Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-24, 19:19   #1531
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja zgrzeszyłam zjadłam troszkę frytek

ale jestem w ciąży coś można ;p

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

wierzę w to że jakoś w miarę to będzie ale jak ja mam myśleć pozytywnie.Muszę się przestawić
bo innej opcji nie ma

Niunia nie miej wyrzutow, codziennie ich nie jadasz wiec mozna

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
bidulko, walcz do konca, nie daj się flądrze!

rany, nie potrafię sobie wyobrazić takiego mixu
ja nawet nie wiedzialam ze tak mozna jesc

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
fiu fiu musi być to smaczne połączenie

ja czekam na Ugotowanych a po nich ten szaleńczy nowy program Kto poślubi mojego syna, durne to, jak mój tato powiedział, że orgie oglądam ale jakoś mnie wciągnęło i zamierzam dziubac przy tym słonia

wózek bardzo ładny
październik/listopad to będzie wysyp info dotyczących płci naszych maleństw
smakuje mi bardzo moj TZ zaczal sie ze mnie smiac jak mozna tak jesc a ja sama sie go pytam poprostu poszlam i kupilam i powiedzialam ze tak wlasnie zjem bo mam ochote i juz.
niestety nie ogladam polskiej tv, a mialam swoje ulubione seriale
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:19   #1532
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Niunia nie miej wyrzutow, codziennie ich nie jadasz wiec mozna

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

ja nawet nie wiedzialam ze tak mozna jesc
wiem wiem śmieje się

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:28   #1533
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Dobrze, za miesiąc będziemy mieć kolejne badanie usg genetyczne i mam nadzieję, że w dalszym ciągu będzie wszystko ok. Wtedy też pewnie poznamy płeć obu maluszków. Już nie mogę się doczekać

Jak każda chwali się wózkiem, to ja pochwalę się tym, który my z tż prawdopodobnie kupimy... Dla bliźniaków nie ma takiego wyboru, a i cena niektórych modeli odstrasza, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle
http://www.sdkrak.pl/bebetto-3w1-p-2748.html
super wozek dla malej dwojeczki

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Nie było mnie chwile , ponieważ mecze sie z oddaniem pracy magisterskiej - promotorka robi mi straszne problemy - mimo iż wie, ze jestem w 4 mc (14w2d) ;( bibliografie zaakceptowała mi juz w maju - a teraz nie podoba jej sie ze praca napisana jest w oparciu o starsze książki ( powiedziała ze max 10 lat maja miec ) a ja juz wszystko gotowe mam nie wiem jak to teraz zmieniać normalnie płakać mi sie chce ;(( dodatkowo dziadka i babcie mam w szpitalu moja mama mieszka w USA wiec wszystko na mojej głowie a jeszcze teściowa daje nam w kość - mieszkamy razem . Strasznie sie boje co to bedzie po narodzeniu dziecka ( dodam ze teściowa ma 74 lata jest w wieku mojej babci ) wszystko jej się nie podoba jak żyjemy co jemy w jaki sposób spędzamy czas - wszystko musi wiedzieć . Przepraszam ze Wam sie tak żale ale mam ciężki czas i martwi sie aby to na mojej myszce sie nie odbiło !
Dlugo pisalas ta prace magisterska? O kurcze, upewnij sie ze ma ona racje, i faktycznie trzeba to zmieniac.
Moj kolega mi opowiadal kiedys, ze wyslal swoja dziewczyne zeby oddac prace magisterska,kiedy on lezal w szpitalu, ale nie byli ze soba na tyle dlugo, i ona nie pomyslala, ze jak on powiedzial ze do XX godziny ma zaniesc to ma zaniesc, to sobie latala po miescie, a jak zaniosla bylo juz zamkniete. I nigdy juz jej nie oddal. A to byl ponoc ostatni termin do oddania. I jest po studiach z chemii, ale bez dokumentow.
Z babcia i dziadkiem napewno bedzie lepiej! trzeba w to wierzyc!
A z mama utrzymujesz kontakt?
Wspolczuje mieszkania z tesciowa. Wolalabym wynajmowac kawalerke niz sie tak spinac codziennie o wszystko bo ona inaczej chce a wy inaczej. Moja babcia tez wielu rzeczy nie rozumie, i byl czas ze rodzice sie z nami wyprowadzili, bo kazdy chcial inaczej.
Nie denerwuj sie, szukajcie z TZ jakichkolwiek rozwiazan, nie mozesz teraz sie denerwowac wiesz o tym!!! bedzie dobrze
Stary 2014-09-24, 19:29   #1534
niunia_ona
Zakorzenienie

rona1906 za 17 tydzień

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
A kawkę pijesz? Nawet zbożowa może pomóc.
pije ale nie działa.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:30   #1535
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny ja już po wizycie okazało się że na 100 % jest chłopak, wiec moja Martynka będzie miała braciszka, mały waży 169 g i mierzy 14 cm poza tym wszystko ok. Mój mąż jak się dowiedział że będzie syn to uśmiech mu z twarzy nie schodzi. Bardzo bałam się ważenia i okazało się że od ostatniej wizyty przytyłam 900 g czyli od początku 2 kg więc nie jest tak źle. Teraz wcinam jogurt naturalny smakuje mi jak nie wiem co, wogóle jakoś na nabiał mnie wzieło.
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:33   #1536
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RaDaMa Pokaż wiadomość
Cześć.
Znów napisałyście sporo, a ja nie mam siły Was nadrobić. Synek nie daje mi w ogóle siedzieć rpzy komputerze, ja jestem ciągle zmęczona i niezadowolona. Chyba mnie jakas deprecha łapie
depresja idz sobie

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
kolejna zupka ktorej nie jadlam ze sto lat Co ja bede robic jak dorwe sie do kuchni? Gotowac od rana do wieczora
Ja jem normalnie, ale przytylam z dwa i pol kg... ale pojde na wizyte to spytam czy ma wage Tez duzo zalezy od organizmu, kazdy ma inny, ja mam duze sklonnosci do tycia, i to genetycznie niestety, chce czy nie chce ale tyje szybko dlatego zawsze sie pilnowalam co jem i musze miec ruch.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Ja dobije do 100 tak czuje
Znalazlam nawet placki ziemniaczane z gotowych dan u nas w sklepie az musialam mojemu TZ pokazac i powiedziec ze musi je kiedys sprobowac Nie jadlam nigdy ryzu po wlosku daj przepis
do 100 kg dobijesz?

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Leżę leżę moja gin nie odbiera tel bo wolałabym się upewnić ze mam się nie martwic. Juz mąż kazał mi się uspokoić bo mi już łzy poleciały ze strachu ale weź się człowieku uspokoj.
Brzuch mnie pobolewa jak naa okres praktycznie nie czuje go i plamienie jest znikome ale tak mnie to drażni ze tragedia. Głodna jestem ;/

Co do wagi to absolutnie nie ma się co przejmować. Co innego jak się je same śmieci i dupsko rośnie a jak się je racjonalnie to myślę że nie ma problemu. Moja koleżanka przytyla 48kg ale żarla za dwoje bo babcie jej kazaly... Potem zostalo jej ponad 20kg nadwagi
48 kg to chyba rekord co?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:33   #1537
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Crystal chyba ja będę na samiuskim końcu co do płci

Ja to wam zazdroszczę tak się cieszycie zakupami szukacie wiecie co i jak. A ja ciągle coś jak nie wymioty to omdlenia to bóle szpital dziś jakiś śluz brązowy... Jestem klwbkiem nerwów nawet nie zaglądam na te strony co wy tu dajecie bo ryczec mi się od razu chce.

Ajjj dziś chyba mam zły dzień ;/;( brzuch mnie pobolewa ksi na okres cały dzień już wzielam nospe wezmę jeszcze na noc. Plamienia juz nie mam na szczęście chociaż tyle
a bylas u lekarza z tym plamieniem? Wlasnie dlatego powinnas zagladac na te strony i poszukac czegos dla maluszka zamiast sie tyle denerwowac i myslec tylko o tym ze jest zle. Napewno by ci to poprawilo nastroj
U mnie tez nie jest wesolo, bo jak mnie glowa nie napier**** albo mi sie w niej kreci, to wymiotuje, i w nocy lecialam upewniac sie do szpitala czy wszystko jest ok, ale warto popatrzec chociazby w internecie na maluszkowe i sie odstresowac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 19:34   #1538
lejdi_aga13
Rozeznanie

jakos sie ogarnelam ale pryszcze i jakas brzydka sie robie

ja plec poznam pewnie 8.10

zaraz idę spać bo te nocne przygody z ząbkiem synka sprawiaja, ze nie jestem nie wspana
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:36   #1539
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestes sama i nie martw sie waga, tez bylam troche chora na punkcie swojej wagi, swojego czasu, kiedy wpadlam w tryb odchudzania sie, i przestalam jesc. Moja siostra kiedys wazyla ponad 80, teraz wazy 45 KG, i chociaz jest duzo starsza ode mnie, widze ze cos jej lezy w psychice przez odchudzanie sie, bo nie rozumie tego ze kobieta w ciazy przytyje, i potrafi mi cos nie milego powiedziec, i nie zdaje sobie z tego sprawy. jej ciezko teraz to zrozumiec, chociaz sama kiedys nie nalezala do szczuplych. Dziecko jest najwazniejsze, a my o siebie zadbac mozemy jeszcze cale zycie po ciazy. Nikt nam nie broni.
jeju dobrze że są tu takie wyrozumiałe osoby. Ja na poprzednim wątku to by mnie dziewczyny zlinczowały:p ala:
wmawiały mi że jestem chorą anorektyczką. he
a Twoja siostra ona jest w ciąży?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość

zaraz idę spać bo te nocne przygody z ząbkiem synka sprawiaja, ze nie jestem nie wspana
mi pryszcze czasem wychodziły i teraz też także nie zwracam uwagi na to

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:37   #1540
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Tak, ten do nosa też jest dobry! W Cefarmowskich aptekach kosztuje 14 zł z groszami.
A chodzę do dr Świąteckiej. Wielu już ginekologów przerabiałam- dopiero u niej czuję się naprawdę dobrze i jej ufam. Zresztą prawie 1,5 roku staraliśmy się o maluszka i nic... Potem dwie wizyty u niej i test pozytywny
Mieszkam obok szkoły rodzenia na Warszawskiej, więc na pewno znów będę do niej chodzić. A poród? Oj, ten wybór jeszcze przed nami... A co najgorsze, to jest dla mnie wybór między złym a gorszym...

Mnie też prawdopodobnie czeka powrót do pracy po 6 miesiącach... Na pewno nie będzie łatwo, ale damy radę!
O dr Świąteckiej coś kiedyś słyszałam, ale jakoś nigdy na nią nie trafiłam (niestety ginekologów przetestowałam już wielu), cudownie, że umiała Wam pomóc w staraniach, teraz tyle par ma z tym problem. Gdybym też miała problemy z zajściem w ciążę wybrałabym się do dr Pietrzyckiego z Kliniki Bociana, chodziłam tam na zwykłe kontrole ginekologiczne póki mieli podpisana umowę z NFZ. Chętnie bym tam rodziła, ale koszty przewyższają nasze możliwości w tym roku.
Wybór między złym a gorszym- po którym szpitalu masz tak złe wspomnienia? Myślę by rodzić na Warszawskiej, bo mama ma tam znajomą to w razie czego mogłaby dopilnować.
Dużo jest chętnych do szkoły rodzenia na Warszawskiej? Zastanawiam się czy dużo wcześniej trzeba się zapisać.

Mam na tyle elastyczną pracę, że wrócę do niej praktycznie zaraz po porodzie, ale prawie nie będę musiała się rozstawać z Maleństwem- to mnie cieszy, że pracuję przy komputerze i do tego dochodzą umawiane spotkania z klientami. U Ciebie powrót po 6 mies. pewnie będzie trudny.
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 19:39   #1541
niunia_ona
Zakorzenienie

Missandei gdzie się podziewasz? w zeszłym wątku taka gaduła a teraz co?
nie ładnie oj

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:40   #1542
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
depresja idz sobie

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

do 100 kg dobijesz?

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

48 kg to chyba rekord co?
no chyba tak. Jesc duzo nie jem, ale mam zle przeczucia. U mnie bardzo latwo o kg. Pol roku temu mialam 63 kg i bylam w trakcie diety i silowni, przerwalam prace,zaczelam znowu jezdzic z moim TZ po hotelach i doszlam do 72. A jak mi teraz nie wiadomo ile przybedzie to dojde do 100. A w dniu kiedy poszlam po test ciazowy, poszlam sie pytac o karnet na silownie. ale nic juz nie zrobie chociaz zadowolona ze mnie to nie jestem.
Stary 2014-09-24, 19:42   #1543
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba tak. Jesc duzo nie jem, ale mam zle przeczucia. U mnie bardzo latwo o kg. Pol roku temu mialam 63 kg i bylam w trakcie diety i silowni, przerwalam prace,zaczelam znowu jezdzic z moim TZ po hotelach i doszlam do 72. A jak mi teraz nie wiadomo ile przybedzie to dojde do 100. A w dniu kiedy poszlam po test ciazowy, poszlam sie pytac o karnet na silownie. ale nic juz nie zrobie chociaz zadowolona ze mnie to nie jestem.
a ile masz wzrostu? może nie będzie tak zle .
Ja to zaraz taka szalona panikara jestem ;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:45   #1544
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja już po wizycie okazało się że na 100 % jest chłopak, wiec moja Martynka będzie miała braciszka, mały waży 169 g i mierzy 14 cm poza tym wszystko ok. Mój mąż jak się dowiedział że będzie syn to uśmiech mu z twarzy nie schodzi. Bardzo bałam się ważenia i okazało się że od ostatniej wizyty przytyłam 900 g czyli od początku 2 kg więc nie jest tak źle. Teraz wcinam jogurt naturalny smakuje mi jak nie wiem co, wogóle jakoś na nabiał mnie wzieło.
Za chlopaka super

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
a ile masz wzrostu? może nie będzie tak zle .
Ja to zaraz taka szalona panikara jestem ;p
166 nie chcesz wiedziec co mi w glowie przez to siedzi, bo byscie mnie zakopaly w ogrodku za takie myslenie. Juz jest zle, widzialas mnie na zdieciu
Stary 2014-09-24, 19:47   #1545
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Za chlopaka super

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

166 nie chcesz wiedziec co mi w glowie przez to siedzi, bo byscie mnie zakopaly w ogrodku za takie myslenie. Juz jest zle, widzialas mnie na zdieciu
przestań
Widziałam i wyglądasz ładnie
ja mam 164 ;p także prawie jak siostry

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:51   #1546
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
jeju dobrze że są tu takie wyrozumiałe osoby. Ja na poprzednim wątku to by mnie dziewczyny zlinczowały:p ala:
wmawiały mi że jestem chorą anorektyczką. he
a Twoja siostra ona jest w ciąży?

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

mi pryszcze czasem wychodziły i teraz też także nie zwracam uwagi na to
Ona nie jest, i wlasnie z powodu jej kg, i tego ze do nich doszla przez diete i cwiczenia, to z mama stwierdzilismy ze jest przewrazliwiona i nie chce miec dzieci nigdy. Kiedys chciala. Ale dieta ja bardzo zmienila. Zle sie wyraza o dzieciach, bardzo nie milo. A szwagier bardzo chce miec dzieci, oni sa 12 lat razem.
Stary 2014-09-24, 19:52   #1547
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Ona nie jest, i wlasnie z powodu jej kg, i tego ze do nich doszla przez diete i cwiczenia, to z mama stwierdzilismy ze jest przewrazliwiona i nie chce miec dzieci nigdy. Kiedys chciala. Ale dieta ja bardzo zmienila. Zle sie wyraza o dzieciach, bardzo nie milo. A szwagier bardzo chce miec dzieci, oni sa 12 lat razem.
o jej to jest nie za ciekawie ;/
współczuję.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 19:52   #1548
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość

ladna jestes a nie brzydka sie robisz cos ty Piszesz bzdury jak malo ktory
Stary 2014-09-24, 19:54   #1549
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

Nie martw się! Moja waga startowa w ciąży to 65 kg. Do tej pory przytyłam 3 kg, ale wcale się tym nie przejmuję! Przed ciążą brałam rok hormony i wtedy tak przytyłam. A teraz chce jak najlepiej dla mojego wyczekanego maleństwa Po ciąży będę się odchudzać i mam nadzieję, że dojdę do wagi z dnia kiedy nie brałam żadnych hormonów
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 19:54   #1550
olasia
Zadomowienie

A mnie znow muli... a juz sie cieszylam, ze to koniec... jednak nie znowu pozwalam sobie na make przenna i mam za swoje

W ogole dzisiaj maz mnie poprosil zebym go odebrala w pewnym miejscu a ja sie zagadalam z tesciowa... nie mialam telefonu przy sobie a on kwitnal przez pol godziny... nieogarnieta jestem

Dziewczyny sliczne wozki pokazujecie. Ja moze w weekend wybiore sie gdzies do wiekszego sklepu i sobie pomacam.

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:05   #1551
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
przestań
Widziałam i wyglądasz ładnie
ja mam 164 ;p także prawie jak siostry
ale nie w kg hihihi

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Nie martw się! Moja waga startowa w ciąży to 65 kg. Do tej pory przytyłam 3 kg, ale wcale się tym nie przejmuję! Przed ciążą brałam rok hormony i wtedy tak przytyłam. A teraz chce jak najlepiej dla mojego wyczekanego maleństwa Po ciąży będę się odchudzać i mam nadzieję, że dojdę do wagi z dnia kiedy nie brałam żadnych hormonów
Martwie sie, bo planowalam zejsc do 55 w tym czasie ale jestem bardzo szczesliwa oczywiscie, od dnia kiedy dowiedzielismy sie o maluszku i dla niego moge przytyc ile trzeba
ale po, czeka mnie sporo pracy nade mna. Wiecej niz teraz.
Stary 2014-09-24, 20:13   #1552
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie w kg hihihi

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Martwie sie, bo planowalam zejsc do 55 w tym czasie ale jestem bardzo szczesliwa oczywiscie, od dnia kiedy dowiedzielismy sie o maluszku i dla niego moge przytyc ile trzeba
ale po, czeka mnie sporo pracy nade mna. Wiecej niz teraz.
niby kg tylko a ile problemu co nie.
no ja tez zaczełam biegać zanim dowiedziałam się o ciąży.Także biegałam z dzieckiem troszkę :p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-24, 20:13   #1553
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje synka Ja wcziraj zrobiłam jogurt naturalny+musli +konfitura malinowa. Pycha, polecam

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:14   #1554
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
super wozek dla malej dwojeczki

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Dlugo pisalas ta prace magisterska? O kurcze, upewnij sie ze ma ona racje, i faktycznie trzeba to zmieniac.
Moj kolega mi opowiadal kiedys, ze wyslal swoja dziewczyne zeby oddac prace magisterska,kiedy on lezal w szpitalu, ale nie byli ze soba na tyle dlugo, i ona nie pomyslala, ze jak on powiedzial ze do XX godziny ma zaniesc to ma zaniesc, to sobie latala po miescie, a jak zaniosla bylo juz zamkniete. I nigdy juz jej nie oddal. A to byl ponoc ostatni termin do oddania. I jest po studiach z chemii, ale bez dokumentow.
Z babcia i dziadkiem napewno bedzie lepiej! trzeba w to wierzyc!
A z mama utrzymujesz kontakt?
Wspolczuje mieszkania z tesciowa. Wolalabym wynajmowac kawalerke niz sie tak spinac codziennie o wszystko bo ona inaczej chce a wy inaczej. Moja babcia tez wielu rzeczy nie rozumie, i byl czas ze rodzice sie z nami wyprowadzili, bo kazdy chcial inaczej.
Nie denerwuj sie, szukajcie z TZ jakichkolwiek rozwiazan, nie mozesz teraz sie denerwowac wiesz o tym!!! bedzie dobrze
Prace pisałam od maja oczywiscie z przerwami ale teraz szukanie dla mnie nowych książek Dodawanie nowych przypisów i zmiany w tekście pracy to jakis koszmar tym bardziej ze mam kilka dni a ona to musi jeszcze zaakceptować . Tak z mama mam kontakt mieszka tam z mężem i moja siostra oba tez strasznie prZezywa bo jej tu nie ma . Teściowa moja oj strasznie daje mi w kość . Mowi nawet do mojego TŻ ze księżniczka jestem ...
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:19   #1555
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Prace pisałam od maja oczywiscie z przerwami ale teraz szukanie dla mnie nowych książek Dodawanie nowych przypisów i zmiany w tekście pracy to jakis koszmar tym bardziej ze mam kilka dni a ona to musi jeszcze zaakceptować . Tak z mama mam kontakt mieszka tam z mężem i moja siostra oba tez strasznie prZezywa bo jej tu nie ma . Teściowa moja oj strasznie daje mi w kość . Mowi nawet do mojego TŻ ze księżniczka jestem ...
Współczuje, ja nie wyobrażam sobie mieszkania z żadnymi z rodziców. Ja uwielbiam jak jesteśmy sami i możemy biegać nago po domu czy kłócić się i później namiętnie godzić kiedy tylko mamy ochotę. Choć ma też to małe minusy, nikt nam maleństwa na godzinę nie popilnuje jak będziemy musieli coś załatwić, bo rodzice daleko. Ale mam na miejscu siostre i szwagra na szczęście:P

Dziewczynki czy ja tez mogę liczyć na zaproszenie do klubu?

I trzymam kciuki za obronę, sama to dokładnie rok temu przeżywałam.

Obejrzałam rolnika, nie taki zły:P

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu

Edytowane przez marcia45
Czas edycji: 2014-09-24 o 20:20
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:24   #1556
nouvelle2
Zakorzenienie

ja również przeżywałam obronę rok temu, dokładnie 24 czerwca W ogóle to był strasznie zwariowany dzień, jak wracaliśmy z olsztyna do torunia, to mój tata zatankował benzynę do diesla z wrażenia

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:26   #1557
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ja również przeżywałam obronę rok temu, dokładnie 24 czerwca W ogóle to był strasznie zwariowany dzień, jak wracaliśmy z olsztyna do torunia, to mój tata zatankował benzynę do diesla z wrażenia

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 20:34   #1558
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję. Ja nie mam złych teściów, ale wiem że pod jednym dachem z nimi nie wytrzymałabym i chwalę dzień kiedy wykazałam się asertywnością i powiedziałam stanowcze nie na pomysł jeszcze wtedy nie męża mieszkania z jego rodzicami. Ze swoimi zresztą tez bym nie chciała. Także nawet z kredytem jest lepiej. Życzę wytrwałości
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:43   #1559
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz rade, ale musisz sie skupic wylacznie na tym, nawet nie rob nic w domu To jest najwazniejsze dzialac szybko, i jak trzeba to po nocach posiedziec.
Co twoj TZ mysli o tym ze tak mowi, nie broni ciebie?
to przykre jest. No ale kochana nie czas teraz na rozmyslanie o tesciowej, i denerwowania sie na nia, najwazniejsza jest teraz twoja magisterka i tylko na tym sie skup, olej wszystko doslownie, a Tz powiedz ze nie bedzie ciebie kilka dni i tyle. zaszyj sie w ksiazkami.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Gratuluje synka Ja wcziraj zrobiłam jogurt naturalny+musli +konfitura malinowa. Pycha, polecam
Lubie z jogurtem naturalnym truskawki i borowki tego jeszcze nie probowalam
Stary 2014-09-24, 21:02   #1560
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję synka

Coś mnie kłuje coraz bardziej po prawej stronie tam gdzie jajnik i już zaczynam łapać schizę, że to z tą torbielą coś się dzieje albo że szkodzi mi noszenie córki, a ostatnio ją noszę bardzo dużo. Moja ginka złamała nogę i jej nie ma i chyba się w przyszłym tygodniu wybiorę do luxmedu do dowolnego gina, żeby mnie dla świętego spokoju obejrzał

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości