Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-23, 11:26   #2131
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
U nas tak se...idziemy do neurologa 03.10 i na badanie EEG. Szukam też dobrego okulisty, żeby zobaczył te oczy M.
trzymam żeby wszystko wyszło dobrze

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Jojla za 3trymestr!!!! Co do wyprawki, to na pewno ze wszytskim zdążysz. Jakie łóżeczko wybrałaś? pochwal się
Miło, bardzo miło, że są jeszcze osoby które potrafią się odpowiednio zachować!

Łóżeczko chcę takie:
http://primo.strefa.pl/allegro/kacpe...hciemny233.jpg

Miło, miło - szczególnie, że jeżdżąc komunikacją miejską mam wrażenie, że ludzie nie widzą dalej niż czubek własnego nosa

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 12:06   #2132
dwakolory1
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
na razie ich nie wtajemniczałam, planuje pomału wprowadzać w życie pewne zwyczaje. jak się bardziej zorganizuję to powoli zacznę coś wspominać.
chcę zacząć oszczędzać przede wszystkim na prądzie i żywności. może w niektórych domach te zwyczaje które chce wprowadzić nie są niczym nowym. ale u nas dadzą pewne oszczędności. planuję bardziej racjonalne organizować zakupy spożywcze. planować menu na tydzień, raz w tygodniu robić duże zakupy i kupować tylko z listą. przeglądać gazetki promocyjne, kupować owoce i warzywa w niedzielę wieczorem, wtedy mamy przeceny. wyeliminować dania gotowe, dużo rzeczy robić sama a nie kupować. kupować tylko owoce i warzywa sezonowe. założyc ogródek na parapecie żeby zawsze był choć szczypiorek i rzeżucha na kanapkę a nie blady a drogi pomidor.
ograniczyć jedzenie mięsa (wyjdzie nam to na zdrowie), zastąpić ciągłe jedzenie kanapek z wędliną pastami z warzyw jajek z dodatkiem wędliny. nie kupować wód mineralnych.
no i przeprosić się z maszyną do szycia...
teraz jestem na etapie przerabiania owoców i warzyw. wekowaniu, suszeniu i mrożeniu.
I ty to wszystko chcesz zrobic przy małym dziecku! I kciuki żeby Ci sie udało

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 12:38   #2133
agatkaa1
Zakorzenienie

Anitka nie przegapiłaś bo nie wstawiłam ale już jest

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 12:40   #2134
kooocur
Zakorzenienie

Berbie- widzę ktoś w końcu myśli jak ja!

Ja mam zeszyt, wszystkie opłaty zapisuję. Nic mnie nie zaskoczy. Przeznaczone mam tyle i tle na tygodniowe zakupy i nie mogę przekroczyć. Teraz robię zakupy w tesco on line. Tym sposobem nie wrzucam do koszyka byleczego.

Nie szukam promocji na owoce i warzywa, ale na pieluchy, mleko, ciuszki dla M już tak.

Robie też plan obiadów na tydzień i tego się trzymam. Oczywiście nie dziś mielone jutro schab. Tylko np. kupuje 5 schabowych, kilogram szynki itp. Później, w zależności na co mamy ochotę to robię. Czasami tesciowa obiadek przyniesie, lub robimy grilla ze znajomymi.

Zaczęłam tak robić, jak było u nas z kasa krucho. No i się sprawdza. Na bieżąco dokupujemy tylko wędlinę i ser.

Dla Marcela mrożę owoce (truskawki, maliny, borowki, jagody). Później mam do kaszek czy deserów.(owoce mam od ludzi z działek.)

Zgapiłam tylko sliwki, bo kolega miał sporo, ale za poźno się zgadaliśmy.

Teściowa za korepetycje dostaje buraki swojskie, marchew, koperek, pietruszkę, jabłka itp. Załapała bakcyla i pomroziła mi buraki (u mnie się nie mieszczą już, bo ma cała szufladę), resztę na słoiki do surówek na ciepło i zimno.

Tato mój ma dostęp do swojskich pomidorków, więc narobiłam w słoiki. Będzie zima na zupki dla M. Lepsze to niż przeciery.

Jeszcze trochę ogórków zrobiłam z carry, ale zostały 2 słoiki

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 13:06   #2135
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Anita ja nie wyjmuję Czasami go wypluwa, potem w nocy sam sobie znajdzie i włoży i śpi dalej

A co do Waszych oszczędności, to również powinnam przemilczeć swoją osobę
Powiem tylko: dla Was.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 13:12   #2136
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Znów z Panika prawie równo będziecie mieć maluchy
hehe, 2 miesiące to jest dużo u małego dziecka. jak dla mnie. cały czas traktuję Olka i Tosię jako mega starszych od T. Zosia Eski, to w ogóle next level

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
u nas godzina w ciągu dnia to już na prawdę sukces
jak długo on śpi w nocy?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
po cichu licze, ze zrobisz prezent T. na drugie urodziny i urodzisz Ole w tym samym dniu co on się urodził
hehe może być jedno duże party

piękna waga Franczeska

Cytat:
bo u mnie po raz piąty stoczyłam wczoraj walkę z zastojem w piersi ja nie wiem o co chodzi, ale szczerze mam tego dość..
tak bywa. chyba ostatni zastój miałam jak T. miał 8 miesięcy.

Cytat:
Powinnam już to zmieniać i oduczać od smoczka, czy raczej dać na luz i wrócić do tematu za jakiś czas
jak dla mnie wrzucić na luz.
ale ja jestem patologia - wciąż dziecko zajeżdżam do południowej drzemki wszystko wynikało z tego, że ja sobie lulania nie wyobrażam...
a o smoczek się nie martw. T. z dnia na dzień porzucił i to dopiero był klops marzyłam o tym by go chciał o 5ej rano gdy potrafił 2 godziny wisieć na (.).
T. wieczorem zasypia sam. leżę na łóżku, on w łóżeczku, wścieka się, przewala ze swoim inwentarzem i tak do 20 minut odcina mu prąd. niestety w dzień tak nie ma...

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
dziś pierwszy raz ktoś mi ustąpił miejsca w tramwaju
brawo klask i:

Cytat:
wyjmujecie smoczka zaraz po zaśnięciu czy czekacie aż dziecko samo się go pozbędzie?
jak tylko zasnął, to wypluwał.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 13:17   #2137
dwakolory1
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48251528]
A co do Waszych oszczędności, to również powinnam przemilczeć swoją osobę
Powiem tylko: dla Was.[/QUOTE]

Ja też lepiej się nie wypowiadam na ten temat . My jesteśmy za bardzo rozrzutni, wiem to.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-23, 13:21   #2138
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

M tez wypluwa. To znak że zasnął porządnie

Jejku jak wieje! Łeb chce urwać. Jako jedyna w parku jestem. To chyba zły znak

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 13:43   #2139
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Pani - J. w nocy mniej wiecej od 20 do 6-7 spi. Jak do 6 to jest szansa ze w dzien pospi az godzine..
Ostatnio ma fazy ze budzi sie w nocy z placzem, nie moze usnac, w dzien marudzi ale nie odsypia albo zasypia i wraz budzi sie z placzem po pol godz..

Sent from my LG-P700 using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2014-09-23 o 13:44
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 13:52   #2140
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Monika jak ja się cieszę aaaaaaaaaaaa gratulacje Kochana i trzymam a Gryzia dobrze mówi idź i zrób progesteron i nic mi tu nie porównuj!

Zdrówka dla Waszych pociech!!

Iza powodzenie!

Gryzia trzymam

Fiol no mam nadzieję że nie wyląduję ja obstawiam że się przeterminuję ale po dzisiejszej wizycie już zrobie zamówienie spokojnie a i tak nie mam nic gotowego bo remont trwa nadal....
A ty co tak z tym przeterminowaniem ;-) przeciez masz cc umowione, chyba ze zrezygnowalas ze tak obstawiasz ? Heheh

ANITKO
pytalas o nasz projekt cos wczesniej - to my robimy wg gotowego, nie myslelismy nawet o projektowaniu wlasnego, kupilismy taki, jaki nam najbardziej odpowiadal i nic nie zmienialismy prawie mamy 126m uzytkowej, parter i poddasze ale pierwsze lata na pewno tylko na dole bedziemy mieszkac. Jakos to bedzie
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 14:00   #2141
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Berbie co tak wcześnie to szczepienie? Ile minęło od ostatniego?
równo 6 tygodni
Cytat:
Dziewczyny wczoraj jak zamawiałam w aptece szczepionkę to babka mi powiedziała, że są kłopoty ze szczepionkami skojarzonymi Infanrix 5w1, w sensie że są nie dostępne do listopada/grudnia.
wczoraj byłam w aptece i zamawiałam, nic nie wspominały, że może być problem
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Berbie- widzę ktoś w końcu myśli jak ja!
za racjonalne zakupy.
mam nadzieję, że mi się też uda wprowadzić ten plan w życie. bo na razie to tylko plan.
my sporo warzyw mamy swoich, ale często nie chciało mi się ich przerabiać i obdarowywałam znajomych albo się coś marnowało (tzn. kury zjadały).
żałuję, że u nas się nie da robić zakupów on-line. najbardziej się boję zakupów w biedronce i mijania koszy z różnościami
mam nadzieję, że mi się też uda wprowadzić ten plan w życie. bo na razie to tylko plan.

była u mnie koleżanka z córcią z która "rodziłyśmy". ale fajnie jest się spotkać z mamą która jest na takim samym etapie jak my. mam nadzieję, że będzie to dłuższa i bliższa znajomość.

Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2014-09-23 o 15:23
BERBIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 15:04   #2142
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Berbie a ja myślałam że z większym odstepem szczepiłyśmy a to tylko kilka dni różnicy
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 15:54   #2143
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za odp. w sprawie smoczka, już myślałam że tylko moja taka smoczkowa, więc trochę mi ulżyło. A jeszcze apropo: wyjmujecie smoczka zaraz po zaśnięciu czy czekacie aż dziecko samo się go pozbędzie? Ja staram się wyjmować, choć nie raz kończy się to wybudzeniem
Nie ma takiej potrzeby, poprostu po spaniu chowaj smoczka żeby nie nosiła w dzień, ale przy spaniu to co to za różnica. Niech sobie z nim śpi
Kamil po zaśnięciu raczej wypluwa ale po obudzeniu jeszcze nosi z 15 minut razem z pieluchą, tygryskiem i kocykiem. Poprostu musi się ekipa dobudzić

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe, 2 miesiące to jest dużo u małego dziecka. jak dla mnie. cały czas traktuję Olka i Tosię jako mega starszych od T. Zosia Eski, to w ogóle next level
Jakbyście sie postarały to może na jednym wątku się znajdziecie zresztą jedna urodzi 2 tyg wcześniej, druga 2 tyg po terminie i różnica zmaleje
ale tak, moja kuzynka ma 2 miechy starszego syna i faktycznie przepaść. Chociaż już się wyrównuje

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 16:14   #2144
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Ja niestety kiepska jestem w realizacji planów na oszczędzanie, albo do tej pory nie przypiliła nas sytuacja, choć na pewno nam się nie przelewa. Kilka razy próbowałam robić listę zakupów i posiłków na cały tydzień a potem jakoś nam to nie wychodziło bo nagle była ochota na co innego, itp., itd. Zakupy w tesco on-line robię bardziej z wygody niż chęci oszczędzania, bo takie zakupy z Tajfunem to nic przyjemnego, a tym bardziej później noszenie siatek z dzieckiem na drugiej ręce, więc wybieram opcję dostawy jak J. już śpi. Ale może za jakiś czas będę mieć większe ciśnienie. Póki co poluję na promocje, które mam w zasięgu spaceru, bo jeżdżenie na drugi koniec miasta się nie kalkuluje. Ale pieluchy kupujemy praktycznie tylko na promocjach, trochę się bardziej wzięłam za jedzenie J. bo słoiczki koszmarnie drogie, itp.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Jakbyście sie postarały to może na jednym wątku się znajdziecie zresztą jedna urodzi 2 tyg wcześniej, druga 2 tyg po terminie i różnica zmaleje
ale tak, moja kuzynka ma 2 miechy starszego syna i faktycznie przepaść. Chociaż już się wyrównuje
teraz wątki są na miesiąc

wczoraj weszłam na jakiś poczytać i..... to już nie dla mnie chyba.. debatowanie o porodzie kilka dni po zrobieniu testu, wybieranie od razu SR, drastyczne ograniczanie stosowania kosmetyków, zakazy w stylu nie malować paznokci itp.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Anita, Emilka jest jeszcze bardzo mała, nie żałuj jej smoczka jeśli chce go ssać i potrzebuje. Ja wychodzę z założenia, że to my o tym decydujemy i smoka w każdej chwili można potem zabrać. J. dopiero jakoś w wieku E. zapałał ogromną miłością do smoka, zasypiał tylko ze smokiem, w dzien spał z nim, bo nie miałam odwagi wyjąć, na noc zabierałam, ale trzymał tak mocno, że czasem brzmiało to zupełnie jak otwieranie butelki szampana. W dzień starałam się chować, choć zazwyczaj miałam przy sobie żeby mieć w razie "W" na zakupach czy spacerze. Zabrałam w okolicach roku. Kosztowało nas to kilka trudnych dni, ale potem już było ok, chociaż.... ostatnio znalazł smoka mojej siostrzenicy i wpakował do buzi, zassać nie zdążył

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Kto w najbliższym czasie testuje? Kto będzie moją parą? Przyznać się (nie brać ze mnie przykładu).
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 16:40   #2145
anitaxas
Zadomowienie

Agata no właśnie, co Ty o przeterminowaniu wspominasz, to co z tą datą cc??? coś się zmieniło? kołyska pomalowana?

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
hehe, 2 miesiące to jest dużo u małego dziecka. jak dla mnie. cały czas traktuję
Ogromnie dużo! Moja kuzynka na 2miesiace młodszą dzidzię i to jest wręcz przepaść rozwojowa. Ale chyba potem znaczy się po ok. 2rż się już gubie te różnice.

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
ANITKO
pytalas o nasz projekt cos wczesniej - to my robimy wg gotowego, nie myslelismy nawet o projektowaniu wlasnego, kupilismy taki, jaki nam najbardziej odpowiadal i nic nie zmienialismy prawie mamy 126m uzytkowej, parter i poddasze ale pierwsze lata na pewno tylko na dole bedziemy mieszkac. Jakos to bedzie
My podobnie planujemy - wybudować i przenieść się jak najszybciej a potem na spokojnie (przez dłuuuugie lata) wykańczać wnętrze.

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Powodzenia
U nas oszczędzanie ogranicza się do nieruszania mojej pensji + czasami jak coś zostaje z pensji tż to wpłacamy na konto. (bo on dostaje kase do ręki)

Cytat:
Kamil po zaśnięciu raczej wypluwa ale po obudzeniu jeszcze nosi z 15 minut razem z pieluchą, tygryskiem i kocykiem. Poprostu musi się ekipa dobudzić
Przesłodko musi wyglądać

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Dziewczyny a na kiedy Edytta miała wyznaczony termin cc? chyba jakoś na dniach, co? nie ma jej już kilka dni, może coś się dzieje

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

W sprawie smoczka to wiecie dziewczyny, tyle sie naczytałam o wadach zgryzu, o tym jak to ciazko oduczyc dziecko od smoczka, ze chyba po prostu jakos zaczełam panikowac na wyrost, ze jak to bedzie potem..
W dzien daje jej go tylko w awaryjnych sytuacjach, sa dni ze w ogóle (prócz spania) go nie potrzebuje.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-23, 17:45   #2146
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
U nas oszczędzanie ogranicza się do nieruszania mojej pensji + czasami jak coś zostaje z pensji tż to wpłacamy na konto.
fakt, że udaje wam się nie naruszać Twojej pensji to już dla mnie szok. albo tż dużo zarabia, albo oszczędnie żyjecie. my ostatnio pod koniec miesiąca wychodzimy na zero. choć to chyba temu, że ostatnio co miesiąc jakiś konieczny zakup nam wypada. polbruk, opał, lodówka, a teraz będzie kuchenka. niby trochę oszczędności mamy, ale takim systemem więcej nie odłożymy. więc muszę nas trochę ogarnąć. sama wola mineralna kosztuje na kilkadziesiąt złoty miesiecznie.
Stary 2014-09-23, 17:46   #2147
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny moja E. nie zaśnie bez smoczka nie zaśnie i już. W ogóle jak zasypiają Wasze dzieciaczki? Bo u nas E. w ciągu dnia zasypia: albo podczas kp, albo kołysana, albo w wózku. Sama nie zaśnie. Powinnam już to zmieniać i oduczać od smoczka, czy raczej dać na luz i wrócić do tematu za jakiś czas
Domiś usypia na łóżku przytulony.
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
My na 16:20 szczepienie
I do endokrynologa trzeba małego za pisać bo juz 3 miesiące minęły. Umkneło mi

Cytat:

Jestem w szoku - dziś pierwszy raz ktoś mi ustąpił miejsca w tramwaju
klask i:

Wróciłam o 15,masakra 6 h nudów.Jutro do pracy na 6:00.Domiś rano troche płakał za mną,ale potem był już zajęty zabawa z tatą a potem dziadkiem.
Choć jak wróciłam to miałam wrażenie że jest troche"obrażony"że mnie nie było

Małemu w końcu idą ząbkiNa dole ma już dwie ostre krawędzie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 17:49   #2148
BERBIE
Zakorzenienie

edytte miała mieć cc chyba 24, więc jutro.
Stary 2014-09-23, 18:09   #2149
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Monika chyba ja jestem w kolejce do testowania...

Co do budowania to mamy taki sam plan - dół na gotowo, góra małymi kroczkami później

Edytte na jutro ma termin cc

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 19:21   #2150
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

[/COLOR]Kto w najbliższym czasie testuje? Kto będzie moją parą? Przyznać się (nie brać ze mnie przykładu).
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48256129]Monika chyba ja jestem w kolejce do testowania...

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

No właśnie Gryzia!!! I będzie para. A nawet trójkąt bo jeszcze Renia dojdzie!
I zostanę w staraczkach sama

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Stary 2014-09-23, 19:24   #2151
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dwakolory na Ciebie też przyjdzie czas a u mnie dzisiaj tempka spadła - jeśli jutro skoczy znowu to zniosę jajo do 2 października

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 19:30   #2152
dwakolory1
Wtajemniczenie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48257184]Dwakolory na Ciebie też przyjdzie czas a u mnie dzisiaj tempka spadła - jeśli jutro skoczy znowu to zniosę jajo do 2 października

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Daję Wam pierwszeństwo bo ja już mam dziecko a Wy nie. Także do dzieła. A ja potem.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Stary 2014-09-23, 20:15   #2153
Maga83
Zakorzenienie

Iza jak tam po dniu bez Dominika?

Staraczki trzymam kciuki za was

Żeby nie było za lekko Olkowi idą na dodatek trójki u góry. I mnie też rozkłada. Oby mi się udało uratować domowymi sposobami

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:17   #2154
jojla
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48256129]Monika chyba ja jestem w kolejce do testowania...
[/QUOTE]

Ja się melduję po wizycie - u nas wszystko w najlepszym porządku Mała waży już ponad 1200g i na pewno będzie akrobatką bo drapała się stopą po czole przytrzymując udo rączką Nie ma przeciwwskazań i mogłam się zapisać na gimnastykę, więc od przyszłego tygodnia mam zamiar chodzić na zajęcia

Stary 2014-09-23, 20:18   #2155
krolewna1986
Wtajemniczenie

monika gratulacje!!!!!!

Cytat:
ja kupiłam takie samo łóżeczko, tylko białe dla mojego Aniołka..

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

[/QUOTE]

ogromnie kciuki !!!!

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:26   #2156
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
ja kupiłam takie samo łóżeczko, tylko białe dla mojego Aniołka..

Co tam u Ciebie?

Stary 2014-09-23, 20:27   #2157
Luna0
Zakorzenienie

Monika ja też drugi raz bym na wątek mamusiowy się nie pisała

Anita wadą zgryzu to po 2r.z .

Jojla super!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:31   #2158
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Iza jak tam po dniu bez Dominika?
Ciężko.Strasznie tęskniłam a po szkoleniu leciałam szybko do domu żeby go przytulić.
Cytat:

Ja się melduję po wizycie - u nas wszystko w najlepszym porządku Mała waży już ponad 1200g i na pewno będzie akrobatką bo drapała się stopą po czole przytrzymując udo rączką Nie ma przeciwwskazań i mogłam się zapisać na gimnastykę, więc od przyszłego tygodnia mam zamiar chodzić na zajęcia

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:41   #2159
Maga83
Zakorzenienie

Jojla pięknie malutka rośnie

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:56   #2160
krolewna1986
Wtajemniczenie

Cytat:

Co tam u Ciebie?
dziękuję, że pytasz wszystko ok, zaprzątam sobie głowę czym tylko się da, więc czas mi leci jak szalony aktualnie dużo pracuje i rozmyślam nad remontem kibelka w końcu..2 lata już mieszkamy w tym mieszkaniu i jakoś to ciągle odkładaliśmy tż się wkurza, bo wymyślam jakieś zmiany w domu, zmiany koloru ścian itp. mimo, że całkiem niedawno się remontowaliśmy potrzebuję zmian, zmian i jeszcze raz zmian! planuję w grudniu iść do lekarza, żeby zobaczył jak mi się goi rana po cc i dał mi konkretne info kiedy w końcu możemy się starać

aaa i cieszę się, że z Twoją malutką wszystko ok

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości