieta za ladą
|
Cytat:
i to by mi zapaliło lampkę ostrzegawczą ze oki ,zajmuje sie dzieckiem ale coś w związku musiało pójść nie tak skoro się wyprowadziła
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Dziecko mieszka z jego byłą. Z tego co pamiętam, ani on, ani ona nie chcieli się przeprowadzić ze swoich miejsc zamieszkania. Być może było też tak, że to dziecko to była wpadka, więc o utrzymanie związku wtedy trudnej. Zdarzają się takie rzeczy, co nie znaczy, że z kimś jest coś nie tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Grzegorz mówił w programie, że dziewczyna nie chciała zostać na wsi, pewnie wielkiego uczucia nie było i się rozstali. Nie ma się co doszukiwać historii, że z kimś coś jest nie tak, bo równie dobrze to z tamtą dziewczyną mogło być coś nie tak.
przylaszczka50 a gdzie niby reszta kandydatek miała zobaczyć reakcje Zbyszka na Kasie? Przecież ten program jest już nakręcony chyba w całości, pewnie od kilku tygodni.
#160 | |
BAN stały
|
Cytat:
Masz rację, mój błąd, kandydatki raczej nie widziały tego jak na nią patrzył tylko ekipa telewizyjna, reżyserzy. Dlatego myślę, że to być może jest wyreżyserowane taka jego decyzja aby więcej pań nie przyjeżdżało bo wszystko wiadomo było od pierwszych chwil kręcenia programu , że ta para ma się ku sobie i będzie sukces w ich przypadku. Pojawienie się pozostałych namieszałoby, mogło by się rozlecieć to co się wytworzyło między nimi. Ja na przykład nie chciałabym aby one się pojawiły. Bo może mu się któraś spodobać bardziej niż Kasia i to skrzywdziłoby Kasię. Kasia jak się wydaje jest wrażliwa, delikatna., podoba mi się jej osobowość. Wydaje mi się, że zależy jej na Zbyszku i róża w kolejnym programie gdyby te nowe przyjechały spowodowałaby u niej wielką traumę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam jak mowil, ze jego partnerka nie chciala u niego zameszkac na wsi a on nie chcial zostawic gospodarki i przez to sie rozstali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
Po pilotażowym programie Zbyszek był najbardziej hejtowany za te nieszczęsne zęby, uważany za najmniej atrakcyjnego.
Być może jego kandydatki doszły do wniosku, że to wstyd walczyć o takiego chłopaka z którego ludzie się wyśmiewają, że zasługują jednak na kogoś atrakcyjniejszego, związek z takim chłopakiem to dla nich też wstyd i te ich niemożności ich przybycia, sprawy zawodowe i choroba to fikcja. Kasia przyjechała, nie przejmowała się opiniami o wyglądzie i być może los jej nagrodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Mnie też to drażni. Grzesiu załatawił synowi na dzień dobry rozwaloną rodzinę.
![]() No i kurde jeszcze parę odcinków, to nie ma bata, zakocham sie w tej prowadzącej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czemu on miałaby wszystko rzucać, a nie te dziewczyna? To znaczy, nie mówię, że miałaby to robić, pewnie też miała swoje powody. Lepiej, aby dziecko, miało dwoje szczęśliwych i porządnych rodziców osobno, niż toksyczną rodzinkę razem. Bo dla kogoś to poświęcenie wiązałoby się z ogromnymi kosztami, które mogłyby doprowadzić do różnych negatywnych rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Czyli każdy, kto miał już rodzinę, powinien za wszelką cenę o nią walczyć i nie ma prawa szukać nowej miłości. Ciekawe, ciekawe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Po twoim ostatnim poście już wiem, że ciągnięcie tej dyskusji dalej nie ma sensu
![]()
#170 |
Zakorzenienie
|
Kasia to miss flegmatycznosci..
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Raczej jego była ślepa nie była i widziała za kogo się bierze. Dwójka rodzeństwa, córka wyjechała do Anglii, musiałaby być niespełna rozumu, żeby liczyć, że facet zostawi 100 hektarów starym ojcom na głowie i poleci za nią do miasta. To jest wieś, mało kto tak robi. A często ze względów finansowych naprawdę opłaca się zostać na gospodarce.
#173 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj z chłopakiem tak dla śmiechu bardziej, bo to wszystko wygląda na naciągane jak wiele tych programów i seriali. Dlatego tak z przymrużeniem oka trzeba, wiadomo
![]() ![]() Jeśli chodzi o sam wygląd, to fakt, Zbyszek jest dla mnie w sumie najbrzydszy, podobnie ta Kasia. No, ale fajnie, że się sobie spodobali, dobrze się ze sobą czują. Przecież to najważniejsze ![]() Z Adama i jego tańców się śmieliśmy. Dla mnie ten program chyba specjalnie jest stylizowany, by się pośmiać, bo same teksty tej prowadzącej w tle czy kogoś są takie hmm zabawne ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-09-23 o 17:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Ja zupełnie inaczej patrzę na ten program. To zwykli ludzie, nie są może wykształceni itd., ale daleko do tego, aby się z nich śmiać. I niby w mieście wszyscy wyglądają dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
ja mam podobne podejście.
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2014-09-23 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Mam wrażenie, że Kasi i Zbyszkowi dalsza częśc programu nie jest pottrzebna
![]() ![]() Co do Adama, od początku mi najbardziej pasuje do niego Ania. Będę mocno zdziwiona, jeśli to nie ją wybierze. Do pana Stanisława chyba najbardziej pasuje Grażynka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Konto usunięte
|
Ja najbardziej kibicuje Zbyszkowi ,Stanisławowi i w sumie Grzegorzowi.
Kasia+Zbyszek oni już właściwie mogliby się pobrać ![]() Z Grzesia smiać mi się chciało bo on tylko w koło pytał czy mu obiad na pole żona przywiezie ![]() Co do Pawełka zgadzam się z innymi.Coś w nim jest takiego ee A Adam.Niby sympatyczny i roZgadany ale jakos kompletnie nie moja bajka.Widać pasuje mu tyle babek ![]() Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2014-09-23 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.