![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Miło mi to czytać,
Dziękuję ![]() Bardzo lubię także recenzje Anahstazii, szkoda, że przestała je pisać na bieżąco, bo wszystkie dotychczasowe (ponad 500), to przyjemna i pełna cennych podpowiedzi lektura ![]()
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Recenzje kosmetyków - opinie.
KWC czytam ilekroć noszę sie z zamiarem kupna jakiegoś kosmetyku.
Często jest nawet tak, że wchodzę z mężem do sklepu z zamiarem zakupu konkretnego kosmetyku, a w skepie go nie ma, mąż mi mówi - kup inny - jest z tej samej serii. A ja mu na to - nie, bo nie wiem jakie ma recenzje ![]() Zboczenie siakieś ![]() Piszę nie dużo, ale staram się oceniać rzetelnie. Zapachów oceniać nie umiem - albo zapach mi sie podoba, albo nie - nie potrafię zagłębiać się w te wszystkie nuty itp ![]() I denerwują mnie oceny np. balsamów antycellulitowych używanych przez osoby nie mające cellulitu. Potem pojawia sie w recenzji takie zdanie : "Nie wiem jak zadziała na cellulit bo go nie mam". A produkt otrzymuje np 4 gwiazdki. Jest to bardzo mylące, ale już niejeden wątek był temu poświęcony i nie wiem czy coś się pod tym względem poprawiło. A PW dotyczącego recenzji jeszcze nie udało mi sie dostać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Troche się tłumaczę. ![]() Nie mam ani śladu pomarańczowej skórki, a jednak oceniłam dwa antycellulitowe produkty. Żel Bielendy Perfekcyjny brzuch - ze względu na opis informujący, że ma on podkreślać mięśnie brzucha. Nie robi tego, niestety. Druga jest sól do kąpieli Farmony - oceniłam ją pozytywnie, bo miewam problem z odprowadzaniem wody z organizmu (w wiadomym momencie cyklu) i ona świetnie mi pomaga pozbyć się tego problemu. Jestem zwolenniczką stosowania metody indywidualnych przypadków. ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli dany produkt antycellulitowy ma oceny od np. 7 osób i ogólną ocenę np 4 gwiazdki (przykład wzięty absolutnie z sufitu ![]() Przyznasz, że to mylące? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ta sytuacja jest hipotetyczna, ale i tak nie sposób nie przyznać Ci racji. Ale! Nie ma osobnej kategorii dla kosmetyków odprowadzających wodę z tkanek, albo podkreslających mięsnie brzucha (nawet jeśli wcale ich nie podkreślają), więc ocenia się to działanie w miejscu, gdzie te kosmetyki zostały zgłoszone.
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
A zauważyłam jeszcze u siebie ciekawą rzecz w zwiazku z KWC
Jeśli jest bardzo duzo recenzji jakiegos produktu, to zazwyczaj czytam, recenzje osób, które z w jakis sposób kojarze z Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Mnie zaskoczyła natomiast ilość recenzji MagJa (i?). Ponad 800
![]() ![]() Edytowane przez jolla11 Czas edycji: 2008-04-13 o 19:11 Powód: błąd logiczny;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami dostaje PW z pytaniami nt. recenzowanych przeze mnie kosmetykow ![]() pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cała przyjemność po mojej stronie ![]() A tak serio to umieć to ja nie umiem, nic w tym nadzwyczajnego nie ma. Nie dorastam do pięt Helence czy Sabbath, no ale coś tam skrobię i w mym krótkim życiu trochę tego naużywałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
No tos Magda zaszalala
![]() Bez wizazowego targowiska, to bys pewnie dawno z torbami poszla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Recenzje Heleny są naprawdę zabawne i barwne, ale zauważyłam, że ostatnio kilka "poleciało" ze względu na to, że były niekonkretne. To takie mini - felietony, perełki, fajerwerki elokwencji. Niektóre jednak rzeczywiście służyły bardziej zabawie, niż informacji. Moja tez jedna poszła do śmietnika - słusznie, żeby nie było, że narzekam. Była akurat zabawna, ale niestety - popierniczyłam produkty. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.