|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Hello
ale u nas ziąb 2 stopnie - myślałam że rano zamarznę. Muszę dzisiaj zapodać sobie miksturę Aneczki bo mnie bierze coś .... ![]() Czekamy na saari ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- india nie pomogę z temperaturą bo nigdy nie mierzyłam.
Edytowane przez Meliska86 Czas edycji: 2014-09-24 o 07:29 |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
hej
u mnie też strasznie zimno. musiałam zrezygnowac już z rowerka ![]() była któras na filmie Miasto 44? Saarai i jak tam Twoja beta ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- a w katowicach ten inofolic kosztuje 29 zł siostra mi kupi i bede pic 2 razy dziennie
|
#1713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
sarrai ![]() Cytat:
Miłego dnia
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
india - ja też z temperaturą nie pomogę, bo wiem "tyle o ile".
Sarrai - dawaj tu szybko wyniki Bo się niecierpliwię, co najmniej jakbym miała czekać na swoje A ja się boję iść do łazienki, żeby nie zobaczyć plamień, bo wtedy ostatnia nadzieja zniknie...
|
|
|
|
#1715 |
|
Wtajemniczenie
|
Dupa dupa dupa...!!!
![]() Echh.. no nic - wynik negatywny. Trudno się mówi.. juz wczoraj wieczorem miałam.. jednak rozczarowanie przyszło Trudno teraz 10 paźdzeirnika mam wizytę i mamy przyjść na nią z badnaiami nasienia. No i zobaczymy, może po prostu taki pech, że się nie udało ![]()
|
|
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Saarai przykro mi
![]() to jest wasz 1cs?
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
zimnooo brrr u mnie o 6 zero było
![]() Cytat:
|
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
|
sarri na pewno następnym razem się uda
|
|
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
Meliska o mniam, ale pychota, muszę zrobić dzisiaj na obiad takie naleśniczki bo zrobiłaś mi smaka
![]() kochana a co to za miksturka? india trzymam kciuki, żeby teraz się udało, jak są dwa to coś z tego musi być, ja Ci to mówię, więc musisz uwierzyć na słowo ![]() moje endometrium 6 mm było w 14 dc, a około 18-19 dc była owulka z tempką niestety nie pomogę, bo ja jakoś nie widziałam nigdy tych skoków i zawsze miałam jakieś wachania temperatury Żanetko mogę polecić Ci mojego gina przyjmuje od 14![]() dla mnie faceci są lepsi niż kobiety... może miałam złe doświadczenia, ale 3 różne babki... każda przeprowadzała mało przyjemne badania, a u tego faceta ani razu nic nie poczułam, dlatego też podpieram się dwoma łapkami pod ginekologiem mężczyzną jeszcze Crossa nie przeczytałam, jakoś nie umiem znaleść czasu poza tym jeszcze 3-4 tygodnie celibatu przede mną ![]() Sarrai przykro mi kochana ja po wizycie, bejbuś ładnie rośnie, ma już rączki, nóżki, główkę także pies teściów odpada bo łazi cały czas po podwórku, ale nie będę im wspominała o tym bo gotowi jeszcze się obrazićjedynie co się wkurzyłam to, że z powodu tych bliźniaków był taki zakręcony, że zapomniał płytek i nie mam znowu zdjęcia a myślałam, że w niedzielę już pokażę
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-09-24 o 08:32 |
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu no szkoda że ci nie dał zdjęcia , ale najwązniejsze ze z fasolinką wszystko ok
![]() a 14 tez mnie nie ratuje bo ja pracuje do 15.15 ![]() zastanawiam sie czy nie iśc do innego gin ale może niepotrzebnie sie nakręcam, poczekałabym spokojnie jeszcze ten cykl a tak bede sie niepotrzebnie stresowac i już całkiem sie zablokuje ![]() bede sobie pila ten inofolic, uprawiała sex z mężem i zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
U nas pierwsze przymrozki szok A my zaraz dupkę grzać bedziemy Mykamy kochane do kosmetyczki, na zakupy i basen z małą Potem mam multum sprzątania i obiad wiec cos tam zajrzę do was ale z pisaniem ciężej Sarrai a wy pierwszy cykl starań i od razu badanie nasienia? Kocurku dokładnie kochaj sie z mężem i wierz z całego serca ze sie uda, jednocześnie nie nakręcaj sie na to bedzie dobrze, zobaczysz Zmykam całusy dziewczyny moje Kochane ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Za dwa dni mam do gina ![]() Boje sie
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu chyba pierwszy raz zgodziłas sie z moim podejściem
nie bój sie napewno jest wszystko ok. co do grzania to u nas chyba dopiero w połowie października zaczyna sie sezon grzewczy
|
#1724 |
|
Wtajemniczenie
|
cudeńko
kocuro właściwe nastawienie
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale żeście naskrobały, jak za starych, dobrych czasów Żebym tylko teraz nie zapomniała co chcialam napisać ![]() Dorotko, cieszę się że z małym ok. Miałam taką samą sytuacje jak Ty w ciąży z Oskarem. Główka była większa, termin porodu miałam wyznaczony dwa tygodnie przed tym z OM. No i urodził się zdrowy, duży ale szczupły Więc myslę że u Ciebie pewnie tak samo, duży i szczupły będzie Problem tylko i wyłącznie z tym, że tą główkę trzeba bedzie wypchnąć... Oskar dodatkowo miał przy twarzy przywiązane pepowiną ręcę, więc ogólnie trochę zmasakrowal Ale dasz radę, bo kto jak nie Ty Sarrai przykro mi że beta negatywna Ale wiesz, u nas jest taka zasada, że nowy cykl, nowa nadzieja. Nastepnym razem napewno się uda Izasalamon Ciebie tez może dopiszę, co? India, po owu jest skok temperatury więc ja bym stawiała że jesteś przed. Ale czasami temperatury nie są "standardowe" więc w 100% się tym nie sugeruj Różnie to bywa ![]() Kasiu, ale kruszynka Pytałaś Meliski o miksturkę, ale napiszę ![]() Cebula, cytryna, czosnek i miód - to się przykrywa aż pości sok i on pomaga na przeziębienie. Tylko najlepiej we wczesnym stadium, bo dziewczynom tutaj tak średnio pomagało Ja zawsze przy pierwszych objawach robię i jeszcze mnie nie zawiódł ![]() Koliberku, a kiedy masz następną wizytę? Bo nie wiem czy nie pisałaś, czy ja stwierdziłam że za chwilę zmienię i zapomnialam ![]() Ewunia, ach zazdroszczę Ci tych wakacji... też by mi się teraz przydały Zimno jak cholera, a ja kurtki nie mam Coś jeszcze miałam napisać.... nie pamiętam ![]() Dostałam wczoraj paczkę z tymi rzeczami z aukcji, ale cudowne Super zakup
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2014-09-24 o 10:08 |
|
|
|
#1726 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też będę miała problem z kurtką
![]() na razie liczę na to ze jak najdłużej wcisnę się w narciarską, a później od mamy pożyczę bo ona miała taka większą i dość szeroką i może jakoś przebiduję bo kupować nie zamierzam. ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- no właśnie zapomniałam napisać mikstury mi tamtym razem pomogła a tym razem dopiero przeczuwam jakieś przeziębienie wiec dzisiaj sobie stworzę i będę pić. |
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na allegro kurtko ciążowe powyżej 200zł, szkoda mi kasy, tym bardziej że na ile - 2 miesiące, max.3 Chodzę póki co w swoich, dopiąć się tylko nie mogę. I liczę że w lumpku znajdę cos, w czym przelatam końcówkę.A w ogóle to zaczynam dzisiaj 7 miesiąc - i chyba tym samym III trymestr Więc ostatnia prosta
|
|
#1728 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie prawie 100 eu kurtka ciazowa kosztuje. Posprzedawalam troche starych ciuchow i uskrobalam 40 eu. Ja mam jakies paskudne plaszcze tesciowej, ale watpie by starczyly na cala zime. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślę jeszcze, jak nic nie znajdę używanego, to chyba będę zmuszona kupić Chociaż podobno od niedzieli znowu ma być ciepło
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
moja mama to nawet w miarę się ubiera tzn dużo ciuchów od niej pożyczam
Kordelka a wiesz że siadła |
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Kasiu, super że dzidziuś ładnie się rozwija . Szkoda, że doktorek nie dał Ci zdjęcia .Sarrai przykro mi z powodu negatywnej bety ![]() Ewuniu też Ci zazdroszczę tego wyjazdu Też bym chętnie tyłek pogrzała |
|
|
|
|
#1732 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- No widzisz. Wiec Kocuro siadaj na krzeslo tej ciezarnej kolezanki. |
|
|
|
|
#1733 |
|
Wtajemniczenie
|
Ksuwka jasne wpadaj
nagrzane jest chciałabym widzieć minę mojego dyra jak przyjeżdżasz i siadasz na moim krześle |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
aneczka2238 - możesz dopisać
kocuro88 - i bardzo dobrze, że zmieniasz nastawienie kasica_89 - za maluszka
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
no jak da to usiąde
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
No więc tak, imię to Iza (tylko się upewniam
), podaj wiek, jeżeli chcesz to datę urodzenia i przewidywaną datę nastepnej @ (oby jej nie było )Pogoń ją z miejsca gdzie będzie siedziała i je zajmij Sprawdzimy teorię
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko no to już z górki
![]() Ty urodzisz a ja może w końcu zobacze II kreseczki
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

szok
Żebym tylko teraz nie zapomniała co chcialam napisać
Więc myslę że u Ciebie pewnie tak samo, duży i szczupły będzie

Chociaż podobno od niedzieli znowu ma być ciepło