![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe wizażanki :D
Hej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Przyczajenie
|
Bitterheart ja pracuje dopiero od wakacji . jestem kelnerka w klubie (4dni w tygodniu od 20-4 lub 5 rano). Dla mnie idealnie bo nie musze szukac niani tylko z mezem sie zamieniam zajmowaniem nad skarbem.
Dzieki za przyjecie ![]() Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Namówiona do rejestracji przez kumpele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Przyczajenie
|
Bitterheart czasami bywa ciezko. Jak wracam z pracy w sobote rano i niedziele to jest ok bo maz w domu wiec spie do 12. Ale jak wracam w piatek i poniedzialek to spie okolo 1.5 godziny i wstaje z coreczka. Na szczescie spi mi w dzien wiec klade sie z nia, ale bywa ciezko i chodze czasem ledwo zywa. A ostatnio raz otwarli klub przez caly tydzien wiec mialam 11 nocek po rzad. Wtedy to juz marzylam o nocy we wlasnyn lozku. Ale nie ukrywam ze ta praca jest dla mnie odskocznia od domu i okazja do poznania nowych ludzi.
Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z malopolski, okolice nowego sacza. No moja mala tez za mala na przedszkole a w obce rece jej nie oddam
![]() A ty skad jestes? Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie domownicy aktywni zawodowo, także dom też ogarniam jak nikogo nie ma, bo nie zawsze. Ale mam cichą nadzieję, że może w następnym roku da radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Raczkowanie
|
Z rodzinnego domu na stancję
![]() Na szczęście wzięłam się trochę do kupy 2h temu i wylazłam w końcu z łóżka, spakowałam ubrania, pościel, książki i jakieś pierdoły, i teraz z czystym sumieniem mogę dalej leniuchować ![]() Jak myślicie, jest szansa na jakieś cieplejsze, słoneczne dni jeszcze? ![]() Dziorek09 podziwiam Cię, że znajdujesz jeszcze siły na pracę przy małym dziecku, naprawdę ![]()
![]() |
#2410 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Wtajemniczenie
|
Hej, powiedzcie coś o sobie ; d
Ruda przy maluszku trzeba mieć siłę i czasami nie ma wyjścia ![]() prawie każda z nas jest lub będzie matką aaj juz się boje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-09-23 o 23:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Raczkowanie
|
Ja od kilku miesiecy przezywam wzmozony instynkt macierzynski chyba, ale to jeszcze za wczesnie
![]() ![]()
![]() |
#2413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dużo Was doszło, witajcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Wtajemniczenie
|
To cudowne uczucie mieć swoje maluszka ale jeszcze większa odpowiedzialność, obowiązki. Tego się właśnie boje.
Januara a jakie masz konkretnie objawy. Przez wydzielinę z migdałów mam okropnie nieprzyjemny zapach z ust ![]() Nawet chwilę po umyciu zębów, wstyd do sklepu iść i buzię otworzyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny wcale sie nie dziwie ze Was bierze jakies chorobsko. Ta pogoda jest strasznie zdradliwa do tego coraz zimniej....
Semprebambino dziecko potrafi calkowicie odmienic zycie, ale nie ma co sie bac odpowiedzialnosci i obowiazkow- czlowiek szybko znajduje sie w nowej roli. Ale powiem Wam mimo iz jestem szczesliwa mama nie chce drugiego dziecka. Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2417 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja myslalam, ze watek stal w miejscu, a okazalo sie, ze przypadkiem go odznaczylam od listy subskrypcji :cojest Witam nowe ![]() Ja tez mama, tylko samotna bardziej, sama wychowuje, sama musze godzic prace i opieke nad malym. Dobrze, ze brat mi za opiekunke moze robic i moge do pracy chodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Polska pogoda zawsze jest nieprzewidywalna
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Na nizinach http://krolowa-superstar.blog.pl/prognoza-sezonowa/
Malo śniegu i cieplo
#2421 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kobiety, znacie jakieś babcine metody na katar i kaszel u maleństwa ( rok i 4 miesiące ) ? Nie chce go od razu faszerować póki jest łagodnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inhalator dobra rzecz 100zl wydasz ale cala rodzina moze sie nim inhalowac ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() Ja juz zapomnialam jak to jest. Maly robi na kibelek i wola sam ze chce siku i kupe ![]() Ja bym chciala w przyszlosci jeszcze jedno dziecko ale to wyjdzie z czasem ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Dobrze, jest tez miec cos przeciw goraczkowego na wszelki wypadek ![]() Polecam Nurofen junior Ibufen lub Ibum smakowy dla dzieci. Moj maly na szczescie malo choruje ![]() Musze kupic mu buty zimowe i komplet czapki, szalika i rekawiczki do kurtki. Na szczescie kurtki mam po kuzynki synie ![]() Ale sama musze zimowa kurtke kupic i czekam az beda buty emu do kupienia. Potrzebne mi cieple buty do pracy ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Mi nie podobają się buty emu feeee
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wiazane azurowe botki na plaskim ale na dluzsza mete beda przewiewac
![]() A emu beda wygodne i cieple a jak sie rozwala to nie zal wywalic, ale nie wiem czy nie beda za luzne w lydce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na gorączkę mamy ibum malinowy, daje radę. Edytowane przez bitterheart Czas edycji: 2014-09-24 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Prawoslazowy czasem w spozywczym mozna znalesc, najlepiej idz do apteki i cos ci poleca
![]() Mozesz jeszcze jak zaczna grzac pieluche moczyc i na grzejnik klasc jak by bylo zbyt suche powietrze w pokoju i dobrze bylo oddychac dziecku. Dziwnie to brzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zadomowienie
|
Rozumiem o co Ci chodzi z tą pieluchą. Sama pani doktor mówiła kiedyś żeby w okresie grzewczym w żadnym wypadku nie przegrzewać dziecka tylko utrzymywać optymalną temperaturę. A syrop prawoślazowy może już taki maluch dostawać ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zadomowienie
|
Inhalacja zrobiona, maluch oklepany. Ku mojej uldze spora 'kałuża' wypłynęła z nosa. Niestety skończyła mi się sól fizjologiczna, więc zastąpiłam ją rozrobioną solą morską. Teraz skropię mu koszulkę amolem i za niedługo znów inhalacja
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra ma taka rurke do wyciaganiania gili z nosa. Jedna czesc bierze do ust i wsysa do siebie a druga do noska malego. Ta cala rurka jest bardzo dluga wiec ok i to jest nawet lepsze od tych gruszek do nosa..
Najpierw troche soli wkrapla do noska zeby gilki w nosku zmiekczyly sie i pozniej wyciaga to wszystko ta rurka ![]() Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2014-09-24 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.